GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

brazzo
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la brazzo » 27 avg 2010, 14:25

još i Club Brugge sa sjajnim Perišićem isto tako. Oni bi mogli čak i dobiti sve domaće utakmice ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 14:29

Paok u rangu Dinama. :lol: Onda je zasigurno Dinamo u rangu Ajaxa i Fenerbahce. :roll:
Opet vi mesate navijanje i realnost dodjite malo sebi.Secate se kada sam vam ja govorio da ce vam biti tesko protiv Sheriffa i da mozda cak i ispadate,ali se tada vas nekoliko pravilo pametno i poceli me napadati,kako to mogu reci a govorim za Partizan da ce lagano proci HJK-a.I sta bilo,Partizan u LP,Dinamo u EL.Sve mi ova scena opet mirise na to da ce sada opet biti napadanje a onda u decembru nigde nikoga.

I da sto bi Delije dolazile u Zagreb.Nisam znao da smo bratski sa Paokom. :?
A sto se tice tekme sa Spartakom video bi da je Oly dolazio koliko bi Delija bilo.Isto tako ocekujem podrsku Grobara za Gate 4 jer su ipak oni braca.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 14:34

Devil je napisao/la:Paok u rangu Dinama. :lol: Onda je zasigurno Dinamo u rangu Ajaxa i Fenerbahce. :roll:
Opet vi mesate navijanje i realnost dodjite malo sebi.Secate se kada sam vam ja govorio da ce vam biti tesko protiv Sheriffa i da mozda cak i ispadate,ali se tada vas nekoliko pravilo pametno i poceli me napadati,kako to mogu reci a govorim za Partizan da ce lagano proci HJK-a.I sta bilo,Partizan u LP,Dinamo u EL.Sve mi ova scena opet mirise na to da ce sada opet biti napadanje a onda u decembru nigde nikoga.

A sto se tice tekme sa Spartakom video bi da je Oly dolazio koliko bi Delija bilo.Isto tako ocekujem podrsku Grobara za Gate 4 jer su ipak oni braca.
:D
Nisam ja rekao da će nam biti lako, naprotiv.
Dinamo možda nije trenutno u rangu sa Ajaxom ali svejedno smo ih tukli u sred Amsterdama, a vama je Slovan nepremostiva prepreka.
PAOK nije ništa jači klub trenutno od Dinama. Ali poznavajuć igrače Dinama nadigrat će PAOK ali će svejedno ispasti. :) Tako je bilo zadnjih 10 godina, sumnjam da će se ove godine promjeniti.
...što je više lome to je volim jače...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 14:37

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Paok u rangu Dinama. :lol: Onda je zasigurno Dinamo u rangu Ajaxa i Fenerbahce. :roll:

Dinamo možda nije trenutno u rangu sa Ajaxom ali svejedno smo ih tukli u sred Amsterdama, a vama je Slovan nepremostiva prepreka.
PAOK nije ništa jači klub trenutno od Dinama. Ali poznavajuć igrače Dinama nadigrat će PAOK ali će svejedno ispasti. :) Tako je bilo zadnjih 10 godina, sumnjam da će se ove godine promjeniti.
Ja i sta sa tim da je nepremostiva prepreka,i to sam govorio da bi mogli da ispadnemo od njih,a taj Slovan je juce zamalo izbacio Stuttgarta iz EL.Toliko o njegovoj kvaliteti.
Ja ti samo kazem polako sve ce se pokazati a onda ocekujem od vas i da budete na forumu u decembru a ne da pobegnete.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 14:43

Devil je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:

Ja i sta sa tim da je nepremostiva prepreka,i to sam govorio da bi mogli da ispadnemo od njih,a taj Slovan je juce zamalo izbacio Stuttgarta iz EL.Toliko o njegovoj kvaliteti.
Ja ti samo kazem polako sve ce se pokazati a onda ocekujem od vas i da budete na forumu u decembru a ne da pobegnete.
:lol:

Zar je sramota ako Dinamo ispadne iz EL, ili Partizan ili LP ? Kakva je tek sramota ispasti od Bratislave u 3. pretkolu EL ? :o

Znam da bi najviše na svijetu volio kad bi se sva tri kluba osramotila u Europi. :)

Pati, grizi se i navijaj za Brugge. :lol:

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 14:50

Zna li neko kad se igra u Zagrebu sa PAOKom? Prelepa prilika da odem sa bracom u Zagreb.

PAOK-PARTIZAN

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 27 avg 2010, 14:50

Ne govorim kao Grobar,već kao objektivan ,PAOK je jača ekipa od Dinama,ne od Dinama i od Brugge,to sigurno,ne kažem to što je Dinamo ispao od Sheriffa već realno,Paok ima solidnu ekipu,dok Dinamo čine momci iz Južne Amerike,kojima je Dinamo usputna stanica,koji ne mogu osjetiti na Maksimiru tu privrženost i odanost,zato i ne pokazuju nešto naročito,a fine pare primaju.A na Toumbi PAOK može dobit svakog,28000 ljudi pravi pakao,tako da tamo ni Villarreal ne moze dobit,a eto možda griješim,al iz ove grupe će PAOK i Villarreal dalje,msm čak da će Dinamo bit zadnji.

