Safet Sušić - Pape

steve-o
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la steve-o » 11 feb 2010, 01:34

Principatus je napisao/la:Ma Piplica ce Begovica nauciti onaj zeznuti trik sa glavom u svoj sopstveni gol. :mrgreen:

[youtube][/youtube]
ma bas je tomo Titan, nemoze ovo niko ko on :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2010, 01:37

Ali je zato imao i odbrana da bi mu i Buffon pozavidio.Nije djabe onakav los Cotbus tako dugo kotirao u BL.
Da stvar jos bolja bude dobio je i ponudu Cotbusa da bude trener golmana i skaut.Vijerovatno ce prihvatiti i jedno i drugo.
Da se razumjemo on nema sta pokazivati Begovicu a pogotovo ne Hasagicu.
Njegov je posao da pripremi golmane u kondicionim treninzima kao i da ocijeni koji je trenutno u datom momentu spremniji golman.
Stvari koji samo golmani mogu da znaju.
Za njegove greske boze moj,da je bio perfektan zaglavio bi u M.U :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 feb 2010, 07:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 11 feb 2010, 01:42

Za njega navijaci Cottbusa, ciji je miljenik, kazu da je covjek negdje oscilirao izmedju najvece svijetske klase i najnize lige, ali sve u svemu da je bio jak golman sa cudnim greskama. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 11 feb 2010, 01:45

kao osoba mi je izuzetno drag tomo, al kao golman je bio ponekad cista katastrofa, one greske sto je on pravio nece niko ponovit vise onako :oops: :lol:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 11 feb 2010, 11:18

cuj piplica pa on je u debiju protiv austrije na kosevu kikso
sta je taj primio uhhh ali znao je i odbranit neke
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 11:33

Joj sto mrzim ovaj nacionalni kljuc koliko ima boljih golmana u nasoj drzavi od ovog Piplice :evil: dajte zidova za kondicijone pripreme,roma za biranje tekmi itd
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 11 feb 2010, 11:33

Dobar je Piplica, nije ga zvao da brani nego kao sto neko rece da mu bude asistent, savjetnik za golmane. Ne brinite nece ih on uciti da brane. A bio je on dobar golman bez obzira na kikseve. Nema golmana koji nije kiksao. jos je on branio u jednoj slaboj ekipi i opet su s njim na golu uspjevali da opstaju u bundesligi.
Fin tim je okupio pape, jest da je to opet po dejtonu (Marko, Enes, Ivica, samo jos fali Isak :) )
Kako je ovo krenulo, mogao bi nam Jakob Finci biti u strucnom stabu, kao predstavnik iz reda ostalih.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 feb 2010, 11:36

biskitt je napisao/la:Dobar je Piplica, nije ga zvao da brani nego kao sto neko rece da mu bude asistent, savjetnik za golmane. Ne brinite nece ih on uciti da brane. A bio je on dobar golman bez obzira na kikseve. Nema golmana koji nije kiksao. jos je on branio u jednoj slaboj ekipi i opet su s njim na golu uspjevali da opstaju u bundesligi.
Fin tim je okupio pape, jest da je to opet po dejtonu (Marko, Enes, Ivica, samo jos fali Isak :) )
Kako je ovo krenulo, mogao bi nam Jakob Finci biti u strucnom stabu, kao predstavnik iz reda ostalih.
sušić je rekao da ce strucni stab biti urađen po nacionalnom kljucu jer tako zahtjevaju iz saveza u intervju jednom cim je postao selektor.
You are someone else I am still right here

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 11:40

Et nek se bira po nacionalnom kljucu,al daj neke ljude koji vole ovu drzavu i reprezentaciju da nam pomognu,a ne ko ovi u savezu,samo kradu i ne mogu jedan drugog gledat,dno od ljudi

