FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

BrnJeeH
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la BrnJeeH » 29 avg 2009, 21:02

sta ce to biti pa i ja upravu :mrgreen:

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2009, 21:57

mislim da bi kod nas nako podhitno trebo pustiti bradu...u realu to cini mi se postalo in...heh..pola tim ima bradu...Iker, Albiol, Xabi, Grenero...hehheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 29 avg 2009, 22:16

ZELJO DO GROBA je napisao/la:mislim da bi kod nas nako podhitno trebo pustiti bradu...u realu to cini mi se postalo in...heh..pola tim ima bradu...Iker, Albiol, Xabi, Grenero...hehheh

hahah :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 29 avg 2009, 22:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la:mislim da bi kod nas nako podhitno trebo pustiti bradu...u realu to cini mi se postalo in...heh..pola tim ima bradu...Iker, Albiol, Xabi, Grenero...hehheh
Ima Chygrinsky... :D :D :D

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 29 avg 2009, 23:06

Wolverine je napisao/la:
ima i Pique...al treba jos..u svemu smo bolji od reala, pa moramo i u ovome...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 avg 2009, 23:40

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
ima i Pique...al treba jos..u svemu smo bolji od reala, pa moramo i u ovome...heheh
Nravno ljudi mora i Pique zapustiti kosu ima nagrada koju dodjeljuju modne agencije za Bozic, pa bi tu titulu trebali uzeti Realu. A ima i Pep bradu. :D :D :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 29 avg 2009, 23:53

A sta je sa onim Maxvelom? Nista izgleda, on se cinio zanimljivim rjesenjem za bok hm?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 avg 2009, 23:56

nafrI82 je napisao/la:A sta je sa onim Maxvelom? Nista izgleda, on se cinio zanimljivim rjesenjem za bok hm?
Sta je sa njim? Igrao je u uzvratu super kupa Spanije. On i Abidal ce se boriti za tu poziciju i to je dobro u slucaju povrede jednog od njih .. !
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 29 avg 2009, 23:58

Stole iz Bora je napisao/la:
nafrI82 je napisao/la:A sta je sa onim Maxvelom? Nista izgleda, on se cinio zanimljivim rjesenjem za bok hm?
Sta je sa njim? Igrao je u uzvratu super kupa Spanije. On i Abidal ce se boriti za tu poziciju i to je dobro u slucaju povrede jednog od njih .. !
Mislim da bi trebao igrati, brzi je a i bolji tehnicar od Abidala, al ett valjda Pep zna najbolje ;)

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 avg 2009, 23:59

nafrI82 je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:
Mislim da bi trebao igrati, brzi je a i bolji tehnicar od Abidala, al ett valjda Pep zna najbolje ;)
Pa igrao je od pocetka sa Bilbaom .. Nisam gledao sa Sahtarom tako da ne znam ko je tu startovao na toj poziciji ..
AMAR OSIM

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 30 avg 2009, 00:01

Igrao Abidal cijelu utakmicu, a Maxvela nisam nikako primjetio, neznam ni jel na klupi bio?

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 30 avg 2009, 00:02

nafrI82 je napisao/la:Igrao Abidal cijelu utakmicu, a Maxvela nisam nikako primjetio, neznam ni jel na klupi bio?
J.biga, izgleda da ih mjenja da ne bi bilo neko nezadovoljstvo .. Ko ce mu ga znati .. On najbolje zna sta radi .. :D
AMAR OSIM

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 avg 2009, 00:07

@amerson
a ima i Keita malo brade, isto ko i Alves...
pa mi nabrajamo sve jednog po jednog i na kraju ce ispasti da je Barca modn osvjestenija od realovih manekena...heheheh
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 30 avg 2009, 00:07

Neznam, ono svaka cast Abidalu, ali brazilac je po mojoj procjeni bolje rjesenje za tu stranu ;)

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 30 avg 2009, 00:55

Ljud samo polahko duga je sezona a i Maxwell i Abidal ce dobijati svoje prilike i ko se bolji pokaze igrat ceu ovim vaznijim utakmicama, a ko zakaze igrat ce protiv Albacetea, Gijona i ostalih ekipa tu poziciju. Mislim da ce Pep ove sezone rotirati kao i prethodne i radujeme cinjenica da se opet daje prilika igracima iz Barce B, pa ce i oni pokazati svoje znanje. Trenutno me brinu dvije stvari, to su da Ibrahimovicu skinemo taj tret postizanja prvog gola za Barcu, jer mislim da onda ne bih bio toliko sebican kao protiv Shaktara, a druga je stvar sto nemamo adekvatnu zamjenu za Xavija i Iniestu, mislim da se vidjelo protiv Sahktara sta je bio problem, Xavi nije imao pomoc iz veznog reda kao sto je trebalo biti. Donekle taj zadatak moze ispuniti i Busquets, i mozda bi bilo bolje da je on poceo sinoc utakmicu nego Keita, mada ne treba i zaboraviti da jucer igraci nisu bili motivisani da nije ono 20 % mogucnosti Barce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 avg 2009, 01:00

