Joj Jerrelssa ne sjeca se ni on kad je odigrao ovakvu tekmuadis30 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Joj Jerrelssa ne sjeca se ni on kad je odigrao ovakvu tekmuadis30 je napisao/la:
14shakalll je napisao/la:Smit + na 12.5, uzima dosta suteva bas nije moguce kao u proslom kolu da gadja 0/7 za 3..
Real - Uniks 153.5 + Nije mi jasna granica, kapiram da su uzeli zbog meča u Rusiji, ali trebalo bi to da ide preko 160 poena. Uniksu još fali teškaš Sokolov, a Realu Kampaco, dok Rudi možda i zaigra, tako da očekujem bržu utakmicu nego u Kazanju, samim tim i efikasniju.
Sretno
jozinho je napisao/la:Celtic - Salzburg VIŠE Zbroj kornera [10,5] 1,75
Salzburg je među vodećim momčadima u El-u po broju udaraca ,samim time su pri vrhu u broju kornera,dok s druge strane Škoti će svoju priliku tražiti preko prekida s obzirom da je Salzburg tehnički jači. Ovo bi trebalo proći jer sve Britanske ekipe dosta često u svojim susretima u Europi rade dosta kornera pogotovo doma,bar po mom iskustvu.
Slovan B. - Y.Boys MANJE Zbroj kornera [10,5] 1,90
Iako nemam običaj igranja manje kornera ovo mi je zapelo za oko jer Slovan je na prosjeku od 2,5 kornera,a Young Boys na 4 ,gledajući statistiku i prijašnje utakmice utakmica ne bi trebala obilovati kornerima.
Caja Laboral - Olympiakos 1 [+4,5] 1,85
Olympiakos je na skoru 6:0 i gotovu je sigurno da će na kraju završiti na prvom mjestu , ove sezone su u gostima vrlo tjesno slavili 3,4,5 razlike redom protiv Valencie,Neptunasa i Zvezde,dok Caja je na skoru 2:4 i ovo im je vrlo važan susret kojim bi napravili veliki korak prema TOP 16.Grci su i dalje bez Printezisa i Lojeskog i mislim da je došlo vrijeme da im se napalati igranje sa suženim rosterom ,jer gledano igrački po imenima Caja ima zaista respektabilnu ekipu.
Bravo jozinho.jozinho je napisao/la:jozinho je napisao/la:Celtic - Salzburg VIŠE Zbroj kornera [10,5] 1,75
Salzburg je među vodećim momčadima u El-u po broju udaraca ,samim time su pri vrhu u broju kornera,dok s druge strane Škoti će svoju priliku tražiti preko prekida s obzirom da je Salzburg tehnički jači. Ovo bi trebalo proći jer sve Britanske ekipe dosta često u svojim susretima u Europi rade dosta kornera pogotovo doma,bar po mom iskustvu.
Slovan B. - Y.Boys MANJE Zbroj kornera [10,5] 1,90
Iako nemam običaj igranja manje kornera ovo mi je zapelo za oko jer Slovan je na prosjeku od 2,5 kornera,a Young Boys na 4 ,gledajući statistiku i prijašnje utakmice utakmica ne bi trebala obilovati kornerima.
