Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Sta mislite:
Hareden 28.5 over
A. Davis 25.5 over
???
Hareden 28.5 over
A. Davis 25.5 over
???
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ma oba daju i 3+dr.van nostrand je napisao/la:Tosu-Urawa 2 2,40
ide 2 i to 2/2 i rezultat 0:2, moguć trokut između njih dvoje i Albirex Niigatedr.van nostrand je napisao/la:Tosu-Urawa 2 2,40
Tosu-Urawa ?
Tosu Albirex Niigata 0:2 2.07 3.26 3.39 details 26.10.2014
Albirex Niigata Urawa 0:2 3.71 3.33 1.95 details 23.09.2014
Urawa Albirex Niigata 1:0 1.76 3.48 4.31 details 19.07.2014
Albirex Niigata Tosu 1:0 2.24 3.27 2.96 details 23.03.2014
Urawa Tosu 0:1 1.80 3.56 4.01 details 08.03.2014
- dr.van nostrand
- Kontakt:
O Higgins-Audax Italiano 50 min. (1:0) 3+ 1,99
totalno otvoreno, samo trebaju sluzbeno golovi da se uteftere
totalno otvoreno, samo trebaju sluzbeno golovi da se uteftere

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
krmpotich je napisao/la:Valencia - Galatasaray(-4,5) H1.
Ovo bi veceras trebao biti "poklon dana". Valenciji gori pod nogama, mec must be za njih. Domaci imaju super kvalitetu: Loncar, Liscuk, Martinez, Ribas.... samo se ocekuje kada ce proraditi jer kvaliteta je tu. Prvi mec u Turskoj dobila je Galata sa 71:64. I taj je mec bio poprilicno tijesan, kada su Turci bili kompletni. Veceras havarija u gostujucem sastavu: pored navedenog dvojca: Pociusa i Micova raskid ugovora je zatrazila i glavna karika u reketu Aldemir koji nije primio platu punih 5 mjeseciDanas je vec na putu za Philadelphiu gdje treba potpisati za 76-se. Ono sto sam nacuo prije par minuta da je cak i Erceg upitan za veceras, onda mislim da Galata veceras gubi dvocifrenom razlikom jer Valencia mora pritisnuti zbog kos-razlike. Mislim da Aroyo nece moci sam. Prevelika steta na strani Turaka. Ovaj hendikep sam nasao na Bet 365. WWIN daje granicu, od 5,5 7,5 i 10,5. Za ostale ne znam ali mislim da ce ovaj hendikep koji je fiksiran u ostalim lokalnim kladionicama drasticno rasti. Sretno.

zgmiky je napisao/la:Angers-Troyes 2 2.80, 2/2 5.25
Domaćin je deveti a gost treči, gost pobjedom bježi pratnji tri boda i učvršćuje se na trećem mjestu, mislim da ide ovo 2/2
Angers prava domacinska ekipa primili su samo 1 gol u 7 utakmica, 12:1 su kuci... (naravno to ne mora nista da znaci) i Troyes je vecinu bodova skupio kuci, tako da... samo nebo je granica kad je ovaj par u pitanju... oba daju i 3+ ideee

Kawasaki-Hiroshima oba daju i 3+; 2/1 ili 1/2
ovi su zayebani pravo i obradovat će nas sutra
ovi su zayebani pravo i obradovat će nas sutra
granica na hardena je 26.5 u premieru.. ne znam gdje je ti nađe 28.5Markolini991 je napisao/la:Sta mislite:
Hareden 28.5 over
A. Davis 25.5 over
???

al on će to preć, samo on igra
wwin je stavio 28 granicu, ne bih se ja zalijetao bas na Hardena, brojke protiv LAC mu nisu bas impresivne, iako je u zadnjem mecu ubacio 32p, prosjek protiv LAC mu je prosle sezone bio oko 19p, igracima kao Hardenu nije problem ici ni na 40+ ali ja se ne bih bas zalijetao na over kao neki bas siguran tip.
Jos jedna interesantna stvar, ocekuje se poraz Rocketsa a Harden kada Houston gubi je na prosjeku od 17p.
Jos jedna interesantna stvar, ocekuje se poraz Rocketsa a Harden kada Houston gubi je na prosjeku od 17p.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
zato sto igraju i sutra u Minneapolisu ako budu gubili u nekoj ranijoj fazi onda moguce da ga izvadi i sacuva za naredne obaveze...Pupi04 je napisao/la:Jos jedna interesantna stvar, ocekuje se poraz Rocketsa a Harden kada Houston gubi je na prosjeku od 17p.
1:1 chilenosi

