NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 05 jun 2012, 08:32

nesto kontam pocetkom sezone krece i kup a poznavajuci kuntica imam osjecaj da bi ove sezone mozda mogli i najdalje otici u kupu,kada bi imali sirinu na klupi u sto ne sumnjam kao u prosloj polusezoni mogli bi se nadati da po prvi put napravimo malo veci iskorak.mislim da nas klub ima sve preduslove da se bori za samu zavrsnicu :) bice dosta utakmica ovo ljeto jos samo da nam podu pripreme i prijateljske bar ;)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 05 jun 2012, 14:09

Sta bi sa Halilovicem? :D

iskreno, volio bih da dodete do nekog 3-4 mjesta naredne sezone, pa da dodem u Gradacac malo i opustim se uz LP :D **** tv vise haha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 05 jun 2012, 14:49

Benjo_AFC86 je napisao/la:Sta bi sa Halilovicem? :D

iskreno, volio bih da dodete do nekog 3-4 mjesta naredne sezone, pa da dodem u Gradacac malo i opustim se uz LP :D **** tv vise haha
produžio 2 godine sa Zvijezdom

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jun 2012, 14:54

pa zar nije godinu produzio :)

gledam cejvanovic na meti travnika,nama bi on dobro dosao

Nova sezona nova nafaka

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 05 jun 2012, 16:20

Hamzić između nastavka karijere i trenerskog posla

Prozivka u Zvijezdi za naredno prvenstvo zakazana je za 26. jun. Do tada bi Zoran Kuntić trebao znati na koje račune računa, a u ljetnoj pauzi je prekrižio Hamzića, Omića, Đelmića, Nezića...

Transfer lista u Zvijezdi

Stručni štab gradačačke Zvijezde odlučio je nakon sezone da se zahvali dugogodišnjem kapitenu Amiru Hamziću. Njemu je rukovodstvo kluba ponudilo trenerski posao u omladinskim kategorijama...

"Još nisam odlučio da li ću nastaviti sa igranjem ili ću se posvetiti trenerskom poslu. U Zvijezdi sam šest godina i odluku Stručnog štaba sam prihvatio na najnormalniji način. Nisam ljut, niti mi je krivo. Međutim, mišljenja sam da mogu još igrati, a narednih dana ću donijeti odluku hoću li preći u neki drugi klub. Imam ponuda, ali ne bih sada govorio o imenima", kaže Amir Hamzić.

On je nekadašnji mladi reprezentativac BiH koji je igrao za Drinu, Slobodu, Arau, Anži, Bosnu iz kalesije i Zvijezdu iz Gradačca.

"Ono što želim Zvijezdi je da istraje na svom putu. Smatram kako je to jedan od najstabilnijih klubova u BiH i sigurno da zaslužuje još bolje plasmane", kaže Hamzić.

Prozivka u Zvijezdi za naredno prvenstvo zakazana je za 26. jun. Do tada bi Zoran Kuntić trebao znati na koje račune računa, a u ljetnoj pauzi je prekrižio Hamzića, Omića, Đelmića, Nezića...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 05 jun 2012, 17:38

astra1922 je napisao/la:pa zar nije godinu produzio :)

gledam cejvanovic na meti travnika,nama bi on dobro dosao
bas tako na godinu dana produzio
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 05 jun 2012, 19:26

Evo da vas pozdravim i ovdje :D ,nadam se da ce nasa Zvijezda biti jos bolja naredne sezone. 8-)
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 05 jun 2012, 19:30

Ezio7 je napisao/la:Evo da vas pozdravim i ovdje :D ,nadam se da ce nasa Zvijezda biti jos bolja naredne sezone. 8-)
novi zmaj :)
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 05 jun 2012, 19:59

bondich je napisao/la:
Ezio7 je napisao/la:Evo da vas pozdravim i ovdje :D ,nadam se da ce nasa Zvijezda biti jos bolja naredne sezone. 8-)
novi zmaj :)
Ma jarane ima nas k'o kineza. :D
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 jun 2012, 20:00

ezio7 dobro dosao :D

Nova sezona nova nafaka

Ezio7
Kontakt:

Post Postao/la Ezio7 » 05 jun 2012, 20:06

astra1922 je napisao/la:ezio7 dobro dosao :D
Hvala stari, koliko sam pratio ovu temu ti si izgleda ovdje najaktivniji. :) Svaka cast drug. ;)
David Hayemaker Haye!!!

