FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2016, 20:58

Problem ovog kluba je u 500 retarda maksimalno tipa Fazla koji otjeraju 1000-2000 normalnih iz kruga stadiona Tusanj.
Iskompleksirani samim sobom dodju da lijece komplekse na Tusnju pred Azmirom.

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 08 jun 2016, 20:59

tuzlak1987 je napisao/la:
Muumii je napisao/la:A nije sve tako cisto ni oko ovih odlazaka,neko je napisao za Ahmetovica medju razlozima zbog kojih je otisao,jednu informaciju koju znam licno,a kola su krenula niz brdo poslije utakmice sa drinom,ta utakmica je bila ugovorena da nas pusti drina,nasi su izasli da odigraju kao bajramski turnir,medjutim doslo je do neke promjene plana,vidjeli smo svi sta se desilo
Ti druze prvo treba da se potvrdis kao navijac Slobode ovdje jer si sumnjiv u najmanju ruku.
ma nemam se ja tebi sta potvrdjivat,fukara nisam,al navijac slobode itekako jesam,a ako hoces vjeruj,ako ne :salut: puno je krtica u slobodi,puno nam se oci zamazuju i puno lazu Azmiru,al kasno je shvatio

risingforce
Kontakt:

Post Postao/la risingforce » 08 jun 2016, 21:00

Ne odlazi Azmir Husic, vec Husref Musemic

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:01

Muumii je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
Muumii je napisao/la:A nije sve tako cisto ni oko ovih odlazaka,neko je napisao za Ahmetovica medju razlozima zbog kojih je otisao,jednu informaciju koju znam licno,a kola su krenula niz brdo poslije utakmice sa drinom,ta utakmica je bila ugovorena da nas pusti drina,nasi su izasli da odigraju kao bajramski turnir,medjutim doslo je do neke promjene plana,vidjeli smo svi sta se desilo
Ti druze prvo treba da se potvrdis kao navijac Slobode ovdje jer si sumnjiv u najmanju ruku.
ma nemam se ja tebi sta potvrdjivat,fukara nisam,al navijac slobode itekako jesam,a ako hoces vjeruj,ako ne :salut: puno je krtica u slobodi,puno nam se oci zamazuju i puno lazu Azmiru,al kasno je shvatio

Aj o.dje.bi vise s tom pricom. Otkako je Azmir dosao ti i slicni pisete U klubu su krtice bla bla, on vjeruje ljudima.
Aj napisi ovdje javno imenom i prezimenom ko je krtica i od koga si cuo pa da mozemo reagovat.
Dotad **** i zabrana pisanja na temi.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2016, 21:01

Znaci po tebi Azmir prodao utakmicu? Ako to smatras nemoj ni navijati za Slobodu.
Kao i onih 50-100 danas na tribini koji su sjeli odmah bliz Azmira da bi on cuo sta pricaju, a pricaju kako je on namjestio i ovo danas.

Previse uglavnom novih nickova na temi. @carapa, nemoj se provaljivati, opcina ga je izlevatila vec par puta. Ima pravo da prica to jer on finansira gotovo sve.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 08 jun 2016, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 jun 2016, 21:03

Ostaje bolan Azem :salut: :zviz: sta vam je :?:

@carapa :bow: :rol: :urnebes:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 jun 2016, 21:04

risingforce je napisao/la:Ne odlazi Azmir Husic, vec Husref Musemic
Zovite ljudi Ivetica nazad
samo Sloboda

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 08 jun 2016, 21:05

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci po tebi Azmir prodao utakmicu? Ako to smatras nemoj ni navijati za Slobodu.
Kao i onih 50-100 danas na tribini koji su sjeli odmah bliz Azmira da bi on cuo sta pricaju, a pricaju kako je on namjestio i ovo danas.

Previse uglavnom novih nickova na temi. @carapa, nemoj se provaljivati.
glavu dajem da je carapa neki jasminov du..lizac
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 08 jun 2016, 21:06

Dok se Zlajci ne oglasi, ne laprdajte! :)

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:06

tuzlak1987 je napisao/la:Znaci po tebi Azmir prodao utakmicu? Ako to smatras nemoj ni navijati za Slobodu.

Svi vi koji imate informacije ko je to krtica u Klubu, ko radi protiv Azmira i slicno napisite ovdje javno,ali i ime i prezime " izvora ", pa da vidimo ko i sta radi oko Kluba. Ako ih uopste imate, kao sto ste za pojacanja znali.
I jbt covjek koji 3 god radi u Klubu i svaka 2 mjeseca prica da mu ljudi u istom klubu podmecu noge i rade iza ledja a on birao sve koji ce biti u Klubu. Kako uvijek te krtice vidi na pauzama kada se trebaju igraci dovoditi? Pukao je lik po savovima, nemojte ga dzaba braniti.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 08 jun 2016, 21:08

alanford87 je napisao/la:Dok se Zlajci ne oglasi, ne laprdajte! :)
:thumbup:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 jun 2016, 21:08

jooj ljudi al se sarajlice raduju nasoj nesreciovo moglo je se ovo rijesiti na drugi nacin 250 hiljada od evrope 500hiljada prodati pirica i eto odma te pare preusmjeriti na reprogram odose mi zivci vise sa ovom slobodom jbo kod nas ne moze pauza proci normalno

Muumii
Kontakt:

Post Postao/la Muumii » 08 jun 2016, 21:09

ne kazem da je prodao,samo da je vjerovao previse ljudima,pitajte vugdalica o toj utakmici protiv drine slobodno,a novi na forumu nisam,samo dugo nisam pisao,pratio sam forum onako,a na ovoj temi su uvijek bila nerealna ocekivanja,a sustina svega jeste da nam se ekipa raspada,jedina snaga nam je bila ta uigranost,a otisla su tri vrlo vazna igraca,a niko do sad nije potpisan,a za 2 dana startaju pripreme,pa ti vidi ko valja gluposti

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2016, 21:10

Pa eto ako imas nekog boljeg od Azmira dovedi ga da vidimo kako ce on u pauzama raditi i sta ce kroz sezonu postici.

