Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la harishp » 20 maj 2009, 02:40

geronimo je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma koliko ja volio Chelsea, mislim da je Arsenal najrealnija i najbolja opcija za Edina Dzeku. Dobit ce sansu, ima sjajan vezni red, toliko zahvalnih igraca koji vise vole asistirati nego zabiti, sve predispozicije za uspjeh.
Jeste Arsenal najbolja opcija ako bi Dzekson negdje isao, pod uslovom da ga topnici hoce dovesti.
Ali njemu bi bilo najbolje da ostane u Wolfsburgu, bar jos jednu sezonu. Bice vjerovatno prvak, mozda i najbolji strelac, ucesniik LP-a.
Dobra klapa, stimung na nivou, sve zdravo, samo jos da nadju trenera po mjeri.
A za velike timove i "vece" lige ima vremena...korak po korak. 8-)
To tim koji osvoji BL nije veliki :roll:
Mada se i slazem i neslazem stobom u vezi ostanka.
Sa magathom ili normalnim trenerom da ali sa Vehom,slomkom ni za zivu glavu.
Pogledaj ti Bajerna i Klismana koliko se natezao sa skoro istom ekipom koju je Hitzfield vodio i u gustu osvojio prvenstvo i kup
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2009, 09:32

Kakav ostanak u Wolfsburgu ljudi moji. Treba se kockati sa svojom buducnosti? Sta kad ode Misimovic, Schafer, Gentner ili Riether, a onaj najbitniji, Magath, je vec otisao? Na sta ce ta ekipa liciti? Realno, njima ce naredne sezone biti uspjeh plasman u Ligu UEFA. Dzeko je dotakao zvijezde i upravo sada treba otici. Ko zna sta nosi naredna sezona? Realno, tesko da moze biti bolja od ove. Ovakva prilika vecini igraca dolazi samo jednom. Ove godine mu se sve poklopilo, ko zna kako ce biti naredne...? Zato Edine, samo naprijed, izaberi klub koji te najvise zeli i klub u kojem ces sigurno dobiti sansu. Arsenal je na vrhu te liste sasvim sigurno. Adebayor je na izlaznim vratima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 20 maj 2009, 10:12

Virtu4l je napisao/la:Kakav ostanak u Wolfsburgu ljudi moji. Treba se kockati sa svojom buducnosti? Sta kad ode Misimovic, Schafer, Gentner ili Riether, a onaj najbitniji, Magath, je vec otisao? Na sta ce ta ekipa liciti? Realno, njima ce naredne sezone biti uspjeh plasman u Ligu UEFA. Dzeko je dotakao zvijezde i upravo sada treba otici. Ko zna sta nosi naredna sezona? Realno, tesko da moze biti bolja od ove. Ovakva prilika vecini igraca dolazi samo jednom. Ove godine mu se sve poklopilo, ko zna kako ce biti naredne...? Zato Edine, samo naprijed, izaberi klub koji te najvise zeli i klub u kojem ces sigurno dobiti sansu. Arsenal je na vrhu te liste sasvim sigurno. Adebayor je na izlaznim vratima.
Upravu si, nek ode u bilo koji tim EPL bolje nego u bundesci ostati, po mogucnosti u Livpool , Chelsea ili Arsenal.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 20 maj 2009, 13:13

Genghis je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Kakav ostanak u Wolfsburgu ljudi moji. Treba se kockati sa svojom buducnosti? Sta kad ode Misimovic, Schafer, Gentner ili Riether, a onaj najbitniji, Magath, je vec otisao? Na sta ce ta ekipa liciti? Realno, njima ce naredne sezone biti uspjeh plasman u Ligu UEFA. Dzeko je dotakao zvijezde i upravo sada treba otici. Ko zna sta nosi naredna sezona? Realno, tesko da moze biti bolja od ove. Ovakva prilika vecini igraca dolazi samo jednom. Ove godine mu se sve poklopilo, ko zna kako ce biti naredne...? Zato Edine, samo naprijed, izaberi klub koji te najvise zeli i klub u kojem ces sigurno dobiti sansu. Arsenal je na vrhu te liste sasvim sigurno. Adebayor je na izlaznim vratima.
Upravu si, nek ode u bilo koji tim EPL bolje nego u bundesci ostati, po mogucnosti u Livpool , Chelsea ili Arsenal.
najbolje bi mu bilo u arsenalu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 13:31

