Olimpik Sarajevo

Mokroguz
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mokroguz » 09 jan 2014, 23:18

travnik81 je napisao/la: Sviđa mi se kako Olimpic igra i vidi se da su dobra ekipa, samo malo se pretjeruje sa velikim dovođenjem igrača svaki prelazni rok. Jbg za iskorak i Europu ipak ekipa treba na okupu biti duže vrijeme.
U pravu si. +1 za post :mrgreen:
Nadam se da na ljeto necemo primati nove igrace ukoliko ne bude neko povrijedjen duze vremena ili neko zavrsi karijeru, imamo ih sad dovoljno. A i juniora ima dovoljno da dovedemo.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 09 jan 2014, 23:29

Mokroguz je napisao/la:
travnik81 je napisao/la: Sviđa mi se kako Olimpic igra i vidi se da su dobra ekipa, samo malo se pretjeruje sa velikim dovođenjem igrača svaki prelazni rok. Jbg za iskorak i Europu ipak ekipa treba na okupu biti duže vrijeme.
Nadam se da na ljeto necemo primati nove igrace ukoliko ne bude neko povrijedjen duze vremena ili neko zavrsi karijeru, imamo ih sad dovoljno. A i juniora ima dovoljno da dovedemo.
Sad imate dovoljno za naredna 3 prelazna roka, a treba i ove mlade lagano uvoditi i davati im sve veću šansu. na njima jedino možeš i zaraditi a ne na nekom igraču od 30 godina. Nego ja sam davne 96 mislim gledao Olimpik na Grbavici protiv nas (bilo 1:1) i gol nam uvalio neki crnac. Čini mi se da je to bio prvi tamnoputi igrač u našoj ligi ali mu zaboravi ime.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2014, 23:37

travnik81 je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:
Sad imate dovoljno za naredna 3 prelazna roka, a treba i ove mlade lagano uvoditi i davati im sve veću šansu. na njima jedino možeš i zaraditi a ne na nekom igraču od 30 godina. Nego ja sam davne 96 mislim gledao Olimpik na Grbavici protiv nas (bilo 1:1) i gol nam uvalio neki crnac. Čini mi se da je to bio prvi tamnoputi igrač u našoj ligi ali mu zaboravi ime.
Ili je jesen 97. godine u pitanju? :) I da nije Omer Loglo Tomson,tako nekako. ;)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 09 jan 2014, 23:40

moguće, davno je bilo, ali sjećam se glavnom nam dao gol.Tek poslije se pojavio onaj u Fk Sarajevu crnac.
mislim da smo te sezone zajedno ispali iz lige. :oops:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2014, 23:45

travnik81 je napisao/la:moguće, davno je bilo, ali sjećam se glavnom nam dao gol.Tek poslije se pojavio onaj u Fk Sarajevu crnac
Mislim da su te polusezone igrali na Grbavici.A taj crnac je bio izuzetno fizički jak.Obje ekipe ispale iz lige te sezone.Olimpic se vratio u Premijer ligu 2000. a Travnik također te godine.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 08 okt 2014, 03:31, ukupno mijenjano 2 puta.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 09 jan 2014, 23:47

Mancini je napisao/la:
travnik81 je napisao/la:moguće, davno je bilo, ali sjećam se glavnom nam dao gol.Tek poslije se pojavio onaj u Fk Sarajevu crnac
Mislim da su te polusezone igrali na Grbavici.A taj crnac je bio izuzetno fizički jak.
A bio je atrakcija uz onog Brazilca iz Čelika.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 09 jan 2014, 23:51

travnik81 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Mislim da su te polusezone igrali na Grbavici.A taj crnac je bio izuzetno fizički jak.
A bio je atrakcija uz onog Brazilca iz Čelika.
Mislim da je brzo napustio klub a jedan mi je njegov saigrač rekao da je otišao jer ga je neko "izradio",vjerovatno za pare. ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 09 jan 2014, 23:57

slika slika

slika slika

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 10 jan 2014, 00:08

DzoleZeljo je napisao/la:slika slika

slika slika
ti se pravo zadao, mogao bi u dizajnere. hajde kad stigneš napravi neki i za Travnik. ;)

btw Sarajlije da li poznajete ovo Selimovića (Sparsi), postao naš predsjednik pa neki insajderski info.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 jan 2014, 00:51

Ma samo nek nije Hilmo i dobar je
NO PYRO NO PARTY

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 10 jan 2014, 00:54

travnik81 je napisao/la: ti se pravo zadao, mogao bi u dizajnere. hajde kad stigneš napravi neki i za Travnik. ;)

btw Sarajlije da li poznajete ovo Selimovića (Sparsi), postao naš predsjednik pa neki insajderski info.
dobar je covjek... Ako ga pustite da radi svoj posao moze cudo napraviti od kluba... Sad je sve do vas i vasih mahalaca dali ce dozvoliti

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 10 jan 2014, 01:09

Alleenn je napisao/la:
travnik81 je napisao/la: ti se pravo zadao, mogao bi u dizajnere. hajde kad stigneš napravi neki i za Travnik. ;)

dobar je covjek... Ako ga pustite da radi svoj posao moze cudo napraviti od kluba... Sad je sve do vas i vasih mahalaca dali ce dozvoliti
da ne idemo u off topic, hvala za info. ma i ja se bojim tih mahalaca, ali opet izgleda da je on dobro zagrizao za Travnik pa se nadam da ćemo konačno imati klub.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 10 jan 2014, 02:20

DzoleZeljo je napisao/la:slika slika

slika slika
Svaka ti dala, fantastican posao ako si ovo napravio :!:
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 jan 2014, 01:43

Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 11 jan 2014, 08:55

DOBRO NAM DOŠAO MAJSTORE,PRAVI SI KLUB IZABRAO.

