Adnan Zahirović

adisice
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la adisice » 10 feb 2013, 13:14

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 10 feb 2013, 13:25

Ev sad gledam na "marktu" ubacili su ga nama u roster,cak je i najskupljih njihov igrac sad sa 850.000 eura :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 13:27

Ne znam sta da kazem. Ocekivao sam bolje stvari od Zahe...Da ga nijedan Ruski prvoligas nije doveo ni ljetos ni sada je stvarno porazavajuca cinjenica. Drag mi je kao tip, ali treba trazit novog zadnjeg veznog. Trubim o Jajalu vec duze vrijeme.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 13:32

ovo je primjer da nekim igracima ni reprezentacija ne moze pomoci za dobar transfer ,drag mi je ali brate koliko smo velika reprezentacija vidi se na ovom primjeru,samo da se ne krenu vadit historijski podatci o dinamo minsku,i prica o uvjetima,(npr.austrijanci imaju uvjete svjetske pa su malo je rec smjesni)
a saad opalite sa pljuvanjem
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 10 feb 2013, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 feb 2013, 13:34

ciza je napisao/la:ovo je primjer da nekim igracima ni reprezentacija ne moze pomoci za dobar transfer ,drag mi je ali brate koliko smo velika reprezentacija vidi se na ovom primjeru
a saad opalite sa pljuvanjem
sve si upravu ovaj klub je za zelju nula :lol:

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 13:34

Cartman je napisao/la:Ne znam sta da kazem. Ocekivao sam bolje stvari od Zahe...Da ga nijedan Ruski prvoligas nije doveo ni ljetos ni sada je stvarno porazavajuca cinjenica. Drag mi je kao tip, ali treba trazit novog zadnjeg veznog. Trubim o Jajalu vec duze vrijeme.
Znas i sam kakva je ruska liga tamo ko zagine tesko izlazi odatle mora bit bas super talent da se nadje na meti nekih europskih klubova a vala moras bit i super talent da zavrsis u nekom velikom ruskom klubu kao sto su anzi , zenit il sta ti ja znam. A realno zaha to nije , ja nisam ocekivao nista bolje od ovog. Realno nije covjek potencijal neki sad da to gori zemlja minsk je ok ekipica i nek ode u bate i tamo bude do kraja karijere ja se ne bi bunio. A problem je sto mu je ekipa u drugoj ruskoj jbg da je makar u prvoj mogo je dogurat makar do dinamo moskve il neceg tako al ovako cisto sumnjam da ce neko sad bas radi njega ganjat se po drugoj ruskoj ligi da ga dovede u prvu nezz ne volim ja tu rusku ligu nikako totalno neatraktivna sto se tice transfera tj da neko sad odatle ide da se odatle grabe igrace . Tu ljudi dodju samo uzmu pare i ne idu odatle ...

criscito
Kontakt:

Post Postao/la criscito » 10 feb 2013, 13:38

Nije li zalosno kad ti je Dinamo Minsk korak naprijed u karijeri?

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 10 feb 2013, 13:40

Ja ne znam ljudi zasto ste zivjeli uopste u nekoj zabludi da Zahirovic moze potpisati ozbiljniji ugovor,ovo je njegova realnost,ma ustvari i ovo je dobro kolika je covjek neznalica,nadam se da ce ovo ovim nerealnim njegovim navijacima malo otvoriti oci,valjda su ljudi ocekivali njegov transfer u Real da nama kriticarima kazu:''Eto jesmo vam' rekli !''.

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 10 feb 2013, 13:40

criscito je napisao/la:Nije li zalosno kad ti je Dinamo Minsk korak naprijed u karijeri?
nije li zalosno sto ce zahirovic u ovoj godini zaraditi kao ti za pola zivota?
Sasa Kajkut pitarima tabut!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 13:42

criscito je napisao/la:Nije li zalosno kad ti je Dinamo Minsk korak naprijed u karijeri?
nije zalosno nego realno,a zalosno je sto mediji bruje o nama ko top 10 repki nakon pobjeda nad reprezentacijama 40+,a kad igramo s najboljim onda nam bude potop

