RK Čelik

tigar77

Re: RK Čelik

Post Postao/la tigar77 » 21 okt 2012, 21:44

ZENICA CENTAR CIVILIZACIJE?! Ti nemas pravo rec nista protiv Gradacca, jer da Gradacca nije bilo, ne bi ni Zenice, ako si malo stariji znas o cemu pricam (Gradačac, grad svijetlih tradicija u kojem je još u doba slavnog Huseina-kapetana Gradaščevića rođena ideja o samostalnosti države BiH, predstavlja jednu od blistavijih epizoda odbrane Bosne od 1992. do 1995. godine. Gradačačka 107. viteška brigada bila je jedna od najbrojnijih brigada u Armiji RBiH, kontrolirala je liniju dugu 70 kilometara i bila ukrašena multietičnim sastavom od početka do kraja agresije na RBiH. ). Gradacac je veliki grad.
prijatelju moja mahala ima stanovnika kao tvoj citav grad, nemam ja nista protiv gradačca samo komparacija sa zenicom je u najmanju ruku smijesna, svaka cast zmaju od bosne i svim borcima, samo to nema veze s ovim o cemu mi pricamo :D
uglavnom topic je rk celik i nzm zasto non stop dolazite da pisete negativno o celiku i svemu vezanom za celik ;)
Oni koji nikada ne mijenjaju mišljenje, vole sebe više nego istinu.

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 21 okt 2012, 22:21

Zeničani sa kim se god raspravljate samo pričate o tome da su ostali gradovi u odnosu na Zenicu provincije samo vam je ostalo to da se falite. :mrgreen:

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 okt 2012, 23:42

ooooo @kaca, srećo. dugo te nije bilo. još od prošle sezone kad si nešto poručivao: "Je li vas strah da dođete u Goražde?" itd....

neka, neka dobro došao.

drago mi je kad vidim da ste svi sretni, jer je Čelik izgubio. to govori koliko vam je bitnije da mi izgubimo, nego da vi pobjedite.

ček, ček, je li to ono biješe klasični primjer kompleksa niže vrijednosti? šta ću moram i ja da spomenem tu riječ, povukli ste me za jezik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 22 okt 2012, 12:48

Pasha je napisao/la:ooooo @kaca, srećo. dugo te nije bilo. još od prošle sezone kad si nešto poručivao: "Je li vas strah da dođete u Goražde?" itd....

neka, neka dobro došao.

drago mi je kad vidim da ste svi sretni, jer je Čelik izgubio. to govori koliko vam je bitnije da mi izgubimo, nego da vi pobjedite.

ček, ček, je li to ono biješe klasični primjer kompleksa niže vrijednosti? šta ću moram i ja da spomenem tu riječ, povukli ste me za jezik... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Srećo moja pogledaj kada sam zadnji put pisao,ja sam najsretniji kada vidim ko je prvo mjesto na tabeli.Prodali smo vam igrača pa opet ništa štetaaaaa.Što se tiče kompleksa tješi se druže ako ti je lakše jeste mi iz manjih sredina imamo kompleks velike sredine Zeniceeeee.Jeliti sad lakše. ;)

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 okt 2012, 12:52

govorim o tome kad si kod nas navratio na temu...

cccc, jesi bukvalan :mrgreen:

a to za komplekse ja vas podjebajem. mada ni to ne mijenja činjenicu da mi se nešto previše veselite Čelikovim neuspjesima. ja ne poredim gradove i njihovu veličinu ne vežem uz ovu priču. niko ne bira gdje će biti rođen. ;)

kaca
Kontakt:

Post Postao/la kaca » 22 okt 2012, 13:36

Ja ako dobronamjeno prokomentarišem i kritikujem Čelik vi se odmah napalite da mrzimo Čelik.Evo jedne kritike desiće vam se isto ko nama u Goraždu prošle godine većinom igraju igrači sa strane i sve pukne nema para i onda proble potrošio pare na strance i nemožeš u Evropu.Sreća naša je da imamo omladinski pogon pa se držimo vi u Čeliku toga nemate i eto raspad sistema.Ovo je samo naše iskustvo dobronamjerna kritika.Koliko pratite pojačanja Edo Martić je više povrijeđen nego što igra a i kad igra igra sa dozom straha,nismo nezahvalni Edo je ostavio veliki pečat u Goraždu.Čekamo vas u Goraždu.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 22 okt 2012, 13:46

jedno je dobronamjerna kritika. ja bolan prvi napadam Paneta. samo što i te dobronamjerne kritike sa vaše strane ako dolaze, dolaze kad Čelik izgubi.

maho
Kontakt:

Post Postao/la maho » 24 okt 2012, 10:45

čelik pokraden u čapljini...pa dokle više ovo sudijsko izivljavanje na neduznim plaćenicima... :D :D :D (da vam malo olakšamo, evo mi ćemo napisati umjesto vas) 8-) 8-)

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 24 okt 2012, 12:05

maho je napisao/la:čelik pokraden u čapljini...pa dokle više ovo sudijsko izivljavanje na neduznim plaćenicima... :D :D :D (da vam malo olakšamo, evo mi ćemo napisati umjesto vas) 8-) 8-)

p950
Kontakt:

