FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 18:22

LjoZee je napisao/la:
16 avg 2020, 18:19
Morat cu ja kakvih tableta za spavanje popit prije Maccabija. Ja dok dodjem sebi proci ce dosta od te utakmice i bit ce sve ok. :rol:
Blizi ti se Mladost, vrijeme je da pocnes paniciti vec, ipak ni korona sampioni nisu mogli uzeti puni plijen protiv njih :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 avg 2020, 18:23

Bbake je napisao/la:
16 avg 2020, 18:17
.
Gospodin Kostić. :rol:

To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono glorifikovanje i ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Radio-sarajevo.ba: Kako je tekao razgovor sa čelnicima Želje?

"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 16 avg 2020, 18:24

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:22
Blizi ti se Mladost, vrijeme je da pocnes paniciti vec, ipak ni korona sampioni nisu mogli uzeti puni plijen protiv njih :kafa:
Spremio sam ja vec objave samo cekam da objave tacan dan i vrijeme kad ce se igrati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 avg 2020, 18:24

irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:15
Mirise sve na sezonu 2011/2012, napunio nas Maccabi u Izraelu i onda izdominirali ligu ko nikad :mrgreen:
A prethodno na Koševu uopšte nismo bili loši, pa mogu čak reći da smo zaslužili i neku minimalnu pobjedu.

Sjećan se dobro koliko raja Medunjaninu tada yebavala mater čhifutsku :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2020, 18:25

braco je napisao/la:
16 avg 2020, 18:23
To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Šta kaže Misimović, za ovog igrača ja garantujem. :mrgreen:

Meni je najviše smetalo stigmatizovanje Amara, preko ostalog mogu preći, ali Brku ne diraj...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 18:27

braco je napisao/la:
Bbake je napisao/la:
.

To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

"Moram kazati da je Senad Misimović ljudina. S njim sam pregovarao i s njim sam sve dogovorio. Kada smo razgovarali prije potpisa kazao sam mu "Senade, takvih ljudi kao ti više ne postoje". Bio je veoma korektan i za takvog čovjeka treba poturiti leđa".

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
:rol: :bow:

Ko se sjeća plakanja kad je Kostić odlazio. :urnebes: Idi gospodine Kostiću, ne zaslužujemo te, neka se ugušimo u našem blatu kada nam evropske metode ne odgovaraju. :urnebes:

A on razvaljen ko krava krenuo da se obračunava sa igračima :bow:

Kad malo bolje razmislim, svi treneri su bili 'gospoda', samo je Amar kamatar i neprijatelj kluba.
Željezničar za život cijeli!

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 18:27

Raonffa je napisao/la:
16 avg 2020, 18:24
irfo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:15
Mirise sve na sezonu 2011/2012, napunio nas Maccabi u Izraelu i onda izdominirali ligu ko nikad :mrgreen:
A prethodno na Koševu uopšte nismo bili loši, pa mogu čak reći da smo zaslužili i neku minimalnu pobjedu.

Sjećan se dobro koliko raja Medunjaninu tada yebavala mater čhifutsku :mrgreen:
Smajic se isfulo ko Veseli u toj utakmici :D

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2020, 18:28

Valjalo bi da ovdje Zrinjski izjednači, dosta im po bod.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 18:29

Virtu4l je napisao/la:
16 avg 2020, 18:28
Valjalo bi da ovdje Zrinjski izjednači, dosta im po bod.
Valjalo bi fakat.

Otkoluta se Ziljkić do šesnaesterca :rol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 avg 2020, 18:30

Ma nek' ih opali Borac, više volim konkurenta u Borcu nego u Zrinjskom.

A Borac se svakako neće naosvajati bodova na narednih par gostovanja :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 16 avg 2020, 18:30

braco je napisao/la:
Bbake je napisao/la:
.

To me podsjeti na onaj intervju Krčmarevića i ono glorifikovanje i ulizivanje Misketu, evo opet me suze obliše. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Realno, i ja i ti i svako sa dvije vijuge u glavi bi hvalili budalu koja te placa, a ti nista ne radis. :mrgreen:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 16 avg 2020, 18:33

Virtu4l je napisao/la:
16 avg 2020, 18:25
.
Bbake je napisao/la:
16 avg 2020, 18:27
.
Ako mi je išta žao, to je što su pobrisane one emisije na OBN-u koje je vodio Adis Hadžić, a u kojoj su gostovali ljudi iz tadašnje upravne i sportske garniture. Ko da upališ Marićevu Happy TV i sami se pozovu Vulin i Brnabićka u goste i hvale Vučića i kako je Srbija najbrže rastuća ekonomija europe. :rol:

Adis Hadžić: Dobrovečer gospodine Ćenane, evo prošlo je nekoliko kola lige, kako ocjenjujete dosadašnji učinak?
Ćenan: Pa možemo biti zadovoljni učinkom ali ja bih prije svega pohvalio upravu koja radio odličan posao.