I nije isto poredit LŠ i LE.Ipak je LŠ ko EL u košarci a LE ko Uleb cup.Tako da praviti komparacije u vezi ispadanja i da je to isto je nerealno.LŠ je najjače takmičenje,najskuplje....
& $ - & " - & - &
ФСРС

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 27 avg 2010, 14:54

NukeR je napisao/la:Zna li neko kad se igra u Zagrebu sa PAOKom? Prelepa prilika da odem sa bracom u Zagreb.

PAOK-PARTIZAN
aha da dobijes batinu s bracom :mrgreen:
Zadnja izmjena: Los*Blancos, dana/u 27 avg 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 27 avg 2010, 14:54

Jeste navalili na Dinamo, zar vas je toliko strah ? :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 14:57

Vidjet ćemo sve. :lol:

Sumnjam da ćemo proći radi "LUZERSKOG MENTALITETA", ali 3. ćemo biti ispred PAOK-a. 8-)

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 15:02

Los*Blancos je napisao/la:
NukeR je napisao/la:Zna li neko kad se igra u Zagrebu sa PAOKom? Prelepa prilika da odem sa bracom u Zagreb.

PAOK-PARTIZAN
aha da dobijes batinu s bracom :mrgreen:
Aha :)

Po kvalitetu, PAOK je mozda ispred Partizana u ovom trenutku, imaju odlicne igrace, nisu dzabe zavrsili drugi iza Panathinaikosa. Tukli su Olimpijakos u zadnje 2, ispali nesrecno od Ajaxa, prosli Fenerbahce...

U Solunu nemate sta da trazite to sigurno...(znam iz iskustva) :)

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 15:11

PAOK prošle godine u pretkolu EL ispao od Heerenveena. :mrgreen: Prije toga zadnji put igrali Europu 2005./2006. ispali u grupi Kupa Uefa.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 15:19

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la:
jacky09 je napisao/la: Opet vi mesate navijanje i realnost dodjite malo sebi.Secate se kada sam vam ja govorio da ce vam biti tesko protiv Sheriffa i da mozda cak i ispadate,ali se tada vas nekoliko pravilo pametno i poceli me napadati,kako to mogu reci a govorim za Partizan da ce lagano proci HJK-a.I sta bilo,Partizan u LP,Dinamo u EL.Sve mi ova scena opet mirise na to da ce sada opet biti napadanje a onda u decembru nigde nikoga.

:lol:

Zar je sramota ako Dinamo ispadne iz EL, ili Partizan ili LP ? Kakva je tek sramota ispasti od Bratislave u 3. pretkolu EL ? :o

Znam da bi najviše na svijetu volio kad bi se sva tri kluba osramotila u Europi. :)

Pati, grizi se i navijaj za Brugge. :lol:[/quote]

Jel' ti stvarno ne znas citati,pa zar si toliko mlad. :?
Nadji mi recenicu gde sam napisao da je sramota,samo mi to uradi molim te.Previse se ti hvatas Srpskih kluba,sta god ja napisem ti moras pobiti tu cinjenicu i tvrditi da su Hrvati bolji.Opusti se malo,mani se tih decackih fora,odrasti malo.

Kako ti znas da bi meni bilo drago kada bi ispali?To ulazis u tudju glavu i citas mi misli.Pa nije crtani jbt.
Mozda je tebi drago,znam da ti je tesko gledati susede kako igraju u LP a nema tvojih klubova.Ja sam drugi tip meni je draze gledati DInamo,Hajduk,Zelju,RAbotnicki u evropi nego tamo neke Karpate,Lechove,Hapoel i ostalo sa te tacke gledista.Ali sto se tice kvaliteta normalno da bi pre izabrao da gledam neke jace timove nego Dinamo.

NukeR
Kontakt:

Post Postao/la NukeR » 27 avg 2010, 15:24

Da, ali tek od prosle godine su poceli da "igraju fudbal". Dugo su bili u senci, onda je dosao predsednik Zagorakis, najbolji igrac Evropskog prvenstva 2004. godine i doveo dosta dobrih igraca, stadion je uvek pun i atmosfera je paklena.

[youtube][/youtube]

Bio sam na Toumbi i prosto je neverovatno koliku buku mogu da stvore.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 15:25

Devil je napisao/la: Jel' ti stvarno ne znas citati,pa zar si toliko mlad. :?
Nadji mi recenicu gde sam napisao da je sramota,samo mi to uradi molim te.Previse se ti hvatas Srpskih kluba,sta god ja napisem ti moras pobiti tu cinjenicu i tvrditi da su Hrvati bolji.Opusti se malo,mani se tih decackih fora,odrasti malo.

