Ostale lige
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Ostale evropske lige
Liedson je presao u Corinthians, jos ako Ronaldinhu u Flamengo dodje uskoro Adriano, moglo bi tamo biti vrlo interesantno 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
dracena je pristojan...a dagoberto je najbolji tamo bas me cudi da ga jos niko iz evrope nije kupio..Devil je napisao/la:Evo ovde cemo pisati i o ostalim kontinentima,nema potrebe da se otvaraju nove teme,i ove nove su skoro sve viska.
Gledam sada Goallismo na Areni i gledam Elana,fenomenalno igra za Santon 5 golova u 4 tekme.
Nisam znao da je i Edu Dracena u Sao Paolu.
i Miranda isto takogruezi je napisao/la:dracena je pristojan...a dagoberto je najbolji tamo bas me cudi da ga jos niko iz evrope nije kupio..Devil je napisao/la:Evo ovde cemo pisati i o ostalim kontinentima,nema potrebe da se otvaraju nove teme,i ove nove su skoro sve viska.
Gledam sada Goallismo na Areni i gledam Elana,fenomenalno igra za Santon 5 golova u 4 tekme.
Nisam znao da je i Edu Dracena u Sao Paolu.
Call the coroner!
DINAMO

HAJDUK

CIBALIA

ZAPREŠIĆ

SPLIT

KARLOVAC

RIJEKA

VARAŽDIN

HAJDUK

CIBALIA

ZAPREŠIĆ

SPLIT

KARLOVAC

RIJEKA

VARAŽDIN

...što je više lome to je volim jače...
SLAVEN BELUPO

ZADAR

OSIJEK

ZAGREB
nema informacija
LOKOMOTIVA

ŠIBENIK

ISTRA

HRVATSKI DRAGOVOLJAC

ZADAR

OSIJEK

ZAGREB
nema informacija
LOKOMOTIVA

ŠIBENIK

ISTRA

HRVATSKI DRAGOVOLJAC

...što je više lome to je volim jače...
-
- Kontakt:
Devil jel tačno da je onaj kinez iz Manchester Uniteda došao u Slobodu,ja još nevjerujem al ako je jbt ta Sloboda pravo moćna ???'
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Istina je otisao je na probu na Cipar gde se priprema Sloboda zajedno sa Galvaom i Richardinhom koji su takodje na probi.Danas su odigrali tekmu protiv Dubnice 0:0 a igrali su sva trojica i videcemo da li ce se dogovoriti sa nekim.melanholicar je napisao/la:Devil jel tačno da je onaj kinez iz Manchester Uniteda došao u Slobodu,ja još nevjerujem al ako je jbt ta Sloboda pravo moćna ???'
Indjija je porazena od Cadiza na pripremama u Spaniji porazeni 2:1,u utakmici koja je obilovala sudijskim greskama,gde je sudija dva puta pokazivao na "krec" ali Spanci oba puta promasivali sto je bila Bozija pravda.
A Jagodina je u Antaliji porazena od MTK-a sa 2:1 sto im je i treci poraz ovde.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Par puta sam pokušavao otvoriti temu o južnoameričkim ligama jer sam vidio da raju to zanima i da bi dosta na toj temi pisali no moderatori nisu milostivi odmah temu odbace kao zadnje smeće

Najljepsi fudbal se igrao i igra se i danas u Juznoj Americi, mada mislim da mnogi ne prate tamnosnje lige i fudbalking1000 je napisao/la:Par puta sam pokušavao otvoriti temu o južnoameričkim ligama jer sam vidio da raju to zanima i da bi dosta na toj temi pisali no moderatori nisu milostivi odmah temu odbace kao zadnje smeće![]()
![]()
![]()
![]()