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 16 avg 2020, 18:35

Al stvarno kad pogledas kakvi su likovi bili u klubu
Krcmarevic se ocigledno bavi trenerskim poslom ka hobijem, prije nas vodio 2 utakmice nekakve amatere u Makedoniji, poslije nas ga nidje na mapi nema
A Cenan kult svoj osnovo jebote :urnebes: :bow:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2020, 18:35

Raonffa je napisao/la:
16 avg 2020, 18:30

A ja nekako najviše volim kad jedan bod ispari, kad igraju ove ozbiljne ekipe. :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 16 avg 2020, 18:35

Bod borcu i zrinjskom mjera,borac je opasniji konkurent.Ne zaboravite da je njihov covjek predsjednik saveza.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 16 avg 2020, 18:37

Virtu4l je napisao/la:
16 avg 2020, 18:35
Raonffa je napisao/la:
16 avg 2020, 18:30

A ja nekako najviše volim kad jedan bod ispari, kad igraju ove ozbiljne ekipe. :mrgreen:
Matematički ti se nema šta prigovoriti :mrgreen:

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 16 avg 2020, 18:43

@barba
Ma svi smo odavde otišli tamo kada su ovdje počeli lični interesi biti ispred Želje, nekome se nije sviđala tadašnja uprava i počeli su sabotirati i na ovom forumu.
Naravno svi mi kojima je Željo ispred svega smo podržavali tadašnju upravu i dali priliku i njima, uključivali se u akcije i pomagali na sve moguće načine.

Sada kad su tamo lični interesi ispred Želje, svi smo prešli ovamo, ja tamo nisam otvorio ni portal ni forum bar 6 mjeseci.
I tako većina nas.
svaka čast svima, ljudi tamo žale za vremenom kad su bili više uključeni u klub, sada im se ništa ne sviđa jer moraju na vijestima slušati sta se u klubu dešava.
Mi ovdje sa gađenjem se sjećamo vremena kada je igrač mogao igrati sa 50% snage , a da ne bude istjeran sa terena. A isto kao i prije se nadamo najboljem za našeg Želju. pružamo maksimalnu podršku našem Želji bez uslova i ličnih interesa.

Ovakvih kao baraba i ja, je 95% ljudi na forumu i na stadionu,
a oni koji stavljaju svoj interes ispred Želje se otkriju kad tad i tako izgube sav kredibilitet, postaju smiješni i nevažni koliko god insajderskih informacija imali, njihova grupa se smanjuje jer ipak ljudi su vjerni samo Želji.

didnot
Kontakt:

Post Postao/la didnot » 16 avg 2020, 18:46

Kometa je napisao/la:
16 avg 2020, 18:35
Bod borcu i zrinjskom mjera,borac je opasniji konkurent.Ne zaboravite da je njihov covjek predsjednik saveza.
Borac ne moze ni u istu recenicu sa nama. Djaba i Vico i sve.. Njih tek sljedece sezone mozes svrstati u neke konkurente za nesta.
Njima izbaci Vranjesa i Lukica i u rangu su sarajeva.
Zadnja izmjena: didnot, dana/u 16 avg 2020, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 16 avg 2020, 18:47

:tokralju: :salut:
tu i tamo je napisao/la:
16 avg 2020, 18:43
@barba
Ma svi smo odavde otišli tamo kada su ovdje počeli lični interesi biti ispred Želje, nekome se nije sviđala tadašnja uprava i počeli su sabotirati i na ovom forumu.
Naravno svi mi kojima je Željo ispred svega smo podržavali tadašnju upravu i dali priliku i njima, uključivali se u akcije i pomagali na sve moguće načine.

Sada kad su tamo lični interesi ispred Želje, svi smo prešli ovamo, ja tamo nisam otvorio ni portal ni forum bar 6 mjeseci.
I tako većina nas.
svaka čast svima, ljudi tamo žale za vremenom kad su bili više uključeni u klub, sada im se ništa ne sviđa jer moraju na vijestima slušati sta se u klubu dešava.
Mi ovdje sa gađenjem se sjećamo vremena kada je igrač mogao igrati sa 50% snage , a da ne bude istjeran sa terena. A isto kao i prije se nadamo najboljem za našeg Želju. pružamo maksimalnu podršku našem Želji bez uslova i ličnih interesa.

Ovakvih kao baraba i ja, je 95% ljudi na forumu i na stadionu,
a oni koji stavljaju svoj interes ispred Želje se otkriju kad tad i tako izgube sav kredibilitet, postaju smiješni i nevažni koliko god insajderskih informacija imali, njihova grupa se smanjuje jer ipak ljudi su vjerni samo Želji.

Bbake
Kontakt:

Post Postao/la Bbake » 16 avg 2020, 18:50

I sam odlazak je bio iskonstruisan. Tačno kada su se tamo pocele praviti teme, ovde faca i pojedini kerovi poceli zakuhavat sa adminom oko prenosa. Malo ranije senadov mali trazio ip adrese a tamo su pokupili raji podatke sa onim tajnim forumim, das broj clanske da udjes. Onda te prozivaju ako sta kazes sto ne paše.

Kasno smo skontali da nas je cuko storm sa pojedincima prodao na tacni. Najvece smeće koje piqka izbacila, izdajica kataloški!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 27 gostiju.