FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

carapa
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la carapa » 08 jun 2016, 21:48

adnan27 je napisao/la:
carapa je napisao/la:Nece se paliti u Evropi, ne brukaj se mramore.
Stani ti hoces da kazes da se slazes sa ovom transfer politikom i da tije uredu sve ovo ste se izdesavalo?
stani drug uredu trebalo se bolje i jaa se slazem al od cega drug gdje su te pare znam reko azmir izjavio pojeo **** bolje da nije iskreno reci sve bi vi bolje uradili
Stani ba ajmo redom. Niko od nas nije trazio nekakva top pojacanja. Ja sam bio zadovoljan cinjenicom i da je ostala ista ekipa plus 2 igraca iz Pl i cao. On sam izadje i javno ali pazi javno izjavi kako ce ulupat kes u ekipu i dovest strasna pojacanja. Da je sutio niko mu ne bi rijeci rekao a ovako imas odmah par stvari koje je izjavio i slagao.
Mramore ako neko ne misli kao ti ne mozes ga zvati pljuvacem. Vas problem ovdje je cim neko napise Azmir je pogrijesio vi se osvjecate uvrijedjenim kao da vam je neko p.ic.k.u povalio i stajete u gard i odbranu doticnog.
Za dobro pohvalit, za lose kritikovat. Gdje je tu pljuvanje reci mi?
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 08 jun 2016, 21:51

Bio danas na tekmi prvo poluvrijeme, znači truba do trube, nemam šta više reći po tom pitanju!

Nadam se da Azmir ostaje i da će sutra predstaviti pojačanja, ali ako bude i ono drugo, hvala mu na svemu što je učinio za Slobodu do sada, ali bi volio i da kaže zbog čega je samo prolongirao gašenje kluba, sada kad se skoro pa iskoprcao iz svega?!

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jun 2016, 21:53

carapa je napisao/la:
adnan27 je napisao/la:
carapa je napisao/la:Nece se paliti u Evropi, ne brukaj se mramore.
Stani ti hoces da kazes da se slazes sa ovom transfer politikom i da tije uredu sve ovo ste se izdesavalo?
stani drug uredu trebalo se bolje i jaa se slazem al od cega drug gdje su te pare znam reko azmir izjavio pojeo **** bolje da nije iskreno reci sve bi vi bolje uradili
Stani ba ajmo redom. Niko od nas nije trazio nekakva top pojacanja. Ja sam bio zadovoljan cinjenicom i da je ostala ista ekipa plus 2 igraca iz Pl i cao. On sam izadje i javno ali pazi javno izjavi kako ce ulupat kes u ekipu i dovest strasna pojacanja. Da je sutio niko mu ne bi rijeci rekao a ovako imas odmah par stvari koje je izjavio i slagao.
Mramore ako neko ne misli kao ti ne mozes ga zvati pljuvacem. Vas problem ovdje je cim neko napise Azmir je pogrijesio vi se osvjecate uvrijedjenim kao da vam je neko p.ic.k.u povalio i stajete u gard i odbranu doticnog.
Za dobro pohvalit, za lose kritikovat. Gdje je tu pljuvanje reci mi?
A čekaj, je l' ja sad' napisa da nije dobro. I OK je kritika, al' bit' će tu svega. Za mene je pljuvač onaj koji dođe i izvali glupost tipa prodao utakmicu, pokupio pare itd, itd. A pričalo bi se svašta po gradu da ode. ;)
Zadnja izmjena: NKMramor, dana/u 08 jun 2016, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 21:53

Coraco je napisao/la:Mene danas neko zvao kae Sloboda ovdje i čestitamo izvučeni ste u nagradnoj igri, sutra u 10h dođite na slikanje i po ključeve od Citroena. :njanjanja:
Kako znaju da si ti, ne piše broj telefona na karti

:cool:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 08 jun 2016, 21:53

EVO SOLI DAJTE KUPUSAAAAA

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2016, 21:58

wobly92 je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Mene danas neko zvao kae Sloboda ovdje i čestitamo izvučeni ste u nagradnoj igri, sutra u 10h dođite na slikanje i po ključeve od Citroena. :njanjanja:
Kako znaju da si ti, ne piše broj telefona na karti

:cool:
Pa pisalo brate na poleđini karte ono šta se smije i ne smije, pisalo i da treba ostaviti svoj br zbog nagradne igre. Baš nisi pisao na onom što ostave sebi? :hmmmmm:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 22:01

Coraco je napisao/la: Pa pisalo brate na poleđini karte ono šta se smije i ne smije, pisalo i da treba ostaviti svoj br zbog nagradne igre. Baš nisi pisao na onom što ostave sebi? :hmmmmm:
:damn: :damn: :damn:
Et da sam znao, mog'o sam i ja možda dobit. Vidim ja kad se izvlačio, on uze jedan papirić, kartu neku, i haman eto nije broj vidio i onda uze drugi. A bio sam protiv Drine, moguće je sve.

