Sam moraš znati da se ovdje radi o Njemcima, a ne balkancima. Kod njih to sve mora biti ko po špagi. Ja mislim da će oni nači neko srednje rješenje...Nije bitno što narod oće, ako stručnjaci procijene da narod ne zna što je dobro za njihovo dobro.adnan24 je napisao/la:Nek' skoce svi s mosta ako glasaju za ovo...pa atmosfera u L.P. se ne moze porediti sa onom iz Bundeslige a sve zbog tih stolica![]()
![]()
Naravno mislim ovdje o Dortmundu a vjerujem da i na drugim stadionima nije nista bolje...
Bundesliga
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
To stoji ali mislim da se navijaci u Dortmundu nece pomiriti s tim,posebno ako i iz Borusije glasaju za tako nesto...a znaju i u upravi koliko su ti navijaci vazan dio kluba.
- anton 1983
- Kontakt:
Pa neće se ničiji navijači sa tim pomiritiadnan24 je napisao/la:To stoji ali mislim da se navijaci u Dortmundu nece pomiriti s tim,posebno ako i iz Borusije glasaju za tako nesto...a znaju i u upravi koliko su ti navijaci vazan dio kluba.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Pa neće se ničiji navijači sa tim pomiriti
ali na kraju to će se morat sprovesti, ako se tako odluči. ne znam kaj da ti kažem. Valjda ima neki razlog zašto su sada odjedanput Njemci počeli o tome razmišljati, a sve ove godine nisu...[/quote]
Ma sta me briga za druge navijace
Ali jedna je stvar da DFB donese tu odluku,a druga stvar da ovi iz Dortmunda glasaju za istu 
Ma sta me briga za druge navijace
Puacanj u sopstvenu nogu. Pocela je teska marketizacija BuLi.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Bojim se da je jedini razlog profit, a to ne bi valjalo.anton 1983 je napisao/la: Pa neće se ničiji navijači sa tim pomiritiali na kraju to će se morat sprovesti, ako se tako odluči. ne znam kaj da ti kažem. Valjda ima neki razlog zašto su sada odjedanput Njemci počeli o tome razmišljati, a sve ove godine nisu...
Je li odlučeno šta iliHare_BvB je napisao/la:Puacanj u sopstvenu nogu. Pocela je teska marketizacija BuLi.
NAPRIJED NARODE!
Usvojeno moj Zemanjoli.Zeman je napisao/la:Je li odlučeno šta ili
Der Mann für die entscheidenden Tore.
au, pas mater, neće valjati.. razlog više da nakon sp u brazilu prestanem pratiti profesionalni nogomet..Hare_BvB je napisao/la:Usvojeno moj Zemanjoli.Zeman je napisao/la:Je li odlučeno šta ili
NAPRIJED NARODE!
Po clancima koje sam procitao ispade da su svi glasali za prijedlog DFB-a (mada u to ne vjerujem), a prijedlog HSV-a, Werdera, Uniona i Kölna da se i navijaci ukljuce u ovaj razgovor je odbijen velikom vecinom.
Stvarno mi po ovom pitanju nije jasan BVB, a Rauball i Watzke ce izgleda ispatati zbog toga najvise, jer 1000 navijaca Rauball-u nije dopustilo da napusti centralu DFB-a.
Istina i navijaci su prije ovoga bili upozoreni sta se sve moze desiti i opet su nastavili praviti sr.anja, ali mislim da su isti i trebali biti ukljuceni u ove razgovore. Kao sto Hummels kaze 50-50 situacija.
Mislim da bi ova odluka mogla utjecati u narednom periodu na posjetu, a vrijeme ce pokazati ko je bio upravu.
Edit: Izgleda da ce navijaci bojkotovati jedno kolo Bundeslige, ali jos se ceka zvanicna potrvrda.
http://www.mopo.de/fussball/12-12-sprec ... 02418.html
Stvarno mi po ovom pitanju nije jasan BVB, a Rauball i Watzke ce izgleda ispatati zbog toga najvise, jer 1000 navijaca Rauball-u nije dopustilo da napusti centralu DFB-a.
Istina i navijaci su prije ovoga bili upozoreni sta se sve moze desiti i opet su nastavili praviti sr.anja, ali mislim da su isti i trebali biti ukljuceni u ove razgovore. Kao sto Hummels kaze 50-50 situacija.
Mislim da bi ova odluka mogla utjecati u narednom periodu na posjetu, a vrijeme ce pokazati ko je bio upravu.
Edit: Izgleda da ce navijaci bojkotovati jedno kolo Bundeslige, ali jos se ceka zvanicna potrvrda.
http://www.mopo.de/fussball/12-12-sprec ... 02418.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"
@amerosm
Znas li ti malo bolje o cemu se ovdje radi ? Koliko sam ja skont'o stajaca mjesta ostaju kao i isti broj ulaznica za gostujuce navijace,samo sto postoji opcija da se taj broj smanji ako je u pitanju utakmica viskog rizika...sta je jos izglasano a da toliko smeta navijacima?
