Istina. Samo jedinstvo u ekipi i uspjeh ti je zagarantiran. Ali moras imati i nekoliko igraca koji su profesionalci i zeljni pobjeda. Definitivno atmosfera u ovoj ekipi je jedna od najboljih posljednjih godina. Mirza je 0 taktircar ali je ujedinio igrače i svaka mu čast.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Dzine i Maji su vodje, Benko i Skoro spiceviboki86 je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:11Dzine je bio, Maji isto tako, stara garda je tuSamozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:59Meni su navijaci=Klub.![]()
Mislim da je 80% Sjevera bilo na jugoistoku![]()
Ideš u Trebinje, Listicu. ...., a da na tv gledaš najvažniju utakmicu Kluba, ma bjazi
Bolest je to (znam po sebi), a ovo se lijeci na AFH-stadionu.
Zakleo bih se da HZ samo nisu bile na svojoj tribini. Što ne znači da nije bojkot.
Vratite se kući(tribini ) molim Vas, sa Vama je puno,puno ljepše![]()
E to je ta prica

- FKS -
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako ima neko upućen, kad je novi sastanak Mirve i Hordi, koje su šanse da se Hz vrate do derbija na sjever?
Ovo nije moda, ovo je način života.. starimo ali ne odustajemo!
u inat svima 1987
u inat svima 1987
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
I ja znam dosta momaka sa sjevera koji su sinoc bili na istoku, nadajmo se da ce protiv kona bit tu i HZ na sjeveru.Hajdeee je napisao/la: ↑30 apr 2023, 13:07Nemoj se zaklinjali u to, bar ne u tebi nesto sveto i bitno.Samozdravlje je napisao/la: ↑30 apr 2023, 12:59
Zakleo bih se da HZ samo nisu bile na svojoj tribini. Što ne znači da nije bojkot.
![]()
Al pjene kone na drustvenim mrezama, ne mogu da se pomire nikako... bilo bi ih sevap raskovat na derbiju
GLASANJE ZA NAJBOLJEG MLADOG IGRACA U PREMIJER LIGI BOSNE I HERCEGOVINE
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
https://strawpoll.com/polls/61gDmY0N9Zw
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daleko bitnije. U Banjaluci se postaviti kao i protiv Zrinjskog, ko ima problema sa kartonima neka bude na klupi ili na tribinama jer nam slijede najbitnije utakmice u sezoni pa da završimo ovo što bezbolnije. Momci su pokazali i dokazali kvalitet i kada se promijeni prvih 11.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:57Nadam se da će Mirza ostavit na klupi sve sa dva žuta kartona da ih imamo za derbi. Bitnija je utakmica derbi nego Borac
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mislim da nam tri stopera imaju po 2 kartona. Jedino Traku halalit i pored njega Celika stavitFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:57Nadam se da će Mirza ostavit na klupi sve sa dva žuta kartona da ih imamo za derbi. Bitnija je utakmica derbi nego Borac

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Najbolji strijelci:
Hamza Čataković - 6
Dal Varešanović - 6
Ivan Ikić - 5
Renan Oliveira - 5
Almedin Ziljkić - 4
Hamza Čataković - 6
Dal Varešanović - 6
Ivan Ikić - 5
Renan Oliveira - 5
Almedin Ziljkić - 4
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Trako-Martinovicmiky_hz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:19Mislim da nam tri stopera imaju po 2 kartona. Jedino Traku halalit i pored njega Celika stavitFKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:57Nadam se da će Mirza ostavit na klupi sve sa dva žuta kartona da ih imamo za derbi. Bitnija je utakmica derbi nego Borac![]()
Samo uhljupe uzmi i vala Mirza ostani jos godinu
FC United Of Manchester !
-
- Kontakt:
Tako jeMortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:04Daleko bitnije. U Banjaluci se postaviti kao i protiv Zrinjskog, ko ima problema sa kartonima neka bude na klupi ili na tribinama jer nam slijede najbitnije utakmice u sezoni pa da završimo ovo što bezbolnije. Momci su pokazali i dokazali kvalitet i kada se promijeni prvih 11.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:57Nadam se da će Mirza ostavit na klupi sve sa dva žuta kartona da ih imamo za derbi. Bitnija je utakmica derbi nego Borac
Pobjedom protiv Zelje i Igmana mi smo osigurali 3.mjesto bez obzira na ishod protiv Borca i Veleza.
Ako smo mogli Zrinjski klepiti bez 5 igraca standardni mozemo i Borac,uz fer sudjenje koje ocekujem.
