Olimpik Sarajevo

svejedno
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la svejedno » 08 jan 2014, 20:58

Sa sutrasnjim danom i dolaskom dva igraca zavrsava se sezona dolazaka u klub :D

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 jan 2014, 21:15

Jedva cekam da vidim koji to dolaze. :mrgreen:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 08 jan 2014, 21:19

Vjeruj dva veoma dobra igraca. :D

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 08 jan 2014, 21:41

svejedno je napisao/la:Vjeruj dva veoma dobra igraca. :D
Buraz ako budu ko ova zadnja 4 asa (izuzev bogicevica) nek vam je bog na pomoci da se na kraju nebudete borili za opstanak... cini mi se da samo se dovode igraci bez potrebe pozicija , i kvalitete .. :!: :?:

npr. stoperi Stubicani , Regoje , Bogicevic , Torlak :? igraju dva stoperai sad cete odma vi stubicanin je bek , e pa nije dosao je kao stoper samo je popunjavao rupe
napad Irhan Smajic , Kapic , Pandza , Kokot :? a igrate sa jednim spicem i jednim poluspicem
Vezni red ima 20 igraca iskreno tesko mi nabrajati...

Iskreno bio sam veliki fan Olimpica i Gracica al bojim se da polahko gubi konce , gubi se u tom zlu koje kakvih menadzera i posrednika svaki kaze da ima Messija , a Gracic na svaku na sjeda al otom potom...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 08 jan 2014, 22:07

Buba00 je napisao/la:
Buraz ako budu ko ova zadnja 4 asa (izuzev bogicevica) nek vam je bog na pomoci da se na kraju nebudete borili za opstanak... cini mi se da samo se dovode igraci bez potrebe pozicija , i kvalitete .. :!: :?:

npr. stoperi Stubicani , Regoje , Bogicevic , Torlak :? igraju dva stoperai sad cete odma vi stubicanin je bek , e pa nije dosao je kao stoper samo je popunjavao rupe
napad Irhan Smajic , Kapic , Pandza , Kokot :? a igrate sa jednim spicem i jednim poluspicem

Iskreno bio sam veliki fan Olimpica i Gracica al bojim se da polahko gubi konce , gubi se u tom zlu koje kakvih menadzera i posrednika svaki kaze da ima Messija , a Gracic na svaku na sjeda al otom potom...
Vec se pricalo o Stubicanu i svi prizeljkuju njegov opstanak al kao zamjena Torlaku i Bogiju.Niko nije rekao da ga treba na beka niti da to treba igrati jer imamo i te pozicije dobro pokrivene.Regoje i onako ulazi u godine.
Irhan ima najvece sanse za odlazak jer ce doci jos jedan napadac.Mozda cak i Kapa ili Kokot odu.
Sivsic ima fine reference za ovu ligu a jako je mlad.Ako je bio interesantan dinamu onda je to dovoljno da bude i Olimpiku.Nije mozda igrac da igra u Dinamu ali moze sasvim dobro odgovoriti zadatcima u ovoj ligi.

Ovaj iz Drine je doveden i treba da se dokaze.
I kazes da si bio veliki fan Olimpika,zasto to BIO?Vise nisi il?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 jan 2014, 22:15

I meni je Olimpik bio simpatican, ovaj sad Olimpic sluzi samo da Nijaz nahrani svoj ego

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 08 jan 2014, 22:24

Buba00 je napisao/la:

Koliki si fan bio, pojavis se samo kad imas da nam kazes da cemo se boriti za opstanak ako dovedemo djece. :roll:
Vrijedi li sacekati jedan dan i vidjeti ako ti nije mrsko?

Ne kontam sta je tvoj problem sa Stubicanom, ili sta hoces da kazes. Da ga ne smijemo imati?
Igrao je makar tri pozicije od koliko se ja sjecam; stoper, lijevi bek i cini mi se da je igrao cak i ljevo krilo protiv Travnika.
Da podsjetim na cinjenicu da je i dalje prelazni rok aktivan u slucaju da si zaboravio. Bice vremena kad ekipe imaju mozda i 40 igraca na transfermarktu ili gdje vec, to ne znaci da ce svi ostati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 08 jan 2014, 22:40

Ma meni se čini da je Olimpic bio simpatičan i drag svima dok su ga mogli lako nakantati :)ali sada je već malo drukčije,Olimpic posato bezobrazan :?pa uzima bodove ovim "velikanima" pa je sada malo manje simpatičan :evil:Naša posla.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 08 jan 2014, 22:49

zrinja05 je napisao/la:Ma meni se čini da je Olimpic bio simpatičan i drag svima dok su ga mogli lako nakantati :)ali sada je već malo drukčije,Olimpic posato bezobrazan :?pa uzima bodove ovim "velikanima" pa je sada malo manje simpatičan :evil:Naša posla.
Upravo tako! ;) Pogotovo dok je igrao u federalnim ligama.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 08 jan 2014, 22:58

Stubican ili Bogicevic?Porediti ih je malo neozbiljno.Kao alternative trojici stopera su Ferizovic(17 g.)i Cubara (17 g.),djeca iz nase skole.
Minimum tri nasa igraca iz veznog reda odlaze a ukupan broj igraca na danasnjem sastanku je receno nece biti veci od 21 igraca.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 00:22

Vi ako konacno ne skinete skalp pitarima na Kosevu i ne pobijedite Velez, nazalost, nista nece biti od vase evrope..