Slažem se sa tobom. Ostanak u Wolfsima nebi bio idealan. Asenal je najbolja opcija za njega. Adebayor je na izlaznim vratima, van Persie je prekinuo pregovore sa o produženju ugovora, Bendner i nije tako kvalitetan, te bi Džeko mogao igrati u tandemu sa Eduardom. Iza sebe bi imao igrače poput Fabregasa, Nasrija, Walcotta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 20 maj 2009, 13:34

Ako ode Adebajor onda Arsenal 100 %, mada mi je Mančo sumnjiv jer Teveza puštaju a onaj Berbatov i nema neki specijalni uticaj, isto tako i Drogba ide iz Čelzija tako da mu se baš otvara put...

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 20 maj 2009, 13:40

el-fighter je napisao/la:
Slažem se sa tobom. Ostanak u Wolfsima nebi bio idealan. Asenal je najbolja opcija za njega. Adebayor je na izlaznim vratima, van Persie je prekinuo pregovore sa o produženju ugovora, Bendner i nije tako kvalitetan, te bi Džeko mogao igrati u tandemu sa Eduardom. Iza sebe bi imao igrače poput Fabregasa, Nasrija, Walcotta.

Ode i Arsène Wenger... na sta ce onda to liciti u Londonu?! Bolje onda Wolfsburg...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 20 maj 2009, 13:54

daj ba dzeko kakva srria a idi u englesku

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 20 maj 2009, 14:08

deni_m1312 je napisao/la:daj ba dzeko kakva srria a idi u englesku
Ako si mislio napisat Serija" vjerovatno je to Serija A. Džeko kaže da navija za Milan, tako da ni Italija nije isključena. Nadam se da što god izabere da neće pogriješiti.

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 20 maj 2009, 14:24

MT87TM je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma koliko ja volio Chelsea, mislim da je Arsenal najrealnija i najbolja opcija za Edina Dzeku. Dobit ce sansu, ima sjajan vezni red, toliko zahvalnih igraca koji vise vole asistirati nego zabiti, sve predispozicije za uspjeh.
meni arsenal uopste nije dobro rjesenje za dzeku jer covjek treba osvajat lige prvala prvenstva gdje bude igrao a arsenal tavori jedva uzme to neko 4 mjesto u engleskoj dzeko je vec sad klasa i zato moze samo igratu najveceim klubovima tipa milan-man utd .juve
Hajd molim te ne seri.Ti arsenal smatraš za neku prosječnu ekipu.Tamo bi najbolje napredovao.Venger će sigurno ostat,a adebajor otići,tako da postoji velka mogučnost da ode tamo-

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 20 maj 2009, 18:23

Dzeko,svojim izjavama kako od malena navija za Milan,to najbolje pokazuje kako naivno razmislja u vezi mogucih transfera,umjesto da razmislja o tome ko nudi najbolje uslove,ambicije kluba,koje trener i slicno,on se prihvatio ove price ko pijan plota,mnogi igraci kada su ovako trazeni kao sto je to slucaj sa Dzekom sada,traze i neku vrstu garancije da ce u novom timu dobiti odmah priliku,tj.da ce biti u prvih 11,u drugu ruku ima i ona da ti niko ne moze i ne zeli to 100% garantovati,ali moze ti dati neke naznake i slicno......mislim da Dzeko pod hitno treba prestati sa ovim pricama kako oduvijek navija za Milan,to mu samo spusta cijenu kod celnika Milana......