Caja Laboral - Olympiakos 1 [+4,5] 1,85
Olympiakos je na skoru 6:0 i gotovu je sigurno da će na kraju završiti na prvom mjestu , ove sezone su u gostima vrlo tjesno slavili 3,4,5 razlike redom protiv Valencie,Neptunasa i Zvezde,dok Caja je na skoru 2:4 i ovo im je vrlo važan susret kojim bi napravili veliki korak prema TOP 16.Grci su i dalje bez Printezisa i Lojeskog i mislim da je došlo vrijeme da im se napalati igranje sa suženim rosterom ,jer gledano igrački po imenima Caja ima zaista respektabilnu ekipu.![]()
hodža je napisao/la:Cirih 1
Torino 0-3 gola
St.Etien 0-3 gola
Seltik preko 9,5 kornera
Totenhem hendikep
kvota : 5,80
Proslosuicidesquad je napisao/la:St. Etienne - Karabakh (-4,5+) žk1 1,75
Sudija je Islandjanin K. Jakobsson: http://int.soccerway.com/referees/krist ... son/44698/" onclick="window.open(this.href);return false;
Na zadnjoj utakmici u domacoj ligi podijelio je 7 zutih kartona (to je bila utakmica izmedju 2 najbolje islandske ekipe Hafnarfjorda i Stjarnana koja je odlucivala o prvaku + zadnje kolo, nije ni cudo sto je bilo dosta zutih), ali prije toga je na 9 utakmica dao 4 ili manje kartona. Sto se tice njegove statistike u EL - na zadnjih 6 je pokazao 4 ili manje zutih kartona. Ukupno je u EL sudio 8 utakmica - od toga je na 7 bilo 4 ili manje zutih kartona, samo je na jednoj palo 5). U prvom mecu izmedju ove 2 ekipe pala su 2 zuta kartona. St. Etienne je u ova 4 kola 3 puta igrao sa 4 ili manje zutih kartona (2 protiv Intera i navedena utakmica protiv Karabakha, jedino je protiv Dnipra bilo vise - u toj utakmici je St. Etienne imao 2 zuta, a Dnipro 5). U dvomecu izmedju Karabakh i Dnipra je takodjer bilo vise kartona - u zadnjoj Karabakh 1, Dnipro 5; u prvoj cak 9 - ali mislim da su glavni "krivci" za ovako veliki broj kartona igraci Dnipra koji izgleda igraju malo agresivnije i ostrije). U utakmici protiv Intera 3 zuta, i kao sto sam vec rekao, 2 protiv St. Etienna. Karabakh je i u pretkolu odigrao obe utakmice sa 4 ili manje zutih protiv Twentea. Nadam se da ce i vcrs biti manje. Sretno
SINGLE WIN !!!GoldenGirl je napisao/la:SINGLE:
19h
Euroleague
Player Points Jaka Blazic (Red Star) - over 9,5
Q: 1,85
Stake: 30e
more picks at 4pm at least
mirzatele je napisao/la:Turow manje od 74.5
Sad sam cuo da im ne igra glavni igrac, a i da igra, tesko bi dali u Turskoj ovoliko poena. Pozurite
GoldenGirl je napisao/la:DOUBLE:
19h Red Star - Neptunas (+7,5) - 1h 1,50
19h Trabzon - Metalist - 1 1,45
Q: 2,17
Stake: 20e
COMBO BET:
21h Real Madrid - Unics (+9,5) - 1h 1,60
21h Helsinki - Kopenhagen - X2&0-3 1,80
18:30h Storhamer - Stjarnan - 6+ 1,45 (norway hockey)
Q: 4,18
Stake: 10e
Good Luck
IdemooooNydalen je napisao/la:Helsinki-Kopenhagen 1 3,50 kf
udjem u stan i gledam rezultate,vidim ostao mi samo tottenham h1 pa upalim da pogledam do kraja,ali bolje da nisam,kakve su samo sanse fulali ono je za sjest i plakat kuknjava bas se nije daloAura55 je napisao/la:pa nevjerojatno...
cekas mrtvi totenham h1 i onda gledas one promasaje i dode ti da places![]()
You go girl! Good jobGoldenGirl je napisao/la:SINGLE WIN !!!GoldenGirl je napisao/la:SINGLE:
19h
Euroleague
Player Points Jaka Blazic (Red Star) - over 9,5
Q: 1,85
Stake: 30e
more picks at 4pm at least
FT: 19p
PROFIT: + 25,5e
NOVEMBER: + 548,5e
"I know who is Flying Dutchman"
Valjda je neko i ispratioblueskull je napisao/la:VFL Wolfsburg-Everton 1.20 Golovi-2+
Zurich-Apollon 1.40 Konačan ishod-1
Villarreal-M`gladbach 1.24 Golovi-2+
Tottenham-Partizan 1.25 Konačan ishod-1
Ukupna kvota: 2.60
Realno svesretno ako neko isprati na jaci ulog!!
Gdje si amare, nema te dugo, drago mi te vidjeti.amarosim je napisao/la:Pelicans' head coach Monty Williams wants Anthony Davis to be taking at least 20 shots a game.
"Anthony cannot be in a game and not touch the ball," said Williams. "We have to have an effort to get him at least 20 shots every night."
Davis 24,5 više premier
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.