bulbasor je napisao/la:Da li ce BHT prenositi utakmice za konacni plasman od 17-24. mjesta?

Moderator/ica: Pasha
bulbasor je napisao/la:Da li ce BHT prenositi utakmice za konacni plasman od 17-24. mjesta?
Objasnio.FaraonTM je napisao/la:Povedosmo 24-22, napad za Tunižane i haman time-out Hasanefendića, i ja govorim raji reko imamo ih samo nemoj kakvo isključenje da fasujemo jer će nam sada suditi sve i svašta. I nažalost desilo se to, Marka im je vjerovatno sugerisao ovo gore napisano ali đaba. Hajd' isključenje Burića okej (poprilično oštra odluka ali ok) al' isključenje Toromanovića e ono je bila vrh krađa znači strašno i bolno za gledati... Mislim nije da nisam očekivao da će nas sudije yebati al' opet onakve stvari zapitaš se koja je cijena da ideš na takmičenje prvi put![]()
Realno, da nam je ondje sudija pustio igru kad je isključio Toromanovića odnosno kad je Burić skinuo onom sa krila vjerujem da bi izdržali do kraja a onako sam znao da će se uvući nervoza, pa isključiše Tunižanina (opet nam je igra sa igračem više bila katastrofa i to je po meni najveći razlog što nismo ostvarili bolji rezultat na prvenstvu) na +1 za njih čini mi se i opet Faruk promaši uhvati mu loptu među nogama e tada sam znao da je kraj nažalost
Ne, gledao sam samo tebe i tvoje komentare.bulbasor je napisao/la:@Cartman Smijesan si covjece, ako nisi gledao utakmicu upravo je poceo snimak na BHT, pogledaj pa se vrati za sat i komentarisi.
Brate i ja se nadam stvarno minimalne su sanse ma nikakve ali se ipak nadam nekom cudu ovi momci su zasluzili da produ dalje, u petak mi je rodjendan valjda cu dobiti taj poklon od Iranaharry_90 je napisao/la:99% smo ispali,ali ja ipak vjerujem u neko cudo da ce se desiti,mozda cete pomislit da sam lud,ali ipak se nadam..ako je nama ikad trebalo neko cudo u bilo kojem sportu,neka se to desi ovim momcima koji su to zasluzili..
Bice pretesko,ali ima jos neke nade..
Izvidjaceva skola znaci da su poceli karijeru u Izvidjacu, a samo je Peric tu poceo karijeruterra je napisao/la:Malinović-Borac, koji crni Borac,doveden iz neke škole rukometa u Ljubuški kao potencijal...nakon tri godine u Izviđaču(tri najbitnije godine),odigrao tri mjeseca u Borcu....
Jedino zbog toga sam koliko toliko poraz lakše prihvatio. Znam da ne može ali jbg kad sam se nadao da Džumhur može dobit i Berdycha i Ferrera što se sad ne bih nadao. Dok god postoji i 0,00000001% šansa da možemo proći ja ću se nadati.muhamedkonjic je napisao/la:Brate i ja se nadam stvarno minimalne su sanse ma nikakve ali se ipak nadam nekom cudu ovi momci su zasluzili da produ dalje, u petak mi je rodjendan valjda cu dobiti taj poklon od Iranaharry_90 je napisao/la:99% smo ispali,ali ja ipak vjerujem u neko cudo da ce se desiti,mozda cete pomislit da sam lud,ali ipak se nadam..ako je nama ikad trebalo neko cudo u bilo kojem sportu,neka se to desi ovim momcima koji su to zasluzili..
Bice pretesko,ali ima jos neke nade..
Igramo, kako sam skonto po ovoj shemi petopalsirani u grupama igraju za plasman od 17.-20. mjesta. Sestoplasirani igraju za plasman od 21.-24.Viper je napisao/la:Zar ne igramo sad za plasman ?
Nešto govoriš za sudije da li je isto bilo protiv Francuske,Španije mislim na fudbal, kada si vec spomenuo.Cartman je napisao/la:Vidim pocelo se po obicaju sa izgovorima, sudije krive po obicaju. Gospodo, imali ste tri mec lopte da dobijete tu pobjedu za plasman dalje. Prokockali ste svaku priliku i nemate pravo da krivite bilo koga osim sebe samih. Dok su nam sudije krive za sve, nikad nece bit nikakvog uspjeha na prvenstvu.
Svaka im cast za plasman, ali prvenstvo je debakl. Isto za fudbalere ljetos. Iste price potpuno. "Nismo se obrukali, nekom smetamo" i ostale pizdarije.
Onda su u Izviđaču bili na fakultetuadriano_leite je napisao/la:Izvidjaceva skola znaci da su poceli karijeru u Izvidjacu, a samo je Peric tu poceo karijeruterra je napisao/la:Malinović-Borac, koji crni Borac,doveden iz neke škole rukometa u Ljubuški kao potencijal...nakon tri godine u Izviđaču(tri najbitnije godine),odigrao tri mjeseca u Borcu..... Malinovic je bio u Borcu kada sam ga gledao dok je jos klinac bio. Ako su igrali u Izvidjacu ne znaci da su njegova skola.
Znas kako se kaze, u Bosni ili si raja ili si papak, a Cartman nije raja....Pupi04 je napisao/la:Cuj ovog debakl, fuj, ono sebi uzima za pravo da ocjeni sta je debakl![]()
Nismo mi velesila pa da nekog okrenemo 10 razlike pa da nas zaboli rinaka kakvo je sudjenje, ovo nije najkvalitetnija ekipa ali srcem i borbom nadomjesti manjak kvaliteta, a kad ti na tu borbu i povratak u utakmicu sudije vrate protivnika direktno svojim odlukama u mec onda su sudije krive a ne zato sto je bosnjo naviko da kuka.
Jesi li ti svjestan koliko u rukometu sudije imaju uticaja na utakmicu![]()
Jesi li ti svjestan da su i Makedonija i Austrija kvalitetnije ekipe od nas i da se upravo u ovom mecu trazio taj prolaz, nismo mi u prethodne dvije utakmice nikakve mec lopte izgubili, izgubili smo iz dosta razloga jer smo imali priliku za nesto vise, a najvazniji je da su te obje reprezentacije kvalitetnije od nas, danas smo docekali svoju sansu i pored standardnih gresaka smo se vratili u mec, prelomili protivnika, imali dva razlike i napad i covjek vraca loptu na sedmerac i dva minuta, u slijedecem napadu jos dva minuta, pale bi i vece i kvalitetnije ekipe od jednog debitanta.
Ostavi se ti ove reprezentacije i ovih momaka i nastavi sa klanjanjem jer za to jedino i sluzis na ovom forumu, a narocito se ostavi te evropske filozofije i analiza kao da govoris o jednoj od najkvalitetnijih reprezentacija a ne o repki koja je srcem(ne kvalitetom) i dosla na ovo prvenstvo i ostavila srce kao ni jedna BiH reprezentacija na bilo kojem takmicenju(cast nasim zlatnim odbojkasima).
Naravno ovo se odnosi na ovu sveznalicu @Cartman, kako te nije stid strucnjace ocjenit ovo kao debakl
PONOS![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.