R.I.P Šejla Osmić

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 05 jun 2012, 22:14

Jedna smo od rijetkih ekipa koja u svojim redovima ima vise stranaca.Čini mi se da ćemo sljedeće sezone imati istu sliku.Nebitno je to sada,to je tema za diskusiju koja svoje uzroke ima u nesposobnosti trenera koji vode mlađe selekcije jer je nemoguće ne iznjedrit bar jednog premijerligaskog igrača u jednoj godini.Javljam se zbog Hamze,to je jedini igrač u proteklih sest godina koji je kao stranac igrao srcem i dostojno predstavljao Zvijezdu i nas grad uopste.Činjenica je da je pred penziju i da se to već osjećalo,ali sam isto sam ubijeđen da se mogao iskoristiti bar do polusezone i udovoljiti njegovoj zelji da igra.U to ide prilog i podatak da je prvi strijelac nase ekipe u minuloj sezoni i jedan od najbolje ocjenjenih igrača i kao takav sigurno moze bar poluvrijeme do polusezone odigrati na nivou.Mislim da je Kuntić tu pogrijesio ili ima već u planu dovesti adekvatnog igrača na njegovo mjesto.Sve u svemu,Hamza je bio i ostao živa legenda Zvijezde jer smo ga dozivljavali kao nekog ko je iz naseg grada za razliku od mnogih koji su u Zvijezdu dosli da kao manekeni po gradu ugrabe sto vise love a ne pokazu nista.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 05 jun 2012, 22:46

zvjezdas je napisao/la:Jedna smo od rijetkih ekipa koja u svojim redovima ima vise stranaca.Čini mi se da ćemo sljedeće sezone imati istu sliku.Nebitno je to sada,to je tema za diskusiju koja svoje uzroke ima u nesposobnosti trenera koji vode mlađe selekcije jer je nemoguće ne iznjedrit bar jednog premijerligaskog igrača u jednoj godini.Javljam se zbog Hamze,to je jedini igrač u proteklih sest godina koji je kao stranac igrao srcem i dostojno predstavljao Zvijezdu i nas grad uopste.Činjenica je da je pred penziju i da se to već osjećalo,ali sam isto sam ubijeđen da se mogao iskoristiti bar do polusezone i udovoljiti njegovoj zelji da igra.U to ide prilog i podatak da je prvi strijelac nase ekipe u minuloj sezoni i jedan od najbolje ocjenjenih igrača i kao takav sigurno moze bar poluvrijeme do polusezone odigrati na nivou.Mislim da je Kuntić tu pogrijesio ili ima već u planu dovesti adekvatnog igrača na njegovo mjesto.Sve u svemu,Hamza je bio i ostao živa legenda Zvijezde jer smo ga dozivljavali kao nekog ko je iz naseg grada za razliku od mnogih koji su u Zvijezdu dosli da kao manekeni po gradu ugrabe sto vise love a ne pokazu nista.
Hamzi je ponuđeno ono što jest, dakle smanjenje plate zbog toga što ne može igrat 90 minuta, s tim da dobije neku omladinsku ekipu da trenira i ostane u klubu. Nije mu ponuđen raskid ugovora nego smanjenje plate. Na njemu je da odluči i čeka se još uvijek njegov odgovor. Nadam se da će prihvatit i ostat još dugo u Zvijezdi.
Dragon Town

mirza_rd
Kontakt:

Post Postao/la mirza_rd » 05 jun 2012, 22:49

kako sam danas nešto čuo Kovačević bi mogo ostat kod nas a drugi golman bi mogo biti iz nasi mladji selekcija

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2012, 07:54

lijepo bi bilo da i kovacevic ostane bio je standardan cijelu polusezonu sve je branio osim zadnje utakmice u gradisci koju je propustio zbog povrede.i lijepo bi bilo da nasi na nasoj internet stranici naprave sa njim interviju ,jer nas dosta nezna u kakvom je zdrastvenom stanju

a neki dan sam raspravljo sa sevenom on kaze nasi bili nekorektni prema hamzi dali mu raskid.a i ja sam cuo da da su mu ponudeni uslovi manja plata zbog godina.ja se iskreno nadam da ce se nasa legenda pojaviti na prozivci :)

Nova sezona nova nafaka

Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la Gradacac » 06 jun 2012, 08:10

Ljudi ja se rijetko javljam na forum jer ne mogu kojekakve price da citam ovdje. Hamza, koliko god da ga ja volio kao igraca, a volim ga, nije vise spreman da odradi ni cijelo poluvrijeme na nivuo. Covjek dok pokrene stube svoje i g u z i c u pet puta mu covjke oduzmeo loptu, u for ne mozes vise mu davati loptu jer svaku gubi. Proslo je vrijeme sporog fudbala i okretanja kao sto nas KRALJ igra. Samo iz tog razloga on ne moze vise i jako mi je zao. Covjek ima i premalo kondicije jer se to primjeti po pasovima ne moze da doda iskoristiv pas od 30-35 minute. Volio bih svim srcem da uzme neki klub mladi zvijezdin jer ima covjek iskustva mnogo mislism da bi sa tim pogodili.

