SportSport.ba Kup rasprava

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

zenicanin
Kontakt:

Re: SportSport.ba Kup rasprava

Post Postao/la zenicanin » 19 okt 2013, 20:21

Padovan je napisao/la:Tek sad vidio, pa evo Liedson je primjetio odmah ujutro, tako da i to pravilo pada u vodu:
__Liedson__ dana 16 okt 2013, 11:29

Je li i u kupu pravilo da dva igraca iz istog tima ne smiju odigrati isti rezultat na tri utakmice? Koliko sam vidio u pravilima tako stoji i za ligu i za kup??
Ali nije ni on sve primjetio bas na vrijeme,nije skontao da smo odigrali jos utakmica,tek 18-tog ide njegov sljedeci post

Postao/la __Liedson__ dana 18 okt 2013, 13:37

Padovan je napisao/la:
__Liedson__ je napisao/la:
Je li i u kupu pravilo da dva igraca iz istog tima ne smiju odigrati isti rezultat na tri utakmice? Koliko sam vidio u pravilima tako stoji i za ligu i za kup??

Clan12c.

U SportSport.ba KUP-u dva igraca jednoga tima smiju ukupmo isto prognozirati na tri utakmice.Ovo se odnosi na 7 regularni i 4 produzetka bez obzira dali se produzetak racuna.Ako dva igraca istoga kluba odigraju 4(cetiri) ili vise utakmica (7+4) sa istim rezultatom njihov tim automatski gubi utakmicu 3:0.

Upravo ovakav slucaj ste imali na dvije utakmice kupa gdje su gosti postigli po 6 golova,a mozda i na jos nekim..

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 20:44

Padovan je napisao/la:Tek sad vidio, pa evo Liedson je primjetio odmah ujutro, tako da i to pravilo pada u vodu:

Jel mozda naveo o kojoj je utakmici rijec ?

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2013, 20:51

Pa on je skontao odmah, mislim nije teško zaključiti, samo je htio provjeriti jel 100% upravu. Mislim onako je pitao :roll: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 okt 2013, 20:52

Meni isto ovo smijesno sto ste rekli nakon 3 dana se sijetili da pogledaju rezultate sad se naknadno rezultati ispravljaju nije fer jer izbaceni smo za stolom iz kupa :evil: :evil:
Nide veze necemo kup igrati vise jer oni koji treba da prate rezultate ako to nisu u stanju ocito nisu :oops: :oops: :evil:

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 19 okt 2013, 21:01

Clan 4h.

U slucaju da neki tim/ekipa prekrsi pravilo Clana 4a,4c i 4d a to savez ili igrac/i bilo kog tima ne primjete to jeste ne ukazu na to(napisu post,posalju PP savezu) 24h poslije poslednje odigrane utakmice iz ponude utakmica se registruje trenutnim rezultatom to jeste nece se primjeniti Clan 4a,4c i 4d.
Mislim da je pravilo jasno i da Liedson u ovom postu nije nigdje ukazao na gresku niti je to savez primjetio a prosla su 24 h tako da se rezultati ne bi trebali mijenjati.
Pogledajte dobro pravila pa zajedno sa sekretarom donesite odluku.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 21:01

Padovan je napisao/la:Pa on je skontao odmah, mislim nije teško zaključiti, samo je htio provjeriti jel 100% upravu. Mislim onako je pitao :roll: :mrgreen:
Kako god nepravedno je da nas tek tako izbacite
Kada ste vec naveli to pravilo onda treba da se i drzite tog pravila...
Hocemo Ponovljenu utakmicu ili moj tim i ja cemo bojkotovati Kup sljedece sezone

I kad bude kup sljedece sezone umjesto utakmica napisati post

Savez Napolje ! ! !

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 okt 2013, 21:06

BelminM23 je napisao/la:
Padovan je napisao/la:Pa on je skontao odmah, mislim nije teško zaključiti, samo je htio provjeriti jel 100% upravu. Mislim onako je pitao :roll: :mrgreen:
Hocemo Ponovljenu utakmicu ili moj tim i ja cemo bojkotovati Kup sljedece sezone

Savez Napolje ! ! !

Nema potrebe da se utakmice ponavljaju jer mi nismo krivi sto se nije na vrijeme vidjelo i reagovalo takode zelimo da se rezultati vrate kakvi su bili

Slazemo se sa bojkotovanjem kupa

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 21:08

Yucca je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:

Savez Napolje ! ! !

