Blizi ti se Mladost, vrijeme je da pocnes paniciti vec, ipak ni korona sampioni nisu mogli uzeti puni plijen protiv njih

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Blizi ti se Mladost, vrijeme je da pocnes paniciti vec, ipak ni korona sampioni nisu mogli uzeti puni plijen protiv njih
Gospodin Kostić.
Radio-sarajevo.ba: Kako je tekao razgovor sa čelnicima Želje?
"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".
Spremio sam ja vec objave samo cekam da objave tacan dan i vrijeme kad ce se igrati.
A prethodno na Koševu uopšte nismo bili loši, pa mogu čak reći da smo zaslužili i neku minimalnu pobjedu.
Šta kaže Misimović, za ovog igrača ja garantujem.
braco je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:23Gospodin Kostić.![]()
To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše.![]()
![]()
![]()
"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smajic se isfulo ko Veseli u toj utakmici
Valjalo bi fakat.
Realno, i ja i ti i svako sa dvije vijuge u glavi bi hvalili budalu koja te placa, a ti nista ne radis.braco je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:23Gospodin Kostić.![]()
To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono glorifikovanje i ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako mi je išta žao, to je što su pobrisane one emisije na OBN-u koje je vodio Adis Hadžić, a u kojoj su gostovali ljudi iz tadašnje upravne i sportske garniture. Ko da upališ Marićevu Happy TV i sami se pozovu Vulin i Brnabićka u goste i hvale Vučića i kako je Srbija najbrže rastuća ekonomija europe.
A ja nekako najviše volim kad jedan bod ispari, kad igraju ove ozbiljne ekipe.
Matematički ti se nema šta prigovoriti
Borac ne moze ni u istu recenicu sa nama. Djaba i Vico i sve.. Njih tek sljedece sezone mozes svrstati u neke konkurente za nesta.
tu i tamo je napisao/la: ↑16 avg 2020, 18:43@barba
Ma svi smo odavde otišli tamo kada su ovdje počeli lični interesi biti ispred Želje, nekome se nije sviđala tadašnja uprava i počeli su sabotirati i na ovom forumu.
Naravno svi mi kojima je Željo ispred svega smo podržavali tadašnju upravu i dali priliku i njima, uključivali se u akcije i pomagali na sve moguće načine.
Sada kad su tamo lični interesi ispred Želje, svi smo prešli ovamo, ja tamo nisam otvorio ni portal ni forum bar 6 mjeseci.
I tako većina nas.
svaka čast svima, ljudi tamo žale za vremenom kad su bili više uključeni u klub, sada im se ništa ne sviđa jer moraju na vijestima slušati sta se u klubu dešava.
Mi ovdje sa gađenjem se sjećamo vremena kada je igrač mogao igrati sa 50% snage , a da ne bude istjeran sa terena. A isto kao i prije se nadamo najboljem za našeg Želju. pružamo maksimalnu podršku našem Želji bez uslova i ličnih interesa.
Ovakvih kao baraba i ja, je 95% ljudi na forumu i na stadionu,
a oni koji stavljaju svoj interes ispred Želje se otkriju kad tad i tako izgube sav kredibilitet, postaju smiješni i nevažni koliko god insajderskih informacija imali, njihova grupa se smanjuje jer ipak ljudi su vjerni samo Želji.