Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Ne znam sta je sa terenom u Zenici,bojim se da su upravu kad kazu mocvara,tolike pare,a teren ko bazen od kise koja je pocela sat prije tekme sa Luxemburgom.Sta ce tek biti do baraza,nesto se drasticno mora promjeniti jer sigurno nam ne ide na ruku pred vaznu tekmu,ali kako???
ajde ljudi nama odgovara mocvara,tu ce se Ronaldo i Nani izgubiti,hehe
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sutra cu ja uslikati travnjak Bilinog pa postaviti sliku.Da vidite i vi 

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- badblueboylivno
- Kontakt:
Ništa, odj'ebati ove zvijezde iz europskih liga i Portugalcima suprostaviti momke iz našeg Premjeršipa. Nije da nisu navikli na takve uvjete. 

Hayley <3
uf sta bih ja dao da se igra u Banjaluci :/ ali mali stadon jbg :/ a sta ovaj gore kaze najbolje DA CETE kao da on zivi u nekoj drugoj drzavi uffffff :s :s kako se isfuram na ovakve odmah :s no ovo nije tema za te razgovore 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- slani grad
- Kontakt:
da,da...sigurno da se zbog malog stadiona nece nikad igrat u BLdelko je napisao/la:uf sta bih ja dao da se igra u Banjaluci :/ ali mali stadon jbg :/ a sta ovaj gore kaze najbolje DA CETE kao da on zivi u nekoj drugoj drzavi uffffff :s :s kako se isfuram na ovakve odmah :s no ovo nije tema za te razgovore

UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
slani to je bio sarkazam
no gdje god da se igra Portugal ce da padne 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- harison_ford
- Kontakt:
pazi sta pricas cuce te tvoji lesinari pa bi mogo imat problemadelko je napisao/la:slani to je bio sarkazamno gdje god da se igra Portugal ce da padne

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
pa ja nisam rekao nista sta nije istina
nema razloga za toliku mrznju 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- harison_ford
- Kontakt:
delko je napisao/la:pa ja nisam rekao nista sta nije istinanema razloga za toliku mrznju
brate svaka tebi cast al i sam znas kakvo misljenje o bih ima grupa ciju sliku imas na avataru,o tome se radi i kamo srece da su svi banjalucani 10% takvi ko ti

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
znam kakvo misljenje ima, msm nebih nosio avatar da nisam stvarno lesinar no lesinar sam jer volim BORAC a ne zato sto treba da mrzim druge nacije i vjere
i nikad to necu opravdavati
mozda se nekad promjeni situacija 

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- harison_ford
- Kontakt:
kamo srece da konacno prestane mrznja al mislim da mi to necemo docekati,mozda nasa djecadelko je napisao/la:znam kakvo misljenje ima, msm nebih nosio avatar da nisam stvarno lesinar no lesinar sam jer volim BORAC a ne zato sto treba da mrzim druge nacije i vjerei nikad to necu opravdavati
mozda se nekad promjeni situacija

RZ88
IN VLADO WE TRUST !!!
IN VLADO WE TRUST !!!
najbolja.Donnie Darko je napisao/la:Na Bilinom je moguca ona fraza, 'zapeo za liniju'.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Još abd ostaje da Velež sredi Vrapčiće, pa da se može početi razmišljati o evropskim utakmicama
-
- Kontakt:
Đe su te slike?Emir ZENICA je napisao/la:Sutra cu ja uslikati travnjak Bilinog pa postaviti sliku.Da vidite i vi
YNWA!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Dok se nadje USB
Volim te Celik ! ! !
-
- Kontakt:
Radi li se šta na Tušnju?
Mostarci imal kakva slika sa ove nove tribinice i ako neko zna kako se planira riješiti ograda koja treba da bude između terena i tribine ?
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
imaš na http://www.fkvelez.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; početak radova na gostujućoj tribini a za ogradu, to ne znam kako će se to riješiti...Lik je napisao/la:Mostarci imal kakva slika sa ove nove tribinice i ako neko zna kako se planira riješiti ograda koja treba da bude između terena i tribine ?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Steka mi nesto mobitel,usb,racunar ne znam ni ja sta,jedva sam prebacio sliku,ostale cu sutra,nemam zivaca

dakle,sutra idu ostale slike.

dakle,sutra idu ostale slike.
Volim te Celik ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.