RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2011, 19:58

Čuj opet hadžija otišao, je li to drugi ili treći put da ide iz veleža?

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 24 maj 2011, 21:12

60 put otisao

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 24 maj 2011, 21:47

...

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 24 maj 2011, 22:49

Čestitke maloj raji koja su osvojila prvo mjesto i tako izborila učešće na završnom turniru u Banja Luci. ;)
Ovakve vijesti nam trebaju.
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 maj 2011, 23:24

NIsam dugo bio pa zbog toga bi neko ovu moju konstataciju mogao pogrešno protumačit.

Sve u svemu da ne bi pisao romane drago mi je da će mostarski prvoligaš igrati i naredne godine,kažem igrati jer zadnji puta kada sam pitao bio je u zoni ispadanja otprilike.

Velež kao društvo koje je značilo i u vrijeme one velike lige zaslužuje ipak da ga povedu neki spremniji i profesionalniji ljudi jer koliko sam mogao upratit trenutno vlada na neki način rasulo,najviše mi je krivo zbog same njihove grupe koja zasigurno nije mala.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 24 maj 2011, 23:30

pioniri veleza osvojili kantonalno prvenstvo
u finalu savladali stolac na njihovom terenu rezultatom 0.-2 i tako se plasirali na drzavni prvenstvo
BRAVO MOMCI
NAPOKON JEDNA LIJEPA VIJEST IZ OMLADINSKE SKOLE VELEZA

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 maj 2011, 00:00

Ja sam mislio da ce dolaskom nove uprave medju kojima je i Niksic,pocet da pusu neki novi vjetrovi u Velezu ali kako sad stvari stoje,nista se bitno ne desava.Ja se samo kao navijac,nadam da ljudi u klubu znaju sta rade i da imaju plan kako da Velez izbave koliko toliko iz krize jer mislim da nam treba tako malo.Znam da je na upravi sad veliki teret,veliki dio posla ali mislim da bi bilo vrijeme da se stvari neke pocnu rijesavat i da se izadje u javnost sa novostima u klubu da navjaci znaju ali mi smo Velez iz Mostara i ne moze bez cigalnuka jer je to dio nas.
A maloj raji cestitam i nadam se jos bolji rezultatima i ako ja ne simpatisem rezultate u omladincima jer vise volim da imamo par igraca za prvi tim i da stvaramo igrace nego da imamo rezultat ali se nadam da ce i omladinski pogon ubrzo biti rekonstruisan i da ce dobti jedno,novo osvjezenje i da ce se napokon krenut pravim putem

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 maj 2011, 00:07

Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano. ;) :D
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 maj 2011, 00:13

Ostrakovic ima ugovor koji istice ja mislim na ljeto a to znaci da je slobodan poslije zadnjeg kola sa Sarajevom.
Naravno da ima puno problema i da je za porduzenje ugovora potrebno vise para nego inace ali ostalo je toliko vremena,davno smo ostali u ligi i moglo se krenut u rijesavanje tog problema u vezi ugovora i pronalaska sponzora jer mislim da je to prioritet ali...nadam se da u upravi znaju sta rade i da ce uradti dobar dio posla kako se ova a i par proslih sezona ne bi ponovila jer je sazrelo vrijeme da Velez krene uzlaznom putanjom

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 maj 2011, 00:38

Olako shvatate to ali eto neka vam bude. :)
Who dares, wins !

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 maj 2011, 13:08

NeToBoLa je napisao/la:Mislim da je Oštraković na posudbi u nas, iz gradačačke Zvijezde. Nek me neko ispravi ako griješim. Razumijem vas u potpunosti, volio bih i ja sam da se to sve riješi brzo ali ne može to tek tako. Previše je nagomilanih problema u klubu ostalo iza ostale Uprave a i sad ima par delegata koji koče klub ali riješit će se i to, samo lagano. ;) :D
ostrakovic je dosao kao slobodan igrac, a jedina 3 igraca trenutno koja su na posudbi su Gancev, Rovcanin ( Zeljo ) i Gadzo ( Liberec )

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 13:19

Evo sad sam malo bio na zvaničnoj stranici kluba i kalajdžić koji je izabran u U - 21 kaže, da je razgovarao i da intenzivno razgovara sa upravom kluba, i da su postavili najvažnije prioritete ove godine, a to je poboljšanje infrastruktutre na stadionu i reorganizacija omladionske škole. Ove dvije stvari se navodno pod hitno moraju uraditi, a u planu je i da mlada repka odigra prijateljsku tekmu u vrapčićima, što bi bilo super stvarno, ali ne može još međunarodne tekme zbog uslova na stadionu, tako veli kalajdžić...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 maj 2011, 13:29

Meni je pravo pozitivno sto uprava suti i sto ne curi milion nekih informacija ili poluinformacija u javnost. Prvi signal da netko u upravi razmislja glavom. Druga stvar ovo sto je Avdo izjavio zvuci fantasticno.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 15:20

Ljudi neće da srljaju sa obećanjima i informacijama, ovo se taktički čeka kraj prvenstva, i onda u akciju...

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 maj 2011, 17:12

Eto licenca riješena. Idemo dalje !
Who dares, wins !

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 25 maj 2011, 18:08

Sigurno je da je situacija teska ali imamo dovoljno ljudi koji vole Velez i mogu se naci sredstva za njegovo finansiranje ali treba radi u interesu kluba jer cim bude nekih nesuglasica,povlace se sponzori i sl.
Dobili smo licencu i to je jedan korak naprijed ali mislim da ima toliko vremena da se rijese mnoga pitanja a prije svega po pitanju ugovora igraca koje uprava zeli zadrzat i potencijalnih pojacanja

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 maj 2011, 21:27

Evo i mi uzeli jedan trofej ove sezone, čestitke našoj djeci, sad abd na državno u banja luku, ovo će abd biti inicijalna kapsila za bolje dane našeg kluba - NAPRIJED ROĐENI....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 maj 2011, 08:59

Matan Žarić želio preuzeti FK Velež?
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/mat ... -vele.html
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 maj 2011, 09:55

Kevin je napisao/la:
Matan Žarić želio preuzeti FK Velež?
http://www.javno.ba/samo-na-javnoba/mat ... -vele.html
Da, želio, ali je zauzvrat od premijera FBiH tražio da ostane direktor EP HZHB, ali nikšić, kao koalicioni partner nije želio prekršiti dogovor, tako ovdje piše..

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 26 maj 2011, 10:19

Koliko istine ima u ovom tekstu ne znam ali ovaj nije trebo preuzet Velez nego je zelio da dadne para kako bi zadrzao fotelju a Niksic ga odbio i na ovom primjeru smo uvidili i svima dokazali kako Velez nije politicki klub jer da jeste,Niksic bi prisato na ovo samo da se pmogne Velezu tako da smo politicki klub pada u vodu.
Volim ovo zbog pojedinaca koji stalno pisu da smo politicku klub a da jesmo bili bi prvaci bivse drzave bar 2-3 puta a nismo jer nismo imali jake ljude iza sebe ukljucujuci i politicare,ne bi ispali iz Lige,stalno bi bili u vrhu i imali para ali cinjenice govore suprotno i vidi se da nemamo ama bas blage veze sa politikom a to sto imamo politicara u vrhu kluba,to je njegov posao kao i svaki drugi

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []