Esmir Bajraktarević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

perun
Kontakt:

Re: Esmir Bajraktarević

Post Postao/la perun » 13 mar 2025, 12:24

.
Zadnja izmjena: perun, dana/u 13 mar 2025, 12:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

perun
Kontakt:

Post Postao/la perun » 13 mar 2025, 12:26

perun je napisao/la:
13 mar 2025, 12:24
perun je napisao/la:
13 mar 2025, 12:22
Zašto bi zvao igrača koji je povrijeđen bio je i jučer pod upitnikom jer je rovit.
Ima ovdje na forumu grupica menadžerskih sendvičara koja će naći manu selektoru sve i da se nekim čudom kvalfikujemo na SP.
I tako sve dok ne bi došao neko za selektora neko ko njima odgovara.
Njima nije bitan uspijeh repke ako nema njih, njihovih interesa i klijenata u tome.
Bacaju floskule bez argumenata u nadi da će degradirati selektora u očima javnosti.
Još je ovo ništa naspram bljuvotina što je ova ista grupica škrabala o Petevu.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 13 mar 2025, 12:32

Čovjek od zadnje utakmice u MLS-u, znači od 20. oktobra, nije ukupno sastavio pola sata za klub (ne računajući omladince), plus se vodio kao povrijeđen do prošle sedmice. Ja sam prvi za to da se zove čim spoji 2-3 ulaska u igru na 20-30 minuta, i mislim da vrlo brzo može postati bitna karika u reprezentaciji, ali ovo sad stvarno nije bio za poziv.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 13 mar 2025, 13:03

Sindikat12 je napisao/la:
13 mar 2025, 08:16
soko je napisao/la:
13 mar 2025, 00:28
Esmira ubacis sa klupe i za 15 minuta ce vise uraditi neg Haris, Saric, Basic za 180 minuta. Ove smo vidjeli na djelu i ne treba vise zvati.
Poredjenje nidje veze. Ako ce Sergej ic na to da se zatvorimo onda su ta 3 bitnija od Esmira.
Esmir je bio povredjen i bez minuta, Sergej je nagovijestio da nece ni Benji tolerisat da ne igra par dana prije nego sto je otisao u Dansku.
Razlog sto je trpio Benju je to sto jedino on od veznjaka zna nesto kreirat poslat pas sa adresom prema zadnjoj trecini itd.

Ne gotivim nesto puno Sergeja, ali ne treba samo pljuvat.
Smatram svakako da je ogroman kiks sto nije pozvao Hadzikadunica.

Sad su imali dosta vremena da analiraju i imaju protivnika po mjeri.
Sa tom trojicom se ne mozes zatvoriti. Oni su tu dugo vremena, jos prije Sergerja. Ono kad ulaze sa klupe, znas da nece nista doprinijeti igri. Bilo to nazad ili naprijed.
Imamo Sunjica, Gigovica, Denisa, Tahirovica, Burnica. Trazi jos jednog razbijaca i zamjeni onu trojicu s ofazivnim igracima.
Sa ovim se patimo vec od Besica i Misketa.

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 13 mar 2025, 13:16

Pa znate da mu je taktika od 6 limitiranih veznjaka napraviti 3 dobra 😆
Po poluvrijeme svakome od njih i eto trojice dobrih. Ta mi je taktika najgenijalnija od '96. naovamo.

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 13 mar 2025, 14:03

Zglavkar je napisao/la:
13 mar 2025, 12:32
Čovjek od zadnje utakmice u MLS-u, znači od 20. oktobra, nije ukupno sastavio pola sata za klub (ne računajući omladince), plus se vodio kao povrijeđen do prošle sedmice. Ja sam prvi za to da se zove čim spoji 2-3 ulaska u igru na 20-30 minuta, i mislim da vrlo brzo može postati bitna karika u reprezentaciji, ali ovo sad stvarno nije bio za poziv.
Pa to je surova realnost, veliki sam fan Esmira ali definitvno nije zaslužio poziv u A reprezentaciju, nije sramota ni da bude u U21 timu.

Više je poziv zaslužio npr. Ajdin Hasic.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 mar 2025, 11:49

h1a2s3o4 je napisao/la:
12 mar 2025, 23:25
hurem je napisao/la:
12 mar 2025, 23:13
Prije svega čestitke Bajraktarevicu na debiju u LP. Zaslužio je ove minute i malo sreće s obzirom na loše rezultate od njegovog dolaska ali i povrede koja je uslijedila.

Neznalice i likovi kojima je objektivnost strana riječ još jednom pokazuju svoje pravo lice.
Sreća u nesreći (poraz 7:1 u prvoj utakmici) je da je večeras mogao dobiti priliku jer je utakmica bila rezultatski beznačajna.
U protivnom, Bajraktarevic ne bi vidio terena.