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
i na kraju i penal promasen, ovu utakmicu je bolje bilo ne gledat, neki turbo fudbal, milion prilika i na kraju samo 1:1
-
- Kontakt:
DOUBLE:
01h NHL New Jersey - Detroit - X2 1,44
02h NHL St Louis - Edmonton - 1 1,50
Q: 2,16
Stake: 15e
01h NHL New Jersey - Detroit - X2 1,44
02h NHL St Louis - Edmonton - 1 1,50
Q: 2,16
Stake: 15e
-
- Kontakt:
Ma i ja kontam da sam se zeznuo za Hardena, al ajd mozda bude nabijao sebi statistiku...dr.van nostrand je napisao/la:zato sto igraju i sutra u Minneapolisu ako budu gubili u nekoj ranijoj fazi onda moguce da ga izvadi i sacuva za naredne obaveze...Pupi04 je napisao/la:Jos jedna interesantna stvar, ocekuje se poraz Rocketsa a Harden kada Houston gubi je na prosjeku od 17p.
1:1 chilenosimilion sansi
-
- Kontakt:
Kako cemo se ispadati svi na Davisa....scofield je napisao/la:granica na hardena je 26.5 u premieru.. ne znam gdje je ti nađe 28.5Markolini991 je napisao/la:Sta mislite:
Hareden 28.5 over
A. Davis 25.5 over
???
- prasovic89
- Kontakt:
Markolini991 je napisao/la:Kako cemo se ispadati svi na Davisa....scofield je napisao/la:granica na hardena je 26.5 u premieru.. ne znam gdje je ti nađe 28.5Markolini991 je napisao/la:Sta mislite:
Hareden 28.5 over
A. Davis 25.5 over
???
A i na Hardena u pm

Nema picke da ce poluditi u zadnjoj cetvrtini

Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Bo'ness United FC-Arbroath over 3,5 (4+) 2,05
http://www.dodaj.rs/f/47/12/1vf5N25z/utd.png" onclick="window.open(this.href);return false;
B. United u FAC igra klasicnu R&G igru, za gol vise.

Dok je tako uzimam ih i protiv Arbroatha koji je sigurno puno jaci rival ali treba imati pri pameti da je United u prosloj rundi kod kuce izbacio Elgin City koji igra u istom rangu kao i Arbroath.
26:12 im je gol razlika u 10 ligaskih susreta Scottish East Region Super League.
Arbroath u zadnjih 5 susreta ima gol razliku 13:6.
Mislim da ovdje lagano dolazi nekoliko golova.
http://www.dodaj.rs/f/47/12/1vf5N25z/utd.png" onclick="window.open(this.href);return false;
B. United u FAC igra klasicnu R&G igru, za gol vise.

Dok je tako uzimam ih i protiv Arbroatha koji je sigurno puno jaci rival ali treba imati pri pameti da je United u prosloj rundi kod kuce izbacio Elgin City koji igra u istom rangu kao i Arbroath.
26:12 im je gol razlika u 10 ligaskih susreta Scottish East Region Super League.
Arbroath u zadnjih 5 susreta ima gol razliku 13:6.
Mislim da ovdje lagano dolazi nekoliko golova.
silver & black
silver & black

Onako, jedan ludjacki jere znam da necu dobiti

@Head pratim i ja, samo sto je pala kvota na Arsenal na @1.8
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
WBA - Arsenal 2
Liverpool - Stoke gost daje gol (ne znam kako pišete
gdg1 možda? )
Hajduk - Zagreb 1
Bayer - Koln 1
Celta Vigo - Eibar 1
I još jedan sing: Sassuolo - Verona X
Liverpool - Stoke gost daje gol (ne znam kako pišete

Hajduk - Zagreb 1
Bayer - Koln 1
Celta Vigo - Eibar 1
I još jedan sing: Sassuolo - Verona X
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.