Nema potrebe da se utakmice ponavljaju jer mi nismo krivi sto se nije na vrijeme vidjelo i reagovalo takode zelimo da se rezultati vrate kakvi su bili

Slazemo se sa bojkotovanjem kupa
Pa nema potrebe za ponavljanje utakmice ali bolje i to nego da nas izbace nepravedno

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 okt 2013, 21:15

Vi momci shvatili ovo ozbiljno,a ne kao igru i zanimaciju izmedju forumasa. :?
Zadnja izmjena: arelinho, dana/u 19 okt 2013, 21:20, ukupno mijenjano 1 put.

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 okt 2013, 21:18

Pogledaj te kada je __Liedson__ primjetio gresku. dana 16 okt 2013, 11:29 Znaci u roku od 24 h poslije utakmice.Covjek je pitao dal vaze ista pravila o broju isti rezultata kao u ligi .Znaci primjetio je gresku i pitao.To sto niko od clanova saveza u roku od 24 h nije odgovorio ne pobija pravilnik.

Znaci neko je primjetio gresku u roku.Kad ce biti ispravljena ta greska nigdje nije striktno navedeno.Zato ostaje ovako kako je sada.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 okt 2013, 21:22

123456 je napisao/la:Pogledaj te kada je __Liedson__ primjetio gresku. dana 16 okt 2013, 11:29 Znaci u roku od 24 h poslije utakmice.Covjek je pitao dal vaze ista pravila o broju isti rezultata kao u ligi .Znaci primjetio je gresku i pitao.To sto niko od clanova saveza u roku od 24 h nije odgovorio ne pobija pravilnik.

Znaci neko je primjetio gresku u roku.Kad ce biti ispravljena ta greska nigdje nije striktno navedeno.Zato ostaje ovako kako je sada.

Ali nije covjek naveo koja utakmica to sto je on pitao vrijede li pravila u ligi i kupu isto time nista nije rekao,znaci nije dokazao to sto je nepravilno nije naveo utakmicu na vrijeme ali posto vi ovdje tumacite na svoj nacin pravila to je vas problem :oops: :oops:
Zadnja izmjena: Yucca, dana/u 19 okt 2013, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 21:26

Yucca je napisao/la:
123456 je napisao/la:Pogledaj te kada je __Liedson__ primjetio gresku. dana 16 okt 2013, 11:29 Znaci u roku od 24 h poslije utakmice.Covjek je pitao dal vaze ista pravila o broju isti rezultata kao u ligi .Znaci primjetio je gresku i pitao.To sto niko od clanova saveza u roku od 24 h nije odgovorio ne pobija pravilnik.

Ali nije covjek naveo koja utakmica to sto je on pitao vrijede li pravila u ligi i kupu isto time nista nije rekao znaci nije dokazao to sto je nepravilno nije naveo utakmicu na vrijeme ali posto vi ovdje tumacite na svoj nacin pravila to je vas problem :oops: :oops:
Treba pitati Momka na sta je mislio ako je vec dotle doslo

a mozda je i onako pitao dali vaze ta ista pravila i za ligu i za kup nevezano za utakmicu

Iskreno da kazem mene nezanimaju druge utakmice osim moje gdje ja igram
tako da samo u svojoj utakmici cu pronaci greske
a ostale nek ih trazi te 2 ekipe sto igraju

ali kad vec nedate nama pobjedu a dajete ovim drugima
dajte bar malo pravde i da se ponove odigraju ove 2 utakmice

:roll:

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 19 okt 2013, 21:28

Yucca je napisao/la:

Ali nije covjek naveo koja utakmica to sto je on pitao vrijede li pravila u ligi i kupu isto time nista nije rekao znaci nije dokazao to sto je nepravilno nije naveo utakmicu na vrijeme ali posto vi ovdje tumacite na svoj nacin pravila to je vas problem :oops: :oops:
Pa pogledaj naredni post od njega kada mu je clan saveza odgovorio da su pravila drugacija.To sto nije taj dan rekao konkretno ne znaci da nije primjetio.Znaci primjetio i pitao.Ponovo kazem sto se mene tice ostaje sve kako je i sada.No ako ostala dva clana saveza kazu drugacije postujem.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 21:31

123456 je napisao/la:
Yucca je napisao/la:

Pa pogledaj naredni post od njega kada mu je clan saveza odgovorio da su pravila drugacija.To sto nije taj dan rekao konkretno ne znaci da nije primjetio.Znaci primjetio i pitao.Ponovo kazem sto se mene tice ostaje sve kako je i sada.No ako ostala dva clana saveza kazu drugacije postujem.
znaci gubimo mi utakmicu jer je 2:1
al kako ovo ide bit ce i 3:0