Kako ti znas da bi meni bilo drago kada bi ispali?To ulazis u tudju glavu i citas mi misli.Pa nije crtani jbt.
Mozda je tebi drago,znam da ti je tesko gledati susede kako igraju u LP a nema tvojih klubova.Ja sam drugi tip meni je draze gledati DInamo,Hajduk,Zelju,RAbotnicki u evropi nego tamo neke Karpate,Lechove,Hapoel i ostalo sa te tacke gledista.Ali sto se tice kvaliteta normalno da bi pre izabrao da gledam neke jace timove nego Dinamo.
Kao prvo, ti si ovde došao pisati i provocirati.
Kao drugo, sigurno nisam plakao kao ti ovih dana što je Partizan u LP, ako su zaslužili onda i igraju. Ako može Žilina bogami može i Partizan. :D Imali su sreće protiv Anderlechta, a sreća prati hrabre.. (ok, i malu pomoć suca ali to ćemo preskočiti).

Uopće nisam opterećen tim glupostima kao ti. Ko je zaslužio da igra on i igra, a Dinamo, Hajduk i Partizan su zaslužili da igraju u svojim takmičenjima.
Navijaj za Partizan, da vam nabije koeficijent, pa možda i Zvezda povremeno izbori EL. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 15:30

jacky09 je napisao/la:
Devil je napisao/la: Jel' ti stvarno ne znas citati,pa zar si toliko mlad. :?

Kao prvo, ti si ovde došao pisati i provocirati.
Kao drugo, sigurno nisam plakao kao ti ovih dana što je Partizan u LP, ako su zaslužili onda i igraju. Ako može Žilina bogami može i Partizan. :D Imali su sreće protiv Anderlechta, a sreća prati hrabre.. (ok, i malu pomoć suca ali to ćemo preskočiti).

Uopće nisam opterećen tim glupostima kao ti. Ko je zaslužio da igra on i igra, a Dinamo, Hajduk i Partizan su zaslužili da igraju u svojim takmičenjima.
Navijaj za Partizan, da vam nabije koeficijent, pa možda i Zvezda povremeno izbori EL. ;)
CEk,cek ja provociram,pa zovni citav forum da vidi jesam li provocirao.Je li provociranje to sto kazem da su Paok,Villarreal,i CLub Brugge jaci od vas.Ako je to provociranje ja odlazim trajno sa foruma.
Ja plakao za pArtizanom,jesam ali od srece,da konacno Lp doce ponovo u Beograd.Je li ti sada drago.

I hajde dovidjenja moram te pustiti da se pripremis za skolu krece u ponedeljak.
Budi pozdravljen!!!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 15:34

Devil je napisao/la:[

CEk,cek ja provociram,pa zovni citav forum da vidi jesam li provocirao.Je li provociranje to sto kazem da su Paok,Villarreal,i CLub Brugge jaci od vas.Ako je to provociranje ja odlazim trajno sa foruma.
Ja plakao za pArtizanom,jesam ali od srece,da konacno Lp doce ponovo u Beograd.Je li ti sada drago.

I hajde dovidjenja moram te pustiti da se pripremis za skolu krece u ponedeljak.
Budi pozdravljen!!!
Ajde polako, ima vremena da se spremiš. :mrgreen: :mrgreen:
Daj bar malo popravi pravopis, oči me češu. :shock:

Ovo prvo, to nije provociranje, to je provaljivanje. Ajde Villareal, bilo bi neozbiljno nešto govoriti, i Brugge više manje, ali PAOK... :)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 avg 2010, 15:37

Waw, opet su svi protiv hrvatskog nogometa ako govore da je Dinamo dospio u tešku grupu. Prije svega, jaču ekipu iz četvrtgo šešira nisu mogli dobiti. Paok je ekipa koja je izbacila Fenerbahce. To dovoljno govori, zar ne. Villareal je sigurno prvi favorit ove grupe, i teško će neko uspjeti sa El Madrigala odnijeti bod(ove).

Jedinu prednost u Dinamu vidim na njihovoj klupi. No, ko zna, možda će dovesti još neko pojačanje do kraja prelaznog roka, a ukoliko ne dovedu, bgm, crno im se piše.

Brugge je možda i jedina ekipa u ovoj grupi s kojom bi se Dinamo mogao nadigravati.
Zadnja izmjena: Monolog, dana/u 27 avg 2010, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2010, 15:38

Monolog je napisao/la:Waw, opet su svi protiv fudbalskog nogometa ako govore da je Dinamo dospio u tešku grupu. Prije svega, jaču ekipu iz četvrtgo šešira nisu mogli dobiti. Paok je ekipa koja je izbacila Fenerbahce. To dovoljno govori, zar ne. Villareal je sigurno prvi favorit ove grupe, i teško će neko uspjeti sa El Madrigala odnijeti bod(ove).

Jedinu prednost u Dinamu vidim na njihovoj klupi. No, ko zna, možda će dovesti još neko pojačanje do kraja prelaznog roka, a ukoliko ne dovedu, bgm, crno im se piše.

Brugge je možda i jedina ekipa u ovoj grupi s kojom bi se Dinamo mogao nadigravati.
Spremi se za paljbu jer sam ja za isto razmisljanje dobio nagradu od 5 bespatnih post viceva. :lol:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 27 avg 2010, 15:39

Reći ću samo ovo:

I Gyor je izbacio Montepeiller. :D

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.