Posljednju klupsku utakmicu u MLS-u je odigrao 20.10.2024.
Od tada je za 5 mjeseci odigrao ukupno 17 minuta.
Ponavljam, za 5 mjeseci je odigrao ukupno 17 minuta za PSV.
Od toga je 3 mjeseca bio bez kluba, treninga, a mjesec dana povrijeđen. U trenutku objavljivanja spiska je bio povrijeđen, bez forme i bilo čega.

Ali zašto bismo bili realni, hajmo mi pljuvati.
Odmori malo Samira.
I nakon cinjenicne samarcine ti uspijes samo to sastaviti i napisati?
Nije ni cudo sto nazadujemo u svim segmentima zivota kad takav rezon i komunikaciju ima dobar dio naseg naroda.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 14 mar 2025, 11:53

Beduin je napisao/la:
14 mar 2025, 11:49
h1a2s3o4 je napisao/la:
hurem je napisao/la:
Prije svega čestitke Bajraktarevicu na debiju u LP. Zaslužio je ove minute i malo sreće s obzirom na loše rezultate od njegovog dolaska ali i povrede koja je uslijedila.

Neznalice i likovi kojima je objektivnost strana riječ još jednom pokazuju svoje pravo lice.
Sreća u nesreći (poraz 7:1 u prvoj utakmici) je da je večeras mogao dobiti priliku jer je utakmica bila rezultatski beznačajna.

Od toga je 3 mjeseca bio bez kluba, treninga, a mjesec dana povrijeđen. U trenutku objavljivanja spiska je bio povrijeđen, bez forme i bilo čega.

Odmori malo Samira.
Nije ni cudo sto nazadujemo u svim segmentima zivota kad takav rezon i komunikaciju ima dobar dio naseg naroda.
Sreca pa imamo vas koji nam drzite glavu iznad vode :urnebes: :rol:

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 14 mar 2025, 12:09

O Esmiru:
Mali Esmir, od oktobra je odigrao dvije utakmice kod nas, sad je bio povrijeđen mjesec dana, i odigrao je ukupno možda 20ak minuta za PSV, na najvećem nivou. Ove utakmice za Jong PSV, koliko se to može uzimati, pitanje je. Dobiće jedino na fizičkom segmentu, ali kvalitetom tu ne može napredovati. Te stvari moramo spominjati. Uvijek je bitno ono šta nama treba u datom momentu, ko može nešto iznijeti, a stvari za 5-10 minuta mi ne trebaju jer sada su ozbiljne stvari u pitanju i trebamo ići sa velikim samopouzdanjem naprijed.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 14 mar 2025, 12:17

Beduin je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:
hurem je napisao/la:

Odmori malo Samira.
Kakva druze cinjenica samarcina, o cemu pricas ti? Kojeg se to standarda drzi kockar pri pozivima? Daj ba.

Bajraktarevic kao nas najkreativniji igrac je morao dobiti poziv ako je zdrav i u kadru.

Post od prije 20-ak dana:
h1a2s3o4 je napisao/la:
20 feb 2025, 14:11
Niko ne kaze da ako je momak povrijedan i ne bude fizicki spreman da treba igrati, ali ako je zdrav mislim da logicno da ces racunati na njega najozbiljnije. Argument da ne moze u prvih 11 u ovakvom PSV je jednostavno glup. Ljudi su masine.
Pa neces valjda zvati Sarica i njega staviti?! Ili mozda hoce, zavisi kakvom blentavom logikom se vodi. :D
I debil bas uradi ono sto sam i napisao. Da ne pisemo da je ovaj, kako neki trvdi muslimancina hurem, koji ljude naziv licemjerima, tvrdio jos tada da je blize da ne dobije poziv.

Da vam dam primjer, mozda ce vam biti lakse da shvatite. To bi ti bilo isto kada bi Albanci rekli necemo da zovemo Asllanija jer nije redovan u Interu. To je taj level gluposti.

Ja ne znam koliko ste vi ocekivali da momak od 19 godina, koji je tek dosao u klub, dobija minuta u prejakom PSV-u i to u momentu kad se treneru krenula tresti stolica. Morao si ga zvati jer je bukvalno najveci ofanzivni talenat trenutno i najjace oruzje u napadu. Nazalost ali tako je.

Ali eto, nadje se par mentola koji vole da prikazuju stvari iz ugla koji njima odgovaraju i onda jos kao govore nazadujemo zbog ljudi kao ja. :urnebes: Nisi li ti iz Tuzle, grada u kojem sve sto se tice sporta propada?

Citajuci forum godinama sam se nacitao raznih gluposti, ali ovako bezobraznih ljudi jos nisam sreo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 14 mar 2025, 15:56

Hahahahahahaha...
1. Navodjenjem primjera Asllanija si diskreditovao samog sebe za sva vremena. Navodis kao primjer Asllanija iz Intera, momka koji već nekoliko godina igra u Interu i ligama 5 i izgrađen je igrač, i momka koji je tek sletio na evropsko tlo, za 5 mjeseci odigrao čitavih 17 minuta na seniorskom nivou za PSV, skoro 3 mjeseca bez treninga i kluba i pored toga haman zadnjih mjesec dana bio povrijeđen, igraca koji tek treba da pokaze da li uopce vrijedi i da li je sposoban igrati na tom nivou. Hvala Bogu oporavio se i to je ono sto je u ovom trenutku najvažnije. Cisti splet sretnih okolnosti (po njega) je sto je dobio 10-ak minuta protiv Arsenala. Pisao sam o tome, ne bih da se ponavljam.
Uglavnom poredjenje Asllanija i Bajraktarevica je sramotno.

2. Milošević nikada ne bi pozvao Bajraktarevica za utakmice LN. Ne bi ni sada. Guardiola da je selektor, ne bi pozvao Bajraktarevica.
Možemo se svi zahvaliti Bogu što je u datim trenucima selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine bio i jeste Barbarez. Samo Barbarez ga je mogao pozvati za LN...samo Barbarez je mogao razmišljati o njemu za martovske kvalifikacione utakmice bez obzira na neigranje i povredu, na kraju ga nije pozvao i to je njegovo legitimno pravo koje mu niko ne može osporiti niti ima prostora za to. Ovo su kvalifikacije a ne LN i prijateljske utakmice.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 mar 2025, 17:00

fanatik19 je napisao/la:
14 mar 2025, 11:53
Beduin je napisao/la:
h1a2s3o4 je napisao/la:

Odmori malo Samira.
Sreca pa imamo vas koji nam drzite glavu iznad vode :urnebes: :rol:
Forum bi se ugasio kad ti ne bi "usta otvorio". :mrgreen:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 mar 2025, 22:13

Riješena utakmica, vode 3:0 i ne dade mu ni minute. Nisam teoretičar zavjera, ali ovdje nešto ne štima. Ako ga ne može uvesti makar 5 minuta, ne znam čemu se nadati u nastavku.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 mar 2025, 22:18

Coolpanda24 je napisao/la:
15 mar 2025, 22:13
Riješena utakmica, vode 3:0 i ne dade mu ni minute. Nisam teoretičar zavjera, ali ovdje nešto ne štima. Ako ga ne može uvesti makar 5 minuta, ne znam čemu se nadati u nastavku.
Sad nam je za nadati se da treneru jave koliko Yamal ima godina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 15 mar 2025, 22:21

Momak igrao ponedjeljkom za drugu ekipu, srijedom LS protiv arsenala, nije drama nekakva ako nije ušao danas .

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 15 mar 2025, 22:24

Karloboss je napisao/la:
15 mar 2025, 22:21
Momak igrao ponedjeljkom za drugu ekipu, srijedom LS protiv arsenala, nije drama nekakva ako nije ušao danas .
Razumio bih da je igrao u tim navedenim utakmicama po 90 minuta, a ne u jednoj 45, a u drugoj 10.
I nije drama uopšte što nije ušao danas, nego više pričam na duže staze, čini mi se da nije u nekim planovima dok mu ne može dati bar 5 minuta u svakoj utakmici. Vrijeme će pokazati svakako.

Karloboss
Kontakt:

Post Postao/la Karloboss » 15 mar 2025, 22:40

15 mar 2025, 22:24
Karloboss je napisao/la:
15 mar 2025, 22:21
Razumio bih da je igrao u tim navedenim utakmicama po 90 minuta, a ne u jednoj 45, a u drugoj 10.
I nije drama uopšte što nije ušao danas, nego više pričam na duže staze, čini mi se da nije u nekim planovima dok mu ne može dati bar 5 minuta u svakoj utakmici. Vrijeme će pokazati svakako.
Aj dobro da uopće igra kad tad. Onaj čelik siguran sam da neće skupiti ni blizu minute ko esmir ove sezone.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 15 mar 2025, 22:49

nije on ni blizu takav talenat kakvim ga ljudi ovdje smatraju, u najboljem slučaju (dakle, ako mu se sve poklopi) on moze postati prosječan igrač, tipa starter u ekipi koja je deseta u nizozemskoj ligi. Lik umre svaki put ako igra više od 45 minuta, fizički nespreman, nema šta traziti kao takav u modernom fudbalu. Stvarnu sliku cemo vidjeti kroz par kola kad Ajax matematički obezbijedi titulu, ali ja tipujem da opet neće početi nijednu utakmicu u ligi, jednostavno nije toliko dobar.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 15 mar 2025, 22:53

kempes je napisao/la:
11 okt 2024, 23:21
kempes je napisao/la:
16 avg 2024, 14:33
Nije decko los ali daleko od toga da je kvalitetan. Skupljao bi mozda neke minute u Osijeku.
.
Odavno sam govorio ljudima da je decko daleko od nekog velikog talenta.

Samo dobrom sezonom na posudbi u manjem klubu eredivise nas moze demantovati. Do tada je u rangu Ili ispod Hasica, Kulasina itd.

fanatik19
Kontakt:

Post Postao/la fanatik19 » 15 mar 2025, 22:56

Gledaj bolesnika sto su se nakotili, strahota..

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.