NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
EH, šta ćeš..... al nek je živa glava, biće bodova na gostovanju hehehe.
A đe da znam?!
Ma cini ti se .....mislim trenerova taktika a tek igraci.....na nivouBabilon je napisao/la:Ovaj rezultat pokazuje samo da smo mi katastrofa!

3:2 dobro je kako su igrali danas.....Kovacevic ma loptu sa nogom nije sastavio extra igra ali protiv lipica ....Cupo bilo ga je prvih 10-20min Prodanovic mislim nije potrebno ni komentarisati.....sve u svemu nula
-
- Kontakt:
Čestitam Slaviji na zasluženoj pobjedi, a što se tiče postavke, nemam komentar, dva klasična ljevaka sjede na klupi a dešnjak igra na njihovoj poziciji.
Savić najlošiji na terenu, sa njim treba pod hitno obaviti razgovor, pitati ga gdje se on nalazi u toku utakmice.
Ćto se tiče suđenja, pokazuje da smo mi mali klub.
Savić najlošiji na terenu, sa njim treba pod hitno obaviti razgovor, pitati ga gdje se on nalazi u toku utakmice.
Ćto se tiče suđenja, pokazuje da smo mi mali klub.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Evo došao i koje razočarenje
Slaviji bodovi korektno je odigrala i čestitke. Kako je ta ekipa ubojita u kontranapadima, mislim da će se još neko "opeći" od njih. A sada malo o Zvijezdi, nismo baš izgledali toliko blijedo kako je rezultat glasio u drugom poluvremenu. Ali se moram osvrnuti na to da smoneorganizovano djelovali zbog "nekih" suvišnoh faktora ili zbog prevelike euforije poslije Zrinjskog. Po meni glavni i ključni momenat se desio u 5-6 minuti na početku utakmice kada je nekorektni Spalević "uvalio" lakat Jusiću i dobro ga okrvario. Poslije je Jusić odigrao veoma solidno do kraja poluvremena ali nije mogao nastaviti u produžetku utakmice. I tako Ćurguz umjesto njega ubacuje Prodanovića i to je po meni glavni Čimbenik današnjeg poraza. Vidjelo se da ta nova zadnja formacija Vasilić-Prodanović nisu uigrani i dolazilo je do katastrofalnih grešaka što su igrači Slavije iskoristili i poveli sa čak 3:1.
Kasnije je bilo napada Zvijezde ali sve je to izgledalo nepovezano i uzaludno, osim ovg gola za 2:3 kada smo jedva loptu ugurali u gol Slavije. Još jednom čestitke Slaviji.
ah da a suđenje, neko je spomenuo da je suđenje sve bolje i bolje iz kola u kolo. Mislim da više ne vrijedi trošiti riječi na nešto što mi ne možemo promijeniti niti išta bolje postići. Jad i čemer i onaj jadnik koji izdaje licence za ovakve djelioce pravde.

Slaviji bodovi korektno je odigrala i čestitke. Kako je ta ekipa ubojita u kontranapadima, mislim da će se još neko "opeći" od njih. A sada malo o Zvijezdi, nismo baš izgledali toliko blijedo kako je rezultat glasio u drugom poluvremenu. Ali se moram osvrnuti na to da smoneorganizovano djelovali zbog "nekih" suvišnoh faktora ili zbog prevelike euforije poslije Zrinjskog. Po meni glavni i ključni momenat se desio u 5-6 minuti na početku utakmice kada je nekorektni Spalević "uvalio" lakat Jusiću i dobro ga okrvario. Poslije je Jusić odigrao veoma solidno do kraja poluvremena ali nije mogao nastaviti u produžetku utakmice. I tako Ćurguz umjesto njega ubacuje Prodanovića i to je po meni glavni Čimbenik današnjeg poraza. Vidjelo se da ta nova zadnja formacija Vasilić-Prodanović nisu uigrani i dolazilo je do katastrofalnih grešaka što su igrači Slavije iskoristili i poveli sa čak 3:1.
