Zar ti nisam rekao da ce Andy ubrzo biti najbolji na svijetu?Belmin6 je napisao/la:Vidi Endija što se kofrci.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pored živog Novaka nikada
Nije izmedju njih razlika u kvalitetu velika da bi mogao to izjaviti.shminka je napisao/la:Pored živog Novaka nikada
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Murray, ako ikad bude prvi na svijetu, to će trajati najviše par mjeseci. I to period kada Đoković doživi potencijalni decline, možda već krajem 2016. Pod broj jedan, Andy nije sposoban iznijeti cijelu sezonu na najvećem nivou (psiha je glavni razlog, mada svakako ne i jedini), pogotovo period šljake (istina, popravio se na zemlji, mora se priznati). A pod broj dva, vrijeme ne radi iza njega. On je Novakovo godište, čak je stariji od njega par dana, ali bi mogao malo duže trajati zbog manje odigranih mečeva, kao i činjenice da se kasnije probio u sami vrh.
Ma ja, u pet su dekaGreivis je napisao/la:Nije izmedju njih razlika u kvalitetu velika da bi mogao to izjaviti.shminka je napisao/la:Pored živog Novaka nikada
Samo 5000 poena razlike, to se za sekund okrene
Odlican i neizvjestan mec Corica i Zvereva,na kraju pobjeda Borne,okrenuo je 0:3 u TB,bilo je lijepo gledati prvi medjusobni profesionalni mec od vjerujem mnogo njih,mladica koji bi u buducnosti trebali ciniti sam vrh svjetskoga tenisa.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
sta je babuki sa prvim servisom,26 posto ubacenog prvog servira,i opet razguli ovog spanskog pokusaja od igraca,ne svidja mi se ovo ne moze servisa da ubaci ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Polako,napravio je pauzu.Treba mečeva...delinjo je napisao/la:sta je babuki sa prvim servisom,26 posto ubacenog prvog servira,i opet razguli ovog spanskog pokusaja od igraca,ne svidja mi se ovo ne moze servisa da ubaci ccc
Biće interesantno 1/2 Andy / Federer
bas sam ljut bio ,mnogo je grijesio i sreca pa je sa druge strane mreze bio igrac koji mu redovno skida gace inace moglo je biti guravo,ali sto ti kazes pauza je ucinila svoje nadam se da ce dizati formu kako turnir ide ..ppppp je napisao/la:Polako,napravio je pauzu.Treba mečeva...delinjo je napisao/la:sta je babuki sa prvim servisom,26 posto ubacenog prvog servira,i opet razguli ovog spanskog pokusaja od igraca,ne svidja mi se ovo ne moze servisa da ubaci ccc
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BeyKopites
- Kontakt:
Vidiš, nisam znao da je živ ovaj Mardy Fish a večeras igra protiv Murraya. Koliko je pauzirao, 2-3 godine? Ove sezone ne sjećam se nešto da sam ga gledao uopće, ima li više od 5-6 mečeva u sezoni?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ovo mu je predzadnji turnir,jos ce odigrati USO i povlaci se.BeyKopites je napisao/la:Vidiš, nisam znao da je živ ovaj Mardy Fish a večeras igra protiv Murraya. Koliko je pauzirao, 2-3 godine? Ove sezone ne sjećam se nešto da sam ga gledao uopće, ima li više od 5-6 mečeva u sezoni?
Evo i Novak ,pati se sa Benoa peromdelinjo je napisao/la:bas sam ljut bio ,mnogo je grijesio i sreca pa je sa druge strane mreze bio igrac koji mu redovno skida gace inace moglo je biti guravo,ali sto ti kazes pauza je ucinila svoje nadam se da ce dizati formu kako turnir ide ..ppppp je napisao/la:Polako,napravio je pauzu.Treba mečeva...delinjo je napisao/la:sta je babuki sa prvim servisom,26 posto ubacenog prvog servira,i opet razguli ovog spanskog pokusaja od igraca,ne svidja mi se ovo ne moze servisa da ubaci ccc
Kako vrijeme odmiče tako ovi najbolji polako podižu nivo igre
Djokovic se muci protiv Goffin-a...
0:3 u trecem setu,mislim da bi bilo previse i za novaka kad bi ovo uspio okrenuti,steta ako ispadne nadao sam se jos jednom blockbusteru protiv stana u cetvrtfinalu.
3:2...
Vrati se Nole,od 0:3i dva brejka zaostatka do 6:3
,jos jednom pokazuje zasto je trenutno No.1.
Zaplaka Viško...
Nakuka Viško pobjedu Đokoviću, sta bi sa Goffinom Boga pitaj..
Nakuka Viško pobjedu Đokoviću, sta bi sa Goffinom Boga pitaj..
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji luzer Goffin. Ne smiješ sebi ovo dozvolit pa i protiv Novaka. Ovo je morao dobit. Kod 0-3 je stao sa igrom.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Problem ovih igraca je sto se jednostavnu prepadnu pobjede protiv najvecih.
Goffin se usro.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.