FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Urban Batalion
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 18:40

radebl je napisao/la:2000 do 2500 cega?
Navijaca tako bi trebalo biti kada bi se tribina izgradila.Oko 1000-1500 starijih sa ovim novim navijacima izasla bi takva brojka otprilike.Naravno trebalo bi par mjeseci da to dodje na svoje.Organizacija novi clanovi itd itd. 8-)
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 18:41

evo još jednom da postavim ovo sa utakmice,mozda nije niko pročitao zbog ovoga što provocira:

evo da probam sta da kažem o utakmici ovoj protiv Borca. Nikad u životu nisam gledao onako dobru igru Budućnosti,bolja nego protiv slavije. Odlična pas igra,odlična odbrana sve se odradi kako treba i onda kad ona dva jadna napadača trebju za dadaju završni udarac sve to urađeno padne u vodu.Eh de sad da vidim ko će reći da je Haskić dobar napadač.Išao u Rusiju.Rekli mu ljudi moraš od 10 šuteva dat 5 golova i naravno nije uspio nista i sad meni kida živce.Zrnanović odigrao u odbrani super kao i uvijek,Sarajlić isto dobro imao je jedan super prodor kroz 5 igrača borca i onda je fauliran na 16 -erc. Omić pogodio preču. Nakon kornera lopta se odbila na 12 metara i on nogom prečku pogodi.Borac igrao dobro u nekim trenucima,a u nekim drugikm trenucima nije mogao disati od pritiska.Mogo je narod vidjeti kako Slomić pretrčava Puzigaću kao da je malo dijete.Puzigaća imao i nekoliko kritičnih intervencija,nije zadovoljio.Halilović isto ušao i dobro odih+grao imao prodora mnogo,imao jedan dobrar šut nakon prodora,Avdukić odbranio.U Borcu onaj visoki Ćorić odigrao dobro odbranu.Borac dao go u 84.minuti.Polukontra,razrijeđena odbrana Budućnosti,Mikić je centrirao sa lijeve strane, Stančeski nije dobro prihvatio loptu,malo se odbila od njega ali je uspio nekako da uputi šut i lopta se sa 7metara otkotrljala u go i to je 0:1 kasnije mislim da je isti igrač iz slične akcije pogodio stativu glavom.Budućnost imala priliku da postigne bar 4 gola.Sve u svemu ako Burac ovaki igra uvijek nema šanse da bude prvak,nije nešto posebno.Budućnost u potpunosti nadigrala Borac i zaslužili su pobjedu,ali šta je tu je. Još nešto što se tiče ovog trenera.kako ja mislim,on je pogriješio što jeizveo Slomića(napadača koji je igrao kao polušpic), a uveo halilovića u vezni red. po meni je trebo izvesti onog jednog jadnog napadača (Šmigalovića ili Haskića) Slomića staviti u vrh napada umjesto ovog što je izašao,a halilovića ostaviti u vezi.Slomić se isto pokazao dobar,ali ne znam iz kojih razloga je zamijenjen.

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 sep 2010, 18:41

@Urban Batalion---
Druze,cilj nije bio govoriti o brojci ili o necemu drugom vec svi pricate da su ovdje bila samo djeca a svi mi znamo da nisu... :P Bjezali ste svi od 7-77 god...hehe ima jedan post a kaze :"Mislim da je ovdje barem 20 Fukara istrcalo Olimpijsku normu u disiplini na 400 m sa preponama..." :mrgreen: ali nije ni to bitno...vec vi govorite nesto skandirate djeci koja su dosla sa majkama i imaju po 11-12 godina...psujete im mater a one su odmah iza te djecice stvarno neznam zasto vam je to trebalo...kako bi se vi osjecali da cujete da vasem djetetu psuju mater momci koji bi trebali imati nesto u glavi... :x
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Arsenalisation
Kontakt:

Post Postao/la Arsenalisation » 25 sep 2010, 18:45

blrs je napisao/la:je li zaista ovaj video sniman u tizli???????????ako jeste,a koliko vidim da jeste s pravom se zovete fukare...SRAMOTA
I to na trgu..to dodje ko Bascarsija u SA,Centar u BANOVICIMA(dok su ljumani bili aktivni i stabilni)...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 18:46

