AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 06 jan 2011, 16:52

nema nista od preokreta :?: :mrgreen:
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 jan 2011, 16:54

od sad svaku utakmicu pratim sa arapskim komentatorima, koja ludnica covjece :lol:
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 06 jan 2011, 16:54

pa kako ja toga tipa volin..pa to je nestoo.....mirrrrkoooo...samo onnnnn..niko vise...uvik kad ude uvik da..as s klupe...koji kraljjj...joooj

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 jan 2011, 16:57

Kakva ocajna igra i ciganska pobjeda, fujj. Odlucujuci gol dali iz ofsajda i tu je catania pokadena

razocaran sam totalno

julio sergio, caseti, de rossi, totti, simplicio kao da nisu bili na utakmici

Pa ja ne kontam ni kako smo dali one golove :roll:
nema potpisa

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 jan 2011, 17:04

i ja sam htio napisat to za ofsajd al' sam bio pod dojmom ludnice proizvedene arapskim komentatorom.
losa igra, veznog reda uopste nije bilo i to je nesto na cemu treba podhitno poradit (ulaskom greca je to vec pocelo licit na nesto al' opet nije to to), druga stvar su prekidi - nit znamo branit nit znamo zabit iz prekida i sto je najgore par puta smo dozvolili da catania izvede kontru sa 4, 5 svojih igraca protiv 2 nasa :roll: jsb se ponasa ko ludi barthez a cassetti konstantno ostavlja prazan prostor po desnoj strani a najzalosnije je to sto ne radi nista u napadu - klocina!
mislim da je postalo jasno svima da totti treba na klupu i da mirko jednostavno mora igrat umjesto njega jer lik je . . . pa lik je fenomenalan.
na kraju ipak moram bit zadovoljan jer nista sladje nema nego kad ti mirko donese pobjedu nakon 87 minuta nerviranja :D
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 06 jan 2011, 17:08

Kakva pobjeda,posle prvog poluvremena sam mislio ako uspijemo izvuc 2:2 bice veliki uspjeh.Mirko dokazo kvalitet....Steta za promasaj Tottija,al se iskupio sa asistencijom...!!!

Caseti,za promjenu opet dobio zuti,ne pamtim tekmu na kojoj nije uspio dobiti zuti karton....!!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 06 jan 2011, 17:29

Ma najvažnija su 3 boda s kojima ste ostali u borbi za sami vrh ljestvice. Želim vam sreću u daljnim utakmicama
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 06 jan 2011, 22:56

ja se samo nadam da je gospodin ranieri sada svatia da mirko mora bit u prvih 11 od prve minute. i da ce protiv sampdorije startat od prve minute.isto tako da ce burdisso biti u obrani s mexes juanom i riseom,ista obrana kao protiv milana,mislin da je to najace sto mozemo od obrane..takoder perrota da bude od prve minute...

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 08 jan 2011, 00:56

Junak Romine pobjede nad Catanijom, Marco Borriello, zadovoljan je igrom svoje ekipe i zalaganjem svojih suigrača koji se nisu predali nakon što su gubili na poluvremenu.

U susretu 18. kola Serie A Roma je pobijedila Cataniju rezultatom 4:2. Iako je Roma povela pogotkom Marca Borriella, Catania se vratila te dva puta tresla mrežu domaćina. Na odmor se otišlo s 2:1 za Cataniju, no u nastavku se Vučica probudila i postigla tri pogotka čime je došla do nova tri boda.

"U prvome dijelu smo igrali jako loše, u nastavku smo zaigrali bolje te smo se uspjeli vratiti i pobijediti", izjavio je za talijanske medije Borriello.

Borriello je zadovoljan načinom na koji su njegovi suigrači reagirali u drugome poluvremenu: "Pokazali smo karakter u drugome dijelu. Osvajali smo sve lopte i na taj način došli do željenog cilja."