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jan 2014, 00:59

Bice dobro aBd :mrgreen:
Trebamo vratiti ona tri boda sto su nam uzeli ljetos

Eno Rahmanovic dao intervju za sportsport :D
Mario Kvesic puni sad 22, a Amar igra na njegovu poziciju. Ako izbori mjesto kod nas, mora ga Jagodic pozvati.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 jan 2014, 09:00

Ma jok nije da ja sad mrzim Olimpic i to , vec imam osjecaj da samo pune igracki kadar sto vise to bolje. Kao da nemaju plana samo se dovodi bez nekih analiza. Nista sto vise stubicanin dosao iz 2.HNL i dobrim se pokazao vec imate stopera nije mi jasno ko ce igrati , Regoje jos moze cak snagom je u prosloj polusezoni bio jaci od Torlaka.

Nek uzimaju bodove i nek nastave al se bojim da ce u ovoj polusezoni dozivjeti pad sa ovolikim igrackim kadrom , znam da ce ih otici 3 4 eventualno 5 al opet puno ofanzivnih veznih , puno napadaca , stopera ... samo to kazem

No hard feelings , samo moje misljenje. Skroz mi nekako iako ga jako postujem postalo "One-man show" Nijaza Gracica...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jan 2014, 11:40

Buba00 je napisao/la:Ma jok nije da ja sad mrzim Olimpic i to , vec imam osjecaj da samo pune igracki kadar sto vise to bolje. Kao da nemaju plana samo se dovodi bez nekih analiza. Nista sto vise stubicanin dosao iz 2.HNL i dobrim se pokazao vec imate stopera nije mi jasno ko ce igrati , Regoje jos moze cak snagom je u prosloj polusezoni bio jaci od Torlaka.

Nek uzimaju bodove i nek nastave al se bojim da ce u ovoj polusezoni dozivjeti pad sa ovolikim igrackim kadrom , znam da ce ih otici 3 4 eventualno 5 al opet puno ofanzivnih veznih , puno napadaca , stopera ... samo to kazem

No hard feelings , samo moje misljenje. Skroz mi nekako iako ga jako postujem postalo "One-man show" Nijaza Gracica...
Bice jarane jako lijepa priča u OLIMPICU,

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 09 jan 2014, 14:56

Imate igraca za tri tima, sa izmjenama. Trebat ce van dva aviona za Antaliju
NO PYRO NO PARTY

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2014, 15:03

Da.Ali će biti i otkaza.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 09 jan 2014, 15:07

Ok posteno bit ce otkaza... Sa Hadzikadunicem i Handzicem je to 34 + rekli su jos jedno pojacanje do kraja sto daje brojku od 35 igraca. Nek odu 5 -6 to je nekih 30tak , 29 ... zar nije malo previse?? Ne igrate LIGU , KUP , i LP :D

ps.od toga samo 2 golmana :?

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 09 jan 2014, 18:26

Buba00 je napisao/la:Ok posteno bit ce otkaza... Sa Hadzikadunicem i Handzicem je to 34 + rekli su jos jedno pojacanje do kraja sto daje brojku od 35 igraca. Nek odu 5 -6 to je nekih 30tak , 29 ... zar nije malo previse?? Ne igrate LIGU , KUP , i LP :D

ps.od toga samo 2 golmana :?
Možda budemo drugi na kraju.EVROPA čeka OLIMPIC sa Otoke,,,,,,,Zna jako dobro naš predsjednik kakve poteze vuče u ovom prelaznom roku.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 09 jan 2014, 21:03

Buu je napisao/la:Imate igraca za tri tima, sa izmjenama. Trebat ce van dva aviona za Antaliju
:lol: :lol: :lol: Dobro si
Bice igraca koji napustaju, znam jedno desetero kojih smo spominjali, jos ako prodamo Vidovica i Duljevica vracamo se na 23. Mozda nekoga i posudimo inostranim klubovima.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 09 jan 2014, 22:55

Mokroguz je napisao/la:
Buu je napisao/la:Imate igraca za tri tima, sa izmjenama. Trebat ce van dva aviona za Antaliju
:lol: :lol: :lol: Dobro si
Bice igraca koji napustaju, znam jedno desetero kojih smo spominjali, jos ako prodamo Vidovica i Duljevica vracamo se na 23. Mozda nekoga i posudimo inostranim klubovima.
Sviđa mi se kako Olimpic igra i vidi se da su dobra ekipa, samo malo se pretjeruje sa velikim dovođenjem igrača svaki prelazni rok. Jbg za iskorak i Europu ipak ekipa treba na okupu biti duže vrijeme.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.