ma kakvih 300, 120 ili 130, ne sjećam se tačno. 1997e godine.rammstein je napisao/la:koliko se ja sjecam da je bilo oko 300 000VanBasten je napisao/la:Ševal Zahirović, Rudar Kakanj, 100 milja i nešto...rammstein je napisao/la:sarajevo je platilo Turbini 300 000 KM 2000 i neke ... nisam siguran koji igrac je bio u pitanju
mozda je nesto se promjenilo...
Transferi, igrači Premijer Lige BiH
Re: Transferi, igrači Premijer Lige BiH
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
moguce, moguce
ja tad imao 13 godina ne sjecam se 

Ja mislim da je transfer Almedina Hote iz Bosne(V) u Sarajevo bio jedan od najskupljih transfera.A takodjer i Zeljo je platio dobro obestecenje za Sergeja Ticu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Zahirovic bio zvijer igrac. Nije nikad volio puno trcati, ali je imao sutinu ufff... kad se samo sjetim njegovih slobodnjaka dok je igrao za Rudar. U njegovo vrijeme i Kemala pačariza, Kozice, Zukica (koji je takodjer poslije presao u Sarajevo), Naske, Trako, Žerić, Ramće i ostali Rudar bio medju tri najjace ekipe i sjecam se igrao play off jer je tad bila i liga Herceg Bosne ili kako se vec zvala i dole je Brotnjo bio najjaci. Zahirovic upisao i nekoliko nastupa za reprezentaciju. Iz Sarajeva presao u Klagenfurt i onda za Island gdje je mislim nedavno okoncao karijeru. Vidjao sam ga cesto po Kaknju u posljednje vrijeme i ne znam jel se opet vratio na Island ili je jos tu.VanBasten je napisao/la:Ševal Zahirović, Rudar Kakanj, 100 milja i nešto...rammstein je napisao/la:sarajevo je platilo Turbini 300 000 KM 2000 i neke ... nisam siguran koji igrac je bio u pitanju
Re: Transferi,igrači Premijer Lige BiH
ne lupa uopste, ovo je davno zavrseno, kod nas je do isteka ugovora sa Čelzijemharisfcb je napisao/la: kakav bolan Delac *?? drug smiri se malo... lupas i previse ...
Tad ti je igrao i Ramiz Husic u Rudaru, iz Zelje dosao Faco Zeric, tad ste nas klepili na Grbavici 2-1.budimo_realni je napisao/la:Zahirovic bio zvijer igrac. Nije nikad volio puno trcati, ali je imao sutinu ufff... kad se samo sjetim njegovih slobodnjaka dok je igrao za Rudar. U njegovo vrijeme i Kemala pačariza, Kozice, Zukica (koji je takodjer poslije presao u Sarajevo), Naske, Trako, Žerić, Ramće i ostali Rudar bio medju tri najjace ekipe i sjecam se igrao play off jer je tad bila i liga Herceg Bosne ili kako se vec zvala i dole je Brotnjo bio najjaci. Zahirovic upisao i nekoliko nastupa za reprezentaciju. Iz Sarajeva presao u Klagenfurt i onda za Island gdje je mislim nedavno okoncao karijeru. Vidjao sam ga cesto po Kaknju u posljednje vrijeme i ne znam jel se opet vratio na Island ili je jos tu.VanBasten je napisao/la:Ševal Zahirović, Rudar Kakanj, 100 milja i nešto...rammstein je napisao/la:sarajevo je platilo Turbini 300 000 KM 2000 i neke ... nisam siguran koji igrac je bio u pitanju
Mislim da je Keno Hasagic branio za vas vec tada. Imali ste i Emira Hadzica, prejaku ekipu.
