BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Po meni su Dzeko i Muslimovic bolji od Ibisevica bar kada je reprezentacija u pitanju. 

- bavaraccccc
- Kontakt:
ja bih prije stavio dzeku i muslimovica,a ibisevica uvest kasnije,jer sumnjam da se moze dzeki ponoviti onako losa partija kao protiv armenije
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Tako je, to je licno i moje misljenje. Treba poceti s Dzekom i Muslimovicem od prve minute.bavaraccccc je napisao/la:ja bih prije stavio dzeku i muslimovica,a ibisevica uvest kasnije,jer sumnjam da se moze dzeki ponoviti onako losa partija kao protiv armenije
možda bi to bila dobitna kombinacija u napadu (Ibišević - Muslimović),ali Ćiro maximalno vjeruje u Dzeku i mislim da ga nece staviti na klupu uprkos lošoj partiji u Armeniji.mrzim_ulizice je napisao/la:a sta mislite stavit ibisevica i muslimovica a dzeku na klupu posto evo ovih zadnjih mjeseci nemoze ni na treningu da dadne go a muslimovic je u top formi i dosta je iskusniji
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
brate nemoj vise molim te ako te neko gurne na tekmi ti mu slozi samarcinu i nece te vise gurat hajde ba svi smo jedno i nema grupica sve je to pomjesano na stadionu i sarajvo i zenica i mostar itdvelez_mostar je napisao/la:Za Zenicanina iznad:
Mislim druze da se nismo bas razumjeli,nisam napisao je li vodja navijaca bio zenicanin,samo sam spomenuo da je bio u celikovom dresu,..ovo sto sam napisao vezano za karte,samo sam njega nazvao lihvarom,nikako nisam generalizirao da su svi takvi.To sto su tebi neki delikventi razbili auto,sto si dozivio neugodnosti naravno da kritiziram jako,ali si ti isao na gostovanje druze,u tom trenutku si bio na protivnickoj strani (uslovno receno),dok u ovom slucaju to nije tako.Naime ,ja kad idem na utakmicu svoje repke,zelim da se osjecam kao kuci,a ne da gledam ko ce mi glavu razbit ,ko ce me namjerno gurnut,ko ce se napusit pa skakat pored mene,derat se "**** pitare",ovo,ono..i td.
Ovo sto si napomenuo da se uslo 2 sata prije,pa jeste ,i ta 2 sata sam se svega nagledao,mogu mislit kako je pitarima bilo koji su bili tu..da se razumijemo ,svi smo tu zbog jednog cilja ,svi smo tu da navijamo za BiH,a ne da jedni druge vrijedjamo.
Ovo ,i nije toliko promasilo temu,jer se radi o tome da bi bilo lijepo da i na ovoj utakmici ne bude tako.
Niti jednom nisam napisao da bi se trebalo igrati drugdje,ponovicu,odlicno je sto se igra u Zenici iz niza nekih razloga,ali je bitno da se navijaci koji dolaze sa svih krajeva BiH ne osjecaju tu kao gostujuci navijaci..ipak smatramo Zenicu svojom...jer smo svi nasi ,bili smo nasi kad je bilo najgore,a mislim da smo i sada.
supic,jahic,nadarevic,spahic,salihovic-ibricic,rahimic,pjanic,misimovic-dzeko,ibisevic(muslimovic)...ja bih volio da utakmicu pocne ovih 11,jer misljenja sam da pjanic treba da igra jer turci ce sigurno odsjeci misimovica iz igre,a mali pjanic je jedini nas igrac koji je slican misimovicu i koji ima ubojite pasove...ali vazno je da mi njih dobijemo,a sve jedno sa kojom postavom i taktikom...samo sabur,ako bog da ,3-1 za bosnu
- ibrakadabra
- Kontakt:
Nevjerujem da ce ciro poceti tekmu sa dva spica,veliki ulog je u igri.Tarik14 je napisao/la:Tako je, to je licno i moje misljenje. Treba poceti s Dzekom i Muslimovicem od prve minute.bavaraccccc je napisao/la:ja bih prije stavio dzeku i muslimovica,a ibisevica uvest kasnije,jer sumnjam da se moze dzeki ponoviti onako losa partija kao protiv armenije
Bolje pojacati sredinu.
Turci moraju igrati na sve ili nista ,sto nama daje sansu da iz brzih kontri Spahic-Miske-Džeko lako poentiramo.
Nadam se da ce džeko u srijedu dobro iftariti i da ce smoci snage da razbije Turke.
Mislim da ako pocnemo s dva napadaca obavezno treba staviti Ibisevica jer ona je taj koji se vise krece,bori za loptu,asistira,iznudjuje prekrsaje doj je Dzeko klasican napadac,covjek trenutka,ceka upotrebljivu loptu
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
- Johnny Štulić
- Kontakt:
Navijati za sarajevo je stvar geografije, a za ŽELJU stvar filozofije!!!
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
joj mogu zamislit kako je ciri izabrat al ja da se pitam ja bi dzeku bar malo stavio na klupu bar pola sata da dobije veci moral za igru da napokon proradi jer ako vako nastavi stvarno nece od wolsburga dalje dogurat njega je najvise skrhalo ovo sto nije preso u milan a mozda je i bolje ko zna mozda bi tamo grijo klupu i proso kosto je proso i baljic u realudrop je napisao/la:možda bi to bila dobitna kombinacija u napadu (Ibišević - Muslimović),ali Ćiro maximalno vjeruje u Dzeku i mislim da ga nece staviti na klupu uprkos lošoj partiji u Armeniji.mrzim_ulizice je napisao/la:a sta mislite stavit ibisevica i muslimovica a dzeku na klupu posto evo ovih zadnjih mjeseci nemoze ni na treningu da dadne go a muslimovic je u top formi i dosta je iskusniji
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
treba zapocet sa dzekom i ibisevicem,..jer je muslimovic dusu dao za dzokera jbg nikad se nezna kako ce nam krenut mozda se vedo raspuca mozda dzeko mozda samo jedan od njih a mozda ni jedan i tu ulazi muslimovic u igru isto kao protiv armenije ali nije napad los kad se pogleda tekma protiv armenije njih dvojica naprijed nisu bili posluzivani kako treba ja bi izbacio muratovica i vladavica jes da trci al brzo se ispuse srednji bi izgledo ovako ibricic - pjanic - misimovic- salihovic
zadnji kao protiv armenije a u gol bi stavio begovica jer turci nisu armenije i bice dosta vise posla,..sumnjam u supica jer nije u formi jest da je dobro branio protiv armenije ali oni nisu nikakav protivnik,..
be highirly vozdra
zadnji kao protiv armenije a u gol bi stavio begovica jer turci nisu armenije i bice dosta vise posla,..sumnjam u supica jer nije u formi jest da je dobro branio protiv armenije ali oni nisu nikakav protivnik,..
be highirly vozdra
Zadnja izmjena: ICF, dana/u 08 sep 2009, 00:47, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj ovog takticara, pa ne igramo protiv Malte.Dzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
joj ovo je bomba drug il bi mi primili 5 komada il bi dali 5 al ovo si sastavio svaka ti castDzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
Prije ovo prvomrzim_ulizice je napisao/la:joj ovo je bomba drug il bi mi primili 5 komada il bi dali 5 al ovo si sastavio svaka ti castDzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
hahaha ili bi primio ili dao hahah Swaka ti cast,Nasmija me
A jbg Dzeko i Ibisevic Trebaju da se raspucaju jednu utakmicu,onda ce ih krenut! AJde pozz:D