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2013, 21:35

Što se mene tiče, takođe ostaje ovako, jer je Liedson napisao da se odnosilo na ovo, a mislim to je i logično. Ja ne mogu samo vjerovati da ovdje neki žale za potpuno neregularnom pobjedom, još jedan igrač kaže da je primjetio i nije htio prijaviti :roll: . Nigdje fair playa :roll:

FC Ljuta Krajina

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 19 okt 2013, 21:37

Padovan je napisao/la:Što se mene tiče, takođe ostaje ovako, jer je Liedson napisao da se odnosilo na ovo, a mislim to je i logično. Ja ne mogu samo vjerovati da ovdje neki žale za potpuno neregularnom pobjedom, još jedan igrač kaže da je primjetio i nije htio prijaviti :roll: . Nigdje fair playa :roll:
Nije niko pitao za fair play ni sinoc kad je Leverkuzen igrao...
ali dobro da neidemo dalje u nesto nevezano za ovu ligu tj. kup

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2013, 21:55

BelminM23 je napisao/la:Nije niko pitao za fair play ni sinoc kad je Leverkuzen igrao...
ali dobro da neidemo dalje u nesto nevezano za ovu ligu tj. kup
Pa mi nećemo dozvoliti bruku kao Njemački savez, to neka njima ide na čast :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 19 okt 2013, 22:08

Ok,nek vam bude ovako ali eto mi smo svoje dokazali,ovo je samo igra :D
Malo sredite ta pravila,predlazem da onda ukinete to pravilo poslije 24h...

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 19 okt 2013, 22:26

Padovan je napisao/la:Što se mene tiče, takođe ostaje ovako, jer je Liedson napisao da se odnosilo na ovo, a mislim to je i logično. Ja ne mogu samo vjerovati da ovdje neki žale za potpuno neregularnom pobjedom, još jedan igrač kaže da je primjetio i nije htio prijaviti :roll: . Nigdje fair playa :roll:

Niko druze nije ni rekao da smo mi na regularan nacin dobili utakmicu apsolutno je neregularno dobivena,jer ima puno utakmica u kupu i nekad se zaboravi na to pravilo,ali takode nije ni vasa odluka uredu tj po pravilima jer na ovaj nacin ste vi proizvoljno tumacili pravilo jer Liedson@ post je bio pitanje,a ne ukazivanje na gresku sto se mene tice neko pravilo se postuje samo u slucaju kad se dokaze krsenje istog pravila tj navede utakmica i koje su nepravilnosti,sto u ovom slucaju nije navedeno na kraju ispadne da je njegov post rekla kazala :roll: :roll:

Na kraju ili tacno utvrdite ovo pravilo tj sta se mora dokazti da bi se primijenilo ili ga ukinite

Sutra cemo kao tim najvjerovatnije donijeti odluku da definitivno bojkotujemo kup zbog nedorecenog pravila

Ovo jest samo igra ali opet mora biti ozbiljno :D ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 19 okt 2013, 22:45

Yucca je napisao/la:Niko druze nije ni rekao da smo mi na regularan nacin dobili utakmicu apsolutno je neregularno dobivena,jer ima puno utakmica u kupu i nekad se zaboravi na to pravilo,ali takode nije ni vasa odluka uredu tj po pravilima jer na ovaj nacin ste vi proizvoljno tumacili pravilo jer Liedson@ post je bio pitanje,a ne ukazivanje na gresku sto se mene tice neko pravilo se postuje samo u slucaju kad se dokaze krsenje istog pravila tj navede utakmica i koje su nepravilnosti,sto u ovom slucaju nije navedeno na kraju ispadne da je njegov post rekla kazala :roll: :roll:

Ali njegov post nakon toga je dokaz da je odmah znao da je greška, samo nije bio 100% siguran, pa zbog toga pitanje, a u tom se pitanju i krio odgovor, ako kontas sta ti hocu napisati.
Na kraju ili tacno utvrdite ovo pravilo tj sta se mora dokazti da bi se primijenilo ili ga ukinite
Sutra cemo kao tim najvjerovatnije donijeti odluku da definitivno bojkotujemo kup zbog nedorecenog pravila
Sigurno da se pravilo može i trebalo bi urediti, jer nije fer iako se sazna i nakon par dana da neka ekipa nepravedno izgubi, pogotovo u kupu gdje je razmak između dva kola i do 15tak dana.

A bajkot je pravo rješenje, pa će završiti kao onaj na topicu Juventusa :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

Odgovori

Natrag na “SS.ba Kup”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.