Ševal je prešao za manje para, mislim da je bilo u pitanju 30.000 KM u to doba jaka cifra.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
dodati jos i Delača , iz Čelzija, posudba na 18 mjeseci
- firefirefirely
- Kontakt:
Horić (NK Čelik) >>>> NK Domžale
Stvarno je uspio u karijeri iz Zaprešiće preko Celsea stići do Vojvodine i Sarajeva, na kraju krajeva sretan, ako se uspije vratit i u svoj matični Inter iz Zaprešića.rammstein je napisao/la:dodati jos i Delača , iz Čelzija, posudba na 18 mjeseci
Sto si covjek radi?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Zaista mu je lose. Prvi golman u21 reprezentacije Hrvatske, pod ugovorom sa Chelsiem, svaki mjesec 15 000eura. Bio najbolji igrac Vojvodine proslu polusezonu a tek 21 godina. Zaista je propao 
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

-
- Kontakt:
Nije bio najbolji igrač, nego je nakon desetak utakmica skinut sa gola.pisac je napisao/la:Zaista mu je lose. Prvi golman u21 reprezentacije Hrvatske, pod ugovorom sa Chelsiem, svaki mjesec 15 000eura. Bio najbolji igrac Vojvodine proslu polusezonu a tek 21 godina. Zaista je propao
Svim plavetnilima i slicnim dusebriznicima inace navijacima Amara Osima, o tome kakav je on golman, kako je branio za Vojvodinu i iz kojih je razloga skinut sa gola zadnjih pet utakmica, preporucujem da pitaju bilo koga ko navija i prati Vojvodinu. Ja vise zivaca za vas ljubomorne zaista nemam. U ostalom, brzo ce proljece pa cemo vidjeti ko je u pravu 

-
- Kontakt:
Ja nisam nikakav dušebrižnik već samo govorim kako jeste. Istina i samo istina. Matej Delač protekle sezone nije bio najbolji igrač Vojvodine, jer je tu bilo igrača poput Trajkovića, Škuletića i tako dalje, a branio je na deset utakmica u prvenstvu, o tome pričamo.pisac je napisao/la:Svim plavetnilima i slicnim dusebriznicima inace navijacima Amara Osima, o tome kakav je on golman, kako je branio za Vojvodinu i iz kojih je razloga skinut sa gola zadnjih pet utakmica, preporucujem da pitaju bilo koga ko navija i prati Vojvodinu. Ja vise zivaca za vas ljubomorne zaista nemam. U ostalom, brzo ce proljece pa cemo vidjeti ko je u pravu
Matej Delac, najbolji igrac Vojvodine u Evropskim utakmicama i najzaslužniji sto su se haman plasirali u grupnu fazu. Protiv Bursaspora cuda cinio i vjerovatno najzasluzniji za prolaz. U prvenstvu branio odlicno prvih deset kola kad biva sklonjen iz ekipe zato sto je bilo znano da odlazi na zimu i na gol je vracen stari golman koji je branio do kraja prvenstva. U vecini tih utakmica Delac nije bio ni na klupi.
U tom periodu zahvaljujuci formi se i vratio na gol Hrvatske u21 za koju je branio tri zadnje kvalifikacijske utakmice.
Uz to, branio je jos 4 utakmice u kupu. Znaci, od ukupno trideset, branio je na 23 utamice zadnje polusezone.
U tom periodu zahvaljujuci formi se i vratio na gol Hrvatske u21 za koju je branio tri zadnje kvalifikacijske utakmice.
Uz to, branio je jos 4 utakmice u kupu. Znaci, od ukupno trideset, branio je na 23 utamice zadnje polusezone.
Ja ti napišem tamo da je došao na gol Hrvatske U21 jer se povrijedio Oliver Zelenika, ti kažeš zahvaljujući formi, zbog čega lagati, ne kontam šta imaš od toga, pa sve se to lako da provjeriti.....evo ti utakmica na kojoj se Zelenika povrijedio a Delač ga zamijenio....pisac je napisao/la:Matej Delac, najbolji igrac Vojvodine u Evropskim utakmicama i najzaslužniji sto su se haman plasirali u grupnu fazu. Protiv Bursaspora cuda cinio i vjerovatno najzasluzniji za prolaz. U prvenstvu branio odlicno prvih deset kola kad biva sklonjen iz ekipe zato sto je bilo znano da odlazi na zimu i na gol je vracen stari golman koji je branio do kraja prvenstva. U vecini tih utakmica Delac nije bio ni na klupi.
