Ali bez obzira na sve on je iz ovog mnogo naucio. Svaka cast Damire.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ja odoh na tusiranje. Preznojio sam se k'o nikad.Dzoni je napisao/la:Ma gdje ces spavat ba,ja se evo spremam odoh negdje na kaficu.Otelo je napisao/la:I haj ti sad zaspi nakon ovog
Prva jutarnja ne moze bit bolje.
Jos jednom svaka cast nasem decku,aBd bit ce on jos bolji.
AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU![]()
![]()
kao sjajan igrač, ima sjajne navijačeQUARTERBACK je napisao/la:sta je rekao berdih za damira?
Nahvalio ga pošteno, istakao kako je sjajan, mlad i talentovan igrač. Pored toga istakao je i kako je ključno bilo njegovo iskustvo. I da, nahvalio je i navijače.QUARTERBACK je napisao/la:sta je rekao berdih za damira?
Ma meni je glupa ona tisina kad igraju.anelbavarac je napisao/la:Berdych je rekao odprilike da je Dzumhur veliki talenat,i da je igrao sjajno prvi set,i da je siguran da je pred njim ogromna buducnost.
A pohvalio je nase navijace,rekavsi da je bilo uzivanje igrati pred ovakvom atmosferom.
Nisam stručan, ali dakako da može.legenda reala je napisao/la:Samo pitanje za ove stručnije , kako on da ojača ove udarce, vidljivo je da ima fine udarce, ali su oni mlaki skroz, može li se popraviti ovo išta
legenda reala je napisao/la: Samo pitanje za ove stručnije , kako on da ojača ove udarce, vidljivo je da ima fine udarce, ali su oni mlaki skroz, može li se popraviti ovo išta
Roland Garros koji počinje 25.05.crozzer je napisao/la:Da pitam kad je sljedeći grand slam turnir ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.