U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

HzSM
Kontakt:

Re: U-21, U-19, U-17

Post Postao/la HzSM » 07 nov 2013, 19:16

jasmin10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Boga mi fino naružiše Jagodića.Neka neka tako i treba.Čovjek se trudi da uzme još koji evro prije nego što dobije nogu.
covjeku prigovaraju zasto nema atajica koji je kao dobar da igra za celtic, a lik odigr`o 11 minuta u ovoj sezoni :roll:
Izgleda da ovi kriteriji ne vaze za sve igrace.Cajic je za Teplice odigrao 13 minuta pa opet to Vladi Jagodicu ne smeta da ga pozove i jos da mu bude starter.Sam znas da se Teplice i Celtic ne mogu porediti,jos Atajicu u prilog ide sto je mladji godinu dana.

Igraci iz inostranstva koji bi trebali igrati:Atajic,Prcic,Hajrovic,Piric,Besic.Ostalo trebaju biti igraci iz domace lige.Jagodic je u sukobu i sa Travancicem pa ga ne poziva u reprezentaciju,a on je posljednjih par utakmica najbolji igrac Sarajeva.Nema tu ni Runica,Hodzica,Merajica,samo iz Jagodicu poznatih razloga.

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 07 nov 2013, 19:19

xxh2o je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Cudi me kako nema njegovog pulena Maletica,ali zato su tu jos uvijek Barisic,Krunic,Kvesic i Jakupovic.
Meni nije jasno zasto ovog momka Kvesica "napadate" pa decko igra koliko sam upoznat poprilicno redovno u Splitu koji je usput receno za klasu bolji od svih nasih prvoligasa
Igra redovno,ali malo sutra.15. kolo je u HNL-u,a on samo tri utakmice bio starter i te tri nije odigrao do kraja.Ukupno ove sezone 269 minuta proveo na terenu.Koliko je to,ni tri cijele utakmice...

brzi
Kontakt:

Post Postao/la brzi » 07 nov 2013, 19:19

xxh2o je napisao/la:
HzSM je napisao/la:Cudi me kako nema njegovog pulena Maletica,ali zato su tu jos uvijek Barisic,Krunic,Kvesic i Jakupovic.
Meni nije jasno zasto ovog momka Kvesica "napadate" pa decko igra koliko sam upoznat poprilicno redovno u Splitu koji je usput receno za klasu bolji od svih nasih prvoligasa
Ne da igra,već donosi i bodove...a podsjetnika radi Split sa pola gasa uvali četvorku našem šampionu.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 07 nov 2013, 19:19

HzSM je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Boga mi fino naružiše Jagodića.Neka neka tako i treba.Čovjek se trudi da uzme još koji evro prije nego što dobije nogu.
covjeku prigovaraju zasto nema atajica koji je kao dobar da igra za celtic, a lik odigr`o 11 minuta u ovoj sezoni :roll:
Izgleda da ovi kriteriji ne vaze za sve igrace.Cajic je za Teplice odigrao 13 minuta pa opet to Vladi Jagodicu ne smeta da ga pozove i jos da mu bude starter.Sam znas da se Teplice i Celtic ne mogu porediti,jos Atajicu u prilog ide sto je mladji godinu dana.

Igraci iz inostranstva koji bi trebali igrati:Atajic,Prcic,Hajrovic,Piric,Besic.Ostalo trebaju biti igraci iz domace lige.Jagodic je u sukobu i sa Travancicem pa ga ne poziva u reprezentaciju,a on je posljednjih par utakmica najbolji igrac Sarajeva.Nema tu ni Runica,Hodzica,Merajica,samo iz Jagodicu poznatih razloga.
Pare se uzimaju i šakom i kapom u mladoj repki!!!Jagodiću i slični marš iz reprezentacije majmune!!!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 nov 2013, 19:23

Jagodiću, dokle više ovako? Na stranu što mlada reprezentacija katastrofalno igra u zadnje vrijeme, ali to što se on uopće ne trudi da poboljša igrački kadar, a može, stvar je za svaku osudu. Atajića, koji igra u Celticu, Hodžića - jednog od najboljih napadača BHT PL, ne pozvati je ogromna greška. Bešića da ne spominjem. Igrač koji je igrao u A-reprezentaciji, a sada zbog nekih tobožnjih "privatnih razloga" ne može uz reprezentaciju jer je Vlado odlučio oštriti qrac nad njim. Jadno.