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 20 maj 2009, 18:36

I ako Wolfsburg osvoji prvenstvo,ne vidim razloga zasto ne i ostati tamo,vjerovatno ce otici dosta igraca jer ce biti trazeni,ali opet bi oni doveli neke nove igrace jer valja im igrati u LP i ne vjerujem da bi to shvatili kao da idu na izlete,jedini razlog koji vidim zasto otici iz Wolfsburga,tj.Dzeko treba otici iz Wolfsburga ako za novog trenera izaberu onog kloca Slomku,to bi bila katastrofa za Dzeku i cijelu ekipu Wolfsburga da ih trenira ovaj idiot......
po meni najbolja rijesenja su ova:ostanak u Wolfsburgu ako budu prvaci i pod uslovom da Slomka ne bude novi trener,Arsenal pod uslovom da Wenger ostane,Milan samo pod uslovom da Van Basten postane novi trener,u protivnom,bjezi Dzeko od Seria-e A kao od kuge.......

Sanjin
Kontakt:

Post Postao/la Sanjin » 20 maj 2009, 19:02

Mislim da bi bilo dobro da potpise za Arsenal jer ako Adebajor ode onda od sljedece sezone moze racunati da igra napad sa eduardom da silvom sto mi zvuci vrlo interesantno,uz to na sredini Fabregas koji dijeli lopte kao Misimovic.Jos jedan plus sto ce igrati ligu sampiona a poznato je da engleski klubovi doguraju daleko u ovom takmicenju.E sad ne mogu shvatiti da neko zeli igrati protiv jednog Lecce,Genova,Tourino i da ne nabrajam dalje.
Ne bih govorio o tempu u seriji A a pola utakmice prodje u izlezavanju na terenu.
Sad da ne bi neko pomislio da hvalim englesku ligu navijam za Juventus al stvarnost je drugacija jer je italianska liga izgubila svoj sarm a engleske i spanske utakmice su sve interesantnije.Zato se nadam da ce Dzeko izabrati Arsenal.

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 20 maj 2009, 19:05

Wolfsburg ima toliko para, da im nije potrebno vise, tj. prodaja Edina Džeke, kao i ostalih 90% ekipe.

Ostaje on jos u Wolfsburgu, najmanje do zime.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 20 maj 2009, 19:15

http://www.sportin.ba/tekst.aspx?id=17739

Procitajte ovo, uh sto bih ja volio da predje u Juventus,
Na stranici sportin.ba, pise da je Dzeko rekao da bi najvise volio igrati u Talijanskoj ligi a najvise u JUVENTUSU ili Milanu
Nedaju ovi sa sportsport.ba da se upise stranica gdje to pise, ali probajte naci tu stranicu
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 20 maj 2009, 19:39

mogao si copy/paste članak.

Al' šta'š, što bi jednostavno kad može komplikovano.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 20 maj 2009, 19:53

amir je napisao/la:http://www.****/tekst.aspx?id=17739

Procitajte ovo, uh sto bih ja volio da predje u Juventus,
Na stranici ****, pise da je Dzeko rekao da bi najvise volio igrati u Talijanskoj ligi a najvise u JUVENTUSU ili Milanu
Nedaju ovi sa sportsport.ba da se upise stranica gdje to pise, ali probajte naci tu stranicu
al prije u milanu posto navija za njih sto bi i ja vvolio imao bi lopti svega...

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 21 maj 2009, 12:40

http://www.goal.com/en/news/2318/world- ... urg-bosnia

ma portali pišu svašta, na otok care i da ih razvališ!!!!!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 21 maj 2009, 17:08

negdje pise da hoce ga englezi, a on hoce u italiju a negdje pise hoce ga juventus ali on hoce na otok.
totalne gluposti pricaju ovi novinari

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 21 maj 2009, 18:57

soko je napisao/la:negdje pise da hoce ga englezi, a on hoce u italiju a negdje pise hoce ga juventus ali on hoce na otok.
totalne gluposti pricaju ovi novinari
Ma ovi novinari nemaju pametnijeg posla pa lupetaju. Pa i ovi iz Avaza napisali da Džeko vrijedi 40.000.000 eura. Ja bih volio da ode u Arsenal, jer bi tamo najviše napredovao.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Drum, Lavcina, travuljasSs, zikerrz21 i 53 gosta.