Zar to nije zabrinjavajuce ? Onda i znas u kakvom je qurcu ekipa. A sve to zahvaljujuci magovima u upravi.Nail for Real je napisao/la:Iniesta je i dalje vas najbolji veznjak.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
27.10.2020
Bliski izvori klubu tvrde da Messi odugovlaci namjerno s produzivanjem jer ceka razvoj situacije, ne zeli da Barto pokupi poene na tome.andro234 je napisao/la:Messi jos nije produzio ugovor???
27.10.2020
Valjalo bi da PSG aktivira klauzulu, grehota je da se lik pati s ovim debilima i da nema sanse za LP
Poslano sa mog HUAWEI RIO-L01 koristeći Tapatalk
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- ElCartel11
- Kontakt:
Semedo-x-Umtiti-x
Iniesta-Busquets-x
Messi-x-x
x predstavlja igrace koji igraju, a kao da jih nema, ljeve strane nikako nema kao sto vidimo, Suarez izgleda kao amater, Pique pozadi jos gori (zato preko twittera privlaci navijace na svoju stranu, jer zna da igrom ne moze). Treba ovdje dosta igraca, da se Barca vrati na stari put.
Evo recimo
Semedo---I.Martinez---Umtiti---x (nepada mi napamet sad ni jedan dobar ljevi bocni
)
Iniesta---Busquets---Coutinho
Messi-----Kane----Dembele
Doveli smo Paulinha koji ce vjetovarno biti zamjena Busquetsu i ne vidim razloga za toliko negodovanje, sami znate da Barca nema jaku klupu. Dovesti jos Serija, jer Iniesta ce vise biti izvan terana nego na njemu, Rakitica vise necu da gledam u prvoj postavi. A Suareza prodati ako dolaze ponude ili ako nista neka ga na klupi, jer ce biti isto koristan kao sto je i sad. Sa Kaneom bi Barcina igra dobila jednu dimenziju vise. Coutinho bi bio taj razigravac, da ne bi Messi morao dolaziti po loptu na svoju polovinu. Iskreno ne znam sta vidite u S. Robertu osim, da je dobar za klupe? Momku svaka cast za gol protiv protiv PSG i onaj prodor protiv Reala, ali da on nosi Barcinu igru hajte molim vas
Ali od ovih nabrojanih igraca ako dodju Coutinho i Dembele bice loto, sa ovakvom upravom na celu.
Iniesta-Busquets-x
Messi-x-x
x predstavlja igrace koji igraju, a kao da jih nema, ljeve strane nikako nema kao sto vidimo, Suarez izgleda kao amater, Pique pozadi jos gori (zato preko twittera privlaci navijace na svoju stranu, jer zna da igrom ne moze). Treba ovdje dosta igraca, da se Barca vrati na stari put.
Evo recimo
Semedo---I.Martinez---Umtiti---x (nepada mi napamet sad ni jedan dobar ljevi bocni

Doveli smo Paulinha koji ce vjetovarno biti zamjena Busquetsu i ne vidim razloga za toliko negodovanje, sami znate da Barca nema jaku klupu. Dovesti jos Serija, jer Iniesta ce vise biti izvan terana nego na njemu, Rakitica vise necu da gledam u prvoj postavi. A Suareza prodati ako dolaze ponude ili ako nista neka ga na klupi, jer ce biti isto koristan kao sto je i sad. Sa Kaneom bi Barcina igra dobila jednu dimenziju vise. Coutinho bi bio taj razigravac, da ne bi Messi morao dolaziti po loptu na svoju polovinu. Iskreno ne znam sta vidite u S. Robertu osim, da je dobar za klupe? Momku svaka cast za gol protiv protiv PSG i onaj prodor protiv Reala, ali da on nosi Barcinu igru hajte molim vas

