UEFA Europe League 2018/2019
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- ASD
- Kontakt:
Re: UEFA Europe League 2018/2019
Ovo je lako mogao i crveni biti.
Ovo je morao biti crveni. Koji idiot.ASD je napisao/la:Ovo je lako mogao i crveni biti.
Bas opasan start
Sudija je čitavu utakmicu preblag prema Čelziji, a igrači Frankfurta su previše poštovanja ušli u utakmicu nakom svakog starta izvinjavaju se igračima Čelzija
- ASD
- Kontakt:
Pa da, jos mi nije jasno kako mu je noga bila odignuta, o cemu je razmisljao?LEO10 je napisao/la:Ovo je morao biti crveni. Koji idiot.ASD je napisao/la:Ovo je lako mogao i crveni biti.
kulturni svabo, gospoda uvijek bilacoelho41 je napisao/la:Sudija je čitavu utakmicu preblag prema Čelziji, a igrači Frankfurta su previše poštovanja ušli u utakmicu nakom svakog starta izvinjavaju se igračima Čelzija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
I jos jedan faul, pa sad ruka, definitivno je Azpiliciueta jos u igri veliki sudijski poklon Celziju.
Arsenal iznabijao Valenciju, jos Celzi za totalno otocka finala..ali Frankfurt moze to sve pomrsiti.
Arsenal iznabijao Valenciju, jos Celzi za totalno otocka finala..ali Frankfurt moze to sve pomrsiti.
Ma ovo Emery osvaja standardno. Ko ce drugi.
**** Luiza.
auu luiza al je izvadi
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Frankfurt fizički pojeo Čelzi, al ono ne trči se u Bundeski
Trči, al' ko muhe bez glave, netaktičnocoelho41 je napisao/la:Frankfurt fizički pojeo Čelzi, al ono ne trči se u Bundeski

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
a yebote skinuše im dvije lopte sa gol linije
sad će im se ovo vratiti.

sad će im se ovo vratiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kretnje Higuaina ko da je na terenu od prve minute
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
ma neka svaba da ne budeu dosadna finala ...NBA 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
leorey je napisao/la:Dobro je, okrece ovo Valencija na Mestalli, svakako je Arsenal u gostima u rangu Gijona ove godine.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
vala bezveze ga ponsiti pa nije balet. ..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ne smiješ golmana dirati u petercu.delinjo je napisao/la:vala bezveze ga ponsiti pa nije balet. ..
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Neka je ponistio vala gledaju mi se penali
15.10.2013.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.