Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
75
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 248

Wolverine
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Wolverine » 04 okt 2010, 20:29

sta wol ajde? de mi objasni ove dvije recenice iz mog potpisa ;)

brnjo, pipita, casillas kako hoces, u tom nema nista lose, samo sto on ne zeli prinat, a tako je ocito.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 20:36

Wolverine je napisao/la:sta wol ajde? de mi objasni ove dvije recenice iz mog potpisa ;)

brnjo, pipita, casillas kako hoces, u tom nema nista lose, samo sto on ne zeli prinat, a tako je ocito.
:mrgreen: jesi ti glup boze..eto ja ti kaze prevedi ti ovo gore stavio sam ti link
http://www.marca.com/2010/10/04/futbol/ ... 09725.html
i sta tu ima tako ce ti prevesti svako pa cak i google trasl..navika je navika i kako po spanjolskom tako i na madjarskom,bosanskom,albanskom jeziku..hvala ajd ti sada prevedi sebi ovaj intrv na google transl sto sam ja onako na brezinu :mrgreen: i ovom prilikom zelim reci da u prevedu ima greski sto sam ja prevodio i u ovog gore tekstu ali narod zna, narod razumije.. :mrgreen:

HOCES DA TI NESTO PREVEDEM, PA TI KORISTI TRANS. slika
koja stozina :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 20:47

Wolverine je napisao/la:a dobro, znaci nepismen si ;)

ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu.

i to je to od mene na ovoj temi za sada, pozdrav.

edit: eto toxiti je stavio ono sto ja nisam ;)
:mrgreen: :mrgreen: koja stozina nemoras se sam hvalisati :lol:
ajd drago mije..be cool ;)

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 21:18

Higuain:"Uradili smo sve da ljudi uzivaju"

slika

Argentinski napadač govorio je o ekipi i Mourinhi, svaki put se sve bolje razumijemo, i to se pokaze na terenu.
Gonzalo Higuian je bio dvostruki strijelac u tekmi, " Odigrali smo jednu veliku tekmu, vrlo smo sretni zbog razultata i zbog navijaca koji su uzivali.Takodjer Pipita je rekao da ekipa ima vrlo dobru suradnju sa trenerom, svaki smo put bolji i to se prikazuje na terenu"
Autor četvrtog gola za Real Madrid kaze da je pobijeda vrlo važna prije prekida lige, odigrali smo veliku tekmu, vrlo sam zadovoljan sa razutatom.Treba da pobijeđivamo, i neobraćati paznju na Barcu, sada kad smo postigli i sto više oni su kiksali, pobijeda daje vecu važnost, idemo ispred njih i to je vrlo dobro za nas.
Na stadionu Santiago Bernabeu bezobzira na kisu ljudi su uzivali, ljubitelji kluba su izdržali do kraja, a to znači da je tekma bila jako dobra.Pokazali smo u prvoj utakmici da nije bilo pristiska, mi smo smireni, i znali smo da ce i nase prilike ulaziti.Vec je rekao nas sef da ce neko naplatiti za nase promasaje u predhodnim tekmama i to se desilo u ovoj situaciji.
"Mi smo svaki put sve boljim odnosima sa trenerom,i tako dolaze sve bolje igre na terenu, nadam se da cemo nastaviti sa poboljšanjem iz dana u dan.

http://www.corazonblanco.com/higuain_he ... -73172.htm

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 okt 2010, 21:23

Sto vas je poslo brate moj,samo se koljite :D

Imate pozz odAvde :lol:

Oezil dominira

Play up ! :twisted:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 okt 2010, 21:40

Los Blancos jedno pitanje
Ako to prevodis na brzinu kako ove tacke i velka slova ubacis bas gdje treba :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 okt 2010, 21:42

Faraon iz Visokog je napisao/la:Los Blancos jedno pitanje
Ako to prevodis na brzinu kako ove tacke i velka slova ubacis bas gdje treba :mrgreen:
Kani se coeka vidis da se trudi ;) :D
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 04 okt 2010, 21:47