Call the coroner!
...to su odlicne lige,a brazilska se izdize iznad ostalih...ja mislim da je medju 5 najjacih liga svijeta...king1000 je napisao/la:Par puta sam pokušavao otvoriti temu o južnoameričkim ligama jer sam vidio da raju to zanima i da bi dosta na toj temi pisali no moderatori nisu milostivi odmah temu odbace kao zadnje smeće![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Brazilska liga je trenutno 4. na svijetu bar na osnovu nedavno objavljenih podataka o najjačim ligama svijeta nalazi se ispred Njemačke i Francuske,a zanimljivo je da su medju deset liga svijeta i liga Argentine i Mexica.enobarca je napisao/la:...to su odlicne lige,a brazilska se izdize iznad ostalih...ja mislim da je medju 5 najjacih liga svijeta...king1000 je napisao/la:Par puta sam pokušavao otvoriti temu o južnoameričkim ligama jer sam vidio da raju to zanima i da bi dosta na toj temi pisali no moderatori nisu milostivi odmah temu odbace kao zadnje smeće![]()
![]()
![]()
![]()
Estudiantes 2 - 1 Newell's Old Boys
FT Independiente 2 - 2 Velez Sarsfield
pocela argentinska liga....ove godine skoro sve ekipe osim jedne dolaze iz buenos aires provincije...rosario je ispao u playoffu za opstanak toliko...
brazilska liga jeste jaka ali nema sanse da je jaca od liga petice tu je negdje sa italijanskom i francuskom ali slabija je od njeamcke engleske i spanske lige...brazilski klubovi nisu u stanju dugo da zadrze vecinu svojih najboljih igraca npr giuliano je za mizerne pare (11 miliona) presao u dnepropetrovsk a barca ga trazila prije par mjeseci .. on je odveo inter do copa libertadores prosle godine...pa jonas koji je bio najbolji strijelac lige u valenciu pa elias u atletico madrid,sandro u totenhem iz intera i tako...medzutim tu su jos uvijek diego renan,ganso,dentinho, rafael toloi ,rafael boquita,neymar pa i ronaldinho i tak...neznam da li ste culi ali u brazilu pojedini bogatasi se zalazu za sklanjanje sto veceg broja malonogometnih terena kako bi fudbal ostavili samo za bogate,,,jadno i zalosno ali ima i takvih mazluma
FT Independiente 2 - 2 Velez Sarsfield
pocela argentinska liga....ove godine skoro sve ekipe osim jedne dolaze iz buenos aires provincije...rosario je ispao u playoffu za opstanak toliko...
brazilska liga jeste jaka ali nema sanse da je jaca od liga petice tu je negdje sa italijanskom i francuskom ali slabija je od njeamcke engleske i spanske lige...brazilski klubovi nisu u stanju dugo da zadrze vecinu svojih najboljih igraca npr giuliano je za mizerne pare (11 miliona) presao u dnepropetrovsk a barca ga trazila prije par mjeseci .. on je odveo inter do copa libertadores prosle godine...pa jonas koji je bio najbolji strijelac lige u valenciu pa elias u atletico madrid,sandro u totenhem iz intera i tako...medzutim tu su jos uvijek diego renan,ganso,dentinho, rafael toloi ,rafael boquita,neymar pa i ronaldinho i tak...neznam da li ste culi ali u brazilu pojedini bogatasi se zalazu za sklanjanje sto veceg broja malonogometnih terena kako bi fudbal ostavili samo za bogate,,,jadno i zalosno ali ima i takvih mazluma
-
- Kontakt:
Devil ti garant više o ovome svemu znaš,al eto malo i ja čitah i dodjoh do vrlo zanimljivih informacija,pomalo i čudnih,prosto nisam znao da ta Sloboda ima tako finu finansijsku situaciju i renome.
Saznah da pored kineza koji je nekada igrao i za klub sa Oll Traforda u klub su došli i nekadašnji slovački (mada ovaj je igrao i u bližoj prošlosti) reprezentativac inače štoper Maroš Klimpl,te neki brazilac Rikardinjo. Je li mi se to čini ili ta Sloboda ima u planu da se plasira u Evropu naredne godine?