A ko sve ima 2 zuta?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nikad se rijesiti luzerskog mentaliteta i razmisljanja... Svaka sljedeca utakmica je najbitnija i svaka treba da se pobijedi, ne postoji vise bitna utakmica u nasoj trenutnoj situaciji. Nikoga ne cuvati i svim silama ici na pobjedu u BL!!!!!!!!!!!!!!!!! Eventualnim neuspjehom u BL, na sebe bi stavili dodatni pritisak pred utakmicu sa Zeljom, naravno pod uslovom da oni dobiju Velez i Igman. Pobijediti obje utakmice, osigurati trece mjesto i onda rastereceno, bez srkelta i pritiska odigrati zadnja 2 kola.
FK SARAJEVONajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:23Tako jeMortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:04Daleko bitnije. U Banjaluci se postaviti kao i protiv Zrinjskog, ko ima problema sa kartonima neka bude na klupi ili na tribinama jer nam slijede najbitnije utakmice u sezoni pa da završimo ovo što bezbolnije. Momci su pokazali i dokazali kvalitet i kada se promijeni prvih 11.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 apr 2023, 14:57
Nadam se da će Mirza ostavit na klupi sve sa dva žuta kartona da ih imamo za derbi. Bitnija je utakmica derbi nego Borac
Pobjedom protiv Zelje i Igmana mi smo osigurali 3.mjesto bez obzira na ishod protiv Borca i Veleza.
Ako smo mogli Zrinjski klepiti bez 5 igraca standardni mozemo i Borac,uz fer sudjenje koje ocekujem.
A ko sve ima 2 zuta?
Vršajević Avdija (IGRAČ) 2
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Čataković Hamza (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Ziljkić Almedin (IGRAČ) 2
Abubakar Abdul Rashid (IGRAČ) 2
Francis Kyeremeh (IGRAČ) 2
Martinović Ilija (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE)
DizdarevićZukanovic je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:29FK SARAJEVONajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:23Tako jeMortemHz je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:04
Daleko bitnije. U Banjaluci se postaviti kao i protiv Zrinjskog, ko ima problema sa kartonima neka bude na klupi ili na tribinama jer nam slijede najbitnije utakmice u sezoni pa da završimo ovo što bezbolnije. Momci su pokazali i dokazali kvalitet i kada se promijeni prvih 11.
A ko sve ima 2 zuta?
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE)
Musa -IBJB-Trako-Radović
Vrančič-Čirjak
Guliashvili-Avram-Dal
Renan
ne moze Radovic on pauzira sljedece kolopitara je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:38DizdarevićZukanovic je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:29FK SARAJEVONajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:23
Tako je
A ko sve ima 2 zuta?
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE)
Musa -IBJB-Trako-Radović
Vrančič-Čirjak
Guliashvili-Avram-Dal
Renan
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Nemojte se bacati kamenjem i uvredama na Akademici. Evo zašto :
- Golmani : od 7 zadnjih golova bar 5 ide na dušu stoperima i bek ovima. I Delac u najboljim danima bi primio bar 5.
Kad se sjetimo hajke na Kovacevica sve nam treba biti jasno. Zaštićena godišta, domaći proizvod i 10-tine puta jeftiniji
od nekog malo boljeg stranca.
- Mulalic je defanzivno klasa za Musu i plus $. Zasticeno godište. To što su ga izdominirali Cure i Memija i nije i
iskusnijim bekovima PL. Kako su se neki radovali odlasku Mujakica i ismijavali Turke za lovu, a mi potonusmo kao
Titanik.
- I ima toga još Ramic, Dal. ....
- Golmani : od 7 zadnjih golova bar 5 ide na dušu stoperima i bek ovima. I Delac u najboljim danima bi primio bar 5.
Kad se sjetimo hajke na Kovacevica sve nam treba biti jasno. Zaštićena godišta, domaći proizvod i 10-tine puta jeftiniji
od nekog malo boljeg stranca.
- Mulalic je defanzivno klasa za Musu i plus $. Zasticeno godište. To što su ga izdominirali Cure i Memija i nije i
iskusnijim bekovima PL. Kako su se neki radovali odlasku Mujakica i ismijavali Turke za lovu, a mi potonusmo kao
Titanik.
- I ima toga još Ramic, Dal. ....
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Radović i Dal propustaju Boracpitara je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:38DizdarevićZukanovic je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:29FK SARAJEVONajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 apr 2023, 15:23
Tako je
A ko sve ima 2 zuta?
Šerbečić Besim (IGRAČ) 2
Trako Muharem (IGRAČ) 2
Ramić Tarik (IGRAČ) 2
Hadžić Emir (OSOBLJE)
Musa -IBJB-Trako-Radović
Vrančič-Čirjak
Guliashvili-Avram-Dal
Renan
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic, Fouzi1, JavierBosnia, jurisicduska, NazorUso i 50 gostiju.