kuzmanović je da bog sačuva,bolje je svakog slušati nego njegaakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:01nista nije bolje na RTS sto se tice toga, kukaju na svaki dosudjeni faul, jos kaze Kuzmanovic da je Kuzminskas dobio faul na autoritet, kao on neka zvijezda![]()
gledam na RTS samo zbog glasa Sarenca
Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Svjetsko prvenstvo u košarci - 2023
Problem je što očekujete da neko prenosi svoju reprezentaciju objektivno. Toga nema nigdje.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loša Litva, do koša doći ne mogu, nikakve ideje. Igra Srbija dobru odbranu ali svejedno ovo što igra Litva je baš loše.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bizon Jonas u stilu Nurkića
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Edina i predstavljaju kao Srbina, eno i onom podcastu Miloš konstantno govori naša reprezentacija
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
Nista im nece ici i to je to.
Mora ova Srbija daleko da dogura,ipak su oni povlašteni u svemu
- legenda reala
- Kontakt:
al ide Srbe danas
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
tacno se vidi da mu postane neugodno u tom trenutku, on to iskljucivo zove "reprezentacija Srbije"
a upravo se ovaj Sarenac bunio zasto neko kod njih prenosi utakmice na bosanskom jeziku i da li bi se to dozvolilo u BiH, a mi jedino i slusamo srpske komentatore

Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 05 sep 2023, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko je gledao ikad košarku, zna da oslonuti se samo na šuterski aspekt nije dobro.
Dobićeš ti jednu utakmicu kad te prossere, al šta kad ne ide šut?!
Dobićeš ti jednu utakmicu kad te prossere, al šta kad ne ide šut?!
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Eto jesam ti rekoAmirutah1988 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:32Suviše providnoNapoleon1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:31Ustvari s obzirom koliko srbe sere na ovom SP, ocekujem tekmu litve 1u100 ..ono trojke 2/26 i srbi prolaze![]()

Srbija je ispunila glavni cilj, direktan plasman na OI. Medalju ce biti tesko uzeti sem ako Slovenija ne dobije Kanadu nekim cudom. Kad uzmes u obzir da od igraca koji nedostaju mogu sastaviti za klasu jaci tim od ovog, ovo je ozbiljan rezultat.
Zbog cega su povlasteni, dragi Amire? Nista oni nisu veca sila od Litvanije, kako kosarkaski, tako i u bilo kojem drugom smislu. Ljudi su jednostavno danas bolji, imaju bolji sistem i ne ovise striktno od suta za tri, imaju boljeg trenera i u konacnici imaju veci motiv danas.Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:06Kao sto sam i pretpostavljao i pisao Litvanija ce biti gov.... od ekipe danas.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
i ja nikad a stalno ga slušam u podcastima nisam čuo da kaže naša reprezentacija kada se priča o repci Srbijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:08tacno se vidi da mu postane neugodno u tom trenutku, on to iskljucivo zove "reprezentacija Srbije"
a upravo se ovaj Sarenac bunio zasto neko kod njih prenosi utakmice na bosanskom jeziku i da li bi se to dozvolilo u BiH, a mi jedino i slusamo srpske komentatore![]()
-
- Kontakt:

Ja sam znao da ce Litvanija danas trojku podbaciti ,ali da ce ovako pucati i namjerno suteve promasivati,ovakvu neozbiljnost,ovakvu nemotivaciju,gubljenje lopti,pa stvarno previše.Napoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:10Eto jesam ti rekoAmirutah1988 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:32Suviše providnoNapoleon1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:31Ustvari s obzirom koliko srbe sere na ovom SP, ocekujem tekmu litve 1u100 ..ono trojke 2/26 i srbi prolaze![]()
ko sro Hrvate sere u fudbalu tako je pocelo Srbe u kosarci
Zgadili su mi SP koje sam do prije dva dana jako volio i cinilo mi se pozitivno
Samo Bošnje nikad nigdje da usere. Pa kako, pa zašto, alahu dragiNapoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:10Eto jesam ti rekoAmirutah1988 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:32Suviše providnoNapoleon1921 je napisao/la: ↑03 sep 2023, 16:31Ustvari s obzirom koliko srbe sere na ovom SP, ocekujem tekmu litve 1u100 ..ono trojke 2/26 i srbi prolaze![]()
ko sro Hrvate sere u fudbalu tako je pocelo Srbe u kosarci

- VensanKasel
- Kontakt:
Jeste li se vas dvojica ikad bavili sportom , trenirali ili slično ?Amirutah1988 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:12
Ja sam znao da ce Litvanija danas trojku podbaciti ,ali da ce ovako pucati i namjerno suteve promasivati,ovakvu neozbiljnost,ovakvu nemotivaciju,gubljenje lopti,pa stvarno previše.Napoleon1921 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:10Eto jesam ti rekoko sro Hrvate sere u fudbalu tako je pocelo Srbe u kosarci
Zgadili su mi SP koje sam do prije dva dana jako volio i cinilo mi se pozitivno
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije to niko napisao nego Milos kad otvara temu o Srbiji kaze Edinu "nasa reprezentacija", valjda se nada da ce i Edin poceti pricati o Srbiji u prvom licufilip13 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:12i ja nikad a stalno ga slušam u podcastima nisam čuo da kaže naša reprezentacija kada se priča o repci Srbijeakisarajevo92 je napisao/la: ↑05 sep 2023, 12:08tacno se vidi da mu postane neugodno u tom trenutku, on to iskljucivo zove "reprezentacija Srbije"
a upravo se ovaj Sarenac bunio zasto neko kod njih prenosi utakmice na bosanskom jeziku i da li bi se to dozvolilo u BiH, a mi jedino i slusamo srpske komentatore![]()
Don't believe the hype.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.