Saznah da pored kineza koji je nekada igrao i za klub sa Oll Traforda u klub su došli i nekadašnji slovački (mada ovaj je igrao i u bližoj prošlosti) reprezentativac inače štoper Maroš Klimpl,te neki brazilac Rikardinjo. Je li mi se to čini ili ta Sloboda ima u planu da se plasira u Evropu naredne godine?
Nije ni kod njih sve med i mleko,a kod koga je jos u ovoj ligi.Oni imaju kompletne Uzice iza sbe,grade novi stadion.Njihova stabilnost krece od fuzije sa Sevojnom,ako se secas Sevojno je igralo kvalifikacije za EL kada su ispali od Lillea gde su Francuzi morali bas da se potrude da bi prosli,tada je Sloboda dobila veliku bazu igraca na kojima je moglo da se zaradi,evo ove sezone Ljubinkovic i Arsenijevic najubitacni tandem lige je otisao u Antorthosis odnosno Asteras tako da su lepo zaradili na njima.Oni zele ove godine da probaju da izbore evropu,a za to im je bitno da prodju Vojvodinu u 1/2 finalu kupa,i da se onda nadaju da Partizan pobedi nas(kazem Partizan jer su oni gotovo sigurno sampioni).Moram priznati za Klimpla nisam cuo da je na probi,tamo su Galvao spic prema poslednjim informacijama koje imam najblizi je da potpise,a onda i Dong.Tu su jos Da Silva stoper,i Richardinho veznjak,vec su u klub dosli Petrovic iz Rada,Bogunovic spic i kapiten Novog Sada,te Darko Bozovic nekada rezervni golman Partizana.melanholicar je napisao/la:Devil ti garant više o ovome svemu znaš,al eto malo i ja čitah i dodjoh do vrlo zanimljivih informacija,pomalo i čudnih,prosto nisam znao da ta Sloboda ima tako finu finansijsku situaciju i renome.
-
- Kontakt:
Aha Devil,vidiš nisam baš bio upoznat sa parama koje su dobile,isto zaboravih napisati u prethodnom postu,čak je i neki nijemac bio na probi, e sad možda sam ja pogriješio al čini mi se da je momak igrao u drugoj njemačkoj?!
Šta je sa onog brazilca iz Rada ,hoće li on ostati i uopšte ima li još kakvih stranaca u vašem prvenstvu,tu pri tom ne mislim na igrače s ovih naših područja?
Šta je sa onog brazilca iz Rada ,hoće li on ostati i uopšte ima li još kakvih stranaca u vašem prvenstvu,tu pri tom ne mislim na igrače s ovih naših područja?
-
- Kontakt:
Ma nekakav levat iz Nemacke trece lige bio,nije uspeo da prdoje probu.melanholicar je napisao/la:Aha Devil,vidiš nisam baš bio upoznat sa parama koje su dobile,isto zaboravih napisati u prethodnom postu,čak je i neki nijemac bio na probi, e sad možda sam ja pogriješio al čini mi se da je momak igrao u drugoj njemačkoj?!
Ovaj brazilac iz Rada je jos na Cipru,po povratku u Begorad ce biti odluceno sta ce sa njim.
Od stranaca imas na ovome gore link sto je dao mali Sarajlija,samo sto vise u PArtizanu nije Moreira,sada su tu Tagoe i Adiyiah,nedostaje u Zvezdi Evandro,U Vojvodini je i Mojsov reprezentativac Makedonije te Yaw Antwi,Muscalu vise nije u Borcu,Takasc vise nije na Karaburmi,imas u Javoru imas Eliomara,Oguegbua i Onyilova u Borcu imas Washingtona i Alvesa,bice ih i jos nakon prelaznog roka nisam sve ni pohvatao.
-
- Kontakt:
king1000 je napisao/la:Par puta sam pokušavao otvoriti temu o južnoameričkim ligama jer sam vidio da raju to zanima i da bi dosta na toj temi pisali no moderatori nisu milostivi odmah temu odbace kao zadnje smeće![]()
![]()
![]()
![]()
jarane ja fakat pratim juznoamericke lige redovno gledam tekme na netu..... al fakat vidjeti da nema teme

Željezničar Za Život Cijeli 19TM87
U JSL odgodjen pocetak sezone za 7 dana.Ali ove utakmice se nece igrati sledeci vikend nego 5.marta,a vec 9.ce se igrati vanredno kolo,tj.utakmice od 5.marta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.