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 11 feb 2010, 11:41

Ma dobro, "shvatam" ja to, ali svaki put se potajno nadam da ovog puta nece biti tako, vec da ce se prvenstveno gledati kvalitet i potencijalni doprinos A timu. Mada, kad pogledas imena, nije to ni tako lose, to su sve bivsi igraci koji su prosli svasta i imaju dosta iskustva.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 11 feb 2010, 11:47

Jos malo i lopte ce birati po nacionalnom kljucu :)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 11 feb 2010, 11:48

armageddon666 je napisao/la:Jos malo i lopte ce birati po nacionalnom kljucu :)
hahaha upravu si :D

casper
Kontakt:

Post Postao/la casper » 11 feb 2010, 12:26

Sve je po nacionalnom kljucu u ovoj nasoj "drzavi", pa je tako i u fudbalu. Al za razliku od prethodnih selektora Pape je izabrao legende naseg fudbala, prije svega Elvira Baljica koji je igrao za mnoge velike timove npr. Real Madrid, i izabrao je Piplicu koji je dugo godina branio u Cotbussu koji je bio u Bundesligi dok je on branio. Takodjer, izabrao je Borceta koji je najbolje upucen u stanje naseg tima jer je radio sa prethodnim selektorom.
Mes Que Un Club !

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 11 feb 2010, 13:51

ovaj mi je najjaci :mrgreen:
[youtube][/youtube]

tropico
Kontakt:

Post Postao/la tropico » 11 feb 2010, 14:44

harry_90 je napisao/la:Joj sto mrzim ovaj nacionalni kljuc koliko ima boljih golmana u nasoj drzavi od ovog Piplice :evil: dajte zidova za kondicijone pripreme,roma za biranje tekmi itd
Ne bih rekao da je nacionalni ključ, več mislim da je nešto drugo u pitanju...I Baljić i piplica su polaznici NSBIH-ove škole za trenere pa je NSBIH vjerovatno izabrao lojalne sebi, drugo Baljin menađer je bio Dino Pašalić pa ga vjerovatno eto kao ekskluzivnog menađera igraća koji če vjerovatno imati dobre uloge u transverima naših igrača i eventualno če njegovi igrači vrlo brzo debitovati u repki ...volio bih da griješim i pišem gluposti ali....

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 11 feb 2010, 14:45

adom je napisao/la:ovaj mi je najjaci :mrgreen:
[youtube][/youtube]
:shock: WTF? kako je ovo uspio :o jel ovo namjerno uradio ili :?
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 feb 2010, 15:19

[youtube][/youtube]

EE pa ovo je stvarno bruka... :lol: :lol: :o :shock:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 11 feb 2010, 15:37

CRNI_SA je napisao/la:
[youtube][/youtube]
:shock: WTF? kako je ovo uspio :o jel ovo namjerno uradio ili :?
ma kakvo namjerno, pa on je poznat po ovim "glavama" u njemackoj :mrgreen: :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 feb 2010, 15:56

I sta sad napravio je par greski,zove se Tomislav i ne pase jelde jer pravi taj nacionalni kljuc.
U ono vrijeme biti u sastavu generacije koja je osvojila prvaka svijeta pa makar i u mladoj.
Jedan od rijetkih sa nasih prostora toliko dugo biti standardan u BL i uopste stati na gol u toj ligi je za neke bio san.
Trener golmana u repki je neka vrsta ''pocasnog gosta'' niti moze upropastiti niti formirati vec formiranog golmana nego samo da cini kondicione treninge a vi odmah u ''akciju''kako oblatiti koga :roll:
P.S Onda ni jedne kad se neke kriticice bubnu kakve onim ''nasim bajnim'' 8-)
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 feb 2010, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bh fanatik
Kontakt:

Post Postao/la bh fanatik » 11 feb 2010, 15:58

Jednom je Piplica to isprico kako mu se to desilo za taj go-kaze sunce mu zaslijepilo oci i nije vidio loptu i ona hop i na Piplinu glavu i u go :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.