Mislim da i sam ne zna ..
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
CR7 trpa li trpa 

bas kad pogledas ovu akciju pjanic-dybala-ronaldo, covjek se mora zapitati sta igrac poput matuidia radi u prvih 11 svo vrijeme...ali eto, neki ce reci mora neko i trcati za ove:-)
Ama sta trci vise u napadu. Nego Def.
Kad prima loptu leđima il mu je uzmu il los pas odigra u 50% slucajeva. Kad primi loptu tacno se bori sa njom... Ne znam, nisam pametan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
ko mrtvaci. pa igraj brate.
kako je Matuidi fudbaler 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ne zna ni on. usere tako u zivotu potpune panjine.
e ne znam drugovi,meni djeluje da je zalutao u ovaj sport fkt 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
treba ga poslati u pizdu lepe materine
-
- Kontakt:
Jebg nekad je bio dobar i trazen a vala i vi ste nezahvalni vi bi svaku tekmu da odigramo na vrhunskom nivou da dajemo 7 golova po tekmu i da svaki igrac igra svaku utakmicu kao da mu je zadnja ( da pogine na terenu).
I to su ba ljudi imaju i losijih i dobrih trenutaka pa tako i ti pojedini igraci sto ih spominjete(matuidi,ramzi,rabiot) ne kazem ja da su oni zvijezde i igracine al nemamo bolje od ovoga i to je istina i cinjenica i ja mislim da Sari pokusava da ih uigra sa ova cetiri vezna radi lige prvaka i jacih tekmi i jacih protivnika bar tako mislim jer puno taktizira u zadnje vrijeme protiv losijih ekipa.
I to su ba ljudi imaju i losijih i dobrih trenutaka pa tako i ti pojedini igraci sto ih spominjete(matuidi,ramzi,rabiot) ne kazem ja da su oni zvijezde i igracine al nemamo bolje od ovoga i to je istina i cinjenica i ja mislim da Sari pokusava da ih uigra sa ova cetiri vezna radi lige prvaka i jacih tekmi i jacih protivnika bar tako mislim jer puno taktizira u zadnje vrijeme protiv losijih ekipa.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
Aljegri, out!
zreli smo bilo da ga popusimo
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Pobjeda najbitnija, nadam se da je kazna za Bentacura istekla, pa da vezni red bude bar bez Matudija, ako moramo Ramseya gledati svaku.
Sada slijede tri jace utakmica, ovdje ce biti kljuc prava rotacija igraca, protiv Rome odmoriti malo, jer nece ni oni jako, jer im ide derbi sa Laziom to im je mnogo vaznije..
Rabiot na trenutke djeluje kao igracina, a na trenutke kao da debituje, kao da se covjek boji
Sada slijede tri jace utakmica, ovdje ce biti kljuc prava rotacija igraca, protiv Rome odmoriti malo, jer nece ni oni jako, jer im ide derbi sa Laziom to im je mnogo vaznije..
Rabiot na trenutke djeluje kao igracina, a na trenutke kao da debituje, kao da se covjek boji

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tutankamon1905
- Kontakt:
Joj kolko ih ne volim, a kako se sprdaju s ligom ne mogu da ne cestitam. Mogu ljudi komotno pocet igrat samo drugi dio sezone, opet bi ostatak lige na kraju kasnio bar 5 bodova. I to vise nije ni neka lijepa igra, razbijanje protivnika, jednostavno navika.. Moj Interu sad pocnite dovodit ozbiljnija pojacanja, kad zaostajete 4 boda..o koju je to prije radit.. i gledajte da ustedite milijun-dva na eriksenu. Valjat ce vam za nekog novog younga il mosesa
Danas Pjana i Matuidi najgori..
3 boda su tu sto je najbitnije ali ovako ne mpze dugo..fali neko da zagalami malo..tanko ovo u sredini..
3 boda su tu sto je najbitnije ali ovako ne mpze dugo..fali neko da zagalami malo..tanko ovo u sredini..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.