Ma hajde nećemo se tu sad svađat, ugl. lik nam prevodi i trudi se.. Sorry ako sam te uvrijedio, nego mi bilo smiješno kad sam neki dan čitao.. Jeli ove vijesti skidaš s Realmadrid.com ili?.. Jer čitam iste članke na tom sajtu, samo na eng.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 21:47

*p!p!t@* je napisao/la:
pa vidis da ima i greski negdje stavim č negdje c, negdje ž o z, itddd slika
@toxito greske se desavaju..
uclani se na forum samo sto je Spanski pa eto ako znas spanski ja sam clan :mrgreen: http://www.corazonblanco.com tu imas vijesti,forum itdd..
pa znam da ima na realmadrid na engleskom ali nisu sve vijesti na ofc.stranici Real Madrida oni ti nece dati u vijestima ako je Higuain o Karim Benzema dao intrv za npr.neki Arg o Fran list.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 04 okt 2010, 21:52, ukupno mijenjano 2 puta.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 okt 2010, 21:50

Los*Blancos je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
pa vidis da ima i greski negdje stavim č negdje c, negdje ž o z, itddd slika
MA cooliraj :D

a mog'o si im vala i udovoljiti ;)
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 21:54

slika :mrgreen: aha ovako

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 okt 2010, 21:56

Los*Blancos je napisao/la:slika :mrgreen: aha ovako
:lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Faraon iz Visokog
Kontakt:

Post Postao/la Faraon iz Visokog » 04 okt 2010, 21:56

ma vjerujem ja tebi da znas spanski,al ono se vidi iz avjona da je s google translatea :mrgreen:
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 04 okt 2010, 21:58

Faraon iz Visokog je napisao/la:ma vjerujem ja tebi da znas spanski,al ono se vidi iz avjona da je s google translatea :mrgreen:
:mrgreen: ebiga ako se vidi iz avjona oke neka gledaju 8-)
off topic

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 04 okt 2010, 22:57

Hhahahahahahahah lol prejake zadnje dvije stranice :lol:
Samo nastavite ovako još da Real nastavi ovako pobjeđivat i vi vako pisat sve će biti ok + crveni pobjedili na izborima :mrgreen:
Kip ap du gud work :lol: :lol: :lol: :lol: jel se vake veli :mrgreen:
I da @Los iskuliraj an ove gluposti bitno je da si ti preveo ja sam razumjeo,razumio,razumeo ili ti ga razumjea ili razumjela :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 21:55

Raja sta ste mrtvi danas :mrgreen: :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 okt 2010, 21:58

haj prevedi nesto i evo nas :D
nema nista novo u realu, citam da bi leon mogao da dobije drugu sansu, e sad ako z.ajebe slobodno ga prodat
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 22:02

Nail for Real je napisao/la:haj prevedi nesto i evo nas :D
nema nista novo u realu, citam da bi leon mogao da dobije drugu sansu, e sad ako z.ajebe slobodno ga prodat
Ma neda mise citao sam ija isto, dobice sansu, on nezeli komunikaciju sada sa novinarima zeli da radi na miru i da vrati povijerenje Mourinha :mrgreen: sijebo se sam jer ga nije poslusao u Levanteu i zbog toga je bio odrsranjen a Mourinhova je zadnja..npr Benzema u Auxxeru bio u prvi 11 za 4,5 dana u protiv Depora nije ni minut odigrao 8-) ispred njega bio Juan Carlos...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2010, 23:22

Uh nisam ni primjetuio prešao sam 1k postova :mrgreen:
Ma Leon ne znam gdje može igrat Di Maria je vanzemaljac evo @brnjoo sve pričao prottiv njega da će biti bačenih 25 mil,a sada se ne javlja na forum tako često jbg trebalo vremena čovjeku da se uklopi sigurno jedan od najboljih klasičnih krilnih igrača an svijetu,ako ne i najbolji tu još vidim Nania i ko još? :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 okt 2010, 00:02

Ma drago mi je da je Di Maria uspio, (da ga ne ukletemo :) ), Ozil isto fine partije pruža, nadam se da će isto tako svi odigrat protiv malo "jačih" ekipa.. Al zasad sve ok funkcionira, ako ne bude problema s obranom samo,... :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []