NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 nov 2012, 15:50

Katastrofalan završetak polusezone. U zadnja dva kola uprskaše puno dobrog što je prethodno urađeno. Šteta, šteta. :| Ostatak sezone će puno zavisit od toga šta će se uraditi na polusezoni. Mislim da prvo mjesto još uvijek nije nedostižno ako se postojećem kadru priključe 2-3 kvalitetna pojačanja. Mada, situacija sa finansijama nije ružičasta i nije nerealno ni da postojeći kadar bude djelomično smanjen na polusezoni. Vidjet ćemo na zimu, uglavnom.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 17 nov 2012, 18:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 17 nov 2012, 15:57

Gled'o sam utakmicu..Daleko je ovo od PL :!: :|
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija

Istina za Vedrana!

RMCF
Kontakt:

Post Postao/la RMCF » 17 nov 2012, 17:50

Nešto nije uredu sa ekipom Bratstva , igrači ,uprava nešto tu nevalja.

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 17 nov 2012, 18:56

RMCF je napisao/la:Nešto nije uredu sa ekipom Bratstva , igrači ,uprava nešto tu nevalja.
De sta vam je, ne moze sve bit uredu, svako ima malu krizu, dobili ste 2 poraza i sad odma krivite upravu i igrace? Momci ce se jos vise probat potrudit sledecu sezonu, morate da dobijete Slobodu u gostima, i sa Vitezom tamo bar X, i imat cete sanse..
Opustite se, ima jos utakmica, tek je kraj prvog dijela.

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 nov 2012, 19:06

Maniaacs je napisao/la:
RMCF je napisao/la:Nešto nije uredu sa ekipom Bratstva , igrači ,uprava nešto tu nevalja.
De sta vam je, ne moze sve bit uredu, svako ima malu krizu, dobili ste 2 poraza i sad odma krivite upravu i igrace? Momci ce se jos vise probat potrudit sledecu sezonu, morate da dobijete Slobodu u gostima, i sa Vitezom tamo bar X, i imat cete sanse..
Opustite se, ima jos utakmica, tek je kraj prvog dijela.
Care Bratstvo moze bolje ali nesto se desilo u ove zadnje 3 utakmice sto se ne prenosi javnosti ..joss... ali borba za pl je gotova .. nadam se da ce se ove stvari rjesiti uskoro..

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 19:37

Iz pouzdanih informacija znam, ovo sve je bila predizborna kampanja.. Lazna obecanja da ce bratstvo u PL i tako to.
Iz razloga tog samo da bi ovi punoljetni ljubitelji Bratstva glasali za danasnjeg nacelnika. Zato nemamo razloga da zamaramo mozak oko PL, jer od toga nema nista. Bratstvo napustaju Sabic i Mevkic, Sako je upitan. Kupovale su se utakmice, dale su se velike pare, sada ce oni te pare vratiti prodajom ;)
Ako neko ima slike sa danaslje tekme neka javi, bas me interesuje kako je ispala koreografija na tribini..

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2012, 19:44

Bice nesto malo koreografije na snimku.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

esprit
Kontakt:

Post Postao/la esprit » 17 nov 2012, 19:47

Krupne su to rodace rijeci al da znas da su i neistinite oko kupovine .. gdje se kupilo u Kladusi, Bugojnu ili od Slobode domaca ???????????????????? bilo obecanje al je mandat 4 godine pa cemo da vidimo a protiv onakve ekipe kakav je danas bio Vitez ni vecina pl-hgasa nema sansi .... mi to nezadovoljni prosle godine se borili za opstanak sad drugi i opet ??? nemojte nebuloza i gluposti mooolim vas

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 17 nov 2012, 20:06

esprit je napisao/la:Krupne su to rodace rijeci al da znas da su i neistinite oko kupovine .. gdje se kupilo u Kladusi, Bugojnu ili od Slobode domaca ???????????????????? bilo obecanje al je mandat 4 godine pa cemo da vidimo a protiv onakve ekipe kakav je danas bio Vitez ni vecina pl-hgasa nema sansi .... mi to nezadovoljni prosle godine se borili za opstanak sad drugi i opet ??? nemojte nebuloza i gluposti mooolim vas
protiv Slobode ste kupili sudije..onakvo sudzenje nece vam ni rodzeni otac odsvirat..na nas cist go sudija vam svira NESTO :? ..ostalo me ne zanima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 nov 2012, 20:17

