FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
evo sad sam izgubio dvije od korone i rucha teska borba za evropu
nemam pojma sta je zanimljivo u poljskoj ligi, ja sam izabrao widzew da krenem be apro kako treba jer te inace malo jaci klubovi salju na posudbu uvijek si visak, ja sam i ovdje bio visak al se nekako lakse izboriti, inace il pocnem poljska/irska (iako bi najradije da ima ceska liga) za be a pro
a manager nize engleske lige, to je otpr nepisano pravilo kod mene mada ima iznimki
nemam pojma sta je zanimljivo u poljskoj ligi, ja sam izabrao widzew da krenem be apro kako treba jer te inace malo jaci klubovi salju na posudbu uvijek si visak, ja sam i ovdje bio visak al se nekako lakse izboriti, inace il pocnem poljska/irska (iako bi najradije da ima ceska liga) za be a pro
a manager nize engleske lige, to je otpr nepisano pravilo kod mene mada ima iznimki
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja sam na FIFI 13 volio sa nižerazrednim ekipama igrati, ali sa ovim novim sistemom transfera nisam baš za to, više volim neke prosječne ekipe iz ovih najboljih liga uzeti i voditi. Npr. Sa Swanseaom sam nakon 3 sezone uspio doći do Lige prvaka, i onda mi crasha igrica i pokvari mi čejf.
Evo dobili smo zeleno svjetlo za temu, neka neko napravili (ili ću ja, svejedno), samo se trebamo dogovoriti za neka pravila kako ćemo pisati.
I moram izabrati novi tim s kojim ću krenuti, fresh start da bude, ne da mi se nastavljati ove započete sezone što već imam.

Evo dobili smo zeleno svjetlo za temu, neka neko napravili (ili ću ja, svejedno), samo se trebamo dogovoriti za neka pravila kako ćemo pisati.
I moram izabrati novi tim s kojim ću krenuti, fresh start da bude, ne da mi se nastavljati ove započete sezone što već imam.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma i ja sam prije pocinjao od Engleza, tamo 4 liga Exter ili Mainsfield a razmisljao sam dugo sto da pocnem sad.
Vrtio 30 minuta sve lige i na kraju se odlucim za Lecha (meni veoma drag klub a i navijaci su im odlicni).
Btw. mozda smo za temu mogli staviti i NBA te PES i sve takve igre spojiti.
Pa kad se stavlja post napise se:
Lech Poznan, manager carrer Part 1 etc,etc
FIFA 14
ili za NBA
Be a player,Rockets, part 1
NBA 2K14
Nadam se da si skontao (li)
Vrtio 30 minuta sve lige i na kraju se odlucim za Lecha (meni veoma drag klub a i navijaci su im odlicni).
Btw. mozda smo za temu mogli staviti i NBA te PES i sve takve igre spojiti.
Pa kad se stavlja post napise se:
Lech Poznan, manager carrer Part 1 etc,etc
FIFA 14
ili za NBA
Be a player,Rockets, part 1
NBA 2K14
Nadam se da si skontao (li)

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja sam nekako više za da se napravi odvojeno za FIFU, pošto su različiti sistemi igranja i sve to, da tema bude za ljubitelje FIFE. A ako oni koji igraju te igrice žele, mogu napraviti neke slične teme, ne vjerujem da bi to bio problem. 

Moze i tako (ja sam ovo predlozio u slucaju da ne odobre moderatori temu za samo 1 igru).Unknown Genius je napisao/la:Ja sam nekako više za da se napravi odvojeno za FIFU, pošto su različiti sistemi igranja i sve to, da tema bude za ljubitelje FIFE. A ako oni koji igraju te igrice žele, mogu napraviti neke slične teme, ne vjerujem da bi to bio problem.
Kako vi uzimate ss-ove u igri ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unknown Genius
- Kontakt:
Već su napisali da može ta tema.
A ss-ove ja uzimam sa Frapsom, najjednostavnije je.

A ss-ove ja uzimam sa Frapsom, najjednostavnije je.
i ja isto sa frapsom meni je najjednostavnije,
ocemo li onda tu temu zadati? ? ?
ajde nek neko napravi temu, pa cemo se u hodu dogovoriti kako sta, ja bi to odradio ali sad mi je dosao zimski prelazni rok, pa posto sam "zmaj" mozda i napustim Widzew ali cisto sumnjam
, ali ono dodjem ovdje svakih 20 minuta da vidim kako napreduje projekat
ocemo li onda tu temu zadati? ? ?
ajde nek neko napravi temu, pa cemo se u hodu dogovoriti kako sta, ja bi to odradio ali sad mi je dosao zimski prelazni rok, pa posto sam "zmaj" mozda i napustim Widzew ali cisto sumnjam

Nek otvori neko temu :ugeek:
A ja frapsom ne volim slikati nikako
A ja frapsom ne volim slikati nikako

- Unknown Genius
- Kontakt:
Evo je tema, kad niko ne zna otvoriti.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=8315" onclick="window.open(this.href);return false;
Možemo početi, odoh prelistati klubove da nađem šta zanimljivo za početak.

http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=44&t=8315" onclick="window.open(this.href);return false;
Možemo početi, odoh prelistati klubove da nađem šta zanimljivo za početak.
ja cu sad napraviti post o svojoj prvoj polusezoni,
samo mi je palo na pamet posto koristim pravo ime na be a pro, moracu to prekriti nekako eto da ne bude bas nemam pojma ne osjecam se bas lagodno, kakvo je vase misljenje o tom?
samo mi je palo na pamet posto koristim pravo ime na be a pro, moracu to prekriti nekako eto da ne bude bas nemam pojma ne osjecam se bas lagodno, kakvo je vase misljenje o tom?
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja pošto krećem potpuno novu karijeru, koristit ću ime kao i ovdje na forumu, a ti ako već koristiš pravo ime možeš ga zamaskirati na screenshotovima, ili eto ne moraš njih ni postavljati. 

ma zamaskiracu, ne bi da ostanete zakinuti za moju zavidnu figuru na fifiUnknown Genius je napisao/la:Ja pošto krećem potpuno novu karijeru, koristit ću ime kao i ovdje na forumu, a ti ako već koristiš pravo ime možeš ga zamaskirati na screenshotovima, ili eto ne moraš njih ni postavljati.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I mene se sada "napalili da ću morati početi ograti Fife. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
tako to ide hahahUnofficialpage je napisao/la:I mene se sada "napalili da ću morati početi ograti Fife.
ja sam svoj post ostavio idem sad pocet drugu polusezonu...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Kako da postavim da mi kamera prati loptu a ne igra u be a pro? 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
jel iko skontao kakvu šemu, iako ne vjerujem da postoji u fifi, da kontaktiraš klub u koji želiš otići, nešto slično im au pes/become a legend,
već 150. karijeru pokušavam doći do tottenhama, ali mi ne uspjeva, jbg
već 150. karijeru pokušavam doći do tottenhama, ali mi ne uspjeva, jbg
Moj report ce za vikend jer nemam vremena sad kako je pocela skola 

select (ono do starta na joysticku)Unofficialpage je napisao/la:Kako da postavim da mi kamera prati loptu a ne igra u be a pro?

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo se promijeniloAjsKjub je napisao/la:select (ono do starta na joysticku)Unofficialpage je napisao/la:Kako da postavim da mi kamera prati loptu a ne igra u be a pro?

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.