http://www.uefa.com/under21/season=2015 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Ja o kruškama, ti o jabukama, nije to lijepo. To je mišljenje nekog novinara, koje može, a i ne mora biti tačno. Ja sam ti nabrojao igrače koji su doprinijeli igrama Vojvodine više nego što je to Delač uradio, a pri tome ni u jednom trenutku ne omalovaživši tog igrača koji je bio jedan od najvećih golmanskih talenata na svijetu, a ti meni trpaš Amara Osima u usta, nije lijepo.pisac je napisao/la:Matej Delac, najbolji igrac Vojvodine u Evropskim utakmicama i najzaslužniji sto su se haman plasirali u grupnu fazu. Protiv Bursaspora cuda cinio i vjerovatno najzasluzniji za prolaz. U prvenstvu branio odlicno prvih deset kola kad biva sklonjen iz ekipe zato sto je bilo znano da odlazi na zimu i na gol je vracen stari golman koji je branio do kraja prvenstva. U vecini tih utakmica Delac nije bio ni na klupi.
To da li je bio najbolji ili nije, to je subjektivno, ali nije ni poenta u tome. Stvara se slika da je on bio rezerva u Vojvodini i da je imao losu polusezonu, sto jednostavno nije istina.
Bio je i vise nego standardan na golu dok nije sklonjen ne iz sportskih razloga ili zbog toga sto je bio los.
A sad kljucna stvar, o tome kakav je najvise vode brigu oni koji i ne navijaju za klub u kojem ce ovaj igrac igrati.
Sta ima jedan navijaz Zelje, Celika, Travnika, smijati se nekome ko sa 21 godinom ima platu od 15 000eura, reprezentativac je jedne ozbiljne fudbalske zemlje, ima visemilionski transfer iza sebe?
Bio je i vise nego standardan na golu dok nije sklonjen ne iz sportskih razloga ili zbog toga sto je bio los.
A sad kljucna stvar, o tome kakav je najvise vode brigu oni koji i ne navijaju za klub u kojem ce ovaj igrac igrati.
Sta ima jedan navijaz Zelje, Celika, Travnika, smijati se nekome ko sa 21 godinom ima platu od 15 000eura, reprezentativac je jedne ozbiljne fudbalske zemlje, ima visemilionski transfer iza sebe?
-
- Kontakt:
Opet ti po svome, boli mene neka stvar gdje je sada i kakav je sada, ja sam ti rekao za Vojvodinu, a ti se trpaš da to zbog Želje govorim, Boli me neka stvar kakav je Matej Delač sada, ja znam kakav je bio ranije, ali to nije bio predmet mog javljanja. Golman je bio talenat ogroman, uostalom da nije ne bi potpisao za Chelsea, sad kakav je trenutno pojma nemam, ali znam da nije bio najbolji igrač Vojvodine, jer sam ove godine baš pogledao nekoliko utakmica Vojvodine na TV-u i pričam na osnovu toga, a ne pričam na osnovu nečega kakav je bio prije pet godina ili kakav je sada.pisac je napisao/la:To da li je bio najbolji ili nije, to je subjektivno, ali nije ni poenta u tome. Stvara se slika da je on bio rezerva u Vojvodini i da je imao losu polusezonu, sto jednostavno nije istina.
Pa ako si gledao Vojvodinu u Evropi i u prvenstvu, onda si mogao i vidjeti da li je bio standardan i da li je branio. Od ukupno 21 utakmice, branio je na njih 16.
Ja koliko sam upucen, navijaci Vojvodine su bili prezadovoljni sa njim.
-
- Kontakt:
Al ti mene brate yebeš opasnopisac je napisao/la:Pa ako si gledao Vojvodinu u Evropi i u prvenstvu, onda si mogao i vidjeti da li je bio standardan i da li je branio. Od ukupno 21 utakmice, branio je na njih 16.