Arsenalisation je napisao/la:@Urban Batalion---
Druze,cilj nije bio govoriti o brojci ili o necemu drugom vec svi pricate da su ovdje bila samo djeca a svi mi znamo da nisu... :P Bjezali ste svi od 7-77 god...hehe ima jedan post a kaze :"Mislim da je ovdje barem 20 Fukara istrcalo Olimpijsku normu u disiplini na 400 m sa preponama..." :mrgreen: ali nije ni to bitno...vec vi govorite nesto skandirate djeci koja su dosla sa majkama i imaju po 11-12 godina...psujete im mater a one su odmah iza te djecice stvarno neznam zasto vam je to trebalo...kako bi se vi osjecali da cujete da vasem djetetu psuju mater momci koji bi trebali imati nesto u glavi... :x
BIo sam na mecu.Nismo svi isti.Nisam kada je to skandiranje bilo nisam skandirao. ;)

Lako je usred veceg bojkota uc u grad i pocet srat po trgu. ;)

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 25 sep 2010, 18:47

:D :D :D pravi su papci,nakon ovog grupa se gasi...nema se tu vise sta traziti...
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 18:49

blrs je napisao/la::D :D :D pravi su papci
Ukoliko nisi procitao.

Za tvoju info Fukare Tuzla su u bojkotu od kada je srusena istocna tribina.Ovo su momci koji pokusavaju nesto al tri cetvrtine fukara ne prati i ne ide na meceve FK Slobode oni bi se trebali vratiti kada tribina bude bila izgradjena to jest brojka bi u tom momentu trebala biti od 2000 do 2500 navijaca.Tako da ......zzzzz...

blrs
Kontakt:

Post Postao/la blrs » 25 sep 2010, 18:57

haveru nema tu nikakvih bojkota,ti cuvas cast svoga grada,sad slobodu ostavi po strani...sacica manijaka vam dođe i po centru vam prati sranja...da je doslo 10 vučića onda bi ih vi složili i ne bi bilo bojkota.te pionirske price o bojkotu ostavi za djecu oko zgrade koja na zalost nema od koga nauciti kako se brani i voli svoj grad
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 18:58

Pustimo komsije vratimo se Buducnosti.
Kumane napolje.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 19:01

blrs je napisao/la:haveru nema tu nikakvih bojkota,ti cuvas cast svoga grada,sad slobodu ostavi po strani...sacica manijaka vam dođe i po centru vam prati sranja...da je doslo 10 vučića onda bi ih vi složili i ne bi bilo bojkota.te pionirske price o bojkotu ostavi za djecu oko zgrade koja na zalost nema od koga nauciti kako se brani i voli svoj grad
Koji si ti gospodin.To je bilo pred utakmicu okupljanje fukara ispred trga pred polazak.Ovi sto bojkotuju nisu uopste bili tu nit su znali sta se dogadja nit su trebali znat :!:

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 19:04

Pustite se Borca i Slobode i pisite o Buducnosti,jel mi dolazimo kvarit vase teme.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 sep 2010, 19:08

Joj kako ste smijesni cuj vi bi nesto da bojkotujete :lol: haj vucovi iz zvornika i nekako al vi pa vratite se tamo gdje vam je i mjesto u 1 ligu FBiH

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 19:12

Samo F.K.S !! je napisao/la:Joj kako ste smijesni cuj vi bi nesto da bojkotujete :lol: haj vucovi iz zvornika i nekako al vi pa vratite se tamo gdje vam je i mjesto u 1 ligu FBiH
Vidjecemo,Buducnost ostaje.Brini se ti za svoje Sarajevo jer sutra igra protiv Olimpica.

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 25 sep 2010, 19:14

zapovjednik je napisao/la:Pustite se Borca i Slobode i pisite o Buducnosti,jel mi dolazimo kvarit vase teme.
AA jok nikako.NIkad.NE bi vi to vi ste posten svijet.

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 19:16

Urban Batalion je napisao/la: NE bi vi to vi ste posten svijet.

Pa sta ti mislis ko smo mi.

rtm86
Kontakt:

Post Postao/la rtm86 » 25 sep 2010, 19:27

Iako pružate loše partije na terenu i iako ste najgori domaćin što se tiče osvojenih bodova, želio bih vam od srca čestitati što ste prije svega ponosan domaćin. Bolje se časno i pošteno boriti pa ispasti nakon jedne sezone nego biti omražen domaćin kome ne možeš uzeti ni boda i kad igraš bolje...Kad samo pomsilim na Orašje i nekada Žepče, pa još uvijek Travnik dodje mi muka, pa i neke veće sredine... (vi ste zlatni u poredjenju s njima).... Mislim da su Drina i Budućnost prva dva friška premijerligaša koja se ne služe prljavom igrom odmah po ulasku u Premijer ligu. Ne sjećam se da se tako nešto desilo ikada...

