FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

TMovac
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2009, 23:15

el-fighter je napisao/la:Borac je odlično krenuo u ovoj sezoni i trenutno su u veoma dobroj situaciji. Lijepo je vidjeti da jedan velikan našeg nogometa ponovo hara. Presretan sam što su i Velež i Borac u vrhu bh. nogometa i nadam se da će tako i ostati. Želim vam mnogo sreće u nastavku lige.
polako se vrača sve na svoje mjesto.uskoro će seoski klubovi otići gdje i pripadaju a to je 2 liga.dok će ovi pravi klubovi ponovo voditi glavnu riječ
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 21 sep 2009, 23:41

TMovac je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Borac je odlično krenuo u ovoj sezoni i trenutno su u veoma dobroj situaciji. Lijepo je vidjeti da jedan velikan našeg nogometa ponovo hara. Presretan sam što su i Velež i Borac u vrhu bh. nogometa i nadam se da će tako i ostati. Želim vam mnogo sreće u nastavku lige.
polako se vrača sve na svoje mjesto.uskoro će seoski klubovi otići gdje i pripadaju a to je 2 liga.dok će ovi pravi klubovi ponovo voditi glavnu riječ
a koji su seoski a koji pravi de mi reci?
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 21 sep 2009, 23:52

tax je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
a koji su seoski a koji pravi de mi reci?
pa recimo Široki Brijeg,Modrića....ma ima ih.inaće klubovi kojima čitavo selo dođe na tekmu i opet nemože napuniti stadion.a pravi su Željo,sarajevo,velež,borac,sloboda,čelik
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 sep 2009, 00:01

Da Bog da da Borac prvak bude :) ako ne onda Velez ili Siroki mada cini mi se da ce Borac postati , a sad malo fruke pozdrav od vultresa iz Nove Gvineje :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 sep 2009, 00:17

jovanbl je napisao/la:za konkurenciju za titulu, pa slazem se da je siroki ozbviljan konkurent, a zeljo ako ovu izgubi nema vise prava ni razmisljati o tituli.
Tu je po meni velez jos i sarajevo kao ozbiljni konkurenti za titulu, pa cemo vidjeti.
Dobro jovane sto si ubacio Siroki i Velez u trku za titulu ali zasto ostavi Sarajevo? Barem njih je raspored "mazio" u prvih 6 kola (jednu nisu odigrali) i opet slabo. Prosuli su kuci 4 boda a sa strane jos nista nisu uhvatili. Onako iskreno, Zeljo i da pobjedi nekim cudom u BL (a nece) opet nema sanse za titulu sa ovim igrackim kadrom. Mislim da nema konkurencije u sarajevskim klubovima ove godine.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 22 sep 2009, 00:19

TMovac je napisao/la:
Ovaj je trenutno najveći seljak na forumu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 00:20

miki27 je napisao/la:Ovaj je trenutno najveći seljak na forumu.
Vjeruj mi da je tu jača konkurencija nego za prvu postavu Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 00:21

Stole iz Bora je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:za konkurenciju za titulu, pa slazem se da je siroki ozbviljan konkurent, a zeljo ako ovu izgubi nema vise prava ni razmisljati o tituli.
Tu je po meni velez jos i sarajevo kao ozbiljni konkurenti za titulu, pa cemo vidjeti.
Dobro jovane sto si ubacio Siroki i Velez u trku za titulu ali zasto ostavi Sarajevo? Barem njih je raspored "mazio" u prvih 6 kola (jednu nisu odigrali) i opet slabo. Prosuli su kuci 4 boda a sa strane jos nista nisu uhvatili. Onako iskreno, Zeljo i da pobjedi nekim cudom u BL (a nece) opet nema sanse za titulu sa ovim igrackim kadrom. Mislim da nema konkurencije u sarajevskim klubovima ove godine.
zasto sarajevo, pa ovako.
Mislim da ce dobiti olimpika i eto ih na jedanaest bodova. Jesu prosuli cetri boda kod kuce, al to nije nepopravljivo, narocito ako borac kiksne negdje, sto se koliko god ja to ne yelio moye desiti.

