FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

carli22
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la carli22 » 08 jun 2016, 22:23

Ne kontam, kako vi iz Tuzle vjerujete ovima sto vam postavljaju "kuke"....Kakav odlazak Husica, kakvi bakraci oko 30-tak hiljada za ratu...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 22:30

intercontinental je napisao/la:
Komunista je napisao/la:
intercontinental je napisao/la:Nisam piso ništa na ovoj temi od Drine...redovno sam čito i načito se gluposti...
Opustite se ljudi dragi,Husić ostaje,pojačanja su tu,samo vas čovjek prca sve redom i treba vam ;)
Znas sta, a da on malo smanji sa prcanjem? Ja bi da navijam za Slobodu, a ne da me neko prca.
Čovjek je fino najavio,a svi vrlo dobro znamo,šta god da je najavio to je i ispunio,,,a drugo je to što ste vi svi nestrpiljivi
Ja sam gore objasnio sta ocekujem, a to je daleko skromnije od ludih ocekivanja ovdje. Isto tako ne zelim da mi neko prijeti unistavanjem svetinje svakih nekoliko mjeseci. Neka se dogovore vise sta ce sa Slobodom, dosta je igranja preko nasih ledja. Ja cu za Slobodu navijati isto i sutra, a i ako Azmir ode i u kantonalnoj ligi. Malo metode neka se promijene, dosta je vise ovoga.
P. S. To sto, sarajevski tvorovi pisu, nema potrebe da se osvrcete. Mrzili su nas kad nam je islo dobro, mrze nas kada nam je lose. Jednostavno, ne obazirati se na morone koji znaju samo za mrznju prema nama. Dragi Allah opet najbolje zna, ali mescini da oni nece vidjeti dzenetskih kapija :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 jun 2016, 22:32

Dnevni avaz iz maja:
Reprogram jeste potpisan na tri godine, ali mi se nadamo da će Parlament Federacije BiH usvojiti odluku prema kojoj će sportski kolektivi svoje porezne dugove moći izmiriti u narednih 10 godina - naglasio je Vugdalić. -

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jun 2016, 22:32

. . evo samo da javim za info da Husić ne ide nigdje . Pozvan je . . . tražena je informacija i nema brige . . ima istine o ovome što se ovdje piše oko reprograma i to. .. .sutra će vjerovatno biti natezanja oko odlaska .. . al ajd popustite više sa ovim sranjima. . . .idite, guzite šta . . .

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 08 jun 2016, 22:37

Vi niste normalni zivota mi.
Saberite se ponasate se kao ovce.
Vama dzaba govoriti.Danas Vugdalic kaze da su cetvorica dosla (tomic Eric Grahovac neznam ko je 4)i da dolaze jos trojica.
Danas znaci.
A vi ovdje bacate crnjake u pm.
Sve strucnjaci.
Stidicete se momci.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 22:38

Tuzlak04 je u pravu, preokrenula se situacija u zadnjih par sati. Svetinja ide dalje :) Sutra novi pocetak, a iduce sezone ce opet nekim ljudima da prisjedne smijeh :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 jun 2016, 22:39

Iz sata u sat promjene, samo kod nas haha

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 08 jun 2016, 22:40

Regresivni čir.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 22:40

Agamemnon je napisao/la:Vi niste normalni zivota mi.
Vama dzaba govoriti.Danas Vugdalic kaze da su cetvorica dosla (tomic Eric Grahovac neznam ko je 4)i da dolaze jos trojica.
Danas znaci.
Sve strucnjaci.
Stidicete se momci.
Evo Solinasa, evo Mesije tuzlanskog :) Supljak se pojavio nakon sto je drama izmedju kluba i grada prosla, a sve sa insajderskim informacijama opet :)

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2016, 22:40

.........
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 08 jun 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

cadillac
Kontakt:

Post Postao/la cadillac » 08 jun 2016, 22:40

Da mi je znat iskopaše one levate što su danas igrali :urnebes: stvarno sramota da se klub onako ofira