Kasnije je bilo napada Zvijezde ali sve je to izgledalo nepovezano i uzaludno, osim ovg gola za 2:3 kada smo jedva loptu ugurali u gol Slavije. Još jednom čestitke Slaviji.
ah da a suđenje, neko je spomenuo da je suđenje sve bolje i bolje iz kola u kolo. Mislim da više ne vrijedi trošiti riječi na nešto što mi ne možemo promijeniti niti išta bolje postići. Jad i čemer i onaj jadnik koji izdaje licence za ovakve djelioce pravde.

Dragon Town
Ja vec 15 godina gledam Zvijezdu, nikad gora nije bila.Sramota.Odigrati utakmicu a ne imati postenu akciju i priliku je dno dna.Tarzo je dobro rekao nasem dicnom treneru "ovako se igralo prije 300 godina".
Drago mi je sto sam vidio na djelu i ta nasa "pojacanja".Sve u svemu ja sam misljenja da smo postali krkanska ekipa, ho-ruk, fuj. nije problem sto smo izgubili, problem je sto nemamo igru
Drago mi je sto sam vidio na djelu i ta nasa "pojacanja".Sve u svemu ja sam misljenja da smo postali krkanska ekipa, ho-ruk, fuj. nije problem sto smo izgubili, problem je sto nemamo igru
Kakva je realno bila Slavija je li imala jos nekih prilika,posto preko ovoga komentara uzivo na SS.ba stekao sam dojam da je samo ona postojala na terenu?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
Sasvim zasluzena pobjeda Slavije koja je Zvijezdu nadigrala u svim segmentima igre.Nasi pokazali totalnu nemoc,bez ikakvog cilja se igralo cijelo vrijme lopta se nabijala u sesnaest metara.Nesto je na poocetku utakmice pokusavao Djoric ali nije imao skim tako da se i on u drugom poluvremenu izgubio.Slavija pokazala kako se igra pravi fudbal igrali su cijelo vrijeme pas igru zasto nasi igraci nisu imali rjesenja.Osim dva gola koja smo postigli nismo napravili postenu akciju,a Slavija je napravilka jos najmanje 2-3 stopostotne sanse.Mislim da igraci Zvijezde nisu pokazali danas ni deset posto svojih mogucnosti i vidjelo se od samog pocetka da je igracima jos uvijek u glavi pobjeda nad Zrinjskim.Sudije i netreba puno spominjati imali su par losih procjena ali sve u svemu najveci krivicu za poraz snose igraci.Netreba sada pljuvati ni po igracima ni po treneru jer smo samo prije sedam dana pricali sve naj o njima.Treba spustiti loptu na zemlju i protiv Zelje dati maksimum pa sta bude.Ovaj poraz od Slavije spustio je i igrace i navijace na zemlju jer se stvorila takva atmofera prije utakmice da ce biti sve lako i da cemo dati pet komada,medjutim pokazalo se da bez maksimalno davanja sebe na terenu nema nista od dobrog rezultata. GLAVU GORE, NAPRIJED ZVIJEZDA.
ja sam imao osjecaj da se igra bez tih pojacanja....sam mi je zao sto mali omeragic nije usao bar zadnje poluvrijeme svi se sjecamo kako je bilo prosle sezone zar mali nije zasluzio sansu kao i ova elita koja nas je pojacala...al sta ces to je nas mentalitet bolje neko drugi sam da nije nas....samuraj je napisao/la:Ja vec 15 godina gledam Zvijezdu, nikad gora nije bila.Sramota.Odigrati utakmicu a ne imati postenu akciju i priliku je dno dna.Tarzo je dobro rekao nasem dicnom treneru "ovako se igralo prije 300 godina".

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ja ipak mislim da imamo jedno najjače pojačanje sto je došao u Zvijezdu otkad je u PL, a to je Đorić. Momak je ubojit i bit će veoma jako pojačanje za Zvijezdu, dok mi se Prodanović pokazao kao "mlak" igrač. Ostali su u prosjeku lige.Ella je napisao/la:ja sam imao osjecaj da se igra bez tih pojacanja....sam mi je zao sto mali omeragic nije usao bar zadnje poluvrijeme svi se sjecamo kako je bilo prosle sezone zar mali nije zasluzio sansu kao i ova elita koja nas je pojacala...al sta ces to je nas mentalitet bolje neko drugi sam da nije nas....samuraj je napisao/la:Ja vec 15 godina gledam Zvijezdu, nikad gora nije bila.Sramota.Odigrati utakmicu a ne imati postenu akciju i priliku je dno dna.Tarzo je dobro rekao nasem dicnom treneru "ovako se igralo prije 300 godina".