Ali od ovih nabrojanih igraca ako dodju Coutinho i Dembele bice loto, sa ovakvom upravom na celu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pique ponekad odigra loše, al nemoj zayebavat, frajer je bio sasvim dobar prošle sezone. Obrana i napad su i dalje velik kvalitet, a problem je vezni red. Samo što se ovdje pretjeruje.
Suarez nije isti igrač kao i prije 3 godine što je i normalno. ALi i dalje je ako ne najbolji onda top 3 napadač svijeta. Je, i prošle sezone je bio u završetku loš, ali vadio nas je masu puta s golovima, a i Lucho ga nikad nije mijenjao jbt. Pregorio.
Suarez nije isti igrač kao i prije 3 godine što je i normalno. ALi i dalje je ako ne najbolji onda top 3 napadač svijeta. Je, i prošle sezone je bio u završetku loš, ali vadio nas je masu puta s golovima, a i Lucho ga nikad nije mijenjao jbt. Pregorio.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Komotno si mogao staviti x citavom veznom redu, i Iniesta i Busquets su grohnuli samo tako, Iniesta je u godinama pa i kontam ali sta je Busquetsu opravdanje..Kako god nije ovo football manager tako da Suarez nece na klupu sigurno a nit ce se dovoditi drugi napadac, kao sto kazes loto bi bio da dodju Coutinho i Dembele ali sanse za to su veoma male izgleda, ako dodje jedan bice uspjeh.
- Donnie Darko
- Kontakt:
City.miki_92 je napisao/la:Valjalo bi da PSG aktivira klauzulu, grehota je da se lik pati s ovim debilima i da nema sanse za LP
Neymarov otac bi vjerovatno otrovao Messija kad bi otišao u Pariz.
Je'o majku.Bartomeu: "I want to thank Paulinho, to accept the offer from Barcelona and for the effort done to move."
Nema šta toliko isforsirao da su na kraju opet bili primorani da plate klauzulu. Yebavanje u zdrav mozak all over again. Ako u nedjelju ne budu bijele maramice, stavljaj katanac.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koji je levat Bartomeu, lik nije normalan.Mislim da ni sam Paulinho ne moze jos vjerovati da je u Barceloni, sa 27 godina zavrsio u Kini i nakon dvije godine dodje ponuda od Barcelone, vjerovatno je mislio da ga neko zajebava kad su mu saopcili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Alex Sandro bi bio najbolji mogući izbor na lijevom beku.ElCartel11 je napisao/la:Semedo-x-Umtiti-x
Iniesta-Busquets-x
Messi-x-x
Evo recimo
Semedo---I.Martinez---Umtiti---x (nepada mi napamet sad ni jedan dobar ljevi bocni)
Doveli smo Paulinha koji ce vjetovarno biti zamjena Busquetsu i ne vidim razloga za toliko negodovanje, sami znate da Barca nema jaku klupu. Dovesti jos Serija, jer Iniesta ce vise biti izvan terana nego na njemu, Rakitica vise necu da gledam u prvoj postavi. A Suareza prodati ako dolaze ponude ili ako nista neka ga na klupi, jer ce biti isto koristan kao sto je i sad. Sa Kaneom bi Barcina igra dobila jednu dimenziju vise. Coutinho bi bio taj razigravac, da ne bi Messi morao dolaziti po loptu na svoju polovinu. Iskreno ne znam sta vidite u S. Robertu osim, da je dobar za klupe? Momku svaka cast za gol protiv protiv PSG i onaj prodor protiv Reala, ali da on nosi Barcinu igru hajte molim vas![]()
Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Sandro
Serri Busquets Coutinho
Messi Suarez Dembele
Ter Stegen
Semedo Pique Umtiti Sandro
Serri Busquets
Dembele Messi Coutinho
Suarez
Ja bi nešto ovako volio vidjeti, ali pod uslovom da se Pique, Busquets i Suarez maksimalno uozbilje.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ima li gdje stream press konferencije povodom predstavljanja Paulinha?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Daj Boze da dovedu Serija, kakvo bi to osvjezenje bilo u veznom redu
i neki dan sam ga gledao u Nici, kako razumije igru, strahota, a cijena mu smijesna.
Hajde eto molim vas, bar to zavrsite, potreban je itekako jer na Iniestu se nema sta vise ozbiljno racunati, a Rakitic jednostavno vise nije za Barcelone.
Bitno je potpisati njega, taman da u napadu gledamo Deulofeua ili Denisa.

Hajde eto molim vas, bar to zavrsite, potreban je itekako jer na Iniestu se nema sta vise ozbiljno racunati, a Rakitic jednostavno vise nije za Barcelone.
Bitno je potpisati njega, taman da u napadu gledamo Deulofeua ili Denisa.
27.10.2020
Busi, Iniesta, Rakitić, Roberto, Gomes, Paulinho, Arda, Denis, Rafinha.. Da, sigurno budu doveli Serija.
Zadnja izmjena: Lillard, dana/u 17 avg 2017, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Suarez mjesec dana out piše Gerard Romero.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Prvi van forme. Iniesta mrtav igrac. Rakitic, Gomes, Arda i Rafinha skart zivi. Denisa ne racunam ko veznjaka. Ostane ti sta ? Paulinho ?Lillard je napisao/la:Busi, Iniesta, Rakitić, Roberto, Gomes, Paulinho, Arda, Denis, Rafinha.. Da, sigurno budu doveli Serija.
Mozes imat gore dream team u vrhu, yebes to kad sami sebi moraju asistirati zbog ovog skarta.
27.10.2020
Ma cim su doveli Paulinha mislim da je Seri otpao, previse je tu veznih igraca a vremena sve manje da neko ode iz kluba.Evo citam na temi Bayerna Emery otpisao Draxlera, da su pametni prestali bi se vise **** oko Coutinha i poslali ponudu PSGu ali naravno nisu pametni i vjerovatno od toga nema nista
Draxler igra iste pozicije kao i Coutinho a jos je i mladji te je veoma talentovan a i cijena bi bila manja sigurno.

