hvalaJackie_Chan je napisao/la:Ajoj, teškog pitanja! Ikanović igra standardno u Thunu, Handžić priliku u Lechu dobija sa klupe, a Mahir Karić igra odlično u juniorima jednog češkog klubatax je napisao/la:zna li iko sta je sa onim momkom iz tuna sto je igro u buducnosti i zbanovica i harisa handzica i mahirom karicem
BiH Talenti u Evropi
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH Talenti u Evropi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
- Kontakt:
Da budem konkretniji, Slovana iz Libereca.Ajoj, teškog pitanja! Ikanović igra standardno u Thunu, Handžić priliku u Lechu dobija sa klupe, a Mahir Karić igra odlično u juniorima jednog češkog kluba
- The Prodigy
- Kontakt:
Jackie_Chan je napisao/la:Hvala ti na svemu. Što se tiče ove kolumne, ja kad sam htjeo to raditi, nisu mi dali zbog godina. Pošto ja sad pišem intervjue, transfere...za Sport.in, mislim da nema šanse da pišem za double sportNoName je napisao/la:Anlayan, dobro došao nazad. Iako je pravilo da se rad moderatora ne komentariše, ja moram malo: Obzirom da si bio vrijedan član ove naše zajednice, mislim da je i Prodigy malo preletio, trebalo je prvo upozorenje pa onda ban al eto, šta je tu je. Očekujemo da nastaviš sa istim kvalitetom kako je bilo i do sada. Pozdrav.
EDIT: SportSport bi trebao iskoristiti potencijal ovog momka. Dajte mu da piše kolumne o BH talentima i manje poznatim fudbalerima koji igraju širom Evrope. Znam da na prijedlog nećete odgovoriti jer niste ni na prethodnih 5-6
Hehe nemoj sad tako...
"Re: The Prodigy
Poslano: 10 jul 2009, 00:17
Od: anlayan
Za: The Prodigy
The Prodigy je napisao/la:To cu sa njima vidjeti. Ovako te sad fino molim da prestanes krasti vijesti. Ako si vec zainteresovan da pišeš, piši za nas svoje textove, a ne prepisivati tudje
Pisao bih ja za vas, ali sam nažalost premlad. Al' ja ne znam je li toliki problem što kopiram koju vijest, jer mi smo amateri i na početku smo mislili kopirati samo vijesti sa drugih portala, ali smo počeli sa svojima polako i eto ...".
Ovo je moja poruka tebi i tvoj odgovor i nemoj da pričaš sad kako ti neko nije dao zbog godina da pišeš. Ja sam ti lijepo bio ponudio... I tebi i svim ostalim koji misle da su im textovi i kolumne vrijedne i čitljive.
Talenat je po meni Said Huseinovic koji nastupa za Werder i koliko sam informisan koristi sve prilike koje mu daje Schaff za asistencije i gol,naravno da ih ima jos kao Ikanovic,Dzafic koji je iz Veleza... ali je po meni Huseinovic najperspektivniji od ovih mladjih.
FsV Mainz '05
husejinovic je na izlaznim vratima werdera, hoce da ga se rijese ali nema jos ponuda.
osim njega hoce da se rijese i harnika, vranjesa i tosica
On je bio na izlaznim vratima i prije nego sto je dosao u Werderdino-92 je napisao/la:husejinovic je na izlaznim vratima werdera, hoce da ga se rijese ali nema jos ponuda.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Znali ko sta za Adnan Gabeljica on je tlenat iz Usa ako sam fulo temu sorry hehe
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Parma have signed Bosnian forward Dragan Mihajlovic (18) from Swiss club Bellinzona....
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=43051
ako ovaj zaigra za nas krstim se hehehehehe eto imamo igraca u italijanskoj ligi!!!!
http://transfermarketweb.com/?action=read&idsel=43051
ako ovaj zaigra za nas krstim se hehehehehe eto imamo igraca u italijanskoj ligi!!!!
