FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bezveze se potežu neke priče, da su ljudi u upravi htjeli Komazeca on bi u četvrtak potpisao, tako da......

Ipak cemo biti jedini klub iz glavnog grada u trecem pretkolu 
Bordo drugovi molim vas ne ostavljajte komentare kod anamo onih i ne sladite se, imamo mi svoju preokupaciju za 2 dana. Svako nek gleda svoju avliju 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
Neka polahko samo....mirzatele je napisao/la:Ipak cemo biti jedini klub iz glavnog grada u trecem pretkolu
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Moramo ostavljati komentare kad smetljari jedva dočekaju naš neki kiks da dodju i da provociraju.
Zašto bi mi njih sad poštedili? Milo za drago ..
@mirzatele
Ne trči pred rudu života ti.
Zašto bi mi njih sad poštedili? Milo za drago ..
@mirzatele
Ne trči pred rudu života ti.
- Burberry46
- Kontakt:
Samo gledati u se i u svoje kljuse...
Ako nista ocekujem da ce pojedini provokatori biti mirni makar do cetvrtka navecer
a mozda i duze u zavisnosti kako mi odradimo taj famozni cetvrtak.
Ako nista ocekujem da ce pojedini provokatori biti mirni makar do cetvrtka navecer
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Reci aBda insallahmirzatele je napisao/la:Ipak cemo biti jedini klub iz glavnog grada u trecem pretkolu
Budemo.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ko nas prenosi?
FACE?
FACE?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Smijali se nasoj muci ....
Nekoliko puta ste to ponovili na nasoj temi, pazite da vam se isto ne ponovi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Smijali su nam se protiv Zete i Kuksija, a Metalurg je slabija ekipa od te dvije.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Rooney88 je napisao/la:Smijali se nasoj muci ....
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
@ hilmo
Svako moze pogrijesiti od igraca, trenera, uprave ko god. Po meni je greska da se sve nade polazu u jednog neiskusnog igraca koji uz to nije ni pravi spic igrac i to me niko ne moze ubjediti da nije tako. Konkurencija u timu stvara kvalitet. I ta politka necemo pozvati treceg napadaca da izvucemo maksimum iz druge dvoje je pogresna. Jer Sarajevo se ne moze uvijek usetati u gol jer nije sve livada ( premijer ) liga.
Svako moze pogrijesiti od igraca, trenera, uprave ko god. Po meni je greska da se sve nade polazu u jednog neiskusnog igraca koji uz to nije ni pravi spic igrac i to me niko ne moze ubjediti da nije tako. Konkurencija u timu stvara kvalitet. I ta politka necemo pozvati treceg napadaca da izvucemo maksimum iz druge dvoje je pogresna. Jer Sarajevo se ne moze uvijek usetati u gol jer nije sve livada ( premijer ) liga.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 jul 2014, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
Amidža srediosimon je napisao/la:FACE TVKaunas je napisao/la:ko nas prenosi?
FACE?
15.10.2013.
Koliko je sigurno to za prenos, ni naša službena ni Face nije zvanično objavio?
@ayax
Pa nije samo jedan špic, ima i Krste, koji iz nama svima nepoznatog razloga igra na krilu gdje se po malo guši.
@ayax
Pa nije samo jedan špic, ima i Krste, koji iz nama svima nepoznatog razloga igra na krilu gdje se po malo guši.
Hilmo brate nisi mi u tokuhilmo je napisao/la:Koliko je sigurno to za prenos, ni naša službena ni Face nije zvanično objavio?
@ayax
http://fksinfo.com/novosti/haugesund--- ... ce-tv/2513" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si opet šampion !
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Osjecam dobar rezultat gore 
Lijep pozz. svima

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.