Ti druze definitivno nisi dobar. Pa Gezal se igra sa njim, okrece ga u saksiji zemlje.IlCapitano je napisao/la:Sturaro najbolji.
Marchisio katastrofa veceras.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Ti druze definitivno nisi dobar. Pa Gezal se igra sa njim, okrece ga u saksiji zemlje.IlCapitano je napisao/la:Sturaro najbolji.
Izborio penal, namjestio sansu Marchisiu, a koliko vidim Ghezzal samo sebe vrti, nista osim bicikla i povratne lopte nije napravio.Gefufna je napisao/la:Ti druze definitivno nisi dobar. Pa Gezal se igra sa njim, okrece ga u saksiji zemlje.IlCapitano je napisao/la:Sturaro najbolji.
Marchisio katastrofa veceras.
Ovo ti je zadnji put da uskaces k'o padobranac na temu. Ili pocni citati postove i normalno komentarisi ili nemoj nikako.tajger je napisao/la:Jbt sta ovaj Il Capitano gleda pa kaze dobra utakmica,sta li on pise kad bas Juve dobro odigra,pih momak gleda nekim dr ocima nogomet il ne gleda puno utakmica
Ja nisam, da mi je zaspat. Samo ove izgubljene lopte me drze budnim.JuventinoVero je napisao/la:Ne znam za vas ali ja uzeo kafu da ne zaspem
Sent from my Nokia 3310
Haj dobro,izvini nisam mislio nista loseIlCapitano je napisao/la:Ovo ti je zadnji put da uskaces k'o padobranac na temu. Ili pocni citati postove i normalno komentarisi ili nemoj nikako.tajger je napisao/la:Jbt sta ovaj Il Capitano gleda pa kaze dobra utakmica,sta li on pise kad bas Juve dobro odigra,pih momak gleda nekim dr ocima nogomet il ne gleda puno utakmica
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.