4-IN-A-ROW
Slaven Bilic pozvao Delaca u kockaste
Ciro odradi dobar poso sa kockastim pokloni supertalentovanog golmana lijepoj svojoj.Ovaj starac pravo kockast 

taj mali ionako slini za kockaste sta ce nam koji qur.......slatki je napisao/la:Slaven Bilic pozvao Delaca u kockasteCiro odradi dobar poso sa kockastim pokloni supertalentovanog golmana lijepoj svojoj.Ovaj starac pravo kockast
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
jel ciro trebo pozvati golmana od 17 godina u reprezentaciju ??? a jos je on 3. golman pozvan da se ne remeti U21 repka hrvata... zar smatras da bi mali izabro nas a ne hrvatsku... saberi se malo i ne treba namslatki je napisao/la:Slaven Bilic pozvao Delaca u kockasteCiro odradi dobar poso sa kockastim pokloni supertalentovanog golmana lijepoj svojoj.Ovaj starac pravo kockast
4-IN-A-ROW
potpisujem! sad kad nam se odazvao begovic koji ce biti starter za portsmouth, sta ce nam delac(koji ionako izgleda vrlo kockast!)...emir_ je napisao/la:jel ciro trebo pozvati golmana od 17 godina u reprezentaciju ??? a jos je on 3. golman pozvan da se ne remeti U21 repka hrvata... zar smatras da bi mali izabro nas a ne hrvatsku... saberi se malo i ne treba namslatki je napisao/la:Slaven Bilic pozvao Delaca u kockasteCiro odradi dobar poso sa kockastim pokloni supertalentovanog golmana lijepoj svojoj.Ovaj starac pravo kockast
- Stone Island
- Kontakt:
Odoh spavati.Hoću do sutra ujutro da vidim na naslovnoj članak o ovom mladiću...
Laku noć !
Laku noć !

- Omerbavarac
- Kontakt:
@Stone Laku noc!!!!
A u pravu ste za golmana, imamo vec do sad dovoljan broj provjerenih golmana. Naravno Begovic je takodje mlad, tako da smo tu obezbijedili mjesto za duzi period.
A u pravu ste za golmana, imamo vec do sad dovoljan broj provjerenih golmana. Naravno Begovic je takodje mlad, tako da smo tu obezbijedili mjesto za duzi period.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
**** vas delac. imamo hasagica begovica supica i baotica!!
-
- Kontakt:
Masala, evo nam jednog mladica u Seria A.. 18-godisnji Dragan Mihajlovic. (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html)
Zna li se kako Sead Hajrovic napreduje u Arsenalu? (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html)
Za 4-5 god. ova dvojica, uz Pjanica, bi mogli biti glavne violine nase repke, pogotovo Hajrovic. Samo da ih je zadrzati pod BiH zastavom...
Zna li se kako Sead Hajrovic napreduje u Arsenalu? (http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html)
Za 4-5 god. ova dvojica, uz Pjanica, bi mogli biti glavne violine nase repke, pogotovo Hajrovic. Samo da ih je zadrzati pod BiH zastavom...
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
-
- Kontakt:
I poslije toga nije uslijedio odgovor, već ban! A kao što su sigurno ostali primijetili, nije me bilo nekih 5 dana, opet mi je adresa bila blockirana. Ja ne znam u čemu je problem?The Prodigy je napisao/la:Jackie_Chan je napisao/la:Hvala ti na svemu. Što se tiče ove kolumne, ja kad sam htjeo to raditi, nisu mi dali zbog godina. Pošto ja sad pišem intervjue, transfere...za Sport.in, mislim da nema šanse da pišem za double sportNoName je napisao/la:Anlayan, dobro došao nazad. Iako je pravilo da se rad moderatora ne komentariše, ja moram malo: Obzirom da si bio vrijedan član ove naše zajednice, mislim da je i Prodigy malo preletio, trebalo je prvo upozorenje pa onda ban al eto, šta je tu je. Očekujemo da nastaviš sa istim kvalitetom kako je bilo i do sada. Pozdrav.
EDIT: SportSport bi trebao iskoristiti potencijal ovog momka. Dajte mu da piše kolumne o BH talentima i manje poznatim fudbalerima koji igraju širom Evrope. Znam da na prijedlog nećete odgovoriti jer niste ni na prethodnih 5-6
Hehe nemoj sad tako...
"Re: The Prodigy
Poslano: 10 jul 2009, 00:17
Od: anlayan
Za: The Prodigy
The Prodigy je napisao/la:To cu sa njima vidjeti. Ovako te sad fino molim da prestanes krasti vijesti. Ako si vec zainteresovan da pišeš, piši za nas svoje textove, a ne prepisivati tudje
Pisao bih ja za vas, ali sam nažalost premlad. Al' ja ne znam je li toliki problem što kopiram koju vijest, jer mi smo amateri i na početku smo mislili kopirati samo vijesti sa drugih portala, ali smo počeli sa svojima polako i eto ...".
