Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Los*Blancos » 05 okt 2010, 22:02

Nail for Real je napisao/la:haj prevedi nesto i evo nas :D
nema nista novo u realu, citam da bi leon mogao da dobije drugu sansu, e sad ako z.ajebe slobodno ga prodat
Ma neda mise citao sam ija isto, dobice sansu, on nezeli komunikaciju sada sa novinarima zeli da radi na miru i da vrati povijerenje Mourinha :mrgreen: sijebo se sam jer ga nije poslusao u Levanteu i zbog toga je bio odrsranjen a Mourinhova je zadnja..npr Benzema u Auxxeru bio u prvi 11 za 4,5 dana u protiv Depora nije ni minut odigrao 8-) ispred njega bio Juan Carlos...
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 05 okt 2010, 23:22

Uh nisam ni primjetuio prešao sam 1k postova :mrgreen:
Ma Leon ne znam gdje može igrat Di Maria je vanzemaljac evo @brnjoo sve pričao prottiv njega da će biti bačenih 25 mil,a sada se ne javlja na forum tako često jbg trebalo vremena čovjeku da se uklopi sigurno jedan od najboljih klasičnih krilnih igrača an svijetu,ako ne i najbolji tu još vidim Nania i ko još? :?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 okt 2010, 00:02

Ma drago mi je da je Di Maria uspio, (da ga ne ukletemo :) ), Ozil isto fine partije pruža, nadam se da će isto tako svi odigrat protiv malo "jačih" ekipa.. Al zasad sve ok funkcionira, ako ne bude problema s obranom samo,... :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 00:06

Ma dobro, sve su to dobri igraci, malo im je trebalo da se uklope i da se naviknu na Joseov nacin rada. Nismo mogli ocekivati super igra nakon 2-3 mjeseca. Uvjeren sam da ce ovaj tim biti barem duplo bolji za dva, tri mjeseca, jer se igraci polako navikavaju na sistem rada, poneki i na zemlju, kulturu. Sve to ima svoje.
Sto se tice Leona, volio bih da ga vidjam cesce u sastavu jer smatram da je veliki potencijal, ali je mlad i neiskusan, a ovi ispadi se ne smiju ponavljati.
Malo je nezgodan sada ovaj Fifin termin, ali nadam se da nece biti povreda, i da ce se neki igraci oporaviti za vrijeme ove pauze.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 okt 2010, 00:10

@Los Blancos, trebal' još čekat il da si se uvjerio da Mourinho radi extra posao ?! :)
Toxicity je napisao/la:ako ne bude problema s obranom samo,... :?
Nešto što Moruinho najbolje zna jest odbrana, tako da, nemojte se vi za to plašit, plašite se samo da Perez ne bude mješao svoje prste u njegov posao ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 okt 2010, 00:22

Ne znam šta vi mislite o Kakinim igrama prošle godine, al ja bih volio da se i za njega nađe mjesto u 1. sastavu 8-)
Svi znamo ko je Kaka i kakve je igre pružao kad je u optimalnoj formi.. Nadam se da će se vratiti bolji i psihički i fizički, jer nam može biti od velike pomoći.. Kao prošle godine kad smo nesretno izgubili u Barceloni, extra je odigrao :P
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 00:24

Bivsi igrac Real Madrida Njemac Paul Breitner prica o RM ,Ozilu, Khediri..
slika Breitner i Netzer legende Real Madrida i Njemackog nogometa ;)

slika
Opise te nam Ozila?
Ima sve da trijunfuje u Spaniji, ima klasu, siguran sam da ga Mourinho nije zelio samo zbog SP nego i zbog njegovo posljednje citave sezone.

A Khedira?
On je drukciji, jedan radnik veliki s puno ideja, sa dobrom tehnikom, moze da igra uz Xabi Alonsa kao sto u Bayern.M igraju Van Bomel i Swaini..On i Ozil mogu biti zvijezde za 2,3 godine.

Ozil i Khedira kao sto ste vi Netzer,, kako se prijesjecate vaseg dolaska u Madrid??
Za mene ponuda je bila veliko iznanadjenje, nikad nisam mislio da jedan klub kao sto je RM zeli jednog branica.Par dana poslije sam pricao sa Miljanivicem.Rekao mije da me on poznaje kao igraca sredine terena, jer sam igrao 2 tekme u Njemackoj rep.juniora protiv Jugoslavije kad je on bio trener protivnika..Rekao mije da sam bio sjajan u te 2 tekme, i da od tad stalno mislio na mene kao idealna 8 u svakoj ekipi..

Kako ste zavrsili kao branic?
Slucajno, u mojoj prvoj sezoni u Bayern.M imali smo problema u odbrani i Udo Lattek me pitao dali mogu da igram u odbrani, tako da sam slucajno zaigrao na toj poziciji igrao 3 sezone i na SP, takodjer na toj poziciji postao SP.Kad je u feb o martu Milanic potpisao za Real Madrid on je odma rekao Bernabeu moja prva opcija je dovesti Paul Breitnera..rekao mije da su mu na pocetku govr.daje lud sto bi dovodili jednog branica kao prvu opciju..Ostalo je historija.