Mozel se znat odakle vam te inf. da Šaba napusta klub , i ako je istina najbolja zamjena bi bio Lugavić inace jedan od boljih golmana lige :D
www.nkbratstvogracanica.com

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 17 nov 2012, 20:19

Došla cica na kolica, idete ka dnu, gdje i pripadate. Da niste kupili pola utakmica bili bi dno dna.
Zadnja izmjena: <3 LiMes <3, dana/u 17 nov 2012, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 nov 2012, 20:21

<3 LiMes <3 je napisao/la:Došla cica na kolica, ide ka dnu, gdje i pripadate. Da niste kupili pola utakmica bili bi dno dna.
Ajd care navedi samo jednu tekmu koju smo kupili ? OSIM STO CES RECI DA JE KULJENO SA SLOBODOM OVDJE ?

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 20:30

cesc4 je napisao/la:Mozel se znat odakle vam te inf. da Šaba napusta klub , i ako je istina najbolja zamjena bi bio Lugavić inace jedan od boljih golmana lige :D
E pa jarane, ti dole stojis kod Dase poslije tekme a ovamo Saba govori da i on ide.Kad si vec novinar, otvori usi pa budi prvi koji ce to javit.. :)

Azrail
Kontakt:

Post Postao/la Azrail » 17 nov 2012, 20:31

ovakvom igrom, bili bi kanta za nabijanje u premier ligi, ja mislim da je ovo bio nacelnikov trik pred izbore, jer ga je bila prpa uhvatila, nikad do sada nije imao jaku konkurenciju, i danas huligani i marocanci nisu nista pokazali osim malo koreografije na pocetku utakmicu, navijanje nije bilo bog zna cemu, mislio sam da ce biti huligani oni kao prije pet sest godina, kad sam prvi puta ulazili u prvu ligu, ali od toga je bilo daleko, nadam se da u drugom djelu, necemo gubiti bezzveze bodove... po meni danas najbolji bio kadija, ono ostalo sve slabo, iako su se svi borili nema sta, ali et dalek je put do premier lige :)
Do zadnjeg dana zivota moga samo Sarajevo...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 nov 2012, 20:43

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Mozel se znat odakle vam te inf. da Šaba napusta klub , i ako je istina najbolja zamjena bi bio Lugavić inace jedan od boljih golmana lige :D
E pa jarane, ti dole stojis kod Dase poslije tekme a ovamo Saba govori da i on ide.Kad si vec novinar, otvori usi pa budi prvi koji ce to javit.. :)
Izgleda da se znamo ? Jest stojim pored Dase i postujem ga , jer sam svojim ocima vidio kako je ljut bio na poluvremenu. A Bogami stojo sam i pored Šabe pa nisam nista cuo :/ uostalom fino sam te pito kad je reko jer ja to stvarno nisam cuo .... :D

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 17 nov 2012, 21:03

Odlazak Mevkića, pa i Šabića je prilično izvjestan. Također, Hafizović sigurno odlazi. Bojim se da će teško biti zadržati Rizvanovića i Efendića. Kvalitetni igrači koji neće igrati za džaba. Sve zavisi kakav dogovor/ugovor sa klubom imaju. Situacija sa isplatama nije bila najbolja, valjda im je sve isplaćeno kako i treba. Za njih bi bila šteta, a odlazak Mevkića, Šabića i Hafizovića će se ipak koliko-toliko lakše podnijeti. ;)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2012, 21:03

Bio je Daso ljut, i mene je poslije tekme ubjedjivao da se radilo o ofsajdu kod onog gola, ali evo video pa procijenite sami :)

http://lukavac-x.ba/video-nk-bratstvo-nk-vitez-0-3" onclick="window.open(this.href);return false;

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 17 nov 2012, 21:10

Po meni treci gol cisti ofsajd , ovaj igrac krenuo na loptu tj aktiviro se i onda kad je ugledo ovog sto je dao gol tek onda je stao ....

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 17 nov 2012, 21:10

Odlican video, mislim na snimak i editovanje.Koreografija bila odlicna, al smo se malo zafrkali sto nismo malo vise stavili ovih zutih papira.. Al nema veze, bitno je da smo odali pocast nasem TAKSI..
A sto se tice ovoga na snimku, sve je receno u prijasnjim postovima..
Komsija Hvala na videu.. :D :D :D :D

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 17 nov 2012, 21:13

Nema na čemu. Samo ne znam ko će snimati narednu utakmicu u Gračanici :D. Meni vjerovatno neće dozvoliti 8-)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.