Igraci su jucer bili izuzetno motivasani nevidim razlog zasto nebi bili? zasto su se onda radovali ko mala djeca,zasto je malo falilo da se Messi pobije zasto je Pep skako na svaku loptu ne razumijem zasto razlog lose utakmice trazite u tome sto je utakmica"satro" nebitna bila,pa ako je ovo nebitno onda ovi isti fudbaleri netrebaju da se bave fudbalom kad zabiju Recreativu 5 onda su motivisani a kad igraju Super Kup onda da ne budu ne razumijem,Barcelona je igrala onoliko koliko joj je protivnik dozvolio repriza utakmice protiv Chelsea ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nafrI82
Kontakt:

Post Postao/la nafrI82 » 30 avg 2009, 01:07

Slazem se sa Mikijem, definitivno se vidjelo da motivacije nije falilo, cak sto rece Messi je bio spreman i da se potuce, a da ne pricamo o slavlju nakon gola. Tacno da se mora taj teret prvog gola skinuti sa ledja Zlatana, zato prvi penal neka on puca ako dotad ne postigne gol, isti slucaj sa Etoom protiv Barija ;)

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 30 avg 2009, 01:11

Vidjecete vi tek brada u igraca Citya i Portsmoutha :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 30 avg 2009, 01:16

BrnJeeH je napisao/la:Vidjecete vi tek brada u igraca Citya i Portsmoutha :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Duel šeika :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 avg 2009, 11:51

Ibrahimović: Nisu pogoci moje jedino mjerilo

Najzvučnije pojačanje Barcelonine nogometne momčadi, Šveđanin Zlatan Ibrahimović, još uvijek čeka na prvijenac u novom dresu. Čekaju ga i navijači katalonskoga kluba...

Ibrahimović je došao na Camp Nou tijekom ljetnog prijelaznog roka, a nakon što se mučio s ozljedom ruke, zbog koje je propustio neke prijateljske utakmice svojega kluba, sada se muči s realizacijom šansi koje stvara ostatak Barcelonine momčadi. No, to ga ne brine.

- U sastavu kakav je Barcelonin, a u trenucima kada nisu na svojoj najvišoj razini, postoje i drugačiji načini, neke sitnice, da se pridonese uspjehu kluba. Ovdje vlada neka druga filozofija, a ja se još uvijek oporavljam od ozljede. Uskoro ću biti na svojih sto posto - obećao je.

Gudy bi trebo preci u City koji je i ranije pokazo interesovanje, al je on to odbio zbog mogucnosti transfera u Monaco, pa sad neznam...po meni najizglednije sanse ima Portsmauth koji nema toliko jak sastav i on bi im doso ko budlai samar...imaju sad para i mogu iskesirati koliko Barca trazi....

British tabloid The Sunday Mirror claims that Manchester City has tried to sign Barcelona attacker and Iceland international Eidur Gudjohnsen (30) earlier this week.

The English Premier League club reportedly moved for Gudjohnsen three days ago but the player would have rejected the bid because he would be be in advanced negotiations with French league club AS Monaco.

Three other English clubs, namely Portsmouth, West Ham United and Stoke City are also believed to have tried to sign Gudjohnsen, who would nevertheless already have agreed to join Monaco before the summer transfer market ends tomorrow (read more here).

Henrique vjerovatno leti na posudbu u Santander, posudba je vrijedna 1,6 miliona...

Curitiba regional newspaper Gazeta do Povo claims that Barcelona central defender Henrique Adriano Buss (22) will join Racing Santander on loan (read more here).

A deal on the loan would have been found on Friday and will be formalized on Monday. Santander would only have agreed with the deal after Barcelona had accepted to pay part of the 1,6 million euro year salary of the Brazilian centre-back.

Cantabria regional newspaper El Diario Montañés meanwhile claims that the two clubs have found a total agreement on the loan, while the negotiations with the player would be well-advanced. The whole operation could be closed in the coming hours and Henrique might travel this weekend to Santander.
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.