Izvini al nisi bas pametan da shvatis sta hocu da kazem. Tu si negdje sa IQom sa ovim sektorom.
Eurobasket 2022
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Eurobasket 2022
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
To je li obrezani svrsavaju ili ne uopšte ne umanjuje činjenicu da Srbija (susjedna zemlja od zemlje tvog rodjenja, zemlje tvojih predaka odnosno komisijska zemlja tvoje zemlje, tvoje države koju iz nekog razloga ne postujes, a kad odeš kod "svojih" komisija odmilja te zovu BOSANAC) ima isti ili cak veci luzerski mentalitet od tvoje zemlje Bosne i Hercegovine i to je jedini razlog zašto su ispali - ne los dan ili nesto slicno. Veci luzerski mentalitet kažem jer imaju pojedince koje bi trebali garantirati 1/2 svakog takmicenja, a oni cim dodje faza ispadanja pogube se upravo zbog toga mentaliteta.Sektor10 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:38Koje svrsavanje obrezanih, strasno.
Ovo je najveci uspeh komsija na EP, to sto je Srbija ispala
Jaka stvar, sport je to, zato ga i volimo.
Razlog za poraz je jednostavno los dan, svi su ga imali na ovom EP, pa gubili su svi osim Srbije, jednostavno, u onakvoj grupi nisu mogli ni od koga da izgube. Sad im se desio los pad kad nema popravnog i to je to. U najgore vreme ali ima tu materijala, sve i da se Jokic vise nikad ne odazove ima Srbija dobrih igraca koji tek dolaze, Pokusevski, Jovic, Petrusev, Smailagic, Koprivica uz Micica, Milutinova...
Nikalav umor, ne treba se sad prati, jeste lose ispasti ali ni Italija nije tamo neki levi tim. Kad ti neko da 4 trojke zaredom u 4 napada, naravno da ce da se desi pad.
Grcka ovo osvaja bez da se oznoji.
- Pensioner26
- Kontakt:
Drago mi je samo radi one pic.ketine kojoj je palo na um da se pridruzi Litvancima i navija sa 3 prsta protiv BiH. Smrdo smrdavi raspali, uzivaj u porazu pi.zdo mala. Ispadoše i oni i šiškauskasi
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 11 sep 2022, 20:59, ukupno mijenjano 2 puta.
- AshburtonG
- Kontakt:
Al fkt, ovo je najljepsa uvreda ikad.
Nesto tipa, da ti neko pred skupom zena kaze, "Sta pricas ti kurati?".

Nesto tipa, da ti neko pred skupom zena kaze, "Sta pricas ti kurati?".

Amebo odi prat babama dupe. Okani se kosarke.
Česi ako budu na nivou šuterski (a imaju nekoliko opasno dobrih šutera) sigurno mogu napatiti Grke, a imaju dole Veselog i Balvina koji donekle mogu poremetiti Janisa.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Slovenci su alpski srbi, pa automatski imaju pravo da igraju za "maticu". Kakav epohalni moron.
nije srbija u punom sastavu bila
falilo je tu dosta igraca
ali ponajvise
dalipagic, nikolic
falilo je tu dosta igraca
ali ponajvise
dalipagic, nikolic
dobre guzove ima Belma
Sto su cesima u fudbalu uglavnom dresovi crveni a u kosarci plavi 

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zaobidji me ba retardu nisi mi zanimjiv a uz to si i glup
15.10.2013.
Frajer umjesto da nas uvrijedu on sebe ukanali 

Hajd se ohladi, sutra ce repriza tekme mozda ipak prodjete
Hajd se ohladi, sutra ce repriza tekme mozda ipak prodjete
Imbecilu sam si proklizao najglupljom mogucom paralelom. Sad u miru jedi gov.na koja si izasrao i oprosti se od ovog PDFa.
Mozda to da su Anelovi roditelji rodjeni u BiH, zivjeli u BiH, ratobali za BiH?
Lukina mati slovenka, otac rodjen u Slo.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- ElCartel11
- Kontakt:
I opetSektor10 je napisao/la: ↑11 sep 2022, 20:38Koje svrsavanje obrezanih, strasno.
Ovo je najveci uspeh komsija na EP, to sto je Srbija ispala
Jaka stvar, sport je to, zato ga i volimo.
Razlog za poraz je jednostavno los dan, svi su ga imali na ovom EP, pa gubili su svi osim Srbije, jednostavno, u onakvoj grupi nisu mogli ni od koga da izgube. Sad im se desio los pad kad nema popravnog i to je to. U najgore vreme ali ima tu materijala, sve i da se Jokic vise nikad ne odazove ima Srbija dobrih igraca koji tek dolaze, Pokusevski, Jovic, Petrusev, Smailagic, Koprivica uz Micica, Milutinova...
Nikalav umor, ne treba se sad prati, jeste lose ispasti ali ni Italija nije tamo neki levi tim. Kad ti neko da 4 trojke zaredom u 4 napada, naravno da ce da se desi pad.
Grcka ovo osvaja bez da se oznoji.
Hahahahahahhahaha
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Ukenja ih Spisu koji nema ni 4 poena u prosjeku 
Talijani im drugi put mjeru uzimaju poslije kvalifikacija u Bg, tad je Manion odigrao što neće više za života.

Talijani im drugi put mjeru uzimaju poslije kvalifikacija u Bg, tad je Manion odigrao što neće više za života.
Koševo Zapad
U košarci im dominira plava, u fudbalu crvena, yebiga obje boje imaju na zastavi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakva hablesina
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.