Problem Busquetsa i Iniesteenobarca je napisao/la:Komotno si mogao staviti x citavom veznom redu, i Iniesta i Busquets su grohnuli samo tako, Iniesta je u godinama pa i kontam ali sta je Busquetsu opravdanje..

Slikovito

Ne znam sta reci za Draxlera, ne izgleda mi nesto kao igrac koji probija po strani. Talenat ima sigurno, zabija golove i to, ali dribling i ostalo mu je mnogo losije, ne bi sigurno mogao zamijeniti Neymara ( mislim njega niko tu ne moze zamijeniti, ali mislim na uticaj na igru)enobarca je napisao/la:Ma cim su doveli Paulinha mislim da je Seri otpao, previse je tu veznih igraca a vremena sve manje da neko ode iz kluba.Evo citam na temi Bayerna Emery otpisao Draxlera, da su pametni prestali bi se vise **** oko Coutinha i poslali ponudu PSGu ali naravno nisu pametni i vjerovatno od toga nema nistaDraxler igra iste pozicije kao i Coutinho a jos je i mladji te je veoma talentovan a i cijena bi bila manja sigurno.
27.10.2020
- AlfredNobel
- Kontakt:
Već nekoliko postova zaboravljam, ali bih da pohvalim i skinem kapu Umtitiju. Momak me iz tekme u tekmu sve više oduševljava, najbolja moguća kupnja za odbranu. Kako je siguran u sebe, jak, stamenit, dobra tehnika i pas, skok, opravdao je svaki cent uložen u njega. Isto što me fascinira kod njega je to što analizira napadače protiv kojih igra, to sam negdje čitao da je rekao.
Nema teoretske šanse da ovaj prijelazni rok stigne Serri. Ima li su ga na tacni, a još sad došao Paulinho, nema šanse. Ja bi ga doveo i sada, ali oni neće jer su ga imali ispred nosa, a nisu ni mrdnuli. A još ima 10 veznih u timu, a nikoga nisu prodali.
Što se tiče Draxlera, ja bih ga odmah doveo. Strašan igrač, koji može još puno da napreduje. On je jedan od igrača koji je jako jako opasan kad je s loptom blizu gola. Jako dobro bi nam legao na lijevoj strani. Julian je majstor.
Nema teoretske šanse da ovaj prijelazni rok stigne Serri. Ima li su ga na tacni, a još sad došao Paulinho, nema šanse. Ja bi ga doveo i sada, ali oni neće jer su ga imali ispred nosa, a nisu ni mrdnuli. A još ima 10 veznih u timu, a nikoga nisu prodali.
Što se tiče Draxlera, ja bih ga odmah doveo. Strašan igrač, koji može još puno da napreduje. On je jedan od igrača koji je jako jako opasan kad je s loptom blizu gola. Jako dobro bi nam legao na lijevoj strani. Julian je majstor.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
@Rajaz to je to, ta slika najbolje pokazuje stanje veznog reda, izgubili su skroz ono sto ih je krasilo prije, kad se vrate tom sistemu stvari ce biti bolje.
@leorey iskreno ni ja ga nisam pretjerano pratio bas i ne znam kakav je u tome ali vise ovo oko Coutinha je dosadilo i bogu i narodu, 15 dana se natezu vec a nikakvog pomaka skoro.O draxleru sam najvise citao prije na temama bayerna i bundeslige cini mi se i tu su ga hvalili na sve strane, uostalom moze na Iniestinu poziciju ako ne na krilo ali ne znam koliko bi doprinosio defanzivi, ma kako god nece ga dovesti
Edit:mundodeportivo prenosi da je ponudjen Barceloni Draxler, znam da oni vecinom lupetaju, novinari ko novinari jbg ali ako ima istine i ako je neka razumna cijena od 40,50 miliona ja bi ga doveo i riskirao, momak posjeduje ogroman talenat sigurno a ako ga je emery otpisao mogla bi cijena biti tu negdje.
@leorey iskreno ni ja ga nisam pretjerano pratio bas i ne znam kakav je u tome ali vise ovo oko Coutinha je dosadilo i bogu i narodu, 15 dana se natezu vec a nikakvog pomaka skoro.O draxleru sam najvise citao prije na temama bayerna i bundeslige cini mi se i tu su ga hvalili na sve strane, uostalom moze na Iniestinu poziciju ako ne na krilo ali ne znam koliko bi doprinosio defanzivi, ma kako god nece ga dovesti

Edit:mundodeportivo prenosi da je ponudjen Barceloni Draxler, znam da oni vecinom lupetaju, novinari ko novinari jbg ali ako ima istine i ako je neka razumna cijena od 40,50 miliona ja bi ga doveo i riskirao, momak posjeduje ogroman talenat sigurno a ako ga je emery otpisao mogla bi cijena biti tu negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.