Jedino što je vrijedno pohvale je poziv Prciću, a dobro je i da se Sead Hajrović vratio.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 07 nov 2013, 19:28

Jači alternativni spisak nego ovaj glavni spisak igrača koje je pozvao. :lol:
Jaguziću Jaguziću mrš iz svetinje !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 07 nov 2013, 19:30

Jakupovic pozvan, a Besic ne :lol:
Koji levat, kad nas naguze bit ce nismo ispostovali dogovore iz svlacionice. Neces jos dugo papak
NO PYRO NO PARTY

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 nov 2013, 19:32

Ovo za Atajića je glupost momak je pravedno izostavljen..Poziv je mozda mogao dobiti Adnan Šećerović iz MAstrichta jer je standardan inace od ostalih ne vidim ko bi mogao igrati mozda Dario Dumić iz Brondbija ima 21g ali kazem jedno veliko mozda Bešić svakako ali ne znamo tu sta je bilo..što se tiče spiska ova dva iz hrvatske 2lige sto ne igraju skoro nikako Bevab i BArišić mislim da su višak..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2013, 20:16

zgembo89 je napisao/la:Ovo za Atajića je glupost momak je pravedno izostavljen..Poziv je mozda mogao dobiti Adnan Šećerović iz MAstrichta jer je standardan inace od ostalih ne vidim ko bi mogao igrati mozda Dario Dumić iz Brondbija ima 21g ali kazem jedno veliko mozda Bešić svakako ali ne znamo tu sta je bilo..što se tiče spiska ova dva iz hrvatske 2lige sto ne igraju skoro nikako Bevab i BArišić mislim da su višak..
Biti u konkurenciji za prvaka Škotske u duelima Lige prvaka i biti član jedne od najboljih ekipa u historiji Britanije je meni veći uspjeh nego igrati za zadnju ekipu Jelen lige koja je po kvalitetu, infrastrukturi, regularnosti među najlošijim u Evropi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2013, 21:13

ceze je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ovo za Atajića je glupost momak je pravedno izostavljen..Poziv je mozda mogao dobiti Adnan Šećerović iz MAstrichta jer je standardan inace od ostalih ne vidim ko bi mogao igrati mozda Dario Dumić iz Brondbija ima 21g ali kazem jedno veliko mozda Bešić svakako ali ne znamo tu sta je bilo..što se tiče spiska ova dva iz hrvatske 2lige sto ne igraju skoro nikako Bevab i BArišić mislim da su višak..
Biti u konkurenciji za prvaka Škotske u duelima Lige prvaka i biti član jedne od najboljih ekipa u historiji Britanije je meni veći uspjeh nego igrati za zadnju ekipu Jelen lige koja je po kvalitetu, infrastrukturi, regularnosti među najlošijim u Evropi.
Jarane biti u konkurenciji nije isto kao i igrati.Velika je to stvar za mladog igraca,ali koliko on trenutno ima profesionalnih utakmica u nogama?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 07 nov 2013, 21:16

A koliko utakmica ima mlađi Hajrović? Koliko utakmica ima Jakupović koji nije mogao biti standardan u Wintherthuru (2. liga Švicarske), a ni u Čeliku nije u prvoj postavi.Spisak je i više nego smiješan.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 nov 2013, 21:19

bagrcavi je napisao/la:A koliko utakmica ima mlađi Hajrović? Koliko utakmica ima Jakupović koji nije mogao biti standardan u Wintherthuru (2. liga Švicarske), a ni u Čeliku nije u prvoj postavi.Spisak je i više nego smiješan.
Istina,medjutim ovdje je rijec konkretno o Atajicu.Poznato je da u svim reprezentativnim selekcijama ima nejasnoca,negdje manje a negdje vise...Po meni bi na spisku morali biti Bajic,Hodzic i Travancic.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 07 nov 2013, 21:21

kada malo pogledam,sjajnu generaciju imamo,a ovaj jagodic od nje pravi sprdnju...koji je njemu... :?
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 07 nov 2013, 21:27

Koji ba Bajic, 10 utakmica za Zelju, dvije od pocetka, dadne par golova i da ga je odma u repku. Mesanovic i Bekic su trenutno najbolji nasi napadaci. Hodzic ima pravo igrat i sljedece kvalifikacije. Atajic je izvikan i momak treba negdje ici na posudbu da igra, Jakupovic je standardan u Celiku ove sezone, Hajrovic je bio povredjen sad se vraca u ekipu. Kvesic je zabio Spaniji i Albaniji tako da nemojte pljuvat momka ;)
Limvo Likce

