Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
-
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ima li ko kakav dobar par s malo vecom kvotom, ljudi postavljaju kvote od 1,10.Prosvijetlite nas 

14.30 Jihlava-Sparta Prag 2 1.50, h1:0 2 2.35
Jihlava je pet utakmica u nizu bez poraza i nalazi se u sredini ljestvice, no samo tri boda od zone ispadanja a na njihovu nesreću doazi im drugoplasirana praška Sparta koja traži proboj na samo čelo ljestvice gdje će biti barem nekih 2 i pol sata dok ne završi derbi u kojem vodeći Plzen koji ima samo bod više od Sparte gostuje kod trećeplasiranog Jabloneca koji pak ima samo bod manje od Sparte.
Sparta redovno pobjeđuje današnje protivnike pa tako su ih zadnje tri utakmice pobjeđivali sa po tri razlike, lani je bilo dva puta po 4-1 a ove sezone je Sparta na svom terenu pobjedila sa 3-0, očekujem nešto slično i danas i sigurno da će da gosti dati sve od sebe da iskoriste međusobno sučeljavanje glavnij konkurenata za naslov.
Jihlava je pet utakmica u nizu bez poraza i nalazi se u sredini ljestvice, no samo tri boda od zone ispadanja a na njihovu nesreću doazi im drugoplasirana praška Sparta koja traži proboj na samo čelo ljestvice gdje će biti barem nekih 2 i pol sata dok ne završi derbi u kojem vodeći Plzen koji ima samo bod više od Sparte gostuje kod trećeplasiranog Jabloneca koji pak ima samo bod manje od Sparte.
Sparta redovno pobjeđuje današnje protivnike pa tako su ih zadnje tri utakmice pobjeđivali sa po tri razlike, lani je bilo dva puta po 4-1 a ove sezone je Sparta na svom terenu pobjedila sa 3-0, očekujem nešto slično i danas i sigurno da će da gosti dati sve od sebe da iskoriste međusobno sučeljavanje glavnij konkurenata za naslov.
- zlatnakoka
- Kontakt:

Tradicija nastavljena ponovo na 1

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Odigrano, pa sta Bog da.AsharaK je napisao/la:
???
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
milan-udinese da ćr biti penal na utakmici, to mi je sigurnije nego igrati 1,X ili 2 a, moguće je i oba daju i 3+ ali mislim da će udinese do tri boda a strijelac Di Natale iz penala
Ja jutros odigrao oba dajuzgmiky je napisao/la:milan-udinese da ćr biti penal na utakmici, to mi je sigurnije nego igrati 1,X ili 2 a, moguće je i oba daju i 3+ ali mislim da će udinese do tri boda a strijelac Di Natale iz penala
- zlatnakoka
- Kontakt:

Sto je ostalo ide na ovo ako danas profulam dugo cu odmarati

gladbach 2zlatnakoka je napisao/la:
Sto je ostalo ide na ovo ako danas profulam dugo cu odmarati![]()

- zlatnakoka
- Kontakt:
vijdet cemo sta ce biti ne bi me cudilo opet na 1 da padnem

zurich-basel igraju po četiri ligaške utakmice u sezoni, ono što je zanimljivo je da prošle sezone nije bio nijedan prelaz a recimo sezonu prije te čak dva, pa sezonu prije jedan i sezonu prije jedan. Biti će zanimljivo vidjeti jesu li napravili malu pauzu pa se vraćaju starim navikama, prva ove sezone bila je 4-1 za basel. Probati na golijadu 5+ i 6+ te oba prelaza 1/2 i 2/1
Svaki ali bas svaki put kad sam igra Udinese ove godine su me zajebali, ali neka, i ovaj put cu probat x2, sviđa mi se kvota (2.4) a i Milanu fali par igraca.
Doda bi jos Palermo-Parma gg3+ - 2.3
Blazic over 9.5 - 1.5
Valencia - Barcelona gg3+ - 2.1
Wolfsburg - Borussia MG gg3+ - 1.95
Kvota 33
Sretno svima.
Doda bi jos Palermo-Parma gg3+ - 2.3
Blazic over 9.5 - 1.5
Valencia - Barcelona gg3+ - 2.1
Wolfsburg - Borussia MG gg3+ - 1.95
Kvota 33
Sretno svima.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Biel Bienne-Winterthur
već sam pisao za Winterthur kakva je to ekipa, oni su u stanju utrpati 4-5 komada bez greške ali znaju kiksati pa su nas tako povaljali prošli puta kada su izgubili 0-1, mislim da se to ne može ponoviti i da neće dvije utakmice u nizu igrati na manje golova. Ovdje bih isto probao na golijadu 4+ 5+ kao i oba prelaza 2/1 I 1/2
već sam pisao za Winterthur kakva je to ekipa, oni su u stanju utrpati 4-5 komada bez greške ali znaju kiksati pa su nas tako povaljali prošli puta kada su izgubili 0-1, mislim da se to ne može ponoviti i da neće dvije utakmice u nizu igrati na manje golova. Ovdje bih isto probao na golijadu 4+ 5+ kao i oba prelaza 2/1 I 1/2
@zgmiky imal gdje live score za Rudes ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
evo moj double za pocetak

- akisarajevo92
- Kontakt:
I Leipzigu ce biti potrebno pravo malo cudo da postigne gol po onakvom terenu.zgmiky je napisao/la:gladbach 2zlatnakoka je napisao/la:
Sto je ostalo ide na ovo ako danas profulam dugo cu odmarati![]()
samo moje mišljenje

@miky Sto ovo Rebica nema nikad u postavi RB?
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 30 nov 2014, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
Zato sto je kad je dosao u Njemacku iz Fiorentina i sjedio prve 2 tekme na klupi izjavio da su bolje klupe u Njemackoj nego u Italiji i ovi ga vise ne stavljaju u roster za mec.akisarajevo92 je napisao/la:I Leipzigu ce biti potrebno pravo malo cudo da postigne gol po onakvom terenu.zgmiky je napisao/la:gladbach 2zlatnakoka je napisao/la:Sto je ostalo ide na ovo ako danas profulam dugo cu odmarati![]()
samo moje mišljenje
@miky Sto ovo Rebica nema nikad u postavi RB?

Daning-Krugerov efekt -pojava kod ljudi neke vrste iluzorne superiornosti, nafuravanje bez pokrica. Manifestuje se tako što, ljudi koji nisu intelektualno i emotivno jaki, sebe nametnu na pozicije i onda silom sebe guraju te tako cine stetu sebi i drugima
I jos jedanEsko5686 je napisao/la:

Daning-Krugerov efekt -pojava kod ljudi neke vrste iluzorne superiornosti, nafuravanje bez pokrica. Manifestuje se tako što, ljudi koji nisu intelektualno i emotivno jaki, sebe nametnu na pozicije i onda silom sebe guraju te tako cine stetu sebi i drugima
1X2z/ Southampton - Man.City - 2V (3,50)

Sevilla-1
Benfica-2
Porto-1
Sao Paulo-1
kv 4
Benfica-2
Porto-1
Sao Paulo-1
kv 4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.