Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Leicester bi bio 6. u Španiji i ravnopravno se borio za LP. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ma ja, inace Barca i Real bi muku mucili sa granitnom odbranom Stokea, cvrstim veznim redom Burnleya, brzonogim napadacima Aston Ville i ostalim posastima najjace lige svijeta
Da kojim slucajem ta dva kluba igraju u Premier ligi, titula bi bila osigurana 10 kola prije kraja prvenstva
Da kojim slucajem ta dva kluba igraju u Premier ligi, titula bi bila osigurana 10 kola prije kraja prvenstva
- anonymousHD
- Kontakt:
Valencia, Sevilla, Atletico Madrid bi bez ikakvih probema osvojili EPL.
kada Realu 4 gola dadne Sosjedad onda se brise **** od Real,a kada Real nekom zabije vise od 5 golova onda je liga za ****.To je taj rezon
Policmen ti ako ove sezone ne gleda kako igraju Valencija,Villareal i Sevilla onda mozes komotno da nastavis tu pricu ili da se vratis i gledas svoj NBA
Policmen ti ako ove sezone ne gleda kako igraju Valencija,Villareal i Sevilla onda mozes komotno da nastavis tu pricu ili da se vratis i gledas svoj NBA
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Jedino je Celzi jaci klub od Seville. Malaga bi bez problema osigurala LP dok bi ovakav United u Primeri kotirao negdje na diobi 7-8 mjesta.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Godinama se pričalo 2 ekipe ovo ono, pa prošle godine 3 ekipe ostalo krš, ove godine smo već na 5
Pa tamo je Manchester United treći trenutno, o čemu pričamo

Tim koji će biti prvak ABA lige, koji je prekuco boga oca tamo, bi se borio za Ligu Prvaka u Primeri. U najboljem slučaju bi bili sigurni na četvrtom mjestu.
Pa tamo je Manchester United treći trenutno, o čemu pričamo
Tim koji će biti prvak ABA lige, koji je prekuco boga oca tamo, bi se borio za Ligu Prvaka u Primeri. U najboljem slučaju bi bili sigurni na četvrtom mjestu.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 05 apr 2015, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
daj uozbilji se momčegeoxx je napisao/la:Jedino je Celzi jaci klub od Seville. Malaga bi bez problema osigurala LP dok bi ovakav United u Primeri kotirao negdje na diobi 7-8 mjesta.
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
a jbt 9 komada im uvalili
otvorih Rezultate i imadoh šta vidjeti
Kopitar 5 komada
decko lijeci frustracije na onim jadnicima iz Granade
Burnley i QPR bi se u španskoj Primeri borili za titulu
sreca pa igraju u fudbalskoj NBA 
Burnley i QPR bi se u španskoj Primeri borili za titulu
Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija 
- SteveHeighway
- Kontakt:
Mijesate kruske i jabuke 
Nema sumnje da bi se Barca i Real prosetali premiershipom,pa cak i Atletico. Isto tako vjerujem kako bi Sevilla i Valencia mozda uspjele izboriti LP a Villareal EL. Svakako primera iz godine u godinu sve jaca i kad bi se gledao taj neki omjer jacih timova rekao bih da je rezultat 13-7 za primeru.
No,premiership je dostta zanimljivija liga za pratiti od primere,ovo su mi potvrdili i ljubitelji primere,zbog toga je za mene najbolja,mozda nema timova koji ce dominirati u ligi prvaka ali liga kao liga je sve bolja i zanimljivija sto se vidi s obzirom koliko novca se ubire.
Nema sumnje da bi se Barca i Real prosetali premiershipom,pa cak i Atletico. Isto tako vjerujem kako bi Sevilla i Valencia mozda uspjele izboriti LP a Villareal EL. Svakako primera iz godine u godinu sve jaca i kad bi se gledao taj neki omjer jacih timova rekao bih da je rezultat 13-7 za primeru.
No,premiership je dostta zanimljivija liga za pratiti od primere,ovo su mi potvrdili i ljubitelji primere,zbog toga je za mene najbolja,mozda nema timova koji ce dominirati u ligi prvaka ali liga kao liga je sve bolja i zanimljivija sto se vidi s obzirom koliko novca se ubire.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizaoEpidaurus je napisao/la:Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
tako je, vidimo kako u EPL prolaze Soldado, Negredo i ostale top klase iz Primere koji su trpali po stadionima Getafea, Raya Vallecana a kod Stokea, Leicestera i Hulla ne mogu medaPoliceman je napisao/la:CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizaoEpidaurus je napisao/la:Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
SteveHeighway je napisao/la:Mijesate kruske i jabuke
Zanimljivija jest, al bolja od Primere
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidjeli smo i koliko je golova postizao Suarez u ABA ligi a koliko postiže sad u Primeri. Bale također.Policeman je napisao/la:CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizaoEpidaurus je napisao/la:Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija
Glupo poređenje.
Svako ko misli da bi ovakav United bio među prve 4 ekipe u Primeri, ne znam šta da kažem osim da se ozbiljno brinem za njihovo zdravlje.
Donnie Darko je napisao/la: Svako ko misli da bi ovakav United bio među prve 4 ekipe u Primeri, ne znam šta da kažem osim da se ozbiljno brinem za njihovo zdravlje.
Cuj najzanimljivija. United u 20 godina 13 puta bude prvak. Nakon 10 kola se dvojac koji ce se boriti za titulu odvoji i tako unazad godinama i prica se o nekoj zanimljivosti. Kakvi mitovi.

Jes, igrao klasicno krilo, nije bio formiran igrac i opet postavio rekord po broju golova u sezoni i po broju nagrada za igraca sezone. U doba kad je EPL bio daleko najaci.Policeman je napisao/la: CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizao
a šta je sa Torresom iz perioda Liverpoola, Aguerom, Silvom, Matom, CostomLeBronfan je napisao/la:tako je, vidimo kako u EPL prolaze Soldado, Negredo i ostale top klase iz Primere koji su trpali po stadionima Getafea, Raya Vallecana a kod Stokea, Leicestera i Hulla ne mogu medaPoliceman je napisao/la:CR je nastupao u EPL pa smo gledali koliko golova je postizaoEpidaurus je napisao/la:Krama, Bony i ostale ekstraklase bi trpali u La Ligi vise od CRa i Messija
Inace, ode tema u q ...ako niste primjetili
- SteveHeighway
- Kontakt:
Dobro drug to je tvoje misljenje,ja imam svoje i to je to.Garfield je napisao/la:SteveHeighway je napisao/la:Mijesate kruske i jabuke
Zanimljivija jest, al bolja od Primere![]()
Tesko ce neki navijac Reala,Barce reci da je EPL bolja isto ko sto ce tesko neki navijac Lpoola Uniteda Arsenala reci da je primera bolja.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
a Aguero, Costa, Yaya Toure, Cesc, Alexis i ostali su u EPL dosli iz 3. lige Trinidada i Tobaga
Ronaldo se i u EPL igrao s protivnicima, jedina razlika je sto je sad duplo bolji igrac nego sto je u Manchesteru bio
Ronaldo se i u EPL igrao s protivnicima, jedina razlika je sto je sad duplo bolji igrac nego sto je u Manchesteru bio
ti i fudbalDonnie Darko je napisao/la:
Vidjeli smo i koliko je golova postizao Suarez u ABA ligi a koliko postiže sad u Primeri. Bale također.
ovo mu je prva sezona vec iduce ce dati preko 30
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.