Ovo je moja poruka tebi i tvoj odgovor i nemoj da pričaš sad kako ti neko nije dao zbog godina da pišeš. Ja sam ti lijepo bio ponudio... I tebi i svim ostalim koji misle da su im textovi i kolumne vrijedne i čitljive.

-
- Kontakt:
Da se ja vratim na najdražu temu. Evo jedne zanimljivosti:
Tarik Čenanović, član juniorskog pogona Sarajeva, čeka rasplet situacije oko njegovog transfera u Tursku. U tamošnjoj zemlji nalazi se njegov menadžer, koji pregovara sa pojedinim klubovima. Kako nam kaže Tarik, radi se o dva velika turska kluba, gdje bi bio blizu prvog tima. Mladi stoper bi ugovor trebao potpisati na zimu, a koji će to klub biti, ostaje nam da vidimo.
Tarik Čenanović, član juniorskog pogona Sarajeva, čeka rasplet situacije oko njegovog transfera u Tursku. U tamošnjoj zemlji nalazi se njegov menadžer, koji pregovara sa pojedinim klubovima. Kako nam kaže Tarik, radi se o dva velika turska kluba, gdje bi bio blizu prvog tima. Mladi stoper bi ugovor trebao potpisati na zimu, a koji će to klub biti, ostaje nam da vidimo.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
nece bit galata garant a ni fener moze bit istambulspor hehehhhehhJackie_Chan je napisao/la:Da se ja vratim na najdražu temu. Evo jedne zanimljivosti:
-
- Kontakt:
Gabeljić kreće stopama Vedada IbiševićaMT87TM je napisao/la:Znali ko sta za Adnan Gabeljica on je tlenat iz Usa ako sam fulo temu sorry hehe
Adnan Gabeljić rođen je 13.04.1992. godine u Zagrebu. Još kao novorođenče je izbjegao iz ratne Jugoslavije u Stuttgart.
Fudbal je počeo trenirati sa 5 godina, da bi dvije godine kasnije preselio u St. Louis, gdje živi i sada.
Karijeru sam počeo u jednom dječijem klubu Leinfeldenu, a dolaskom u Ameriku sam ispočetka trenirao sa bh. ekipama. Onda sam sam nastavio u Buschu, gdje sam igrao sve dok nisam krenuo u srednju školu i počeo igrati za Mehlville.
Iako njegova škola nije ostvarila neke zapažene rezultate, Adnan je dobio vrijedne nagrade.
Proglasili su me za najboljeg u pokrajini, gradu, pa kasnije i u državi. To je velika čast, pogotovo za mene, stranca.
Adnan će još godinu dana igrati za Mehlville, a onda kreće na SLU (Saint Louis Universitiy)
Krećem stopama Vedada Ibiševića. Želim postići uspjeh kao on, iako je i njemu trebalo neko vrijeme da eksplodira. Inače, ja ću biti treći Bosanac na ovom Univerzitetu, nakon Vedada Ibiševića i Dade Hamzagića.
Porede ga sa Ibiševićem, ali i sa Džekom...
Može se reći da sam ja kombinacija njih dvojice. Uvijek se nađem na pravom mjestu kao Vedad, iako ja više ličim Džeki, jer mogu sam sebi pripremiti situaciju za gol, ali i drugima.
Ranije je dobio je poziv u U18 selekciju SAD-a
Dugo sam čekao poziv iz BiH, ali on nije stigao. Odlučio sam prihvatiti poziv SAD-a, ali nisam na vrijeme dobio američki pasoš, tako da se još čeka na moj debi u reprezentaciji.
Srce ipak kuca za BiH
Ja ću uvijek biti uz Bosnu svoju, jer ja se ne osjećam Amerikancem. Moj cilj je odavno poznat – dres Bosne i Hercegovine...
Počelo im je i prvenstvo, a on je u dvije utakmice postigao tri gola i upisao dvije asistencije

Zadnja izmjena: Jackie_Chan, dana/u 04 sep 2009, 00:42, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.