Talijanski napadač koji je na posudbi iz Milana opovrgnuo je nagađanja da se ozlijedio u utakmici: "Moje rame je dobro, bit ću spreman za iduću utakmicu u nedjelju." Roma u sljedećem kolu ide u goste Sampdoriji.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

forzaaaaromaaa
Kontakt:

Post Postao/la forzaaaaromaaa » 08 jan 2011, 16:58

opet vucinic nije u prvoj..ne mogu virovat..nista mi cudno ne bi bilo da ode iz kluba..nije bas da se naigra

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 08 jan 2011, 17:48

forzaaaaromaaa je napisao/la:opet vucinic nije u prvoj..ne mogu virovat..nista mi cudno ne bi bilo da ode iz kluba..nije bas da se naigra
Mirko igra od prve minute,100%...!!!!

Sutra protiv Samp. bi bilo dobro da nastavimo ovu mini seriju od 3 uzastopne pobjede...!!!

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 09 jan 2011, 00:23

Claudio Ranieri alla vigilia di Sampdoria – Roma si ritrova ad affrontare diversi dilemmi a proposito della formazione da schierare nel lunch match di domani mattina a Marassi. In primo luogo il classico ballottaggio Burdisso – Mexes. A centrocampo il mister potrebbe dare una nuova chanche a De Rossi che comunque non è al cento per cento. In attacco spazio alla coppia Vucinic – Borriello con ennesima sfida Totti – Menez.

(4-3-1-2): Julio Sergio; Cassetti, Mexes, Burdisso/Juan, Riise; De Rossi, Perrotta, Greco; Menez; Vucinic, Borriello

naravno nista od ovoga nije sigurno i sve su pretpostavke al' mislim da nema sanse da ce totti igrat opet od prve minute jer previse je dvije utakmice u 4 dana za njegove noge tako da vidim mirka i borriella u tandemu a meneza iza njih. sredina me brine jer ddr nije u bog zna kakvoj formi a i dalje ga drzi ta gripa dok je simplicio proslu tekmu odigrao blago receno katastrofalno i imam osjecaj da bi perrotta opet mogao upast u prvih 11 i vjerovatno greco (koji je unjeo sigurnost u igri protiv catanie). sto se tice odbrane,malo mi je zao sto ranieri ne koristi burdissa na desnom beku jer je to odlicno izgledalo protiv milana al' sta je tu je, valja mi trpit cassettija jos ovu sezonu :D

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 01:01

Tadei je solidno odigrao proslu tekmu na sredini, u prvom je bio najbolji od trojca ddr, simplicio i on, a u drugom je dobro igrao sa perotom i grecom. Ja bi sutra stavio njega, perotu i de rossija, al da puno ne ide u napad

Al stvarno sta bi od onog de rossija, pa lik je za neprepoznati :cry:

Ja bi poceo sa Tottijem, Menezom i Mirkom u napadu, imam neki osjecaj da bi Totti mogao biti covjek odluke sutra
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 12:30

Totti i DDR na klupi :roll:
nema potpisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 12:48

Uh uh golcine

Mirko!
nema potpisa

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jan 2011, 12:54

odlicno od Mirka Vucinica, sa svoje polovice povukao i na kraju odlican zavrsetak i vodstvo Rome ..
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 09 jan 2011, 13:18

Pa kako ostane igrac ebemu odbranu i majku vishe :evil: :evil: :evil:

Menezdva puta solidno pucao golman odbranio, inace samdoria haman bezopasna, al ti su nama najgori jer cesto primamo golove iz nicega, kao sto smo sad trebali u 46min

Penal nam nije dosudjen, ruka odvojena od tijela sprijecila loptu da ide prema petercu/golu
nema potpisa

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 09 jan 2011, 13:25

Dobro odigrano prvo poluvrijeme,vodimo odlicnim golom Vucinica.Samo sad da se ne desi pad u igri,da ne napravimo kakvu gloopost,kao sto obicno znamo u drugom poluvremenu...!!!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jan 2011, 13:25

kod takvih situacija i igranja rukom , sudija i moze i ne mora svirati penal, mogao je a nije svirao .. u samom finisu 1 pol. Pozzi velika sansa ali ostalo na kraju 0:1 ! zasluzeno ! :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 09 jan 2011, 13:29

Kako pretrca.
Forza Roma
[youtube][/youtube]
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.