Da SDP postavi svog covjeka klub ne bi imao niti pripreme kako treba, svi bi igraci otisli, rezultati bi bili za ispadanja iz Lige 12, a on bi se kao i Kovacevic povukao jer bi skontao da nema sanse voditi uspjesno klub bez Azmirovih 80-90% finansijskih sredstava u toku sezone.

Jel Azmir kriv sto privatnici nece da se odazovu? Jel Azmir kriv sto nakon njegova ulozena 3 miliona opcina nece da podrzi reprogram?

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 jun 2016, 21:11

ne idi Azmire u inat hejterima, pa ih sad na pauzi sve isprozivaj nek' svi znaju ko je problem :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jun 2016, 21:16

Muumii je napisao/la:

ne kazem da je prodao,samo da je vjerovao previse ljudima,pitajte vugdalica o toj utakmici protiv drine slobodno,a novi na forumu nisam,samo dugo nisam pisao,pratio sam forum onako,a na ovoj temi su uvijek bila nerealna ocekivanja,a sustina svega jeste da nam se ekipa raspada,jedina snaga nam je bila ta uigranost,a otisla su tri vrlo vazna igraca,a niko do sad nije potpisan,a za 2 dana startaju pripreme,pa ti vidi ko valja gluposti
To je to ,morat ćemo sa juniorima u EL.
Ja volim FK Tuzla City

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 21:17

Ovaj čarapa baš puk'o :roll:
slika
Kako se priča danas brzo proširi, ne vjerujem...Tačno je najgore što se odmah naložite. Čovjek sad da vam kaže neku dobru stvar nećete povjerovat, a na lošu se odmah upecate iako nije provjerena i pouzdana.
Ja koliko sam dobio ove loše informacije, također sam i neke dobre dobio, pa ćemo sutra vidjeti šta je od toga.

Samo dobro ovog Jasmina Imamovića treba isprozivat maksimalno svugdje, dobro reče @tuzlak1987, prođe lagano ispod radara, a ko hinjo kakav najveći izlevatio Azmira u zadnji tren. Još poslije glumi nekog navijača :puke:

@argentarium, i ostali koji dolazite, mrš sa teme buranijo!
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 08 jun 2016, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2016, 21:18

Krse ljudi pravila, a Ace nigdje. Vjerovatno se i on malo nasladjuje ali u uglu sobe da niko ne vidi :)

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:18

tuzlak1987 je napisao/la:Pa eto ako imas nekog boljeg od Azmira dovedi ga da vidimo kako ce on u pauzama raditi i sta ce kroz sezonu postici.

Da SDP postavi svog covjeka klub ne bi imao niti pripreme kako treba, svi bi igraci otisli, rezultati bi bili za ispadanja iz Lige 12, a on bi se kao i Kovacevic povukao jer bi skontao da nema sanse voditi uspjesno klub bez Azmirovih 80-90% finansijskih sredstava u toku sezone.

Jel Azmir kriv sto privatnici nece da se odazovu? Jel Azmir kriv sto nakon njegova ulozena 3 miliona opcina nece da podrzi reprogram?
Pa o kakvom ti Sdp-u pricas? Jesi tacan ti? Idi bolan umij se 2x toplom vodom i isperi usta prokuhanom Metvicom.
Lik malo malo odlazi. CIm ne ide po njegovom on bi odmah isao. Pa de stani bolan. Ili ostani i radi kao covjek ili idi vise, mani se prijetnji svaka 2 mjeseca.
Kaze u 30 hiljada problem? Pa et igrat cemo Evropu imat ce pare te za mjesec 2. Samo nesto mulja i proziva druge, priznaj jednom ja sam pogrijesio, izljavljivao sam da mi igraci imaju ugovore a nemaju, da cu dovesti "pojacanja koja Pl nije vidjela" a doveo sam likove koji su zadnji puta jeli u decembru prosle godine.
Ne bi mu niko rijeci rekao da sam nije javno najavljivao milione u pojacanja i slicno.
Zadnja izmjena: carapa, dana/u 08 jun 2016, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.

adnan27
Kontakt:

Post Postao/la adnan27 » 08 jun 2016, 21:19

radi neki klosara kosto su neki i na forumu covjeku je se i smucilo bolan das ljudima prst oni hoce ruku ja samo radi ovih dusmana nebi volio da ode a ima ih puno sloboda i previse neka azmir ostane pa kad bi to znacilo i sa slabijom ekipom samo neka ostane a prije nismo imali bolan za prevoza do srebrenika sad imamo svoj autobus

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.