Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

JameS
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 16:19

Tata je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ljudi, sta je bilo s onim tatom? :mrgreen:

Ma dzaba se vi nadate nekim rezultatima i trofejima. :mrgreen: Ne dolazi to preko noci. Nikome nije, pa nece ni Realu. Ali bice zanimljivo gledati Kaku i Ronalda kako zajedno igraju. To je Perez i htio. Ne zanimaju njega trofeji, vec samo da ima fine igrac(k)e. A sto ih moze pokvariti... koga briga za to? :evil:

PAPA IST ZURUCK! :mrgreen:

Atletico zeli Gaga i Higuaina : http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 32585.aspx

Milan i sluzbeno objavio prije sat ili dva http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 32585.aspx
podhitno nek prodaju Gagu,a Higuaina ne smiju ni pomisljati da ga puste... 8-)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 06 avg 2009, 16:26

hehe ponuda za gaga :D ja bih njima platio samo da ide
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 16:41

Mirza_Hordas je napisao/la:hehe ponuda za gaga :D ja bih njima platio samo da ide
ma suti dobro bi nam ispalo da ga uvalimo za jedno 5 mil. jos nek mu crveni tepih prostru kad bude odlazio iz Madrida :mrgreen:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 06 avg 2009, 16:46

Cim se Real pojaca , odma 1381398219 novih navijaca :/

RE-SU
Kontakt:

Post Postao/la RE-SU » 06 avg 2009, 16:51

I to ce biti do utakmice sa Barcom kada će ih biti 1381398219 manje, tako da ti to opet dođe na isto ;) hehehe...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 06 avg 2009, 16:55

RE-SU je napisao/la:I to ce biti do utakmice sa Barcom kada će ih biti 1381398219 manje, tako da ti to opet dođe na isto ;) hehehe...
hehehhe eto nek ti znas Dzemilo("vidovita") heheh 8-)

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 06 avg 2009, 16:58

eno-barca je napisao/la:jel to emire hoces da kazes da je robben bolji od inieste :?:
Iniesta ne igra istu poziciju kao Robben, prema tome ne mozes ih ni poredit! A mozes porediti Kaku i Iniestu, Ronalda i Messija, Alonsa i Toure-a, Benzemu i Henry-a... Poenta onoga sto sam govorio je da ako se Realu ozlijedi Ronaldo moze upasti Robben, umjesto Kake Sneijder, umjesto Benzeme Higuain, umjesto Alonsa Diarra... i tako imaju kvalitetnu zamjenu za cijeli prvi tim bez obzira ozlijedi li se neko, uvijek ce rotirati jer imaju dvije kvalitetne postave i uvijek ce imati odmorne igrace kao i konkurenciju u timu! Ima li to Barca, ako ima daj molim te postavi mi drugu postavu Barce i shvatices ko bi koga mijenjao, naravno s tim da se ne mijenja taktika!
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 06 avg 2009, 18:27

iniesta moze veoma dobro igrati na krilu :mrgreen: ,cudi me kako to neznas,a st se tice klupe neboj se za barcu,imamo mi punooo mladih nadi koje briljiraju na pripremama

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 06 avg 2009, 19:01

Koliko ja pratim Barcu vidim sa su Iniesta i Xavi dva centralna vezna po prirodi, uvijek su imali dva krilna igraca uz sebe. Od kako igraju zajedno imali su Ronaldinha, Guily-a, Messi-a, lani je dosta vremena i Henry igrao cini mi se ofanzivnog krilnog igraca! Iniesta je, bar koliko ja znam, bio na krilu samo ponekad kad bi se nasao na toj poziciji u toku utakmica jer nije toliko prodoran kad igra na toj poziciji, ja mislim da je puno prodorniji kad probija kroz sredinu i ima Xavi-ja i nekoga od nabrojanih igraca da odvuce protivnicke igrace. Nije ni blizu prodoran preko krila kao Robben, ali je kompletniji sto se tice pas igre i zato po meni nisu isti tip igraca, jednostavno nisu na istoj poziciji i ne mozes ih porediti. To je neko moje skromno misljenje.
Optimista vjeruje da živimo u najboljem od svih mogućih svjetova. Pesimista se plaši da je to istina.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 06 avg 2009, 19:10

respo je napisao/la:
Tata je napisao/la: Kaka je vrijedan, on bi mogao, ali ostali sigurno ne

za onu seljacinu koja tvrdi da rangers ima vise naslova od reala i to, najtrofejniji klub svijeta je Boca Juniors. Zatim slijedi Milan i tek onda Real Madrid

okani se nogometa, ima odbojke na pjesku! **** ti hosef
ovaj seljacina i dalje tvrdi da glasgow rangers ima najvise trofeja na svijetu (nevazno koji trofej trofej je trofej)
boca ima 48 trofeja a rangers-i imaju 111 trofeja
Reko si ako se gleda po titulama najbolji klub na svijetu je Glasgow. Ali najbolji i najtrofejniji klubovi se gledaju o internacionalnim a ne domacim uspjesima. Kad bi ti gledo koliko je glasgow puta osvojio skotsku ligu koja ima 12 klubova i spaniju koja ima 20 klubova, ti bi bio stvarno glup, pa je tako i gospoda iz fifa-e sastavila listu na kojoj je boca prva, milan drugi, internacional i real treci, 5 al ahly, 6 mjesto dijela juve, liverpool i sao paulo, 9-ti je ajax a deseto mjesto penarol, nacional i el zamalek, da i barca je tu :mrgreen:

haj z
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 19:12

Tata je napisao/la:
respo je napisao/la:
Tata je napisao/la: Kaka je vrijedan, on bi mogao, ali ostali sigurno ne

za onu seljacinu koja tvrdi da rangers ima vise naslova od reala i to, najtrofejniji klub svijeta je Boca Juniors. Zatim slijedi Milan i tek onda Real Madrid

okani se nogometa, ima odbojke na pjesku! **** ti hosef
ovaj seljacina i dalje tvrdi da glasgow rangers ima najvise trofeja na svijetu (nevazno koji trofej trofej je trofej)
boca ima 48 trofeja a rangers-i imaju 111 trofeja
Reko si ako se gleda po titulama najbolji klub na svijetu je Glasgow. Ali najbolji i najtrofejniji klubovi se gledaju o internacionalnim a ne domacim uspjesima. Kad bi ti gledo koliko je glasgow puta osvojio skotsku ligu koja ima 12 klubova i spaniju koja ima 20 klubova, ti bi bio stvarno glup, pa je tako i gospoda iz fifa-e sastavila listu na kojoj je boca prva, milan drugi, internacional i real treci, 5 al ahly, 6 mjesto dijela juve, liverpool i sao paulo, 9-ti je ajax a deseto mjesto penarol, nacional i el zamalek, da i barca je tu :mrgreen:

haj z
ajd fino se vrati pa vidi sta sam napisao prvo nauci citati i shvatati napisano pa onda komentarisi
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 06 avg 2009, 19:18

Ovo je smiješno što pišete. Iako sam navijač Bayerna i Čelika opet se zna ko je najbolji klub u Europi to je Real Madrid. Pa gledajte titule i onda ih uporediti sa vašim klubom, pa smiješno zar ne.
- cojk zna sta govori i o cemu se radi

i onda mu ti amaterski i neznanski odgovaras:
ako gledas po titulama najbolji klub na svijetu je glasgow rangers imaju preko 100 titula u svim takmicenjima

:mrgreen:

sta radi ova wikipedia od ljudi :S
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 06 avg 2009, 19:18

Sto mi je zao Alonsa... Najdrazi mi je igrac a Real ne podnosim nikako :cry:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 19:27

Tata je napisao/la:
Ovo je smiješno što pišete. Iako sam navijač Bayerna i Čelika opet se zna ko je najbolji klub u Europi to je Real Madrid. Pa gledajte titule i onda ih uporediti sa "vašim" klubom, pa smiješno zar ne.
- cojk zna sta govori i o cemu se radi

i onda mu ti amaterski i neznanski odgovaras:
ako gledas po titulama najbolji klub na svijetu je glasgow rangers imaju preko 100 titula u svim takmicenjima

:mrgreen:

sta radi ova wikipedia od ljudi :S
pa nema nista wiki sa tim pogledaj samo sta su ljudi osvajali i sve ti je receno
sta radi neznanje od ljudi
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 06 avg 2009, 19:54

Pa covjece postoji bodovanje za osvojene titule, znas i sam valjda kako to ide, nije ti isto ako osvojis Cesku i Primera ligu! Ne moras imati wikipedi-u da bi mogao reci da je Real veci od Rangersa!

eno-barca
Kontakt:

Post Postao/la eno-barca » 06 avg 2009, 19:58

glupo se o tome i raspravljati ko je najveci klub kad je to barca :mrgreen:

23 KING JAMES
Kontakt:

Post Postao/la 23 KING JAMES » 06 avg 2009, 20:26

eno-barca je napisao/la:glupo se o tome i raspravljati ko je najveci klub kad je to barca :mrgreen:
hehehe barsa najveći tim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
REAL lp 9 puta 30 titula u primeri stvarno se glupo raspravljat ko je najveći klub kad je to REAL :D :D :D :D :D :D
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

respo
Kontakt:

Post Postao/la respo » 06 avg 2009, 20:43

emir987 je napisao/la:Pa covjece postoji bodovanje za osvojene titule, znas i sam valjda kako to ide, nije ti isto ako osvojis Cesku i Primera ligu! Ne moras imati wikipedi-u da bi mogao reci da je Real veci od Rangersa!
ajde i ti fino nazad pa procitaj sta sam napisao pa onda odgovori

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 07 avg 2009, 09:25

Momci imal ista od onog prelaska Sneijdera u Inter , na posudbu , citao sam to na par siteova , al izgleda da ce ostati ?

emir987
Kontakt:

Post Postao/la emir987 » 07 avg 2009, 10:28

respo je napisao/la:
emir987 je napisao/la:Pa covjece postoji bodovanje za osvojene titule, znas i sam valjda kako to ide, nije ti isto ako osvojis Cesku i Primera ligu! Ne moras imati wikipedi-u da bi mogao reci da je Real veci od Rangersa!
ajde i ti fino nazad pa procitaj sta sam napisao pa onda odgovori
ajde ti jos jednom objasni sta si mislio reci ranije jer to izgleda niko ne konta!

A sto se tice Sneijdera, niko ziv ne zna sta se desava oko Realovih transfera dok ne vidis da oni to zvanicno potvrde, tako da niko na forumu ne moze nista pouzdano reci. Koliko su samo puta Kaka i Ronaldo potpisali, pa odbili, pa opet potpisali za Real i tako u nedogled...

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.