Drago mi je sto sam vidio na djelu i ta nasa "pojacanja".Sve u svemu ja sam misljenja da smo postali krkanska ekipa, ho-ruk, fuj. nije problem sto smo izgubili, problem je sto nemamo igru![]()
![]()
Dragon Town
Ma moje je misljenje isto da Vedo treba dobiti sansu uvijek prije onog Husica,koji za danjasnje ponasanje na terenu i crveni karton mora da snosi ozbiljne sankcije
Evo vam odgovor na sve-uprava uvodi pravilo da svi moraju platiti ulaznice,znaci i grupa navijaca Zmajevi,pravi zbrku da navijaci bojkotuju ovu utakmicu i nevide sta se radi,tj kako se lose igra protiv "jake" Slavije,koja uz Borac i Modricu nosi bodove iz Gradacca,treci klub iz RSa,uprava bi time izbjegla vrijedanja i eventualne nerede koji bi ih kostali i umanjili zaradu za ovaj poraz.Zasto su nasi najbolji igraci igrali najlosije?-Slavija je bila bolja na terenu,zato sto nasi najbolji igraci igrali najlosije,svi smo svjedoci dodavanja nasih igraca pred golom Slavije a da niko nesmije sutnuti loptu prema golu,bilo je dodavanje ispred gola i po 5-6 lopti u sesnetercu bez suta,svi je se rijesavali dok ne dode u noge protivnickim igracima.Danas igraci Zvijezde dizu premije u "premijer kladionicama" sirom RSa od Modrice do Bijeljine,hm tamo nema poreza,znate koliki bi bio porez na toliki dobitak,hehe,mislim da ce vam ovo malo razbistriti glave,zapamtite da su oni tu zbog para,niko nije iz ljubavi,a vecina nasih stanovnika ih gleda kao da su iz ljubavi,i onda nevjeruju sami sebi u neke stvari sto se desavaju,nazalost u citavoj BiH.Zasto niko nesmije prisustvovati kada uprava zasijeda,ako su postene namijere,zasto nesmije jedan novinar prisustvovati,zasto se krije ko je predlozio nesto sto ne odgovara ljubiteljima Zvijezde,zato se iz uprave ponasaju kao vlasnici kluba,oni daju za klub,ali i uzimaju,to su nasi biznismeni koje ne interesuje fudbal,nego kako se moze zaraditi,ulozio je 10,15,20 hiljada u klub a zaradio 100,primjer clan uprave vise puta kaze kako je on dao 10.000 za klub a 20tak igraca Zvijezde hrani se u njegovom restoranu sto klub placa,a uz to je i menadzer od pojedinih igraca,clanovima uprave je trebao i neki naivko kojem ce dati platu,auto,naziv direktora,i nasao se idealan,lazov i hvalisavac koji nema ni najmanjeg uticaja u klubu,sipa goriva koliko hoce,vozi se sa autom gdje hoce,mobitel dobio od kluba,racuni po 500 km,kazu kriza je svi moraju platiti karte,i najvjerniji navijaci,otkini njima 200-300 km,mozda direktor potrosi vise telefona.
-
- Kontakt:
Igralo se i sviralo kao da smo u I. Sarajevu.Ko je bio tamo sve mu je jasno

-
- Kontakt:
- zvijezdica
- Kontakt:
Mozda je previse rano da napadamo upravu i nogometaše Zvijezde, jer ovo sto se u subotu desilo je jedan ponovljeni scenario od utakmice sa Borcem kada su Srbi sudili a kontrolor Srbin ocjenjivao sudjenje. I ovaj puta je bilo isto, sudije i kontrolor Srbi, a na tribinama clan predsjednistva NS BiH Bogdan Čeko, naravno iz Republike Srpske, kao pojacanje. Naravno trebali su biti neki incidenti pa da oni sa Zvijezdon završe po kratkom postupku. Hvala bogu da je Gradačačka publika još jednom pokazala da je najbolja i najkorektnija u BiH.