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 feb 2013, 13:42

Nije li zalosno da nas igrac kome je napredak preci u Dinamo Minsk bolji od svih ostalih na njegovoj poziciji. Ako je on takav kakvim ga opisujete kakvi su onda Svraka,Sesar,Hadzic? Nesto ne vjerujem da su ti klubovi bolji od ovog.
Celik!3,2,2.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 10 feb 2013, 13:43

E cuj Dinamo Minsk :lol: :lol: :lol: Strasna Bjeloruska liga, ali nema veze opet ce njega Pape zvat :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 10 feb 2013, 13:43

nek je korak naprijed u karijeri napravio visca,sesar,svraka,avdija,besic,medunjanin,ibricic, i da ne nabrajam vise ovaj je otisao u real nasprem ovih nabrojanih

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 13:44

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije li zalosno da nas igrac kome je napredak preci u Dinamo Minsk bolji od svih ostalih na njegovoj poziciji. Ako je on takav kakvim ga opisujete kakvi su onda Svraka,Sesar,Hadzic? Nesto ne vjerujem da su ti klubovi bolji od ovog.
Nije li zalosno sto hadzic koji igra od kad je bio djete igra u prvoj ligi austrije u ok ekipi i koji ima u nogama preko 150 utakmica za reid nije sredio papire nakon 8 mj ja bi ih pojeo do sad a kamoli izvadio. Po meni najkvaltetniji igrac koji trenutno moze zaigrat na zadnjem veznom i mlad je...

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 10 feb 2013, 13:45

SB90 je napisao/la:
nije li zalosno sto ce zahirovic u ovoj godini zaraditi kao ti za pola zivota?
zalosno je sto ti pokazaujes prosjek BH mentaliteta glupog primitivnog i seljackog,kad nema argumenata o rezutlatima i uspjehu onda idu uslovi kad nema ni toga onda ide zarada,igrac dinama za godinu zaradi ko pola ekipe dinamo minska zajedno sa zahirovicem,a mrtvi hajduk je jos uvjek real madrid za dinamo minsk
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 10 feb 2013, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 13:45

Sarajlijc@ je napisao/la:E cuj Dinamo Minsk :lol: :lol: :lol: Strasna Bjeloruska liga, ali nema veze opet ce njega Pape zvat :roll:
Bolje nego klub koji ce da ispadne u strasnu tursku drugu ligu. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 10 feb 2013, 13:46

AllGunsBlazing je napisao/la:Nije li zalosno da nas igrac kome je napredak preci u Dinamo Minsk bolji od svih ostalih na njegovoj poziciji. Ako je on takav kakvim ga opisujete kakvi su onda Svraka,Sesar,Hadzic? Nesto ne vjerujem da su ti klubovi bolji od ovog.
Nista Dinamo Minsk nije jaci od Zelje ili od Sarajeva,mozda malo,ali tu je to,od Spartaka jeste,ali opet nesto sitno,ali to je bas mjera vrha Premier Lige(nase),ali fazon je sto Zahirovic ni kod ovih nece igrati osim ako ih Susic ne preuzme,a Svraka,Sesar ili Hadzic su najbolji igraci svojih klubova,ili jedni od najboljih...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 13:46

Njihova liga pocinje tek u aprilu. Majko mila u koja smo se mi **** uvalili. Na jednoj od najvaznijih pozicija u ekipi imamo samo igraca koji nije igrao mjesecima, i koji inace igra za veliki Dinamo Minsk. Istovremeno Grci mogu izabrat izmedju Tachtsidisa i Karagounisa na toj poziciji.

Bolje i Besicu onda dat priliku...
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 10 feb 2013, 13:47, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 10 feb 2013, 13:47

Jest jest, zato Zelju puni Maribor, Sarajevo ne moze proci Zetu, ali su svakako jaci od Dinama.
Celik!3,2,2.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 10 feb 2013, 13:48

Sarajlijc@ je napisao/la: E cuj Dinamo Minsk :lol: :lol: :lol: Strasna Bjeloruska liga, ali nema veze opet ce njega Pape zvat :roll:
Jah brate,a Sesar eto otisao u Turski gigant :lol: Ovi ce makar igrati kvalifikacije za Evropa ligu dok Sesara ocekuje grcevita borba za opstanak :mrgreen: Bjelorusi ce za Adnana dati vise od milion maraka,koliko ce Sarajevo dobiti za Sesara,100 hiljada,i to da se nabijete nogom u dupe :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.