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
- ibrakadabra
- Kontakt:
To ti stavljaj kad budes igrao na plejciDzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
ohladi malo... dodji sebi... skontaj sta si napisao...Dzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
pa covjece turska je to, nije estonija pa da ih napadamo... vi neki ste se malo opustili vec, kao lako ce to ic... nece lako ic... realno, turska ima i kvalitetniju ekipu od nas... bit ce tesko, ali ce zavrsit dobro... Bog dao pa da remi izvucemo...
nisam pesimista, samo sam realan

EDIT: Za komentar o Supicu... Jedino odbrana je mogla dobro odigrat zato sto su armenci nikakvi... supic je vadio bombe, uhvatio sve sto se dalo uhvatit. to sto je slab protivnik neznaci da neznaju dobro osutat na go...
Zadnja izmjena: Wolverine, dana/u 08 sep 2009, 00:55, ukupno mijenjano 1 put.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Izvini realista ali mi reci ko je nas toliko nadigrao u ovim kvalifikacijama da nemamop pravo da se nadamo pobijediWolverine je napisao/la:ohladi malo... dodji sebi... skontaj sta si napisao...Dzoka The maniacs je napisao/la:Ja bih stavljo Taktiku 4-3-3
spahic
nadarevic
jahic
salihovic
pjanic
rahimic
misimovic
Dzeko
Ibisevic
Muslimovic
pa covjece turska je to, nije estonija pa da ih napadamo... vi neki ste se malo opustili vec, kao lako ce to ic... nece lako ic... realno, turska ima i kvalitetniju ekipu od nas... bit ce tesko, ali ce zavrsit dobro... Bog dao pa da remi izvucemo...
nisam pesimista, samo sam realan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.