I to nije sve, jer ova desavanja iz proteklog kola pokazuju da je nasa liga jad i čemer
:
1. Borac se zali da je prebijen i pokraden u Trebinju i gle cuda, sudio Anto Zivkovic iz Orasje (moze biti u korist Širokog)
2. U Širokom pobijedio Zeljo, ali gle jos jedno cudo, sudio Vukasovic iz Trebinja, koji je sudio onu utakmicu Zvijezda - Borac, na kojoj je navijao za Borac kao da je on trener Borca.
Svim srcem bi želio da su ovo samo neke "bolesne" konstrukcije, ali se bojim da su ovo smislili neki puno bolesniji ljudi koji sjede u NS BiH.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UBIJATE BH NOGOMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I to nije sve, jer ova desavanja iz proteklog kola pokazuju da je nasa liga jad i čemer
:
1. Borac se zali da je prebijen i pokraden u Trebinju i gle cuda, sudio Anto Zivkovic iz Orasje (moze biti u korist Širokog)
2. U Širokom pobijedio Zeljo, ali gle jos jedno cudo, sudio Vukasovic iz Trebinja, koji je sudio onu utakmicu Zvijezda - Borac, na kojoj je navijao za Borac kao da je on trener Borca.
Svim srcem bi želio da su ovo samo neke "bolesne" konstrukcije, ali se bojim da su ovo smislili neki puno bolesniji ljudi koji sjede u NS BiH.
SAVEZ NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
UBIJATE BH NOGOMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Kontakt:
**** se meni ko sjedi na tribinama... bitno je da Zvijezda igra lijepo, a juce je igra bila ko Qurac...(u 16 metara u jednoj akciji 6 puta mogu sutati na GO al oni se nesto dodaju,jebu oca svog)...sudija jest malo srao al iskreno mi nismo juce imali igre ni za REALNO remi... a onaj Spalevic nam je odbranu izyebo ko kantu... veca se nije ni isprljo a kamoli uklizo koji put u noge da mu pokaze ko je gazda sesnaesterca... ma sranje u bojama...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zvijezdica
- Kontakt:
Ako je tako sto je 2000 ljudi na tribinama onako reagovalo na svaku odluku suca. Pa covjek Zvijezdi nije dao igrati. Ni jedan igrac Slavije nije pao a da nije bio prekrsaj. Zašto je trener onoliko prigovarao sudiji. On je fin i kulturan covjek. Na koliko odluka suca je prigovorio trener Slavije?necko_gradacac je napisao/la:**** se meni ko sjedi na tribinama... bitno je da Zvijezda igra lijepo, a juce je igra bila ko Qurac...(u 16 metara u jednoj akciji 6 puta mogu sutati na GO al oni se nesto dodaju,jebu oca svog)...sudija jest malo srao al iskreno mi nismo juce imali igre ni za REALNO remi... a onaj Spalevic nam je odbranu izyebo ko kantu... veca se nije ni isprljo a kamoli uklizo koji put u noge da mu pokaze ko je gazda sesnaesterca... ma sranje u bojama...
-
- Kontakt:
jesu upadali..a ajd ovako... de mi reci statisticki... koliko smo imali suteva prema golu???
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Prvih 10 minuta Zvijezda nije prisla golu slavije. Svaki kontakt je okarekterisao ili kao faul ili ofsajd. Dok je dopustio igracima Slavije grubu igru i nije svirao ocigledne prekrsaje za Zvijezdu. Pa kako su mogli ne vidjeti lakat Spalevica na samom pocetku utakmice kada je glavni bio udaljen svega pet metara od dogadjaja. kako jedna ekipa moze uputit sut prema golu kada ti sudija svira non stop ofsajd ili faul u napadu ili nesvira nista dok igrac Slavije uzima loptu uz prekrsaj. I nije sudija skroz kriv za poraz ima 50% krivice i igraca koji nisu se mogli snaci u ovakvim uvjetima igre koja i nije neuobicajena u nasoj ligi.necko_gradacac je napisao/la:jesu upadali..a ajd ovako... de mi reci statisticki... koliko smo imali suteva prema golu???
Dragon Town
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.