nisam ja njih stavio u favorite, nego nako da vrebaju iz prikrajka, ono ako im se ukaze sansa, cinjenica je da imaju solidan tim ove godine , mada ne bas uigran cini mi se, ali tek je pocela sezona, sve je moguce.

zeljo, ako dobije u banjaluci (i ja to sumnjam) uuu to bi bilo pravo lose za borac a diglo bi atmosferu u zelji samo tako, i onda opet vise se nista ne bi znalo

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 sep 2009, 00:29

miki27 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:
Ovaj je trenutno najveći seljak na forumu.
po čemu sam ja to seljak??daj mi neke argumente.Ja sam samo realan burazeru.nemam ništa protiv malih sredina.samo kažem da neće moći još dugo opstati u vrhu BH fudbala.Jer nemaju navijača.A navijači su glavna pokretačka snaga klubova.bez navijača džaba sve.možeš gurati neko vrijeme.ali ne dovijeka

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 22 sep 2009, 00:35

TMovac je napisao/la: pa recimo Široki Brijeg,Modrića....ma ima ih.inaće klubovi kojima čitavo selo dođe na tekmu i opet nemože napuniti stadion.a pravi su Željo,sarajevo,velež,borac,sloboda,čelik
Ti si kralj.
Nek si mi nasao primjer pravih klubova naspram ''nepravih'', pa taman. Nisam znao da je meritornost i kriterij za takvo sto dereliktni stadioni, manjak infrastrukture, dugovanja, strajkovi igraca, manjak osnovnih uvjeta i isplacivanja obveza, poreza, igra za minimalac, negostoljubiva domacinstva, dugogodisnja borba za opstanak ili obicni prosjek, neprofesionalnost, neobrazovanost i nestrucnost kadra i uprave te isfrustrirani simpatizeri. Dabogda svi takvi uvijek bili ''pravi'' za nas, samo zbog likova poput tebe, daleko ce dogurati s takvom pameti i razmisljanjem. Al u drugoj ligi.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 22 sep 2009, 00:48, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 sep 2009, 00:38

Željo je imao jako težak raspored.u 7 kola igrali smo samo 3 tekme kući.od toga 2 su bile protiv Širokog i Zrinjkog.koji su trenutno jedni od najjačih klubova u našoj ligi.jedini pravi kiks je bio protiv Radnika sad i protiv Slavije u lukavici.nama je cilj ovu polusezonu završiti među prvih 5-6 ekipa.i uz par kvalitetnih pojačanja krenuti u borbu za sami vrh tabele.cilj ove sezone nije titula nego europa.dok iduće sezone već očekujem titulu

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 00:41

[/quote]
to za sarajevo sve stoji al da zeljo dobije u banja luci to je smijesno pa on kuci nije mogo rudar dobit zeljo sto je uzeo bodove uzeo je sad polako pada i na kraju jedno 13-14 mjesto ce bit[/quote]

da se razumijemo, zeljo bi po svemu sudeci u bl mogao biti deklasiran i bod bi mu bio velik kao mont everest, skoro pa nikako ne vidim tu mogucnost, ali kazem eto ako se nekim cudom desi :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 sep 2009, 00:43

jovanbl je napisao/la:da se razumijemo, zeljo bi po svemu sudeci u bl mogao biti deklasiran i bod bi mu bio velik kao mont everest, skoro pa nikako ne vidim tu mogucnost, ali kazem eto ako se nekim cudom desi :)
Najviše volim kad nas podcijene...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 00:44

