Very interestinggojzerica je napisao/la:Detalj iz popularne crtane serije Johnny Bravo emitovane 17.04.2001 najavljuje strašni događaj koji će se dogoditi 11.09.2001.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Very interestinggojzerica je napisao/la:Detalj iz popularne crtane serije Johnny Bravo emitovane 17.04.2001 najavljuje strašni događaj koji će se dogoditi 11.09.2001.
vrlo je utjecajan u svijetu arheologija i poznat u tim krugovima prije tih piramida. Covjek barem "uvozi" strani kapital, koliko toliko. I da nema drugog cilja, i ovaj je velikrio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam, meni onaj Semir djeluje kao obični diletant, neko ko želi privući pozornost i prodati priču ne bi li našao kakvu financijsku korist, tako da nisam uvjeren u te njegove priče
I počinje...Pavel7 je napisao/la:Najveća svjetska misterija su vjernici i kako se neko u 2014. može zadovoljiti s tim da je nekakav bog sve stvorio.
1014. OK, ali danas......
pa vidis da sa kakvom namjerom se reg. na forumKawhi je napisao/la:I počinje...
Najveca svjetska misterija je: Ko je glupim ljudima u 2014. dao internet ?Pavel7 je napisao/la:Najveća svjetska misterija su vjernici i kako se neko u 2014. može zadovoljiti s tim da je nekakav bog sve stvorio.
1014. OK, ali danas......
cuo sam ja, zadnji put naletio na jedno njegovo predavanje na utube-uThunder93 je napisao/la:Jel neko od vas čuo za David Icke-a? (glupo pitanje ali moram pitat)
Profesor je napisao/la:cuo sam ja, zadnji put naletio na jedno njegovo predavanje na utube-uThunder93 je napisao/la:Jel neko od vas čuo za David Icke-a? (glupo pitanje ali moram pitat)
Ma meni je lijepo što je on sve ovo fino sastavio k'o kakav roman, spoj igrica Call of Cthulhu, Resident Evil, Silent Hill, serija Doctor Who, the X files, American horror story, Borgie, te filmova Matriks i Blade. I malo Dragonballa i PokemonaLenBias je napisao/la:to sto je bio golman i sada pise i izmislja gluposti nevidjene da bi zabavio ljude cemo zaboravitipisali smo o njemu na pocetku teme, procitaj malo sta i kako vezano za njega, mislim da ces tada ostaviti knjigu kada i ako dobro saberes 2 i 2