Znas li ti malo bolje o cemu se ovdje radi ? Koliko sam ja skont'o stajaca mjesta ostaju kao i isti broj ulaznica za gostujuce navijace,samo sto postoji opcija da se taj broj smanji ako je u pitanju utakmica viskog rizika...sta je jos izglasano a da toliko smeta navijacima?
Sve sto si rekao je tacno, ali svaki naredni belaj moze ukiniti ta stojeca mjesta. Takodjer navijacima smeta sto je sada policiji data mogucnost da kod navijaca vrsi tzv. Nackt-Kontrollen u satorima koje ce biti postavljeni ispred stadiona, da im je omoguceno da zbog par idiota kazne cijelu navijacku grupu (primjera radi: par navijaca HSV-a je napravilo problem na utakmici protiv Schalke-a i sada BVB ima mogucnost da kaze da isti nisu pozeljni za utakmicu u Dortmundu) i da policija i sigurnosni ograni imaju tzv. Totaleüberwachung.adnan24 je napisao/la:@amerosm
- samo_lijevo
- Kontakt:
Za je glasalo 31 od 36 klubova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
kontam da su među ovih pet union berlin i st.pauli?samo_lijevo je napisao/la:Za je glasalo 31 od 36 klubova.
NAPRIJED NARODE!
- samo_lijevo
- Kontakt:
Glasalo se za svaku tacku posebno,a Union Berlin i St.Pauli su odbili komplet papir.Zeman je napisao/la:kontam da su među ovih pet union berlin i st.pauli?samo_lijevo je napisao/la:Za je glasalo 31 od 36 klubova.
Bremen je ponudio da se odgodi do 2013 ali i to je odbijeno.
Evo kako ce to izgledati sa pregledima u satorima sto su navijaci Dynama dozivjeli jos 2005. godine.
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Ocigledno masoni stupaju na snagu I zele da oduzmu dusu fudbalu kao sto pokusavaju da oduzmu dusu bilo cemu sto je ima...
-
Pale_Companion
- Kontakt:
bojim se da nam ova krasna liga ne odi u lijepi qurac.
Možda i na prvu ne djeluje toliko ozbiljno ali ovaj trend oduzimanja duše fudbalu se nenormalno brzo i konstantno širi.
Klaunovi koji vjerovatno se nisu u životu pošteno iznojili trčeći za loptom polako ubijaju nešto najvrijednije što je ova liga godinama imala...
Možda i na prvu ne djeluje toliko ozbiljno ali ovaj trend oduzimanja duše fudbalu se nenormalno brzo i konstantno širi.
Klaunovi koji vjerovatno se nisu u životu pošteno iznojili trčeći za loptom polako ubijaju nešto najvrijednije što je ova liga godinama imala...
Agieren statt reagieren
Ne mogu baš reći da znam šta se danas izglasalo, ali eto.
Mislim da, uz sve, navijači mogu potpunim bojkotom vratiti stvari na staro mjesto. Da 4-5 kola posjeta bude 0, zapitali bi se šta rade i da li zadržati odluku.
- gerdmuller
- Kontakt:
Jos mi samo fali da Gazprom uđe u Bayern 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Svi mediji u Njemackoj su se jucer bavile ovom temom, a policija u Stuttgartu tvrdi da ovim papirom nece nista postici i da ce se pred stadionom samo stvarati guzve. Takodjer su predlozili jedan veoma kvalitetan prijedlog kako bi se sprijecilo unosenje baklji na stadion, a to je dresiranje psa koji bi bio u stanju nanjusiti baklje, sto je kod njih praksa - za regiju Stuttgarta.
BILD tvrdi da je DFL samo usvojio ovaj papir jer im je MUP Njemacke prijetio da ce morati snositi polovinu troskova osiguranja utakmica u iznosu od 50 miliona € godisnje, na sto Rauball, Peters i kompanija nisu bili spremni.
BILD tvrdi da je DFL samo usvojio ovaj papir jer im je MUP Njemacke prijetio da ce morati snositi polovinu troskova osiguranja utakmica u iznosu od 50 miliona € godisnje, na sto Rauball, Peters i kompanija nisu bili spremni.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Umjesto da dresiraju kerove i pretresaju ljude, po meni je lakse da narede klubovima da instaliraju kamere na krovu tribine. Onoga ko zapali baklju, a snimi ga kamera, kaznis sa puuuno love i 2-3 godine zabrane dolaska na stradione i rijesen problem. Mozda malo ekstremno, ali je najlakse 
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.