I prelazak u Real Madrid?
Dva dana poslije SP zvao me je jedan prijatelj od Miljanica i pitao imam li zelje za prelazak u Real Madrid?Bio sam iznenadjen i rekao sam mu onako na prvu docu ako treba na biciklu, ali mije bila ostala jos 1 godina ugovora.Rekao mije da ce se to rijesiti i da ce biti predstavljen 18 augst..

A Bernabeu je rekao Netzeru da osisa(skrati) kosu..
A meni je rekao, "ima nesto posebno sa tvojom kosom, bradom"..poslije 2,3 tekme u bijelom dresu rekao mije "hej kosa i brada su vrlo rijetke, ali ti si **** super" .Ja uvijek kazem da don Santiago Bernabeu je jedan jedini, vrlo mudar, i vrlo sam sretan sto sam ga upoznao u ovom zivotu.

Kakav je bio Madrid u to vrijeme na sredini terena?
Bili su Valazguez, Grosso, Amancio, kad sam dosao u ekipu bili su poprilicni stari, bilo ih je puno sa 33 o 34 godine, Pirri je imao 30 godina, i ideja Miljanica i Bernabeu je da podmlade ekipu, s mnom su dosli Camacho, Sol, Roberto Martinez, Del Bosque..

Kako si se razumio sa Netzerom?
Ja sam bio jedan mladic sa puno ideja i brige u glavi, citav svijet i politika meje intresovala, Bernabeu mije jednoc rekao angozovali smo te kao nogometasa a ne zbog tvoji ideja, ja i moja familija smo zivijeli 15tak mijeseci rezima Franca to je bilo nevijerovatno iskustvo i zanimljivo, poslije smo dosli do promijena.

A slike vas i Mao koje su se pojavile?
Da 1971, moja zena, pas, ja i ispred Mao.To je bio vrlo zanimljiv covijek kao sto su Che Guevara, Charles de Gaulle, Franco..No, Che Guevare i Mao Tse Tung bili su simboli za mlade za vrijeme koje sam ja zivio u Njemackoj.. Svi studenti su imali njihove slike kod kuce, takodjer ija sam imao. :mrgreen:

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 00:33

GunnerS je napisao/la:@Los Blancos, trebal' još čekat il da si se uvjerio da Mourinho radi extra posao ?! :)
Toxicity je napisao/la:ako ne bude problema s obranom samo,... :?
Nešto što Moruinho najbolje zna jest odbrana, tako da, nemojte se vi za to plašit, plašite se samo da Perez ne bude mješao svoje prste u njegov posao ;)
Treba jos cekati ;) Znam da Mourinho je extra trener ali trebace mu srece isto za jos bolje razult.., samo me brinu nekad njegova sposobnost kad se nadje ispred protivnika koji postavi bunker...0-0 polvr , on ga nemoze razbiti sa svojim napadackim idejama bas za sada je tako , ovo Depor je igrao previse offzz i sijebali se :mrgreen: :mrgreen:

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 06 okt 2010, 01:23

Hehe, al čekaj još malo da se uigraju. ;) Ne brini, bit će svakakvih tekmi, al vjerovatno najviše onih gdje se Mourinho na kraju raduje ;)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 09:09

slika
Ukratko Zidane kaze da vijeruje puno Mourinhi i igracima koji su vrlo dobri, mladi, da su najbitnije pobijede sada a da ce dobra igra doci vremenom 8-) Takodjer kaze da bi zlatnu loptu dao jednom od Spanjolaca :mrgreen:
slika
Real Madrid od Mourinha je ekipa koja najvise napada u PD..123 udaraca u gol, 12 golova..Casilas je do sada u 6kola PD imao najmanje posla od kako je na golu RM, samo 8 odbrana i 41 pukusaj protivnika..
Mourinho:Osijecao sam se u 2 dana da cu postati bar par dana trener rep.Portugala ali razumijem Real Madrid je velika intituticija koja me placa i nemogu dovesti sebe pred toliki rizik pred clanovima i navijacima.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 12:22

slika
Mourinho je danas pricao s Pedro Leonom..
Tokom treninga se culo kad muje govrio, Pedro dva dodira i pucaj..