HAMZA SA SRECOM I SVI SMO UZ TEBE.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2012, 10:41

nista labavo ;) suska se o nekim internacionalcima,nista nasa liga ;)

Nova sezona nova nafaka

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 06 jun 2012, 11:36

zmaj_Bosne je napisao/la:
zvjezdas je napisao/la:Jedna smo od rijetkih ekipa koja u svojim redovima ima vise stranaca.Čini mi se da ćemo sljedeće sezone imati istu sliku.Nebitno je to sada,to je tema za diskusiju koja svoje uzroke ima u nesposobnosti trenera koji vode mlađe selekcije jer je nemoguće ne iznjedrit bar jednog premijerligaskog igrača u jednoj godini.Javljam se zbog Hamze,to je jedini igrač u proteklih sest godina koji je kao stranac igrao srcem i dostojno predstavljao Zvijezdu i nas grad uopste.Činjenica je da je pred penziju i da se to već osjećalo,ali sam isto sam ubijeđen da se mogao iskoristiti bar do polusezone i udovoljiti njegovoj zelji da igra.U to ide prilog i podatak da je prvi strijelac nase ekipe u minuloj sezoni i jedan od najbolje ocjenjenih igrača i kao takav sigurno moze bar poluvrijeme do polusezone odigrati na nivou.Mislim da je Kuntić tu pogrijesio ili ima već u planu dovesti adekvatnog igrača na njegovo mjesto.Sve u svemu,Hamza je bio i ostao živa legenda Zvijezde jer smo ga dozivljavali kao nekog ko je iz naseg grada za razliku od mnogih koji su u Zvijezdu dosli da kao manekeni po gradu ugrabe sto vise love a ne pokazu nista.
Hamzi je ponuđeno ono što jest, dakle smanjenje plate zbog toga što ne može igrat 90 minuta, s tim da dobije neku omladinsku ekipu da trenira i ostane u klubu. Nije mu ponuđen raskid ugovora nego smanjenje plate. Na njemu je da odluči i čeka se još uvijek njegov odgovor. Nadam se da će prihvatit i ostat još dugo u Zvijezdi.
upravo sam i ja tako dobio informaciju ali Hamza bi trebao ostat u klubu kao skaut i da nasim mladima daje dobre i lijepe savjete kako da postanu bolji on to sigurno moze a isto tako mu je ponudjeno smanjenje ugovora kako bi Halilovic ostao jer on je sad najskuplji Zvijezdin igrac sto znaci da nasi ljudi rade dobar posao bar kako ja vidim 8-)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 06 jun 2012, 12:08

nadovezao bih se na zvjezdasev post o strancima u nasoj ekipi i o tome ko igra srcem za nas tim.gledajuci ove cetiri godine u premijer ligi dosta igraca sa strane su prodefilovali kroz nas klub neki su ostavili bolji neki gori dojam al mora se priznati da je dosta igraca iako su stranci ipak igrali srcem za zvijezdu,nesmije se zaboraviti mujo veca jusa smajlovic pa i brka i sabe karic i naravno hamza dok je bilo i onih koji su nas samo muzli i igrali preko qrca coric babic tosunovic beslija vidovic stokic nikic doric sest i jos mnogi.isto tako prosle sezone smo dobili omkija i facica koji bi u narednim sezonama trebali igrati zapazeniju ulogu isto tako nadolazeci igraci iz omladinskog pogona pogotovo kadeti obecavaju da bi u naredne dvije godine moglo izaci jos nekoliko igraca za nas prvi tim.tako da i tu treba sacekati i vjerujem da ce ici na bolje.ja bih jos spomenuo i juniora koji je dosao iz srebrenika hamdiju dzaferovica da bi kuntic mozda trebao malo obratiti paznju na njega ,momak igra napadaca i ono sto sam ja vidio obecava puno :)

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 06 jun 2012, 12:12

Smanjenjem plate je tjeranje Hamze iz kluba,na pogan nacin koji servira Mesic,sramota je sta radi pojedinim igracima u klubu,Hamza nije zasluzio ovakav kraj.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.