Post Postao/la p950 » 24 okt 2012, 15:30

ništa vi ne razumete, ovo je maltane propast za klubove ako sagledate dešavanja na pojedinim utakmicama. Klubovi obezbjeđuju sredstva-lovu do krova i doleti lasta te iz slobodnog udarca u 60 minuti ( kraj tekme vreme isteklo a ostalo još samo da se izvede slobodan udarac ) zabije neregularan gol u Trebinju (opp. Leotar - Bosna S) tekma zavrsi nerešeno, sudije i delegat uzmu lovu i bit će nagrađeni od skrhane sudačke organizacije BIH za lakrdiju a merodavni organi RSBIH šute kao i komisije koje su nadležne za očitovanje po pitanju suđenja. Klubovi samo napred dajte što više love i mešetarite sa sudijama i ljudima koji ih šalju na vaše tekme. Ovakvi i slični dešavanja ima na tekmama u rukometu na pretek jer kluibovi danas šute a sautra će im se vratiti za šutnju. Šutanje je zlato.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 29 okt 2012, 14:30

Adnan Šabanović potpisao za slavni Atletico Madrid!

Nekadašnji bosanskohercegovački rukometni reprezentativni golman, Adnan Šabanović, karijeru će nastaviti u slavnom Atletico Madridu.

Sada već bivši golman zeničkog Čelika danas je potpisao ugovor sa slavnom španskom momčadi, a isti će vrijediti do kraja aktuelne sezone.

Tako su čelnici Atletico Madrida nakon odlaska Arpada Šterbika u Barcelonu i povrede Javiera Hombradosa riješili golmanski pitanje za ovu sezonu.

Šabanović je danas potpisao ugovor sa Atleticom, a večeras će biti i zvanično predstavljen.

Podsjetimo, u dosadašnjoj karijeri Šabanović nije nastupao niti za jedan klub van granica naše zemlje. Branio je boje Krivaje, Izviđača, Bosne, Sloge i Čelika.

****, mislim da ce tamo propast al et, sretno mu, kupio je srca Robijasa u kratkom periodu !
SAMO ČELIK !

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 29 okt 2012, 14:56

Sretno majstore, sve najbolje!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 okt 2012, 15:01

Viper je napisao/la: ****, mislim da ce tamo propast al et, sretno mu, kupio je srca Robijasa u kratkom periodu !
Jašta će, Hombrados povrijeđen do kraja sezone, konkurencija mu dijete 94-to godište, i da tamo propadne.I u godinama je kad više ne može propasti(35 mu je), zaslužio je jedan ovakav angažman, godinama dobro brani, ali ne odmiče se od naše lige.
Mislim da će svojim dobrim odbranama do kraja ove sezone, obezbjediti ugovor i za slijedeću sezonu(nadam se) 8-)

A baš me odbradovala ova vijest, nek čovjek zaradi šta pred kraj karijere ;) :D
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

rkbosna
Kontakt:

Post Postao/la rkbosna » 29 okt 2012, 15:18

Svaka cast za Sabanovica ovo je za mene najbolji rukometni transer iz bih,da iz nase vake lige neko potpise za viceprvaka spanije i evrope i osvajaca svjeskog klubsog prvenstva.Iako je Madrid u teskoj financiskoj krizi ipak je opet medzu 3 do 4 najbolje ekipe na svijetu.Zas mi je drago svaka cast Sabanovicu branio je za Celik gotovo dzabe samo bog zna kad je dobio platu sad ce bar imat koju hiljadu eura sigurno.

rajkoPETKOVIC
Kontakt:

Post Postao/la rajkoPETKOVIC » 29 okt 2012, 15:36

Viper je napisao/la:
****, mislim da ce tamo propast al et, sretno mu, kupio je srca Robijasa u kratkom periodu !
cuj otiso u najjacu ligu svijeta u skoro najjaci klub i tamo ce propast a kao u Celiku ce napredovat inace Celik ima ambicije da osvoji ligu sampiona

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 29 okt 2012, 15:37

rajkoPETKOVIC je napisao/la:Viper je napisao/la:
cuj otiso u najjacu ligu svijeta u skoro najjaci klub i tamo ce propast a kao u Celiku ce napredovat inace Celik ima ambicije da osvoji ligu sampiona
Bar je branio u Čeliku i bio ljubimac navijaca, vidjecemo sto ce tamo branit ;)
SAMO ČELIK !

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 29 okt 2012, 15:58

Viper je napisao/la:
ne zivi se druze od toga!!! ide covjek gdje je vise placen...

Richardson
Kontakt:

Post Postao/la Richardson » 29 okt 2012, 16:09

U našem slučaju ide tamo gdje je, uopšte, plaćen. E otići u Atletico Madrid, pa makar samo peškire nosio, to je vrhunac karijere, suvišno je i diskutovat o tome, još da uspije osigurati još neki ugovor ako ne sa Madridom onda s nekom ekipom iz Španije, to bi bilo extra, uglavnom nek mu je sa srećom a znanje ima.

Viper
Kontakt:

Post Postao/la Viper » 29 okt 2012, 16:10

po'marke je napisao/la:
Viper je napisao/la:
ne zivi se druze od toga!!! ide covjek gdje je vise placen...
Slazem se, nigdje ja to nisam porekao, samo kazem da nece branit ;)
SAMO ČELIK !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 okt 2012, 16:28

Bravo Adnane !!!
Liga prvaka,Asobal i nesto kinte za 35 godinu nije lose..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.