FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Niko da spomene povratak Anicica, kakav je bio tih 20 tak minuta ?
-
- Kontakt:
Nisam mogao buraz cijelu utakmicu, neke neodgodive porodicne obaveze i poslovi

Ja tek sad skonto da je lik igrao

Zar je Anicic igro, ja to nisam ni primjetio..
Sto se tice Cicka to je trener bez sistema kao Mehmed Janjos (samo sto Cala imo taj motivatorski faktor iz ljubavi a ovaj je faker) i onda zatija kuksi i tako ti velikani te ispiskaju
Mirza treba da podnese ostavku cim se rukuje s Husrefom, da bu mogo malo oprat obraz..
Mi trebamo dovest ZEKICA, i 2 pojacanja izduzit ugovore svima na 1-2 godine odkaz dat
Svrsajevicu salcinum tomasevicu i poslat kera iz zenice na posudbu u **** celik..
Dovest beka i golmana od 28-32 godine kome nece bit problem da sjedi na klupi a da nebude kvalitet bandovica adilovic alaima i tako tih kanova
Ja sam mislio da je Renee bio rezerva kad djeca igraju u naselju lopte pa kad ih je neparan broj da njega pitaju da stoji na golu, al ipak je pokazao da je top za ovu ublehasku ligu..
Nije bolji od Benka ni u kojem smislu osim sto je dosta mladji.
Mak nesto pise a picka u **** slobodi nema 2 minute igra..
Uzet borca i bankrotirane i to je to pustit velez i igman
Sto se tice Cicka to je trener bez sistema kao Mehmed Janjos (samo sto Cala imo taj motivatorski faktor iz ljubavi a ovaj je faker) i onda zatija kuksi i tako ti velikani te ispiskaju
Mirza treba da podnese ostavku cim se rukuje s Husrefom, da bu mogo malo oprat obraz..
Mi trebamo dovest ZEKICA, i 2 pojacanja izduzit ugovore svima na 1-2 godine odkaz dat
Svrsajevicu salcinum tomasevicu i poslat kera iz zenice na posudbu u **** celik..
Dovest beka i golmana od 28-32 godine kome nece bit problem da sjedi na klupi a da nebude kvalitet bandovica adilovic alaima i tako tih kanova
Ja sam mislio da je Renee bio rezerva kad djeca igraju u naselju lopte pa kad ih je neparan broj da njega pitaju da stoji na golu, al ipak je pokazao da je top za ovu ublehasku ligu..
Nije bolji od Benka ni u kojem smislu osim sto je dosta mladji.
Mak nesto pise a picka u **** slobodi nema 2 minute igra..
Uzet borca i bankrotirane i to je to pustit velez i igman
Podmladio se lik, duga kosa nisam ga ni ja mogao prepoznati. Ušao je zadnjih par minuta da dohvaća lopte
Usput bi ovim sto vode ss nek se sagnu dole za ovo
Malo im za sreću treba..
Da je Ara kojim slučajem napravio ovakav niz kao Renan lijepili bi bilborde, smradovi
Onaj pjevac i politicar u pokušaju Muhamed Fazlagic Fazla (prvi rođak Mirzine žene) piše u komentaru na Facebooku da ce Mak Varešanović sljedece sezone igrati za Sarajevo i biti kapiten

Sinoć smo izgledali nekako evropskije s 3 tamnoputa igraca u prvih 11 (Musa, Renan, Kyeremeh) i spremni za nastup u LConf.
Tamo se u grupu od manjih timova kvalifikuju oni koji imaju više crnaca.
Sinoć je bila dobra predstava na Koševu.
Zaslužena pobjeda i neizmjerno važna s obzirom na dosta lakši raspored Sirokog do kraja (mada davljenici će biti nezgodni svakako).
Treba biti realan i kazati da je na kraju Gigovic u par navrata svirao nepostojeće prekršaje u našem 16-ercu prije nego se haman lopta i ubaci...
Tamo se u grupu od manjih timova kvalifikuju oni koji imaju više crnaca.