Mourinho je imao samo 8 igraca na raspolaganju danas, odigrali su 4-4 i bio je vrlo aktivan u igri, takodjer Gago i Albiol su spremni i odradili su sve u normali,tako da ce biti na raspolaganju za tekmu u Malagi 8-)
slika

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 13:18

Mourinho je dao zeleno svjetlo za prodaju Kake u Inter
Talijanski mediji su danas objavili da trener Real Madrida dao svoju suglasnost za prodaju Kaka u Inter Milan, vec na zimu
Njegova pojava puno znaci, na Kaku se puno racunalo u ovom novom Real Madridu, Kaka je još uvijek igrac bijelog tima, ali ne mozda jos dugo..
Već mjesecima se po talijanskim medijima se pise a sada su se oglasili i njihov trener Rafa Benitez i Maximo Moratti predsjednik, i zele ga vec u januaru.
Bez obzira na konačnu odluku o igraču, velika prepreka bio Jose Mourinho, prema talijanskim medijima tace prepreka biti riješena, jer je Mourinho dao zeleno svijetlo za prodaju Brazilaca.
Od dolaska u Real Madrid, ljeta 2009, Kaka je vise puta bio povredjen. U svojoj prvoj godini njegovo loše tjelosno stanje je uzrok stalnih povreda, dodatno je otezao njegov nastup na SP, ali pojačanja kao što je Mesut Ozil su ga izbacili jos vise u drugi plan na celu sa J.Mourinhom.
Pojava uspješnog njemačkog nogometasa u potpunosti je izbacio lik Kake, koji se u teretani oporavlja od povrede,a novi idol na Bernabeu je na dijelu.
Stvarnost je tako teska sa brazilskim igracem ako ga prodaju Interu Milanu, ali takodjer je istina da Real Madrid puno rizikuje ako ga ne proda.
Mourinho je pronasao Ozila u fazi napada, talentirani igrač sposoban je za otvaranje protivnicke odbrane, ali ostaje činjenica da će biti teško da mladi njemački igrac ostane na razini citavu sezonu, ako vec pokaze pad u svojoj igri do zime ostanak Kake u Real Madridu bi mogao da bude..
Mourinho i igrač imaju zadnju riječ, ali svi pokazatelji su da njegova karijera ce biti povratak na San Siro, ali ovaj put u dresu neroazzurra.
pisu talijanski medjiji, prenosi MARCA
slika

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 13:27

:lol: :lol: pa Kaka nebi smjeo izviriti na prozor ako bi otišao u Inter...a svi znamo koliko mu Milan znači....ali dobro mora se nešto pisati...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 13:28

Raul_64 je napisao/la::lol: :lol: pa Kaka nebi smjeo izviriti na prozor ako bi otišao u Inter...a svi znamo koliko mu Milan znači....ali dobro mora se nešto pisati...
:mrgreen: :mrgreen:

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 13:29

Kaka je i dalje vazan igrac u Realu, a ove price oko odlaska su manje vise smijesne, ali eto @los*blancos prevodi :D
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 13:41

Neznam vidjecemo to pisu talijanski mediji moraju i oni nesto :mrgreen: Ipak KAKA on je Perezov covijek i veliki broj clanova RM je kupilo njegov dres, transfer se isplatio tako.. i sada da on njega proda tek tako lako :mrgreen:

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 okt 2010, 15:48

Los*Blancos je napisao/la:Neznam vidjecemo to pisu talijanski mediji moraju i oni nesto :mrgreen: Ipak KAKA on je Perezov covijek i veliki broj clanova RM je kupilo njegov dres, transfer se isplatio tako.. i sada da on njega proda tek tako lako :mrgreen:
nema tu sta Perezov covjek, mora se Mou slusati nemoze on s njim manipulirati kako je sa onim jadnim Pellegrinijem, jadan on bash mi je zao tog trenera ni danas ne zna sta ga je snaslo....ali eto mislim da ako Mou vise ne racuna na Kaku i s obzirom na njegovu privrzensot Interu ne bi me cudilo da ga prepusti svom Interu nema tu Kaka da se sta pita..Mou je glavni :D
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 15:50

Kaka nece preci u Inter. Pogotovo nakon onih godina u Milanu. A i sumnjam da ce se Jose odreci takve velicine, nema sanse!

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 06 okt 2010, 15:55

Nail for Real je napisao/la:Kaka nece preci u Inter. Pogotovo nakon onih godina u Milanu. A i sumnjam da ce se Jose odreci takve velicine, nema sanse!
nema tu sta godine u Milanu kad lova legne na racun kluba tu je Kaka bespomocan tj Il ce u Inter ili ti moze zavrsiti karijeru, a ako Mou ne racuna na njega mada to nije nista zvanicno onda sve je moguce.....samo znam da se Kaka nista ne pita
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 06 okt 2010, 16:17

Ma šuplja....znači sačekat čemo da se na Realov račun(ovih 6 mjeseci) oporavi...počne igrati utakmice uđe u formu i onda da ga prodamo...Mou je rekao da mnogo toga očekuje od Kake i da če svoju igru graditi na njemu...samo da se Kaka potpuno oporavi...ni prošlu sezonu zbog povrede trbušnog zida(između ostalog) nije bio potpuno spreman...samo tada je bilo 67 miliona razloga da pošto poto igra...a sada samo da se potpuno oparavi i da bude spreman za drugi dio sezone...za LP i za ostale najvažnije utakmice....mnoge a i mene je Ozil zadivio ali ako bude između njih dvojice sumnjam da če biti dileme...

[youtube][/youtube]

samo da se potpuno oporavi....pa da Messi proguta malo prašine :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.