Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Recimo to ovako: da imamo VAR, oba gola bi bila ponistena. (osim ako u var sobi ne bi sjedio nek drugi plavi djecak).
Pravda za flash-a!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne znam da li se to mozePonos Torina je napisao/la:J.ebes geometriju kad nemas snimak da bi napravio analizu kako treba,ovako se moze palamuditi narednih 100 godina..
Al sublerom izmjerit od Krpica i Paragvajca do gol-aut linije
Pa sta kaze subler to je to
- BatistutA19
- Kontakt:
POZ I za tebe pa sta cu kazem kako jest jbga i tako je .mogu rec ofsajd bio a znam da nije i gol je regularan al ovo rec bio je faul za Celik a nije direktno uticalo na postizanje gola je smjesno pa ck i bezobrazno a i penal vala nije ,skroz je bio igrac Celika blizu i jad ce sklonit ruku a nije je pomjero.Sad one kartone ne znam nisma gledo snimak a sa tribina se ne moze vidjet .Pobijedili jeste cestitke nekako na foru na brziinu a i mi smo krivi nasjedamo na Amara i prekidamo utakmicu kad napadamo,,Kazne za Celik posteno al isto i Amara bi kaznio gdje to trener pljuje navijace i psuje a ne opravdavam nikakvo bacanje flasa i ostalog al bgm ni Amara.svrakino1921 je napisao/la:Pozdrav za BatiaBatistutA19 je napisao/la:Kod drugog gola Zeleznicara bio je faul za Celik al eto nije to uticalo na postizanje pogotka.Kako glup komentar bolje da je reko nije bio faul .Pa da je sviro faul ne bi ni bio gol konjino jedna .A penal za Zelju nidje veze napucano iz blizine a prvi gol nema govora cist je gol a ono crtanje linija je smijesno..
Ovo je najbolji i najrealniji forumas
LjoZee je napisao/la:Nisam gledao ovu emisiju, ali vidim na portalu sta je rekao otprilike. Ovo da nije utjecalo na gol je poglupo. Faul je bio i morao se svirati i tako mi ne bi razvili kontru vec bi se desio aut, gol aut, korner svejedno.
Opet kazem mislim da ne bi izjednacili do kraja, ali nema to veze moralo se svirati ono.
Teškosvrakino1921 je napisao/la:Ne znam da li se to mozePonos Torina je napisao/la:J.ebes geometriju kad nemas snimak da bi napravio analizu kako treba,ovako se moze palamuditi narednih 100 godina..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- svrakino1921
- Kontakt:
Da imamo VAR utakmica bi se registrovala 0:3 za nasmacak_ je napisao/la:Recimo to ovako: da imamo VAR, oba gola bi bila ponistena. (osim ako u var sobi ne bi sjedio nek drugi plavi djecak).
Cuj VAR
Pa mi bi igrali do sutra ujutro s vama
Pa ja, sto golman nije odbranio penal, vec baca se u pogresnu stranutm01hzne je napisao/la:Ako nekad za nekog bude dosuđen nepostojeći penal (a dešavalo se) u 95' i ta ekipa postigne gol, po novim pravilima ta greška "nije toliko ni bitna jer nije direktno utjecala na gol, rezultat i odvijanje utakmice do kraja"
Approved by Banjac
- Ponos Torina
- Kontakt:
Da vidimo kako bi strucnjak poput tebe izmjerio i iscrtao linije pogotovo na drugoj slici,ako cemo se voditi usrano pokosenom travom i pogotovo sto se ne moze vidjeti dio teren od gola do centra..Izmedju ostalog zaboli me K.urac jel bio ofsajd ili nije..svrakino1921 je napisao/la:Ne znam da li se to mozePonos Torina je napisao/la:J.ebes geometriju kad nemas snimak da bi napravio analizu kako treba,ovako se moze palamuditi narednih 100 godina..
Evo ja garant navijam za Celik pa pokusavam izvuci neravne linije
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 12 avg 2019, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Nemoj tako o Albi
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Al jedva cekam VAR u nasoj ligisvrakino1921 je napisao/la:Da imamo VAR utakmica bi se registrovala 0:3 za nasmacak_ je napisao/la:Recimo to ovako: da imamo VAR, oba gola bi bila ponistena. (osim ako u var sobi ne bi sjedio nek drugi plavi djecak).
Cuj VAR
Pa mi bi igrali do sutra ujutro s vama
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Ja sam iz SvrakinaPonos Torina je napisao/la:Da vidimo kako bi strucnjak poput tebe izmjerio i iscrtao linije pogotovo na drugoj slici,ako cemo se voditi usrano pokosenom travom i pogotovo sto ne moze vidjeti dio teren od gola do centra..Izmedju ostalog zaboli me K.urac jel bio ofsajd ili nije..svrakino1921 je napisao/la:Ne znam da li se to mozePonos Torina je napisao/la:J.ebes geometriju kad nemas snimak da bi napravio analizu kako treba,ovako se moze palamuditi narednih 100 godina..
Ja samo predlazem
A to usrano pokoseno nemoj molim te
To je reprezentativan stadion
To sto oni pokose tako
I sto mogu unijet staklene boce tuborga i badela i gadaju po terenu to je drugi par cipela
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nema Var-a tako da mogu da kose kako im je K.urcu cejf.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Znaci savez i zeljkana se opet lizu, a to fino lijepo ss.ba prenese. Fino bgm, lijeo i tekst danas bio na uvlakacuvlakac.ba
Radi sarajevski lobi i sarajevska osim veza. Liga se vraca u doba 3 za 3
Radi sarajevski lobi i sarajevska osim veza. Liga se vraca u doba 3 za 3
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Krece cirkus familija"OSIM",ali ice im ove godine tesko,nazalost po njih
Samo Sarajevo
Ispravka.svrakino1921 je napisao/la: Ja sam iz Svrakina
Naselje se zove - Svrakino selo.
To selo, vjerovatno ne bez razloga. Zato cemu izostavljanje.
- FKS -
Jel bio penal Za Zelju nije ba ruka bila u tuntuki ga pogodila lopta.Jel penal bio na Zecu ma jok pao frajer Sam bacilo ga nesto.Kod drugog gola je prije toga bio faul kod prvog ni digitalni subler nebi bio siguran.Budite nekad objektivni ba neujeda.
1. bold Ruka uz tijelo, lopta napucana s dva metra-Nije penalAlipasino je napisao/la:Jel bio penal Za Zelju nije ba ruka bila u tuntuki ga pogodila lopta.Jel penal bio na Zecu ma jok pao frajer Sam bacilo ga nesto.Kod drugog gola je prije toga bio faul kod prvog ni digitalni subler nebi bio siguran.Budite nekad objektivni ba neujeda.
2. bold NIje penal.
3. bold Nije ofsajd.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Toliko su se bili nafurali da još uvijek ne mogu da priznaju da su razmontirani u sred smrdigrada 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ds ste nas razmontirali niko rijeci ne bi rekao. Prvo poluvrijeme ste vi bili razmntirani, sudija na vasoj strani i ostalo. Da vam cestitamo? Al samo cu reci, sve ce se ovo vrstiti kao bumerang, a onds cemo se mi vama lagano smijati, i podjebavati i biti seronje nepostene, nerealne.Virtu4l je napisao/la:Toliko su se bili nafurali da još uvijek ne mogu da priznaju da su razmontirani u sred smrdigrada
Cuj smrdigrad, jako kreativnoVirtu4l je napisao/la:Toliko su se bili nafurali da još uvijek ne mogu da priznaju da su razmontirani u sred smrdigrada
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.