:cry:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 08 jun 2016, 22:03

Gasimo se! kuknjava

Ja ovaj forum do presice necu citati, vozdra jarani!

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 jun 2016, 22:03

Tomić je viđen jutros u Slobodi sa nekom četvoricom starijih ljudi :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 jun 2016, 22:04

wobly92 je napisao/la:
Coraco je napisao/la: Pa pisalo brate na poleđini karte ono šta se smije i ne smije, pisalo i da treba ostaviti svoj br zbog nagradne igre. Baš nisi pisao na onom što ostave sebi? :hmmmmm:
:damn: :damn: :damn:
Et da sam znao, mog'o sam i ja možda dobit. Vidim ja kad se izvlačio, on uze jedan papirić, kartu neku, i haman eto nije broj vidio i onda uze drugi. A bio sam protiv Drine, moguće je sve.

:cry:
Jbg aj barem da je neko s foruma dobio, pa vozat ćemo se svi po malo. Šlajdrat po stazi, malo da prcamo Kadu heheheh :cool:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jun 2016, 22:04

Coraco je napisao/la: Jbg aj barem da je neko s foruma dobio, pa vozat ćemo se svi po malo. Šlajdrat po stazi, malo da prcamo Kadu heheheh :cool:
To brate, taman na Tušnju kulirat, ionako se neće tu nikakve utakmice igrat.                                                                      :mrgreen:
Aerials je napisao/la:Tomić je viđen jutros u Slobodi sa nekom četvoricom starijih ljudi :)
Doš'o da pokupi papire i ode iz kluba

:rol:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 08 jun 2016, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jun 2016, 22:05

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ja volim FK Tuzla City

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 jun 2016, 22:11

Aerials je napisao/la:Tomić je viđen jutros u Slobodi sa nekom četvoricom starijih ljudi :)
Tako je i Eric bio, vjerovatno je bio Kurevic i agenti. Nadajmo se da je potpisao :pray:

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 08 jun 2016, 22:14

Nisam piso ništa na ovoj temi od Drine...redovno sam čito i načito se gluposti...
Opustite se ljudi dragi,Husić ostaje,pojačanja su tu,samo vas čovjek prca sve redom i treba vam ;)
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 jun 2016, 22:15

Evo i ovog strucnjaka sa klipovima i tekstovima..a bas sam je tema bila pregledna,sad ce je izlijepit tekstovina od prije par sezona itd..

Prosvjetli ga Boze da ne cini gluposti vise :pray:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jun 2016, 22:16

slika
slika

5 DO 12
29.NOVEMBAR 2015 SLOBODAŠI NA" STAJANJU" DALI PODRŠKU PREDSJEDNIKU HUSIĆU.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 08 jun 2016, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 08 jun 2016, 22:16

Joj do petka kad' dodju pojacanja, pa kad' @carapa i raja polude :opaopa: idemoooooooo :opaopa: :bih:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 22:18

intercontinental je napisao/la:Nisam piso ništa na ovoj temi od Drine...redovno sam čito i načito se gluposti...
Opustite se ljudi dragi,Husić ostaje,pojačanja su tu,samo vas čovjek prca sve redom i treba vam ;)
Znas sta, a da on malo smanji sa prcanjem? Ja bi da navijam za Slobodu, a ne da me neko prca.
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 08 jun 2016, 22:19

Komunista je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Nisam piso ništa na ovoj temi od Drine...redovno sam čito i načito se gluposti...
Znas sta, a da on malo smanji sa prcanjem? Ja bi da navijam za Slobodu, a ne da me neko prca.
Čovjek je fino najavio,a svi vrlo dobro znamo,šta god da je najavio to je i ispunio,,,a drugo je to što ste vi svi nestrpiljivi
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jun 2016, 22:21

PUNA PODRŠKA PREDSJEDNIKU HUSIĆU !

slika
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.