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2013, 22:30

Sabinho je napisao/la: Jarane biti u konkurenciji nije isto kao i igrati.Velika je to stvar za mladog igraca,ali koliko on trenutno ima profesionalnih utakmica u nogama?
Zavisi šta misliš pod profesionalna utakmica.
Ako ćemo realno, više od 50% igrača sa spiska nema profesionalnu utakmicu iz sebe.
FK Donji Srem :roll:
Atajić je dovoljno dobar do bude među 18 igrača Celtica, ali nije dobar da bude među igračima iz PL BiH, HNL-a i Jelen Lige.
Hodžić je među tri najbolja U21 igrača u BiH.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 nov 2013, 22:32

Sabinho je napisao/la:
ceze je napisao/la:
zgembo89 je napisao/la:Ovo za Atajića je glupost momak je pravedno izostavljen..
Jarane biti u konkurenciji nije isto kao i igrati.Velika je to stvar za mladog igraca,ali koliko on trenutno ima profesionalnih utakmica u nogama?
Krunić igra svaku utakmicu po 90 min ,a od sjedenja na klupi u Celticu nema nista..

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 nov 2013, 22:35

bagra je napisao/la:Koji ba Bajic, 10 utakmica za Zelju, dvije od pocetka, dadne par golova i da ga je odma u repku. Mesanovic i Bekic su trenutno najbolji nasi napadaci. Hodzic ima pravo igrat i sljedece kvalifikacije. Atajic je izvikan i momak treba negdje ici na posudbu da igra, Jakupovic je standardan u Celiku ove sezone, Hajrovic je bio povredjen sad se vraca u ekipu. Kvesic je zabio Spaniji i Albaniji tako da nemojte pljuvat momka ;)
Znači Hodžić ako ima pravo igrati i sljedeće kvalifikacije, ne treba biti pozvan u ovim :lol: , kakvih sve botova ima, a Hodžić je sad za Mešanovića Maradona lično!
Grbavica naš je Hram!!!

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 07 nov 2013, 22:37

RiverPlate je napisao/la:
bagra je napisao/la:Koji ba Bajic, 10 utakmica za Zelju, dvije od pocetka, dadne par golova i da ga je odma u repku. Mesanovic i Bekic su trenutno najbolji nasi napadaci. Hodzic ima pravo igrat i sljedece kvalifikacije. Atajic je izvikan i momak treba negdje ici na posudbu da igra, Jakupovic je standardan u Celiku ove sezone, Hajrovic je bio povredjen sad se vraca u ekipu. Kvesic je zabio Spaniji i Albaniji tako da nemojte pljuvat momka ;)
Znači Hodžić ako ima pravo igrati i sljedeće kvalifikacije, ne treba biti pozvan u ovim :lol: , kakvih sve botova ima, a Hodžić je sad za Mešanovića Maradona lično!
Po cemu je Maradona to, ne seri majke ti.
Limvo Likce

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 07 nov 2013, 22:42

zgembo89 je napisao/la: Krunić igra svaku utakmicu po 90 min ,a od sjedenja na klupi u Celticu nema nista..
Jelen ligu i Donji Srem sam pomenu tek da dokažem poentu, ništa nisam rekao za Krunića.

Čajić koji je na spisku je odigrao za Teplice cijele dvije minute više od Atajića, kakav je tu kriterij u pitanju ?

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 07 nov 2013, 22:46

bagra je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
Po cemu je Maradona to, ne seri majke ti.
Taj rječnik sačuvaj za kuće ;) , to što ti ne vidiš dalje od svog nosa mene ne interesuje, Hodžić je bolji od Mešanovića i dok spava!Svako kolo momak strijelac ima 19 godina!Ti ako se ponosiš što taj Mešanović zabija nekom drugoligašu u Kupu golove i na osnovu toga treba da bude prvi napadač to je tvoj problem.Ja ti kažem lik je Maradona za Mešanovića, po kretnjama na terenu, ubacivanje iz drugog plana, kontrola lopte, pregled igre, potezi kakve Mešanovića ne može ni u snovima izvesti, jer je statičan napadač, ne zna proševati igrača, jedino u čemu je bolji je skok igra, nije zato što je majstor vanserijski, nego jednostavno što je viši!Ari su već poništena dva čista gola i na svom kontu bi imao ta dva gola više, a u ostalom pogledaj tabelu, jel' Mešanović čini Čelik boljim, ili Hodžić čini Željezničar bolje plasirani tim na tabeli?
Grbavica naš je Hram!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 58 gostiju.