Sinoć je bila dobra predstava na Koševu.
Zaslužena pobjeda i neizmjerno važna s obzirom na dosta lakši raspored Sirokog do kraja (mada davljenici će biti nezgodni svakako).
Treba biti realan i kazati da je na kraju Gigovic u par navrata svirao nepostojeće prekršaje u našem 16-ercu prije nego se haman lopta i ubaci...
U ovaj zaostatak i borbu nas je uvalio Dudic. Dudic je debil i to ne mislim nesto pezorativno,uvredljivo,nego onako cisto medicinski. Za voditi neki tim nije dovoljno igrati PS i gledati Liverpool. Tu imas zive ljude,bosanske ljude. Znaci zle,naopake,ters i samozive ali koji znaju biti zlatni ako znas sa njima a da bi znao ,treba zivotno iskustvo i odgovarajuci karakter.
Mirza je tu jak,stari sarajevski mangup i jalijas. Pismena verzija Sablje. A to je tip trenera koji najbolje prolazi u PL. Stvaranje tima,odnosi u timu,motivacija. Ovi 'moderni' kod nas nemaju sta traziti,zalutali.
O Dala se nisam nikad ogrijesio. Najgora stvar koja sam mu rekao je da je prosjek. A to je opet rastezljivo. Mislim da ako ode na vrijeme u bolju ,zdraviju sredinu,sa boljim uslovima da moze i iznad toga prosjeka. Zato mu zelim da ide sto prije,mada ce nam nedostajati u igri,no zato cemo dobiti pare,puno para !
Da Mirvah,kupi novu ljubavnicu
Jos ako se bude razumjela u loptu,dobitak nam je visestruk.
Sto se ostalih igraca tice,Renan stvarno napreduje,prilagodio se ligi i igri i pocinje ozbiljno trpati. Brz,skocan igra nogom,glavom,krece se. Treba igrati na njega. No,Catakovic je definitivno otpao. Ziljkic je emotivac,licno ne volim emotivce ,no momak igra dobro,trudi se maximalno,nametnuo se kao lider svlacionice i to treba cijeniti i podrzati.
Odbrana nam je tanka. Juce nismo smjeli primiti gol,iz nicega dovesti tekmu u pitanje. Tekmu gdje si visestruko bolji. Serbecic kritican,Martinovic onako,Musa los,Radovic dobar,zuji,trci,naprijed .nazad. Golman onako,nikad nista da odbrani,nesiguran. Treba nam golman.
Anicica nisam ni registrovao
Neka covjeka,moze nam valjati,samo je pitanje dokad sa onom svojim invalidnim nogama.
Od Borca smo bolji,u gostima smo inace bolji. Zbog sirine. No,kako sam shvatio Dal ima kartone i ne igra gore. Sto je ogromna steta,on bi nam sa svojim motorickim sposobnostima bio od neizmjerne koristi. No i bez njega smo bolji. Vratice se Avram. A vazna je tekma u BL ,sa pobjedom si 90 % rijesio Evropu i opusten cekas derbi ,da u miru raskujes,novosarajevske zohare.
Halalite na piskaranju,ja to ujutru uz kafu,dok svi spavaju
Mirza je tu jak,stari sarajevski mangup i jalijas. Pismena verzija Sablje. A to je tip trenera koji najbolje prolazi u PL. Stvaranje tima,odnosi u timu,motivacija. Ovi 'moderni' kod nas nemaju sta traziti,zalutali.
O Dala se nisam nikad ogrijesio. Najgora stvar koja sam mu rekao je da je prosjek. A to je opet rastezljivo. Mislim da ako ode na vrijeme u bolju ,zdraviju sredinu,sa boljim uslovima da moze i iznad toga prosjeka. Zato mu zelim da ide sto prije,mada ce nam nedostajati u igri,no zato cemo dobiti pare,puno para !

Sto se ostalih igraca tice,Renan stvarno napreduje,prilagodio se ligi i igri i pocinje ozbiljno trpati. Brz,skocan igra nogom,glavom,krece se. Treba igrati na njega. No,Catakovic je definitivno otpao. Ziljkic je emotivac,licno ne volim emotivce ,no momak igra dobro,trudi se maximalno,nametnuo se kao lider svlacionice i to treba cijeniti i podrzati.
Odbrana nam je tanka. Juce nismo smjeli primiti gol,iz nicega dovesti tekmu u pitanje. Tekmu gdje si visestruko bolji. Serbecic kritican,Martinovic onako,Musa los,Radovic dobar,zuji,trci,naprijed .nazad. Golman onako,nikad nista da odbrani,nesiguran. Treba nam golman.
Anicica nisam ni registrovao

Od Borca smo bolji,u gostima smo inace bolji. Zbog sirine. No,kako sam shvatio Dal ima kartone i ne igra gore. Sto je ogromna steta,on bi nam sa svojim motorickim sposobnostima bio od neizmjerne koristi. No i bez njega smo bolji. Vratice se Avram. A vazna je tekma u BL ,sa pobjedom si 90 % rijesio Evropu i opusten cekas derbi ,da u miru raskujes,novosarajevske zohare.
Halalite na piskaranju,ja to ujutru uz kafu,dok svi spavaju