TMovac je napisao/la:
Željo je imao jako težak raspored.u 7 kola igrali smo samo 3 tekme kući.od toga 2 su bile protiv Širokog i Zrinjkog.koji su trenutno jedni od najjačih klubova u našoj ligi.jedini pravi kiks je bio protiv Radnika sad i protiv Slavije u lukavici.nama je cilj ovu polusezonu završiti među prvih 5-6 ekipa.i uz par kvalitetnih pojačanja krenuti u borbu za sami vrh tabele.cilj ove sezone nije titula nego europa.dok iduće sezone već očekujem titulu
da to za ovu seZonu je realno raZmisljanje, za sledecu vidjecemo

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 22 sep 2009, 00:47

Virtu4l je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:da se razumijemo, zeljo bi po svemu sudeci u bl mogao biti deklasiran i bod bi mu bio velik kao mont everest, skoro pa nikako ne vidim tu mogucnost, ali kazem eto ako se nekim cudom desi :)
nisam imao namjeru da potcjenjujem, zeljo je veliki klub sasvim sigurno, ali mislim da je to trenutno realno stanje stvari danas, a kao sto vidis dopustam i i da je mogu da se cuda desavaju :)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 sep 2009, 00:49

jovanbl je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
nisam imao namjeru da potcjenjujem, zeljo je veliki klub sasvim sigurno, ali mislim da je to trenutno realno stanje stvari danas, a kao sto vidis dopustam i i da je mogu da se cuda desavaju :)
koliko je Željo veliki klub najbolje ilustruje cinjenica da smo vas dva puta poslali u Cvajtu :lol: :D
Pa nisu vam džabe Manijaci napisali poruku "Treci put castite" :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 22 sep 2009, 00:50

Ciro zove Bilbiju za slijedece meceve 8-) odlican potez, decko je zasluzio
Tracy McGrady!!!

tuborg-green
Kontakt:

Post Postao/la tuborg-green » 22 sep 2009, 00:55

Edo_Majka je napisao/la:Ciro zove Bilbiju za slijedece meceve 8-) odlican potez, decko je zasluzio
gdje si to pročitao, a što nije delača zvao ebo oca nego ga ostavio kockastima
ČUVA BOG ŽELJU SVOG

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 22 sep 2009, 00:56

ŠB_Fidelis je napisao/la:
TMovac je napisao/la: pa recimo Široki Brijeg,Modrića....ma ima ih.inaće klubovi kojima čitavo selo dođe na tekmu i opet nemože napuniti stadion.a pravi su Željo,sarajevo,velež,borac,sloboda,čelik
Ti si kralj.
Nek si mi nasao primjer pravih klubova naspram ''nepravih'', pa taman. Nisam znao da je meritornost i kriterij za takvo sto dereliktni stadioni, manjak infrastrukture, dugovanja, strajkovi igraca, manjak osnovnih uvjeta i isplacivanja obveza, poreza, igra za minimalac, negostoljubiva domacinstva, dugogodisnja borba za opstanak ili obicni prosjek, neprofesionalnost, neobrazovanost i nestrucnost kadra i uprave te isfrustrirani simpatizeri. Dabogda svi takvi uvijek bili ''pravi'' za nas, samo zbog likova poput tebe, daleko ce dogurati s takvom pameti i razmisljanjem. Al u drugoj ligi.
burazeru stručnost na stranu.Široki je trenutno najorganozovaniji klub u BiH.ali vam je problem što nemate veliki broj navijača.a navijači su sve.oni kupuju karte,šalove,dresove,pa zbog njih i dolaze sponzori.a gdje nema navijača nema ni sponzora.bar onih velikih.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 22 sep 2009, 00:57

tuborg-green je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Ciro zove Bilbiju za slijedece meceve 8-) odlican potez, decko je zasluzio
gdje si to pročitao, a što nije delača zvao ebo oca nego ga ostavio kockastima
Nije uvjek 100% sta pise SAN ali budu nekad i u pravu, http://www.san.ba
Tracy McGrady!!!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.