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 jun 2016, 22:41

Pod hitno se moramo odreć ovih zaostavstina iz komunizma sportskih drustava koje su finansirale drzave i jake drzavne kompanije. Nemogu Shavtit ako neko ima volju da ulozi u klub ( koji je defakto bio u stecaju) da napravi evropski klub, I da ulozi u infrastrukturu( koja propada sada) da to neko blokira. Jer koji će nam k... stadion ako nema na njemu ko da igra i da ga odrzava. neko kaze ako ode Husić bit će Slobode. Da bit će slobode u lijepim sjećanjima, straijih generacija, u albumimam i knjigama. Evo grad je dao nešto a šta je kanton uradio po tom pitanju , izdvajaju sredstva za koncert dugmeta nekoj privatnoj firmi u iznosu od 7000 km. A sta je sa FK slobodom koja ovaj kanton prestavlja u Evropi. Pa da su se potrudili makar da 1 godisnje uz kaku pomoć uplate srestva slobodi za jednu ratu puna kapa.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 jun 2016, 22:42

krmpotich je napisao/la:Kostić 100% ide. Ne znam ko nam onda ostaje :facepalm:
je l' on u Sarajevo :lolno:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 08 jun 2016, 22:42

Komunista je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:Vi niste normalni zivota mi.
Danas znaci.
Sve strucnjaci.
Stidicete se momci.
Evo Solinasa, evo Mesije tuzlanskog :) Supljak se pojavio nakon sto je drama izmedju kluba i grada prosla, a sve sa insajderskim informacijama opet :)
Postoji zivot i van foruma.ohladi
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

MejdanTz
Kontakt:

Post Postao/la MejdanTz » 08 jun 2016, 22:43

Sabura do petkaa aaaaaaa
Prihvataš drugačije ljude i boje, al' crna i crvena najbolje ti stoje.
FK Sloboda Tuzla since 1919

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 08 jun 2016, 22:44

Aerials je napisao/la: je l' on u Sarajevo :lolno:
...................
Zadnja izmjena: krmpotich, dana/u 08 jun 2016, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jun 2016, 22:44

NYKnicks Fan je napisao/la:Iz sata u sat promjene, samo kod nas haha
. . sat i pol vremena čekam još neki odgovor. Kako ne dočeka, ja reče ovo što imam. . . .sutra će te vidjeti potpuniju informaciju, a ja sa velikim zakašnjenjem (sl. put)

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 08 jun 2016, 22:46

Evo Solinasa, evo Mesije tuzlanskog :) Supljak se pojavio nakon sto je drama izmedju kluba i grada prosla, a sve sa insajderskim informacijama opet :)[/quote]
Postoji zivot i van foruma.ohladi[/quote]

Neka si ti nama dosao, sada cemo sve lakse podnijeti :)

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 08 jun 2016, 22:46

Druze svi koji smo danas bili na stadionu i kad smo se vraćali stari slobodaš M.Š. je stajao sa Azmirom koji je rekao Svi me napadaju da nedajem sansu igracima iz kantona, napravili smo da od 05.-08. svi koji misle da se prijave za danasnju utakmicu da vidimo kako ide. Prijavilo se samo 8 ljudi i to brojeći 4 crnca( dva su i onako odigrala , vjerovatno kad se uigraju i prireme nisu loši, morali su sastavit tim od juniora slobode. Ljudi to nisu pojačanja već proba . Jeste li slusali zadnjih interviju azmira na slonu gdje kaze da će od 5-.06. dat priliku svima da se dokazu i da vidimo imaju li potencijala za slobodu. I to je to. To nisu pojačanja. Shavtite vise.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 08 jun 2016, 22:48

krmpotich je napisao/la:
Aerials je napisao/la: je l' on u Sarajevo :lolno:
Ne znam jel u bordo ili plavi dio. Ali da ide, ide. Pretpostavljam u Zelju jer je Jesic rekao da mu se ne svidja taj tip igraca :bow:
ccc, šta mi sebi dopuštamo ovih dana.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.