-
- Kontakt:
Dacu i ja svoj komentar na jucarsnju utakmicu.
Sve u svemu, momci su dali sve od sebe. Trcalo se, presing se vrsio i ginulo se.
Tu i tamo po neki ispad - ali to se ne smije tako kriticno gledati.
Lijeva strana sa radovicem i ziljkicem je milina gledati. Pravi tandem.
Vidi se da medju igracima vlada sjajna atmosfera. To je takodjer kljuc uspjeha.
Mustafic mi je posebno zapo za oko. Odlican igrac!
Vrancic isto tako. Kakav pregled igre!
Radovic top. Svaku priliku koristi.
Ziljkic ko ziljkic. Svaku utakmicu jedan od bolji.
Mislim nema se kome puno sta zamjeriti. Odlicna igra i jos bolja
atmosfera. Mirise na evropu
Sve u svemu, momci su dali sve od sebe. Trcalo se, presing se vrsio i ginulo se.
Tu i tamo po neki ispad - ali to se ne smije tako kriticno gledati.
Lijeva strana sa radovicem i ziljkicem je milina gledati. Pravi tandem.
Vidi se da medju igracima vlada sjajna atmosfera. To je takodjer kljuc uspjeha.
Mustafic mi je posebno zapo za oko. Odlican igrac!
Vrancic isto tako. Kakav pregled igre!
Radovic top. Svaku priliku koristi.
Ziljkic ko ziljkic. Svaku utakmicu jedan od bolji.
Mislim nema se kome puno sta zamjeriti. Odlicna igra i jos bolja
atmosfera. Mirise na evropu

- Shategabri
- Kontakt:
Joj ljepote jutros 
Ovo ako ostane na okupu za sljedecu sezonu, bar vecina ovih igraca, biti cemo rame uz rame Zrinjskom gore.
Ima tu jos par igraca za rijesiti se.
Po meni:
Salcin
Tomasevic
Ramici (posudba)
Dzafic (istek ugovora, bolje mladjeg probati)
Varesanovic (prodaja bi bila dobra i za njega i za nas. Ali nema ponuda)
Cirjak (ili papiri da se srede, za stranca nije toliko dobar)
Musa (stranac na beku?)
Dovesti:
Golman
Stoper (vidjeti prvo sta je s Anicicem)
Defanzivni vezni
Desni i lijevi bek

Ovo ako ostane na okupu za sljedecu sezonu, bar vecina ovih igraca, biti cemo rame uz rame Zrinjskom gore.
Ima tu jos par igraca za rijesiti se.
Po meni:
Salcin
Tomasevic
Ramici (posudba)
Dzafic (istek ugovora, bolje mladjeg probati)
Varesanovic (prodaja bi bila dobra i za njega i za nas. Ali nema ponuda)
Cirjak (ili papiri da se srede, za stranca nije toliko dobar)
Musa (stranac na beku?)
Dovesti:
Golman
Stoper (vidjeti prvo sta je s Anicicem)
Defanzivni vezni
Desni i lijevi bek
Lijepo jutro, čestitke svima od igrača, sš, navijača. Samo neka nas Dal nastavi šatipi, ulazak sa klupe je pravi pogodak. Inače nema se puno šta zamjeriti nilome, samo neka nastave do konačnog cilja. 

Pijem.kafu sav sretan od sinoć jao ljepote.
Kako bi bilo lijepo da se Kovacevic proda za cifru koja se spominje ,leglo bi nam preko 2 mil km.Prodati Dala za finu cifru i 15/20% od sledećeg transfera ,siguran sam da ćemo još na njemu love uzeti.Plus Evropa ,sa ovom parama bi trebali harati ligom.
Kako bi bilo lijepo da se Kovacevic proda za cifru koja se spominje ,leglo bi nam preko 2 mil km.Prodati Dala za finu cifru i 15/20% od sledećeg transfera ,siguran sam da ćemo još na njemu love uzeti.Plus Evropa ,sa ovom parama bi trebali harati ligom.
-
- Kontakt:
Ima li neko brojke posjete na posljednih par derbija?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izvukao sam ti samo za Koševo gdje god je mogla publika prisustvovati.bordobijelisampion je napisao/la: ↑30 apr 2023, 09:17Ima li neko brojke posjete na posljednih par derbija?
10.000
7.000
15.000
11.000
11.000
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sto kone pjene hahah nabiyem ih na neku stvar i njih i sudije sto nama šilje
Kad su nam ponistili gol protiv sloge likovali su i radovali se na svim portalima a sad kao sudije samo nas guraju
Idemo po 3 boda u BL ne bi li napadi epilepsije poceli u bulevaru amarovog babe
Kad su nam ponistili gol protiv sloge likovali su i radovali se na svim portalima a sad kao sudije samo nas guraju
Idemo po 3 boda u BL ne bi li napadi epilepsije poceli u bulevaru amarovog babe