Prema izvještajima, danas ste bili mnogo bolji protivnik ali niste imali sreće... A ako je sreća jedini problem u vašoj igri, onda problema nema - jer samo je pitanje kada će se kolo sreće okrenuti na vašu stranu... I fakat zanimljivo da igrate mnogo bolje u gostima, ne znam zašto ne koristite takvu taktiku i kod kuće...

Želim vam sreću do kraja sezone, iskreno....

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 19:34

rtm86 je napisao/la:I
I fakat zanimljivo da igrate mnogo bolje u gostima, ne znam zašto ne koristite takvu taktiku i kod kuće...
Ne igramo kod kuce kao u gostima zato sto su nase najjace oruzje kontre,a inace napad nam je krs pa ne mozemo postic pogodak kod kuce.
Pozz.. za Zelju i Manijake nadam se da cete osvojit ili bar biti dostojan protivnik u borbi za titulu.

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 25 sep 2010, 19:35

rtm86 je napisao/la:Iako pružate loše partije na terenu i iako ste najgori domaćin što se tiče osvojenih bodova, želio bih vam od srca čestitati što ste prije svega ponosan domaćin. Bolje se časno i pošteno boriti pa ispasti nakon jedne sezone nego biti omražen domaćin kome ne možeš uzeti ni boda i kad igraš bolje...Kad samo pomsilim na Orašje i nekada Žepče, pa još uvijek Travnik dodje mi muka, pa i neke veće sredine... (vi ste zlatni u poredjenju s njima).... Mislim da su Drina i Budućnost prva dva friška premijerligaša koja se ne služe prljavom igrom odmah po ulasku u Premijer ligu. Ne sjećam se da se tako nešto desilo ikada...

Prema izvještajima, danas ste bili mnogo bolji protivnik ali niste imali sreće... A ako je sreća jedini problem u vašoj igri, onda problema nema - jer samo je pitanje kada će se kolo sreće okrenuti na vašu stranu... I fakat zanimljivo da igrate mnogo bolje u gostima, ne znam zašto ne koristite takvu taktiku i kod kuće...

Prije svega hvala na ovakvim riječima.Evo da ti ja objasnim ovo nešto što si piao u drugom dijelu.Ja sam fakat danas razmišljao da mora to expoldirati nekad ,da se ove šanse moraju pretvoriti u pobjede i golove. Mislim da igramo bolje u gostima zato što domaće ekipe igraju napadački,a nama ostave prostora za igru ,dok u gostima igraju zatvoreno i mi ne možemo da prođemo do gola zbog toga što su ekipe zatvorene.ja mislim d je tako.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 25 sep 2010, 20:22

odlicna igra ali kao sto smo naucili neko mora zasrat a to je ovaj put bio kuman koji je bez razloga izveo campija,a kabira ubacuje tek pred kraj utakmice,al bez obzira na sve nismo imali ni srece,da nam je barem jos jedan ko halilovic :( i drina pobjedjuje samo mi ne :cry: joj pa jbt nikad necu prezalit one sve prilike ,onu precku i ona 3-4 suta kad su fudbaleri borca izbili loptu koja je isla u go :( p.s ako neko zna gdje idemo sad??
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

zapovjednik
Kontakt:

Post Postao/la zapovjednik » 25 sep 2010, 20:34

neutralan__ je napisao/la:odlicna igra ali kao sto smo naucili neko mora zasrat a to je ovaj put bio kuman koji je bez razloga izveo campija,a kabira ubacuje tek pred kraj utakmice,al bez obzira na sve nismo imali ni srece,da nam je barem jos jedan ko halilovic :( i drina pobjedjuje samo mi ne :cry: joj pa jbt nikad necu prezalit one sve prilike ,onu precku i ona 3-4 suta kad su fudbaleri borca izbili loptu koja je isla u go :( p.s ako neko zna gdje idemo sad??
Fudbaleri Borca su dobro stajali na terenu,a kad stvore priliku odmah panika kod nas.Imamo mi dobrih igraca ali ipak neki igraju koji nemaju pojma.Trebamo dovest trenera iz nekih drugih gradova koji ce poslozit ekipu.Smigi i Haska ne mogu gola dat.Treba nam napadac.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.