Buba00
Kontakt:

Post Postao/la Buba00 » 11 jan 2014, 11:55

Duljevic ekstra igrac , al ja nezz ko njega zastupa !? Predkraj sezone na veliko ide u Njemacku , veliki transfer za Olimpic i sad na kraju isao samo na odmor... Jel to sad zastupnici njegovi ,olimpic ili on ? Na kraju uvijek (opcenito mislim na igrace) Nisam bio na probi kako to mogu pisati , zapelo kod para ,papira itd... Najposteniji je bio po mom Fajic isao na probu u Duisburg i tamo Poljsku kaze pa nisam zadovoljio ukuse i to je to :D korektno... Ja nezz cega se toliko igraci stide...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 11 jan 2014, 13:59

Duljević: Ako ne odem vani, s Olimpicom želim u Evropu
Fudbalski klub Olimpic iz Sarajeva nakon dobre polusezone, koju su završili na šestom mjestu sa samo šest bodova zaostatka za vodećim Željezničarom dodatno su se ojačali u zimskoj pauzi.

Na Otoku je stiglo dosta novih igrača, od kojih su neki imaju veliko iskustvo iz Premijer lige, a tu je i nekolicina mlađih igrača koji su prošli sve omladinske reprezentativne selekcije BiH.

Najvažnija stvar za klub je što je Haris Duljević mladi bh. reprezentativac još uvijek član Olimpica i ukoliko ostane u Sarajevu, popularni "Vukovi" će na proljeće biti jedni od glavnih kandidata za prva tri mjesta.

Ofanzivni veznjak Olimpica za SportSport.ba govorio je o ponudama iz inostranstva, situaciji u Olimpicu, te ambicijama za naredni period.

"Razočaran sam što sam pročitao po nekim medijima u posljednje vrijeme da sam boravio po nekim probama po Njemačkoj, to je neistina i stvarno ne znam kako ljudi mogu pisati tako nešto. U Njemačkoj sam bio na odmoru i ništa više, moj zastupnik brine o mojoj karijeri i čekamo da vidimo hoće li biti konkretnih ponuda budući da sam ugovorom vezan s Olimpicom, tako da klub mogu napustiti samo uz konkretnu ponudu iz inostranstva koja će zadovoljiti klub i mene", kaže 20-godišnji veznjak kluba s Otoke.

Olimpic se strašno pojačava i očigledno je da ove sezone žele izboriti Evropu.

"U klub su došli odlični igrači i momci tako da sam siguran da smo mnogo jači u odnosu na prvi dio prvenstva, Olimpic iz sezone u sezonu napreduje u svakom smislu i mislim da je vrijeme došlo da se ostvari plasman u Evropu. Prvih šest ekipa je u šest bodova razlike tako da nas čeka interesantan drugi dio prvenstva. Ako ne odem vani, s Olimpicom želim u Evropu jer to ovaj klub po svemu zaslužuje", kazao je Duljević.

Velika stvar za bh. nogomet je kupovina kluba s Koševa od strane Vincenta Tana.

"Sarajevo je napravilo prvi korak, nadam se da će uskoro biti još više ljudi poput Tana, koji su spremni svoj novac uložiti u klubove iz BiH. Mislim da bi se to moglo ubrzati tako što bi se smanjila liga, te poboljšala infrastruktura. Siguran sam da bi Liga 10 ili 12 u BiH bila najinteresantnija i najposjećenija u regiji. U svakom slučaju Sarajevo je napravilo korak iznad svih klubova, a nadam se da će ubrzo biti još takvih slučajeva", završio je razgovor za SportSport.ba Haris Duljević koji je u prvoj polusezoni odigrao 17 utakmica pri tome postigavši četiri gola, za reprezentaciju BiH do 21. godine odigrao je šest utakmica postigavši jedan gol uz jednu asistenciju.
Oglasio se i Duljevic o svom trenutnom statusu.
Sto se tice odlazaka na probe i slicno,pa da budem iskren nije mi toliko ni krivo ako je vec isao i nije prosao jer bi vise od transfera volio da Dulja ostane i dodatno napreduje pa da kasnije ode i za vece pare.Ima 20 godina,igra u ekipi gdje nema prevelik pritisak a kao saigrace je dobio u ovom prelaznom roku nekoliko jako dobrih i iskusnih igraca uz koje moze jos da napreduje.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 11 jan 2014, 16:34

Cestitam na dobro obavljenom poslu.
Dobro nam dosli Handjicu i Gojak.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 11 jan 2014, 16:39

iz dana u dana sve me vise pozitivno iznenadjuje ovajm olimpic, do sad neznam jeli iko ovako doveo dobrih igraca za jednu polusezonu jos ukradu najveceg talenta Zelje, definitivno zasluzuju evropu ove godine. 8-)
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 11 jan 2014, 16:40

svejedno je napisao/la:Cestitam na dobro obavljenom poslu.
Dobro nam dosli Handjicu i Gojak.
Kada si im govorio za Gojaka smijali su ti se.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.